PI Klub - 9

2014.01.06 19:12

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-nem-hatodik-meg/

embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ot-es-meg-mindig-fel/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-negyedik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 

Posta Imre weboldala

 

Ez csak úgy. Ma Erdogánon akadt meg a tekintetem, illetve azon a kijelentésén, amit idéztek tőle és arra vonatkozott, hogy Törökország igényt tart (jogot formál) a Balkán egy részéhez. Pontosabban Makedónia, Bosznia-Hercegovina és Bulgária egy részéhez és Nyugat-Trákiához. Csak pillogjatok a térképre! A görögök nem véletlen építik az a kerítést és fegyverkeznek és a ciprusi cirkusz sem csak az of-shorozásról szólt. A görögök már köhögnek.

No, ugye át vannak már rajzolva a térképek? Megyünk vissza az elsőnek emlegetett VH. előtti idők határaihoz?

Nagy Magyarország és a V4-ek? Osztrák monrachia és csatlakozik?





Nem is kanyarítottam volna ebből egy írást, mert minek, hisz úgy is látjátok, amit kell. Na jó, ezt nem mondtam komolyan, de azért lehet köztetek, aki csak felfogta már, hogy mekkora az a kásamennyiség, amit ki kell kanalazni ahhoz, hogy mindezt el lehettessen fogadtatni, sőt egyenesen kiköveteljék maguknak a népek és ne legyen sérelmes, de kifejezetten igazságosnak is tűnjék vallási és egyéb etnoszi és leszbikai, pedirasszista megfontolásból is. Kína és Japán zum Beischpiel ebbe segít be és ezért is megy a bvasúti összekötés és autópályás, légifolyosós szerződések, vízummentesítés és egyéb politikai-gazdasági és hadi tevés-vevés eröltetett menete. Ahol nincs menet a csavaron, ott vágnak egyet és egyre nyilvánvalóbb, hogy ez a folymat egyre látványosabb lesz.

De még ez se annyira fontos, mert minek is róla beszélni, úgy se érdekli a kutyulit se.

De kazánozás közben hallgatom a rádiót és elhangzik a felhívás, hogy ugye emlékszünk még a lengyel turizmusra, piacolásra és most pályázatot hírdet a rádió vezetősegge, hogy fényképeket, emlékeket gyűjtenek..., ugye nem is folytassam? Jön a KGST és a VSZ (Varsói Szerződés), ahogy azt már annyiszor jeleztem, de közelíteni kell a korhoz és az orrhoz is. Most kezdik csak felpörgetni még ezt a területet. Az ukrajnai "játék" csak bemelegítés volt és ugye a Balkánnal ahol véletlen Viktor is most tobzódott a bejelentések egyértelmű szándékra utalnak.

Déli áramlat hol is megy? Nálunk mikor kezdik? Hol a főelosztó? Izrael is kap a gázunkból, ami persze az övék és közben az is lehet, hogy Kazahsztánból érkező matéria, de lehet, hogy eredeti hungarikum...

Emlékezteőnek itt ez azt a témát összeszedve a hsz-ekben meglelitek. Sürgős mindenkinek.

Két és fél év semmittevés, ebben is
Link

Izrael is csatlakozna az Eurázsiai Vámunióhoz, miközben az összeomlott EU-tól különleges státuszt kap és az USA-val látszólag szakít? Hű mekkora parti ez. Jó, tudom a jobban tájékozottakat már csak az érdekli, hogy mikor lehet már elkezdeni demokratikusan agyonverni, lőni és amit el tudtok képzelni miég, ezt a rohadt bandát. Nos, én is ebben vagyok "érdekelt", de egyelőre még a Ferencnek is le kell pakolni a kipát a fejéről és az egyházat zsidótlanítani és elgázosítani a holokosztot, mert nagyon gáz ez már elvtársak.

De még ez is hangyán, mert ami a bogarat a fölembe ültette az az Oroszország Hanagján megjelent ilyen című cikk.

Hodorkovszkij az NSZK-n átutazva Svájcba tart
Link

Ezek szerint az NDK-n keresztül kellett mennie, ha Berlinben szállt át, de az is lehe, hogy közben Jekatyerinburg közigazgatásilag belehúzott és Berlin már csak az egyik elővárosa. Nem lepne meg.



Kijev már Moszkvának nyiltan az.



Zavarba jöttem, de nem estem pánikba. Mi van? Időt utaztatunk? Egy nap és máris eltelt majd 25 év? Lesz kerítésfal is rendesen, mint zsidókiában?

Talán Hodorkovszkijt is azért engedték el, hogy a német tartományok szépen megválhassanak egymástól és egy új szerződést köthessenek, de azt már mint Európai Egybesült Államok tegyék.

Szövetségekre szükség van, különben mindenkinek Konyec.

Ennek, ami most van vége lesz nagyon hamar és minden területen. nem megy már a régi zsidó-móka, és ami megy, az sem úgy, ahogy elképzelték, igaz a gusztusomnak ez még mindig lagymatag, de megértő vagyok, felismerve a nép és a nemzetek (már azt sem tudom mit is jelent ez a két szó, mert összezagyválták) befogadóképessége igyen korlátozott.

A teljes átcsoportosítás zajlik minden szinten. Illetve csak a fejekben minden a régi, úgy húgy aggyon az Isten...békás és áldott Jézuskás választásos cirkuszt, no meg sok kenyeret, amivel a pofákat bé lehet tömni.


De még valamit így utólag. Örömmel láttam, hogy a maci egy Szarmata elnevezésű neéz ballisztikus majdnem békés célú rakétán is ügyködik. Íme a képen, ha igaz. Hamarosan lesz Szkyta és Hun rakéta is. Alakul ez a vértestvériság is, ha nem is zőkkenők nélkül és lesz ebben egy kis véres testvériség is belekeverve, mint a ko-káin és marihuána esete Hunorral és Magorral.

 

https://www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6163

 

 

Téma: PI Klub - 9

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása