Piros Pirula - Az olimpiai megnyitó

2012.08.10 14:50

 

Kiemelt..

Ördögüző.blogspot - A betonbrutalizmus reneszánsza a magyar Országházban is

A Magyar Hazáért - Obama-ambíció

Hatodik napon - BOSTONI SZÍN-/VÉGJÁTÉK

Szubliminális üzenetek

Hollywoodo, Média Mágia és a Manipuláció Mesterei

Ember's-Ég - Üzenet E Mesében

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Úgymaradt az M1 logója?!

Piros Pirula Project - Főbb látnivalók Budapesten

Visz a víz sodor - Plutónium- 239 – es előállítása

 

 

Előzmény..

Piros Pirula Project - Madagaszkár, 2012 - Előtted a jövő II.

Piros Pirula Project - Előtted a jövő

Itt a SKYNET hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

Világhelyzete - Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Ördögüző.blogspot - A Menóra leigázza a Kettőskeresztet - "Magyarország arculata" a milánói Expón

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

PI Klub - A lapok

Nem ölõ fegyverek

A Blue Beam projekt 

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Egységfront - Mit és minek?

 

 

Kapcsolódó link..

PI Klub Speciál - Mire képes a háttérhatalom?
Piros Pirula blog - A kommunista ügynök techno-reneszánsza

Piros Pirula Project - Intro

Piros Pirula Project - Morzsi története

Piros Pirula Project - Az Üzenet

Piros Pirula blog - Beszédes Banklogók

Piros Pirula blog - Politizáló színészek és színészkedő politikusok

Piros Pirula Project - A terrorizmus "kifehérítése" 

Piros Pirula Project - Bill és Ted zseniálisan álcázott kalandja

Hajnalhasadás -Világok harca

Hajnalhasadás - 1260 nap még van időd

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Az Óperenciás tenger túl - az USA igazi arca (Géczy Gábor előadása)

 

 

Az előző bejegyzésemben azt írtam, "remélem nem történik semmi" ezen az olimpián... nos ezen szeretnék most egy kicsit pontosítani.
Gondolom érthető volt, hogy ezzel valamilyen "hamis zászlós" műveletre gondoltam, esetleg piszkos bombára, vírus eleresztésre, vagy az izraeli válogatott elrablására (mint 72-ben), amit aztán Irán-ra rá lehet kenni, hogy kitörhessen végre egy III. világháború, amit csak-csak nem sikerült még mindig beindítani valami oknál fogva...
Vagy akár egy Függetelenség Napja forgatókönyvű megrendezett UFO támadás sincs ugye kizárva, hogy mindenkinek tele legyen a gatyája, és gyorsan megszavazzon egy Mátrixos jellegű Zion bölcseiből álló világkormányt, ami majd megvéd minket a galád földönkívüliektől...
Higgyétek el, a techológiai feltételei abszolút megvannak egy színlelt UFO támadásnak, akár holografikus képekkel, akár kézzelfogható fémszerkezetekkel megvalósítva. Akik ismerik Ian R Crane és Rik Clay igen alapos és átfogó kutatását, azok minden bizonnyal NEM tartják ezt az egészet annyira elrugaszkodottnak... (Erről részletesebben talán majd egy másik alkalommal.)
Szóval őszintén remélem, hogy nem lesz semmi ilyesmi, DE!

Azt azért fontos lenne megérteni, hogy ha nem is történik "semmi extra" csak maga a meghírdetett program, akkor is nagyon sok minden történik ezen az olimpián, ami az Új Világrend kiépülésével kapcsolatos...

Kezdjük talán ott, hogy nem tudom, hogy ez így feltűnt-e, de Londonban jelenleg hadiállapot van! Ugyan nem lett így kimondva, de gyakorlatilag minden jellemzője megvan egy tisztességes hadiállapotnak. Nukleáris meghajtású anyahajók vannak a Temzén, 50,000 katona van a városban, légvédelmi elhárító rakétákat szereltek a lakóépületek tetejére, a minap pedig egy ultra modern szonikus fegyvert is bemutattak, külön ennek az olimpiának a tiszteletére jöttek elő vele. Egy fegyvert, ami nagyon erős irányított hangsugarat bocsát ki, és harcképtelenné (plusz maradandóan süketté) teszi az áldozatot, akire ráirányítják....


 

 
 

Itt jegyezném meg azt is, hogy az egyik lakó tiltakozását fejezte ki, amikor a postaládájában egy olyan szórólapot talált, hogy "az ön háza tetején légvédelmi rakéta-elhárító központot létesítettünk", mondván, hogy ő egy olyan házban vásárolt lakást, aminek a profiljában eddig nem szerepelt, hogy légvédelmi bázisként funkcionál, és ezt szerette volna, ha így is maradna. Ezzel kapcsolatban pedig felkereste a sajtót, és panaszkodott egy kicsit. Erre mi történik? Fickót hatóságilag kilakoltatták! Nem vicc!
Tehát egy olyan szituáció van most Lodonban, amikor a jogaidat felfüggesztették. Nincsenek. Egyszerűen azt tesznek a házadra, amit akarnak, és ha sokat pampogsz, örülj, ha nem mész koncenrácis táborba.
Nem tudom, hogy Kínában meg lehet-e ilyet csinálni, de Angliában jelenleg igen!

 

Egyébként pedig minek ez a sok fegyver? Érti ezt valaki? Mert én nem igazán. (Legalábbis abban a kontextusban nem, ahogy értenem kellene.)
Tessék már nekem elmondani, hogy hogyan véd meg a szonikus fegyver vagy az anyahajó egy valamilyen Bin Laden reinkarnációtól, aki fel akarja  robbantani magát a tömegben.
Süketen talán nem tudja felrobbantani magát? Vagy az anyahajóról fogják őt kilőni? Vagy arra számítanak, hogy Bin Laden utódai tankokkal és bombázó gépekkel jönnek az ártatlan emberek leölésére?
A szonikus fegyver pedig kimondottan oszlató fegyver, nem is ilyen célra való, hanem lázongók ellen lehet csak ilyesmit bevetni...
No de biztos csak én vagyok képzetlen ezen a téren, majd a tévében valamelyik "biztonságpolitikai szakértő" biztos elmondja majd nekünk, hogy hogy kell gondolkodni erről az egész kérdésről.

De nekem az egészből sokkal inkább az jön le, mintha vagy egy konkrét háborúra készülnének, vagy csak szoktatni akarnák a népet a háborús állapothoz.


Kettő: A kamerák száma Lodonban eddig is rekord magas volt, de most az olimpiára még ennél is több kamera lett felszerelve! A cuki kis Wen-lock és Man-devil figurák a szerkesztők szerint persze nem Lucifer szimbólumok (ó nem!), ők azt mondják, hogy a mindent látó kamerarendszert jelképezik Lodonban.
Nos a kettő, speciel az én szememben, teljesen ugyanaz, az egyik az absztrakt, a másik az implementáció, úgyhogy igazából egy percig nem kívánok vitatkozi a kabalafigura tervezőivel. Ezt a kérdést zárhatjuk is.

Szóval már önmagában az, ha sikerül az emberekre rászoktatniuk, hogy minden pillanatban 9 kameraállásból figyelik őket, már ez önmagában "nyereségessé teszi" nekik az egész fesztivált!
Haladunk ugye, szépen lépésről lépésre, egy Big Brother állapot felé, és persze senki nem tiltakozik, mert ugye Olimpia van, és tessék már megvédeni minket a gonosz terroristáktól.
Aztán fogadok, hogy mikor vége az olimpiának, senki nem fogja leszerelni azokat a kamerákat, maradnak szépen ott London utcáin, és a drága Man-devil majd figyelhet velük téged az életed hátra levő részében (ami egyébként terveik szerint, nem lesz túl hosszú).


Három: Az épületekről és a szimbólumokról már esett szó a videókban, amiket feltöltöttem, de tegnap véletlenül épp néztem a megnyitót, és hát az is elég erősre sikeredett szibolizmus terén. Kezdem azt érezni, hogy ezek célja már nem az, hogy egymással kommunikáljanak (ahhoz ez már túl sok), hanem így próbálják beírni a globális tudatba, pontosabban a globális tudatalattiba magát a forgatkönyvet, hogy ezáltal az könnyeben megvalósulhasson.

Aki nem látta, annak most néhány mondatban összefoglalnám a forgatkönyvet, amit Danny Boyle, a Trainspotting című zseniális drogos kultfilm rendezője hozott össze cirka 42 millió dollárból, főleg önkéntesek közreműködésével.

 

Az Első, kezdő szín címe: "Anglia bájos, zöld földje". Csak nem egy direkt referencia a William Blake versre?
És tényleg, a rendező berendezte az olimpiai csarnokban a "bájos zöld földet".
Még bárányok is voltak, hozzá pásztorok meg kis házacskák, a kórus pedig elénekelte a Jeruzsálem című dalt.
Na most kérem, ha bárki azt állítja, hogy a London logónak köze van az Új Jeruzsálemhez, az persze hivatalosan vagy antiszemita vagy teljesen őrült!

 

Snitt. Második szín. A rendező azt a címet adta neki: "Pandemónium, a pokol fővárosa".
A szereplők felszedték a füvet, és átalakították Londont egy sötét, tüzes hellyé.
Itt azért kérem még nekem is eléggé leesett az állam. Mármint, hogy ilyen direktbe lehet most már ezeket...
hogy eléneklik az Új Jeruzsálem-et, aztán rögtön a bájos zöld terepasztal átalkul a pokol fővárosává.
A kommentátor még el is mondja hozzá, hogy egy történetet akartak nekünk bemutatni. (A közönség persze úgy van tájékoztatva, hogy ez a történet az ipari forradalom története, de már beszéltünk róla, hogy mindig lesz egy "profán" magyarázat, amivel el lehet hessegetni a "vészmadárkodókat".)

Jó lett volna egyébként megosztani veletek egyes részleteket, mert Gundel Takácsék narratívái  elég ütősere sikerültek. Ezen a ponton például megbeszélik egymással, hogy milyen zseniális ez a rendező, hogy milyen különleges, művészi látásmódja van, hogy Pandemóniumnak látja Londont... a pokol fővárosának...
De sajnos egy képkockát annyit se engednek feltölteni az eseményről a videomegosztókra. Azonnal törölnek minden videót, ami bármit is tartalmaz a megnyitóból. (A data.hu-ra azért feltöltöttük, ha valaki letöltené.)

 

Folyt... Közvetlenül a Pandemonium után, az angol királynő akciófilmbe illő jelenet kíséretében berepült a stadionba egy helikopteren, méghozzá maga Mr. Bond, a 007-es ügynök kíséretében!
(Megjegyezném Alister Crowley és Ian Flemming is az angol királynő kémei voltak a való életben. Az MI5, a brit titkoszolgálat mindig is szerves része volt a sátánista apparátusnak. Ők ténylegesen a királynőt szolgálják, személyesen. Úgy döntöttek, inkább nem titkolják a tényt, hanem csinálnak belőle egy nagy show-t, amire lehet ünnepelni.)

Ezután egy különítmény ünnepélyesen behozta a brit lobogót...
Apropó, említettem már, hogy a brit zászló két zászlóból van öszerakva. a kék alapra rá van téve először is egy piros X, majd arra a templomosok fehér alapon piros keresztet formáló zászlója?
Hogy mit keres a templomosok zászlója az angol zászlóban (pontosabban annak a tetején) azt az alábbi képre kattintva megtudhatod (most raktam fel ezt a kisfilmet).

 

Ami a töri könyvedből kimaradt (klikk a képre)

De még nincs vége a show-nak! Ne tessék kicsatolni az öveket, mert csak most jön a java...
Ezek után, tehát miután a királynő leült és a zászlót is ünnepélyesen behozták, a "Káosz" nevű gyermekkórus elénekelt egy dalocskát. Nyilván teljesen véletlen a névválasztás, úgyhogy tekerjünk is tovább.

 

A következő szín egy gyermekkórházat ábrázol, sok beteg gyerekkel.
Kicsit alukáltak, aztán éjjel mindenféle démoni lények kezdtek berepülni hozzájuk. Úgy hívták őket, az "elkapók". Eléggé csúnya pofázmányuk volt, nyilván ijesztőre akarták megcsinálni őket.

Na most, eközben, ahogy az "elkapók" próbálták összefogdosni a gyerekeket, a növérkék ilyen rángatózós robot-táncot jártak. Enyhe kis utalás a robotosított emberekre??
Tehát végeredményben mit sugall a rendező: a gondozók már totál robotok, a gyerekeket pedig most akarják begyűjteni a démonok... aranyos nem?

 

No de percig se tessék aggódni a gyerekek sorsa miatt, mert hamar jött a megmentő sereg!
Méghozzá egy nagy csapat Mary Poppins képében, akik berepültek jobbról fekete esernyőikkel (!!), hogy megmentsék a gyerekeket...

Nem tudom kell-e részletezni, de azt hiszem a forgatókönyv teljesen magáért beszél. Csak folyamatában kell nézni a színeket, nem külön-külön, és minden világos lesz. Káosz kórus, démonok jönnek a gyerekekért, majd a megmentők a fekete esernyőkkel.

 

Aztán betetőzésként, amikor megérkeztek a megmentők és elzavarták a démonokat, az olimpiai stadion közepén egy hatalmas démonikus óriás csecsemő bébi született meg.
Bumm. Kész. Bingo!

Egy kicsit úgy érzem, hogy a Projekt munkájára lassan nincsen többé szükség.
Hiszen már olyan részletesen van bemutatva minden, hogy nem sok mindent tudok hozzáfűzni a dologhoz.
Az Üzenet című filmben pontosan ezt az üzenetet láthattátok egy Vodafone reklámba gyúrva, csak épp más szereplőkkel.

Tulajdonképpen ez lett volna a színjáték katarzisa.
Utána még volt egy kis show, egy kis fiatalok szoktatása a facebook-ozós, "megosztós" élethez. Rászoktatás a "Nagy Testvér rendszerre" egy ilyen kis romantikus történet keretében, ahol a lány a londoni metrón elveszíti a mobiltelefonját, és egy fiú őt keresi az éjszakában, hogy aztán szerelmesen egymás karjaiba borulhassanak és a lány átírhassa a facebook profilját "független"-ről "kapcsolatban álló"-ra, mert ugye kedves fiatalok, fontos, hogy mindent meg kell osztani magatokról, azt is hogy mit ettetek reggelire!
Így tudtok csak sok-sok időt és energiát megspórolni a jóságos Bond bácsi-éknak és a királynőnek a fáradságos adatgyűjtésben.

Itt is volt egyébként minden, ami csak egy szabadkőműves szem szájnak ingere, sakktáblamintás ruhájú táncosok, lefelé fordított pentagrammába rendeződő tánckar, és miden ami csak kell...

 

Aztán végül behozták a lángot, ugye, meghozták a fényt az emberiségnek. Begyújtották az üstöt...

És mint azt többen, nagyon helyesen észrevételeztétek, ezt az idén még meg is spékelték azzal, hogy egy csapat fiatallal hozatták be a tüzet, akik piramis formációba rendeződve rohangáltak vele körbe a stadionban. A fény hordozójával a piramis csúcsában, természetesen.


Plusz, a hab a tortán, hogy az üst most sok kis lángból állt össze eggyé, és a végén felülről nézve ráadásul egy szemet formált.
No de elég is ebből. Szerintem a szimbólumok egynegyede is bőven elég kellene legyen, hogy bárkit meggyőzzön róla, hogy mi volt az esemény mondanivalója...


Legvégül pedig, jöhetett a zászlós felvonulás, ahol ugye minden ország beköszön a királynő előtt.

 


Ennek is elég komoly szimbolikus szerepe van, ha nem hiszitek nézzetek utána, 1908-ban még diplomáciai incidens is lett abból, hogy az amerikai csapat nem volt hajlandó megbiccenteni a zászlójukat az angol király előtt. (ld videó lent) Szóval ez is szimbólikus, hogy ki uralkodik ki felett. Nem véletlen, hogy az aktuális amerikai elnöknek is mindig meg kell hajolnia a királynő előtt, amikor Londonban jár...
 

 



Szóval ez volt a megnyitó. Tömény szimbolika az új világrend kiépüléséről, miközben ezzel párhuzamosan a megvalósítás is rohamos tempóban halad London utcáin. Csak az a kár, hogy sokan még mindig azt hiszik erre az egészre, hogy ez valamiféle "szórakoztatás".
Pedig higgyétek el nekem, hogy ez az egész, ha sikeresen kiépül, egyáltalán nem lesz szórakoztató! És nem csak nekem, de neked sem!

 

*   *   *