PI Klub - Negyedik

2013.11.01 16:14

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

 

 

Posta Imre weboldala

 

 

Beleőszül, akinek kedve tartja, a végtelennek sincsen partja. Síri csend helyett az üvöltő szamarak öszvér-korát éljük, mi kéri a koronát, melyre foga vásik, de a józan eszű már ásít és tágítja a sírt, mit ás, mert nem vitás, hogy nagyon bő lére lesz eresztve a beste és ez is lesz a veszte, de nem menekülhet senki, se fejjel a falnak, csak fejvesztve, ki eddig jól elvolt eresztve. Reszkessen hát mind, kinek reszketeg a teste. A sötétnek mindig fény a veszte.

Már olyan szintű hírdömperezés megy, hogy minden releváns infót kitenni az oldalra képtelenség, hiszen az elmúlt években felkerült, ami lényeges, ma meg sorra jönnek a „jóváhagyások”, hogy ezt is elmondtuk már, meg arról is szóltunk előre. Megértem, hogy sokan nem bírják cérnával. Nekem spulnim sincs már több éve. Egyelőre munkám sincs, pedig pályázok olyan helyekre, ahol tesztelhetem az „NBH-t”, hogy most akkor lehetek újra „normálisa gügye” állampolgár, vagy nem. Szerintem más szerepet szándékoznak nekem juttatni, de ez várható is volt. Mondjuk lesz@rom, de ez is várható volt. Nincs új a paplan alatt! Azért gond sincs, mert így legalább majdnem a magam ura vagyok, vagy legalábbis úgy tündököl.

(Közben megérdezett az "ok" is, Minden "állami hivatalhoz" erkölcsi kell, így megkértem. Most jött ez itt.)



Ezek szerint még ki kell deríteni, hogy most akkor büntetve vagyok, vagy leszek, vagy valami. Ugye legutóbb a jóbikos dunaújvárosi rágalmazásos agyatlanság okán a bíró próbára bocsájtásra ítélt, de ki nem szarkalábazza le! A többiről nem tudok, ha csak nem titkos.


Hol is hagytam abba? Ja, igen! Sehol.

Megy a királyozás, koronázás, mintha fizetnének érte. Pillogom a könyveket és feltűnik, hogy a Dukász-Szilveszter-féle korona alig van jelen az ábrázolt királyok életében, s helyette valami egészen másfajta „tökfödők” és abroncsok veszik körül a koponyáikat. Istvánon persze az van, pedig – ha hihetünk a kornyikáknak – akkor rajta aztán tényleg nem volt egyszer sem.

Ezzel együtt minden az autonóm és kisebbségi tendenciákról szól. Nem reklámozzák agyon, de a Karpát-alján és Erdélyben, de Felvidéken, Délvidéken is akkora „magyarkodás” és anyaországi kulturális, de valójában szabadkőműves-zsidó „politikai” támogatás, intézményesítés vette kezdetét, hogy a nagy „Székely-vonulás” után nem csodálkoznék, ha bejelentenék, hogy a trianoni határrevíziót éppen a 100 éves évfordulóra el lehet törölni. Ennek feltétele az, hogy magyar már alig legyen a területen, s helyette a „fogyó nemzetet” pótló„újmagyar” zsidó hordalékkal – mindenki ovációjára- lehessen feltölteni. A cigányokról más szó se essék ugye?

A cigánypecsenye mától rasszista elnevezés, így „magyaros” lesz a neve, mert ugye a cigány az „magyar”. Nem? Közben a miskolci rasszista cigányok is fel vannak mentve és én is várom a felmentést, csak fegyveres csapatok formájában, hogy vessünk már végre véget ennek a bolhacirkusznak egyszer, s mindenkorra.

Eközben azért erősítenek a szélsőségesnek tekintett NBH-s keltezésű mozgolódások világszerte és ugyan Európa bezárja a kapuit a betelepülés, menekültáradat elől és a cigányokat is bezacskózzák és deportálják Keletre, de el kell játszani közben a nagy humanista, humorista HUN-bugot.

Fordulat állt be. Merkel nyergel és belehúznak! Afgansztánt átadják a keleti erőknek, maci felügyelettel, de lényegében Ázsián megosztva már a Kína, India és persze a barna brummogó tartja a felügyeletet. Assadot elkezdte dicsérni Kerry? Irán már nem is annyira rossz fiú?

Ezek szellemi fordulatok is. Egyre inkább Afrikára összpontosít az USA, mert elbukta Ázsiát és az EU-t is sikerült leválasztani róla. Az energia -fegyver működik, bár vannak még hibák. Rezsicsökkentés szlogen mindenhol? Aztán hirtelen lett miből? Elégedetlenséget kell csökkenteni, vagy az orosz befolyást az árképzéssel kicsit visszább fogni, hisz csökkenő tendenciát mutat az üzemanyagár. Akkor már nem lesz egyelőre közel-keleti háború? Nem kell várni a beözönlő menekült-áradtra? A már itt lévő zsidajok is húznak, mint a vadlibák, vagy őket nekünk kell bezacskózni?

Tény, hogy Afrikában is átrendeződés van, minden szinten, de az USA belpolitikai élősködés is lassan csak megszüli a FEMA táborok valóságát.

A Dollár elbukott. Ugyan – sejtésem szerint- abban egyeztek ki, hogy államadósság-elengedés fejében Kína hagyja, hogy egy pénzcserével bizonyos időn belül fedezetet tegyen a vacak papírjai mögé, de ezt már lényegében a „BRICS felügyeli”. Annak a sok NSA-s hírnek is megvan a maga mondandója és Brazília is felértékelődik a kontinensen, ahogy Venezuela és Kuba is. Az USA költségvetési kamatyolása egy színjáték. Sok mindenre alkalmat ad. Egy csomó „közszolga” fogja bukni az állását, „kívülálló okok” miatt. A CIA is ide tartozik, de már készen van a DIA, ami már kicsit más kategória lesz, megszabadulva a jogelőd sok mocskos zsidó múltjától, összefonódásoktól.
Kérdés, hogy becsődöl-e az USA, vagy sem. Nem, ma már ezt nem engedhetik meg. Tegnap sem, csak akkor még a háborúval oldották volna meg, mára meg már más a kása Szása!

Vatikánban is tekerik a lantot és látunk még csodákat. A végén kiderül, hogy annak, ami van, semmi köze nincs ahhoz, aminek lennie kellene és egy korrupt, rohadt judeo-bolseviszta bagázst kell ott is kipucolni „civilizáltan” a rendszerből, hogy a fennmaradó már beolvadhasson a szintén reformálás alatt álló moszkvai ortodoxiába. Isten kezd felértékelődni és egyre többet emlegetik Jézust is ott, ahol korábban Mózeseztek, Ábra-hímeztek, hámoztak.

Ez is háború, csak másképpen. Úgy megy a pofozkodás, hogy ebből a lehető legkevesebbet érezzen a teljesen tudatlan nép. A strukturális átállás elemei globálisak. Lokálisan akkor lesz ez jobban érzékelhető, ha a globális már el kezdhet akadálymentesíteni.

Nem mondom, hogy nem élvezetes mindezt látni, átlátni innen a „békasegge” pozícióból, mert az. Látom az értelmét, hasznát és némelyest a módszert is átérzem. A kapkodást megértem, mert azért a zsidó-elemben nem bízik már senki. A másik zsidó sem.

A magyarországi helyzet szánalmas. Olyan szintalatti, hogy egy fika-golyót sem ér, de gyúrják, mert kötelező lefutni a kört és előkészíteni a talajt a következő szárba szökkenni óhajtott vetésnek. Lényeg az, hogy kiugrasztják a sok fasiszta-náci zsidó-cigányt a közéletből és feltárják a nyilvánosság szétliberalizált agyú csőcseléke agyhelye számára is, hogy itt valami nagy dolog készül és aki képes még, az csak gondolkozzon már el azon, hogy most önkéntesen vállat idióta marad, vagy elkezd megvilágosodni végre! Drasztikus eszközökhöz kell folyamodni é ezt is teszik. Hadi-retorikát követnek és persze ezzel sorra elkövetik azt a hibát, amit ha nem követnek el, akkor nem tudják a demokratikus baromságaikat sem önleleplezni.

Rólunk és a „politikáról” annyit, hogy érik az idő, és szépen gyarapodik a felnyitott szeműek tábora is, de ez nem ad okot a rövid távú optimizmusra. Nem tudom, hogy az lenne -e a megfelelő eljárás, hogy hirtelen csapással vessenek véget ennek a vergődésnek, s ha már Orbánt lefejezték és Frei -t arról faggatják, hogy megöletné-e Orsóst, akkor ez most felkérés lehet egy táncra, vagy hangulatkeltés.

Egyelőre tartalékba helyeztem magam és figyelek, működik-e a mezomorfinos mező tovább és tömeges ébredés helyett anesztéziában kóválygó zombiknak kellene-e kivívni a számukra teljesen fölösleges, sőt kifejezetten káros „szabadságot”, vagy kell még egy rövid ciklus, ahhoz, hogy az orosz teljes, tényleges és deklarált befolyási övezeteként ugyanazok a majmok, páviánok tollászkodhassanak, mint most is. Egyelőre az igény megvan rájuk, a józan ész meg csak nehezen nyer teret.

Itt összedobtam nektek pár híreket. Annyit lehetne feltenni az oldalra, hogy elveszne a lényeg. Lehet, hogy inkább hírcsokrokat érdemes kötni, mert végső soron ugyanarról a folyamatról van szó.

Az oroszok .ettek a "jófijúk" az amcsik a csúnya gonoszok, mert ugye egyébként is azok a gazok. Európa is darabokra lesz szedve Svájctól kezdve Hollandiáán kersztül Skóciáig.

Dermesztő jóslat a FAO igazgatójától: háború lesz a víz miatt

Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) főigazgatója szerint a következő háborúkat nem a termőföld, hanem a vízkészletek miatt fogják vívni. José Graziano da Silva a kedden kezdődött budapesti víz-világtalálkozón hangsúlyozta: a vízfelhasználás problémáját egyedül nem képesek kezelni az országok. Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója azt emelte ki, hogy a víz véges erőforrás, ezért okos vízgazdálkodásra van szükség.

Link

Water Summit 2013 - Hárommilliárd embernek fogytán a készlete

Most még nehéz egyértelműen eldönteni, hogy a budapesti Víz Világtalálkozó a „sok hűhó...” típusú rendezvények sorát gyarapítja majd (mint a 2011-es magyar EU-elnökség vizes rendezvényei), vagy lesz valamilyen kézzelfogható eredménye.

Link

Leolvadtak az NSA szerverei

Az olcsó áram reményében települt Utah államba az amerikai nemzetbiztonság új internetes megfigyelőközpontja. A szerverpark átadását súlyos elektromos hibák akadályozzák.

Link

Nagyon sok CIA-ügynök van kényszerszabadságon

A kormányzati leállás miatt hagyják abba a munkát. A CIA-igazgató szerint a helyzet veszélyeztetheti a személy- és vagyonbiztonságot.

Link

Világméretű összeesküvés: vádat emeltek az al-Kaida elfogott vezetője ellen

Nem volt köze a nairobi Westgate Mall bevásárlóközpont elleni támadásnak az al-Shabaab terrorszervezet azon parancsnokának, akit amerikai kommandósok a hétvégén eredménytelenül kíséreltek meg elfogni Szomáliában - közölte kedden Lisa Monaco, a Fehér Ház terrorelhárítási tanácsadója a PBS közszolgálati televíziónak adott interjújában.

Link
Obama elnök Janet Yellent fogja jelölni a Fed elnökének

Barack Obama elnök Janet L. Yellent jelöli szerdán az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) új elnökének - közölte kedd éjjel a Fehér Házra hivatkozva az amerikai sajtó.

Link
Bevallották: az alvilágnak adott kölcsönt az egyik legnagyobb bank

Tudott a japán maffiával (jakuza) kapcsolatban álló csoportoknak nyújtott hitelekről a távol-keleti ország egyik legnagyobb bankjának, a Mizuhónak a vezetősége – ismerte el kedden a pénzügyi intézet vezérigazgatója.

Link
Kim Dzsong Un lecserélte az elitet

A magas rangú állami tisztségviselők felét lecserélte Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, aki ezzel a lépéssel is hatalmát kívánja megszilárdítani – olvasható egy kedden közzétett dél-koreai jelentésben.

Link


Megmotozták a zimbabwei külügyminiszterét New York-ban

Sérelmezik a zimbabwei hatóságok, hogy az ország külügyminiszterét megmotozták a napokban a New York-i John F. Kennedy repülőtér biztonsági ellenőrzésén - közölte kedden a zimbabwei külügyminisztérium.

Link

Folytatódik az afrikai terrorcsoportok üldözése

Az Egyesült Államok továbbra is üldözni fogja azokat az afrikai csoportokat, amelyek kapcsolatban állnak az al-Kaida terrorszervezettel - jelentette ki keddi washingtoni sajtótájékoztatóján Barack Obama amerikai elnök.

Link


Háború az aranyért Darfurban

"Lőttek mindenre és mindenkire, aki csak mozgott! Nem kímélték az asszonyokat és a gyerekeket se! Az állatokat is lelövöldözték!" Mindezt miért? Az aranyért!
A Dzsebel Amer aranybánya Darfur kincse, és érte küzdenek most azok a törzsek, melyek régebben a kormány támogatásával a fekete keresztény pásztor törzseket riogatták. 2003 óta a darfuri konfliktusnak több mint 200 ezer halottja van, és a menekültek száma meghaladta a 2 milliót! Szudán elnökét ezért elítélte a hágai nemzetközi törvényszék. De ez már a múlt. Régebben etnikai alapon ölték itt egymást a törzsek, most viszont mindenki harca folyik mindenki ellen! A cél az arany!

Link

Reklámfilmmel népszerűsítik a rohamrendőröket

Az ukrán belügyminisztérium közcélú reklámfilmben népszerűsíti a Berkut (szirti sas) különleges rendvédelmi alakulatot, hangsúlyozva, hogy a társadalomban téves képzetek élnek a rohamrendőrökről, mivel „egyes politikusok szándékosan torz képet festenek” a munkájukról.

Link

Behívót kapott a kerületi polgármestertől egy mit sem sejtő lakos

Kiderült: bármelyik nagykorú, magyarországi lakhellyel rendelkező állampolgár köteles polgári védelmi szolgálatot ellátni, ha igény van rá. A polgármesterek saját hatáskörben dönhetnek arról, hogy kit, mikor hívnak be. A parlamenti és EP-képviselők mentesülnek a kötelezettség alól. A budapesti kerületek között is nagy különbségek vannak a polgári védelem gyakorlatában.

Link

A nap képe: tankok dübörögtek végig Békés megyén

Link

Nagyon nagy a baj: minden második hitel problémás

A bankszektor - részben a pénzintézetek agyonadóztatása, részben a hitelesek egyre romló fizetési hajlandósága miatt - jövőre sem lesz a gazdasági élénkülés motorja - állítja a Nemzetközi Bankárképző Központ elemzése. Ezen a Magyar Nemzeti Bank hitelakciója sem változtat érdemben.

Link

Börtönbüntetéssel sújtanák a fasiszta eszmék hirdetőit

Börtönbüntetéssel sújtaná az úgynevezett legionárius eszméket - a légionárius mozgalomként ismert egykori román fasiszta félkatonai szervezet nézeteit - terjesztő személyeket a romániai Nemzeti Liberális Párt.

Link

Fontos szavakat felejtett el egy holland pap

Felfüggesztettek állásából egy holland katolikus papot, mert az eucharisztia alatt elfelejtett elmondani néhány szót, így "érvénytelen" lett a hívek áldozása - közölte kedden az utrechti egyházmegye.

Link

És így tovább, de meguntam a pakolászást. Ha a fényt spektrumaira bontunk, akkor látjuk mennyi sávon, csatornán s milyen sokrétű folyamat is az, amit valójában észre sem veszünk.


https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5537

 

Téma: PI Klub - Negyedik

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása