Honlap ajánló - Gyűlölt ellenségeink avagy a gyűlölködés szakmódszertana 1.

2013.03.05 05:13

 

Kapcsolódó linkek:

embers-eg.webnode.hu/news/magyar-nemzetorseg-szent-laszlo-zaszloalj/

embers-eg.webnode.hu/news/magyar-nemzetorseg-szent-laszlo-zaszloalj-ismerd-meg-a-stromanodat-iii-resz/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

embers-eg.webnode.hu/blog/hatodik-napon/

 

 

Megkeseredett szívvel ajánlom eme közösséget a publikum elé tárni, hisz bár nem sokat voltam közöttük, rögtön sikerült meggyűlölnöm őket.

A világ ma tele van őszinte szeretettel, nincs szükségünk arra, hogy bárki is óvó menedék legyen számunkra, hisz akármerre fordítjuk tekintetünket, szinte mindenhol az összetartozás meleg eszménye és a tudatosság vakító fénye köszön vissza ránk. Legyen ez egy kivételes alkalom és hely, hol szabadon útjára engedjük elfojtott vágyainkat, be nem teljesedett elképzeléseinket. Fortyogjon hát kicsit dühünk és ha lehet szeressük egymást Gyűlölt ellenségeink között.

Komolyra fordítva..nagyon rég találkoztam ennyire szatirikus és üdítő honlappal mint ahonnan e lentebbi szöveget is szedtem. Le kell tegyem a fegyvert, gyűlölködni valóban jó dolog, egy esetben, ha annak van értelme. Tehát nem csak tárgya..alanya is. Hisz ahogy az éremnek két oldala van, úgy az Igazság sem létezik Gazság nélkül..

-legalábbis itt az emberek világában-

Aki ezt humorral tudja csinálni, az önmagában megérdemli azt, hogy szívből gyűlöljék..:D

 

 

A gyűlölködés szakmódszertana 1.

 

Felmerült már a kommentek között az ötlet, és mi is úgy érezzük, hogy adósak vagyunk egy komoly miérttel. Nevezetesen miért e blog, miért is kell gyűlölködnünk, és hogyan csináljuk? Íme hát a gyűlölködés szakmódszertana, amely minden Magyar Embernek csak hasznára válhat.

     Az első kérdés tehát, hogy miért kell gyűlölködnünk. A gyűlölködés az egészséges életmód alapvető része, nemesít és edzi a szellemet. Köztudott, hogy az ember csak önmagát szereti, mindenki mást csak legfeljebb elvisel, de inkább gyűlöl. És ez így van rendjén. A gyűlölet hű társ a mindennapokban, az ép lélek valódi támasza. Segít nekünk, Magyar Embereknek elhelyezni magunkat a világban, a többiekkel szemben, azok rovására, hogy tisztába jöjjünk helyünkkel és küldetésünkkel. Általa megtudhatjuk, hogy mi haszna van a létezésünknek. Az, hogy másénak semmi sincs.

     Gyűlölni természetesen sokmindenkit lehet. Népeket, népcsoportokat, társadalmi csoportokat, tájegységek lakóit, foglalkozások művelőit, vagy egyéb bármilyen szempontból elkülöníthető csoportokat. A kulcsszó mindenesetre a csoport. Elemi hiba, hogyha elkezdjük egyénekre lebontani a gyűlöletünket. Ez ugyanis kivédhetetlenül elgyengüléshez, megbocsátáshoz és veszélyes engedékenységhez vezet. Valóban tisztán látni csak kollektívák esetében lehetséges. Senki ne próbálja hát gyűlölni a szomszédját, mert az csak szubjektíven kialakult benyomásokhoz, igazságtalan és hamis képzetekhez vezetne. Sokkal termékenyebb az egész szomszédságot, sőt az egész utcát, vagy akár az egész falut/várost, egy egész népet gyűlölni. Ennek szellemében szeretnénk megkérni kedves olvasóinkat, hogy ne szorítkozzanak egy-egy kommentelő kolléga gyűlölésére, hanem bátran gyűlöljék a funkcionális analfabéta kommentelők teljes mezőnyét.

     Meg kell látnunk, hogy ha az egészséges és gyümölcsöző gyűlölködés csoportok ellen irányul, akkor lehetetlen mindezt általánosítás nélkül megvalósítani. Megállapíthatjuk tehát, hogy az általánosítás a gyűlölködési metódus alappillére. Nem szabad elfecsérelnünk az erőnket és időnket olyan felesleges dolgokra, mint az egyéni szempontok megismerése, és nem szabad bedőlnünk az egyén megismerését szorgalmazó áltudományos maszlagnak sem. Csakis általánosítva juthatunk el a végső, helyes, tárgyilagos tapasztalathoz.

     Nagyon fontos, hogy a jól képzett gyűlölködő nem csapkod cél nélkül, hanem megfontoltan halad, tudományos módszerekkel dolgozik, és mérlegel. A gyűlölt nép vagy csoport tulajdonságait pontosan mutatja be, a túlzások és valótlanságok állítását elkerüli. A tények alapján alakítja ki álláspontját, és sosem hazudik senkiről. A jól képzett gyűlölködő mérlegel, hiszen néha akad olyan dolog az érintettnél, amit nem gyűlölünk. Ennek oka vagy az adott dolog megfelelő minősége, vagy a már gyűlöletre is alkalmatlan szánalmassága lehet. Előbbiről ugyan nem szükséges szót ejteni, hiszen a rajongás és az elismerés csak a legritkább esetekben tartozik tudományágunk berkeibe, ám roppant fontos, hogy a nem gyűlölt részletet éppoly magabiztossággal állapítsa meg, mint a gyűlöltet. Ha gyűlöletre alkalmatlan szánalmasság esete forog fenn, akkor a gyűlölet terminus helyett ajánlott a megvetés szakkifejezés használata.

     A gyűlölés ugyanúgy alkotmányos alapjog, mint a fingás és a Barátok közt. A valódi szabad, demokrata gyűlölködő mindenáron kitart a jogai mellett, és szabadon gyűlöli az őt rasszistának vagy sovinisztának megbélyegző, kollektíven gonosz és pénzéhes társaságot. Reméljük, hogy szakmai eligazításunkkal olvasóink segítségére lehettünk! Módszertanunk a jövőben várhatóan további tematikus áttekintésekkel bővül majd. Ezekből kiderül, hogy milyen szempontok alapján lehet és érdemes gyűlölködnünk.

    

Kellemes gyűlölködést kívánunk mindenkinek!

 

 

https://gyuloltellensegeink.blog.hu/2009/05/20/a_gyulolkodes_szakmodszertana_1_resz

Érdemes a kommeneteket is olvasni..:)

 

 

 

Téma: Honlap ajánló - Gyűlölt ellenségeink avagy a gyűlölködés szakmódszertana 1.

Dátum: 2013.12.07

Feladó: Rhidapydaylig

Tárgy: YBOAUygf00



Dátum: 2013.12.02

Feladó: Rhidapydaylig

Tárgy: NRIIQnfu44



Új hozzászólás hozzáadása