Hungarian Real News - A dzsinn kiszabadult a palackból...

2013.12.08 18:15

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/mar-osszeeskuves-elmeletre-sem-telik-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-az-ido-telik-a-becsulet-fogy-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-kerdesek-es-valaszok-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/evo-morales-elnok-bejelenti-az-ensz-ben-az-uj-korszak-kezdetet/



A dzsinn kiszabadult a palackból...

 

A brutális terrorizmus ellen küzdő Assad-rezsimet váratlan fordulat érte, amikor Homs városban az úgynevezett nemzeti védelmi erők egyik ága, Assad Shabeeha elpusztult. A robbanás kísértetiesen hasonlít a szíriai hadsereg Qasyoon hegyi erődítményét ért támadáshoz. Elsőként azt jelentették, hogy a támadás a lőszerraktárat célozta meg, de a Homs-i és Qasyoon elleni támadások ugyanazokat a tulajdonságokat mutatták. Greg Thielman fegyverzet-ellenőrzési szakértő nyilatkozata szerint, "az tény, hogy amit láttunk mindkét esetben, egy taktikai nukleáris csapás volt". A taktikai nukleáris fegyverek kisebb hatásúak, mint egy atombomba, de a nukleáris holokauszt már így is elkezdődött. A támadó mindkét esetben Izrael, az egyetlen ország amely büntetlenül és félelem nélkül képes telepíteni és használni ilyen típusú fegyvereket, mivel az álzsidó terror-állam azt hirdeti, hogy rá semmilyen nemzetközi korlátozás, egyezmény nem vonatkozik.

 

Izrael nem tudja hagyományos erőkkel megtörni a harci kedvet, ezért megpróbálja elpusztítani a harci képesség felmorzsolásával, a sokk és félelem fenntartása mellett, nukleáris, vegyi és biológiai fegyverek bevetésével a szíriai kormányerők ellenállását. Egymástól független fegyverzet-ellenőrzési szakértők véleménye azt jelzi, hogy Szíriát az elmúlt napokban legalább négy taktikai nukleáris fegyverekkel elkövetett támadás érte. Ezen kívül a szíriai hadsereg súlyos veszteségeket szenvedett a szarin-gáz támadásoktól.

Nem csak ezek a támadások taszítják a világot a háború szélére, de egybeesik Amerika lakosságának belső fenyegetettségével a Pentagon, a DHS, az AIPAC, a drogkartellek, és a legfontosabb szélsőséges vezetői csoportok, a GOP és Tea Party frakció részéről, az amerikai lakosság elleni agresszióval. Nincs "al-Kaida fenyegetés", az egész csak megtévesztés, egy "takaró", ami lehetővé tette, hogy Obama bevezesse a puccs elleni szükséges védelmi intézkedéseket.

A szíriai vegyifegyver alkalmazások grúziai szállításra vezethetők vissza, és az izraeli vezetésű al-Kaida erőket a török hadsereg támogatja belülről. Válság fenyeget. A múlt héten az IDF, a katonai hírszerzés, és amerikai társaik arról számoltak be, hogy Oroszország nyolc nukleáris fegyvert szállított Szíriába, mint elrettentő erőt a további izraeli tömegpusztító támadások megelőzésére. Az USA kapcsolata Oroszországgal a hivatalos diplomáciai csatornákon ugyan folyamatos, de amikor megkérdezték Oroszországot, tagadták a nukleáris fegyverek szállítását Szíriába, de jelezték, hogy "speciális fegyvereket" alkalmaznak a haditengerészeti és légierőnél "létfontosságú érdekeik" védelmében.

Izrael Szaud-Arábiát arra kérte, hogy hagyja el az 1000 milliárd dollár megfizetését Oroszországnak, és inkább Irán elszigetelésén dolgozzon. Kicsit furának tűnhet, hogy Oroszországot meg kell fizetni, de 2010-ben Izrael a robotrepülőgép gyártás technológiáját és gyártó sorok építését vállalta, hogy Oroszország ne szóljon bele az európai irányítás átvételi kísérletébe, amit 15 európai tagállam légi hadgyakorlata követett. Most a Biztonsági Tanács határozata szerint kellett volna elrendelni Szíria felett repüléstilalmi zónát, és Izrael és Szaud-Arábia biztosítékot kapott volna, hogy Kína nem él vétójogával, ha Oroszország támogatja az intézkedést. Ugyan a Kreml-ből nem szivárgott ki információ, de Putyin döntése lesz a mértékadó .Megemlíteni azért muszáj, mert a világ legtöbb államának sorsa diplomáciai egyezkedések során dől el.

Martin Dempsey tábornok, az egyesült haderő vezérkai főnökének izraeli látogatása egy józan hang és egy erőfeszítés arra nézve, hogy megakadályozza a nukleáris konfliktust, ami feltartóztathatalanul elnyeli a bolygót. Obama lemondta a tervezett találkozót Putyinnal. A látszólagos indok Snowden politikai menedékjoga, de valójában Obama azért nem hagyja el a fővárost, mert belső fenyegetésként katonai puccs veszélyezteti. Ezt az AIPAC és az izraeli lobby részéről McCain és Graham "halászati" expedíciói is fémjelzik. Egyiptomban McCain durva és meggondolatlan megjegyzések tett, közvetlenül ellentmondva nemcsak az államtitkár Kerrynek de az egyiptomi kormány előtt is, amely alááshatja McCain befolyását, és szélsőséges elemekkel tervezi, hogy megdöntsék az amerikai kormányt.

A napokban egy autóba rejtett bomba megölt 18 személyt Damaszkusz külterületén. Al Nusra, az al-Kaida leányvállalata megpróbálja megbuktatni a kormányt Irakban és Szíria jóváírásra kerül. A hírszerzési becslések mára egyértelműen elismerik, hogy az Al Nusra egyre inkább izraeli ellenőrzés alatt áll, különösen miután rohamos belharc alakult ki a szír kormány frakciói között. Az Oroszország elleni beszéd, hivatkozva a külföldi államok által támogatott fegyveresekre, megpróbálja felégetni Szíriát, hogy a szíriai népet a "rendszerváltás" felé terelje.


 




Amit Oroszország nem tett, nem beszél a sokkal komolyabb támadásokról Szíria ellen, az izraeli taktikai nukleáris fegyverek használatáról. Egyes elemzők úgy vélik, hogy felülről, a Golan-fennsík vagy Libanon felől, vagy belülről, esetleg Törökországból vagy tengeralattjárókról Szíria partjain indul el az offenzíva. Oroszország hiánya valóság alapú politika, és közvetlenül felelősek a jelenlegi szíriai helyzetért, ami utat enged az izraeli arroganciának. Izrael kétségbeesett, nyomás alatt tartja az Egyesült Államokat, hogy dolgozzon ki egy béketervet a palesztinokkal, akik most megérezték a "vér szagát", és nem hajlandók rendezni a sokéves konfliktust egy mosollyal vagy egy kézfogással és késsel gondolnak tárgyalópartnereik torkára. Az izraeli nukleáris fegyverek ellen Szíria bemutató tart a hatalomból, ami már nem a gyengeség jele, hanem Izrael összeomlásáé, és Izrael "feledésbe merülésén", még a heti holokauszt kezét tördelő maratoni megemlékezései is észrevétlenül fognak eltelni, és nem tudnak segíteni, ahogy az egész ötlet mögötti áldozattá hiszterizált izraeli társadalmi szerkezet sem.

Mindezeknek nyomós oka van. Izrael, a folyamatosan változó forgatókönyv szerint mindig próbál "márkás gonosztevőként" fellépni, de már nem tud sikerrel eljárni Iránnal szemben. Irán új népi kormányt épített ki a progresszív nyugati mércével mérve is, ami a félelem árusítóinak, a Netanjahu és Likudista fanatikusoknak kevés hitelességet biztosít. A háttérben kényelmetlen tények sorakoznak. Május elején, Izrael elvesztette egy Dolphin tengeralattjáróját egy orosz beépített vezérlőrendszerrel rendelkező önirányító torpedó miatt, amit egy szíriai helikopter küldött rá a szíriai partoknál. Körülbelül 48 órával később, Izrael támadást intézett a szíriai parancsnoki központ ellen taktikai nukleáris fegyverrel. A készült videókat megvizsgálták nukleáris fegyverek szakértői is, akik egyértelműsítették, hogy ez egy nukleáris fegyver volt.

Azóta Izrael elvesztette egyik F16-át két fő legénységgel, mert működik az S-300-as légvédelmi rendszer. A források azt mutatják, hogy az USA-ban, mielőtt Bush szolgálati jogviszonya megszűnt volna, benyújtotta, a legújabb változatait a Generation III és IV taktikai nukleáris fegyvereknek. Az "eredmények" olyan alacsonyak, mint 10 tonna TNT robbanóereje, visszamaradó sugárzás nélkül. Ez lehetővé tette, hogy Izrael megtámadja Szíria "puha céljait". A terepet követő rakéták elkerülhetik az S-300 radarokat. Izrael alkalmazza a "teljes részrehajló bíróság sajtót". Minden rendelkezésre álló intelligens eszközt, hogy legyőzze a S-300 rendszer mobil radarjait. Alapjában véve azonban nagyon korlátozott és meglepően alacsony a teljesítmény. Izrael csak az újdonsült mini-fejekkel felszerelt Szarin-gáz -és meg nem erősített források szerinti bio-toxin-ostorokkal tudott kirukkolni.


Hivatalos források egyetértettek, és egy interjúban Jim Hanke ezredes, egykori izraeli honvédelmi attasé szerint is megerősítést nyert, hogy Izrael régóta felkészült az ilyen támadásokra Szíriával szemben. Még azon pontok gondos feltérképezésére is, amelyek törésvonalakat képeznek Izraelbe vezetve. A nukleáris fegyver ugyan masszív penetrator/bunker-romboló, de ami hatalmas földrengéseket okozhat egész Izraelben. A Snow-féle forrás rendkívül hiteles és jól jelezte, hogy Izrael készen áll arra, hogy mozgósítsa az arzenálját, akár az öt megatonnás termonukleáris fegyvereit is Szíria városai ellen. Izrael úgy véli, hogy immúnisak a megtorlásra. E cél érdekében a Izrael utasította Indiát, hogy kezdje meg az összecsapásokat a pakisztáni határ mentén, és hogy a nukleáris erők jelentik a nagy figyelmeztetést. Pakisztán találkozhat egy izraeli elsöprő nukleáris támadással. Ez India feladata, ami megköti Pakisztán kezét.

Minden alap szabályozott. Az Egyesült Államokat puccs fenyegeti. Az EU pénzügyileg megsemmisült, Oroszországgal szemben bizonytalan az Egyesült Államok, és az esély egy hatalmas pénzügyi nyereményre elenyésző. Az emberek hallottak már a játékelméleti hadviselésről, de kevesen ismerik a valós kockázatokat...


/Tulok/

https://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=370



 

Téma: Hungarian Real News - A dzsinn kiszabadult a palackból...

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása