Betyársereg - Rejtett kamerával a Hit Gyülekezete “szeánszain” (frissítve!)

2014.05.07 16:02

 

Előzmény..

Betyársereg - Ilyet sem olvasunk minden nap

 

Kapcsolódó link..

PI Klub

 

 

Egy hazafi rejtett kamerás felvételei, amelyből kiderül, hogy valójában Izrael földjét kell imádnunk és zsidó testvéreinket kell áldanunk, Isten helyett.

 

hit-gyulekezete-nemeth-sandor

 

Mit is mondhatnánk? Isten nevében átkozódni, szitkozódni valakinek rosszat kívánni, nem éppen keresztény gondolkodásra vall. A Hit Gyülekezete valódi arca, és ez most sajnos nem humor. A valóság az, hogy sötét erők szolgálatában áll egy olyan szekta, amely állami milliárdokon kampányol nem csak a Jobbik ellen, hanem nemzetünk minden harcos gondolkodású emberével szemben, Izrael mellett.

A videós leleplező anyag második részében tovább gyűrűzik a zsidóimádás és a kereszténység ostorozása. A gyűlölet csak úgy sugárzik a szavakból, hát ők Isten nevében beszélnek?

 


Rejtett kamerával a Hit Gyületkezetében... by kovacs-istvan1889

 

 


Rejtett kamerával a Hit Gyületkezetében… by kovacs-istvan1889

 

Alább látható a kampány legmocskosabb prédikációja.

 

 

A legutóbbi híradásunkban még a kampány humoros oldalát próbáltuk megmutatni, de akkor még nem sejtettük, hogy valódi leleplező videót is kapunk a Gyűlölet Gyülekezetéről.

(Betyársereg)

 

https://betyarsereg.hu/rejtett-kameraval-a-hit-gyulekezete-szeanszain-video/

 

Téma: Betyársereg - Rejtett kamerával a Hit Gyülekezete “szeánszain” (frissítve!)

Dátum: 2014.05.29

Feladó: Bors ibolya

Tárgy: Re:üzzétek el a nácikat a parlamentböl

Kiss Lajos ha az ember becsületes nincs miért félni a jobbiktól. De ezek ha valaha pici hatalmat kapnak na akkor féljen mindenki. A magyar azért mert magyar a cigány azért mert cigány. Ha van sapkád azért ha nincs azért kell félni tőlük. Ezeket az embereket a gyűlölet élteti. De próbálja ki öket.

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása