Pi Klub - A 'magyar állam' nem jogképes! Feljelentés!

2013.06.09 08:03

 

Kapcsolódó linkek..
https://embers-eg.webnode.hu/news/a-kasler-ugy-reszletei-1-emlekezeto-feljelentes-hagaba-szigoruan-terjeszteni-magyar-angol-verzio-/

 

https://embers-eg.webnode.hu/news/feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen/
https://embers-eg.webnode.hu/news/nyilt-felszolitas-minden-banknak-es-penzintezetnek-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/posta-imre-archivum-2010-veres-kard/
https://embers-eg.webnode.hu/news/te-dontesz-ilyen-vagy-olyan-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/posta-imre-csepeli-eloadasa-2013-02-23-audio-/



Posta Imre weboldala


Nem lenne meglepő, tudva, hogy Simon Perez azt mondta 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...! Járjatok már utána, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen". Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, a hivatalok nem jogképesek. Ezt tudjuk mivel jár! Tudjuk?

Link

Rád is vonatkozik! Hír a Váltásról
2013.04.10. 20:23 mayapr

EZ+SYSTEM©

Megoldás2013

Halló Kedves Olvasóm! Most egy rendkívüli hírt közlök veled. Belevágok a közepébe. Ismered, van az a nagyon okos elgondolás, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. És ez így is van. De attól még lehetnek a dolognak következményei, ha valamiről nem tudunk, igaz?

Nos, most egy olyan hírt fogok neked elmondani, amiről eddig nem tudtunk, mégpedig azt, hogy magyar kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett. A leírásban megmutatom a linket, megtalálhatjátok ti is a bejegyzést. És így jártak el. Most itt egy linkre hivatkoztam, amit a szöveges anyagban megtalálsz. Ez csak egy Hír.

Hogy miért történt és hogyan, kicsit hosszabb lélegzetű volna elmondani. Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne. Mondhatni, hogy ők voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek. Ők generálták a 29-es világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságot is ők készítették elő, és közben egy globális rendszert építgettek vállalati-kormányok létrehozásával. Ezzel rabszolgákká tettek minket, a tudtunk nélkül, és képzeld a föld összes nemzete belesétált a szépen szövögetett vashálóba. Hármat kivéve. De, ennek vége, ha erről többet szeretnél tudni nézz utána magad!

Foglak részletesebben is tájékoztatni, a https://megoldas2013.blog.hu/ oldalon. Ja, a három nemzet, aki kimaradt ebből, Kuba, Irán és Észak-Korea.

A hír a következő: megszüntették ezt a nagyon radikális úgynevezett globalizációs törekvést, erről rengeteget hallhattál különféle fórumokon, globalizáció így, globalizáció úgy. Végül is volt egy háttérhatalom, akik nem a kormányok voltak, hanem a pénzhatalmak. A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusokból lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok. Jó, ezt most hagyjuk.

Ennek a rendszernek vége szakadt, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végeztek az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefelleréknél és Rothschildéknál. nem sorolom fel a teljes listát. Gondolhatod, elég hosszú! Kiderült, hogy jogtalanul tesznek dolgokat. És, itt nagyon finoman fogalmaztam! Nem sorolok fel mindenkit, nézz utána magad szemével, megadom a linkeket. És, ha ezt levélben kapod mellékelem a KÖZZÉTÉTEL DOKUMENTUMÁT.

A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát működési jogalapjuk nincs többé. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)

Az a rendszer tehát, ami eddig, tudatos háttér-manipulátor egyének irányításával okozta, a jelenlegi gazdasági válságot, aminek most te is kárvallottja vagy, meg van szüntetve. Ki vannak zárva a működésből. Vége. FORECLOSED (kizárták)

Azok az emberek, akik a vizsgálattal foglalkoztak, szépen csendben dolgoztak, megtalálták a jogtalansági pontokat, hogy nyilvánosságra lehessen hozni mi történt, hogyan történt. A forrás-hű információkat megtalálod a leírásban. Eddig a hír.

Én most csak elmondom ezt, de ez így önmagában, egy nagyon sokkoló dolog, nekem is néhány napomba telt, míg kicsit felfogtam mit jelent ez a változás, meg alaposan utánanéztem a forrásanyagoknak, az elérhető hivatalos dokumentumoknak.

Az is eszembe jutott, hogy ugye nem gondolnánk azt, hogy ez a rendszer pillanatok alatt megszűnt, és meg is adja magát és majd másképp fog viselkedni, mint eddig. Mmmmm. Kötve hiszem, hogy ezt fogják tenni.

A legnagyobb változás, hogy ettől fogva egyén-egyénnel áll kapcsolatban és felelősségi viszonyban. Erőszak-szervezetek nincsenek többé jogosan működésben. Hogyan tovább? Ezen van a hangsúly. Nagyon-nagyon lényeges, hogy miként folytatjuk tovább az életünket.

Csináljuk úgy, ahogyan adja magát, ahogyan természetes. Szépen fokozatosan, fokról-fokra lebontjuk ezt a vasrácsos-hálót, amit fölénk fontak, mert ugye vagdalkozni teljesen felesleges, azzal magunkat sértjük fel. Ja..., és mert „Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” Ez bizony már szállóigévé vált József Attila-mondat, a Ne légy szeles című verséből.

Van gyakorlatias megoldása annak, hogy ezek után a hivatalos és pénzügyi dolgainkat, hogyan csináljuk majd helyesen. Ez egy javasolt forma lesz. Mindenki saját felelősségére fogja ezentúl, a hivatalos ügyeit intézni. Mindenki saját felelősségére intézi hitel-károsultként, a banki ügyeit.

Magánszemély-magánszeméllyel áll majd viszonyban. Nem egy hivatalt vagy szervezetet fog képviselni az, aki veled ügy-intéz, hanem saját magát személyesen. Mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmét, a másik félnek, hogy az a rendszer, akit eddig ő szolgált az MEGSZŰNT. Nincs többé.

Ez a gyakorlatias megoldás, illetve a kivitelezés formája, most éppen kidolgozás alatt van, hamarosan fogok jelentkezni és megmondom, hogy milyen konkrét lehetőségek vannak, és hogyan lehet az úgynevezett mintaleveleket majd felhasználni.

Akkor most búcsúzom tőled, légy szíves nézd meg a linkeket, ide az írásos részbe raktam őket. Alaposan tájékozódj, mielőtt szétkürtölöd ezt anélkül, hogy megértetted volna. Ne másokkal vitasd meg, akik szintén nem értik ezt az egészet.

És hagyj magadnak emésztési időt is.

Még egy jelenségre szeretném felhívni a figyelmedet! Amikor valaki rosszul reagál majd erre az információra, akkor tudnod kell kívül maradni az ő reakcióján, mert nála van a hiányosság, valamit ő nem fogott fel egészen, persze, hogy kiakadt. Ugye ezt szoktuk mondani? A harag meg rossz tanácsadó. Igaz? Ne vedd magadra! Köszönöm a figyelmedet.

Akkor szia! Helló! Szeretettel Maya

Magyar Kormányunk 2004.11.12-én USA-ban egy bejegyzett vállalat lett

https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000889414&type=&dateb=&owner=exclude&start=40&count=40
Link

És így jártak el

https://www.gfmt.hu/cikkek/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.php?kid=1&did=166
Link
https://www.gfmt.hu/upload/szeminarium-az-usa-hitelbiztositeki-jogarol-az-igazsagugyi-miniszteriumban.pdf
Link
Ők voltak a forrása (Az Amerikai Szövetségi Bank FED, a Világbank csoport)

https://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/a-one-peoples-public-trust-torvenyesen.html
Link

Globalizáció így, globalizáció úgy

https://hu.wikipedia.org/wiki/Globaliz%C3%A1ci%C3%B3
Link


Amerikai Szövetségi Bank FED

https://www.newyorkfed.org/index.html
Link


Világbank csoport

https://hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gbank
Link

Világbank és társai
https://mkdsz1.freeweb.hu/n23/WB.htm
Link


Rockefellerék

https://www.rockefellerfoundation.org/
Link

Rothschildék

https://www.rothschild.com/
Link

Emberi jogi csoport (most regenerálják a honlapjukat, keress rájuk a YouTube-on)

www.oppt-in.com
Link


Akik vizsgálatokat és kutatásokat végeztek Itt találsz eredeti dokumentumokat!

https://peoplestrust1776.org/
Link

Draskovics: "Az USA-ban elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját"

Draskovics Tibor szerint mind amerikai befektetők, mind kormánytisztviselők részéről elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját.
2004.04.25 11:31, Forrás: MTI

A pénzügyminiszter az IMF és a Világbank tavaszi közgyűlése kapcsán New Yorkban és Washingtonban a magyar piacon érdekelt befektetőkkel és amerikai kormánytisztviselőkkel is tárgyalt.

Draskovics Tibor az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta: a kormány új költségvetési politikáját rendkívül pozitív fejleménynek tartották, amely jót tesz a növekedésnek és elvezet az export bővülésére és a beruházásokra épülő fenntartható növekedési pályára. A pénzügyminiszter találkozott többek közt a Goldman Sachs, a Lehman Brothers és a J.P.Morgan Fleming befektetési bankok és - alapok vezetőivel.

"A befektetők, amelyek részben magyar állampapírok vásárlói, részben közvetlen befektetéseket hajtanak végre Magyarországon, szintén kedvezően nyilatkoztak a magyar gazdaságban mutatkozó pozitív fejleményekről. Ez azért is lényeges, mert ezek a cégek rendszeresen tesznek közzé elemzéseket és ezek nem mindig festettek hízelgő képet az országról" - mondta. A külügyminisztériumban folytatott megbeszélésen felmerült a gyógyszerárak kérdése is.

"Amerikai részről érthetően az amerikai cégek érdekében emeltek szót. Mi kifejtettük, hogy az árintézkedés az adófizetők és a betegek érdekében volt szükséges, és a magyar kormány méltányos megállapodásra törekszik, amely megvéd az ésszerűtlen költségektől" - mondta a pénzügyminiszter. Hozzátette: szót emelt annak érdekében, hogy a magyar cégek nagyobb szerephez jussanak az iraki újjáépítésben.

Draskovics Tibor elmondta: az amerikai pénzügyminisztérium és az IMF képviselői is elismeréssel fogadták, hogy a magyar kormány és a felügyeleti szervek mindent megtettek, hogy pénzmosás révén a terrorizmus ne juthasson pénzeszközökhöz. A pénzügyminiszter kifejtette: az euró bevezetésének céldátumát a konvergencia terv közzétételével együtt ésszerű bejelenteni.

Az eddigi konzultációk eredményeit egy május elején tartandó konferencián összegzik, és a kormány várhatóan május közepéig alakítja ki végleges álláspontját az ügyben. "Előtte azonban természetesen konzultálunk a Magyar Nemzeti Bank elnökével és a pártok képviselőivel. A pártokat jövő szerdán tervezem megkeresni" - mondta a pénzügyminiszter. Draskovics Tibor hangsúlyozta: a program nem az euróról, hanem a gyors és fenntartható gazdasági növekedés megteremtéséről szól, ebben a folyamatban az euró csak eszköz.

Draskovics az egészségügyi reformról
Draskovics Tibor szerint a magyar politika fordulóponthoz érkezett, kinek-kinek színt kell vallania, hogy magántulajdonon alapuló piacgazdaságot, vagy tervgazdaságot akar-e az egészségügy területén. A pénzügyminiszter szombaton az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában a Fidesz Országos Választmányának ülésén elhangzottakra reagált, amelyen bírálták a kormány egészségügyi politikáját és egyes cégek tervezett privatizációját.

"Az egészségügyi reformmal kapcsolatban az a kérdés, hogy a legkisebb adóteher mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk-e, amiben a magántőkének is lehetőséget kell adni, vagy tartsuk fenn a jelenlegi, szinte átláthatatlan egészségügyi rendszert" - mondta.

A Richter Gedeon Rt. privatizációjával kapcsolatos bírálatra reagálva a pénzügyminiszter elmondta: a jövő héten alakul ki a gyógyszergyár privatizációjának technikája, amely a lehető legjobban szolgálja majd a cég érdekeit és mindenki számára megnyugtató módon figyelembe veszi a nemzeti célokat is.

https://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/84982/1


Posta Imre

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3799#comments