PI Klub - Öt és még mindig fél

2013.11.03 09:11

 

Előzmény..

embers-eg.webnode.hu/news/usa-nka/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-negyedik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hidfo-net-bomlasztok-csalok-trukkozok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/polgarhaboru-kulfoldi-megrendelesre-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/


 

Posta Imre weboldala

 

Lassan elkezdhetek verseket sírni, hírek helyett, hetet-havat összeróni, szórni a rímeket a RAM-okban, hisz okulni így tanul a „magyar” az ashramokban, jesivákban, mulatva, tangában tant-rázva a rongyot, mi maradt agya és szíve helyén, de nyugodtan, hisz a mindent látó szemérem résen van az emberisegg peremén. Jöhet immár Jézus a kivetített, a megfeszített vásznon, a hülyének mindegy, csak 3D-ben és hosszú orrot lásson, miközben csöpörög a chemtrailos vér, Kövér disznók röfögnek a Gabi-Gabi nyárson.

Van itt már 5 és még mindig fél a szó, ha féleszű ki szól, de abból több van egyre sokasodó, egyre kevesebbet mondó, de rikácsoló harácsoló, ki sejti már, hogy ívet húz az ellipszis és közelít Kalüpszó hetedik évének vége, s ha már Apofiszt várjuk, tán csak elér az apokalipszis is, mert minden jó, ha jó a vége! A műtét sikerült, a páciens halott, de így nyerhet új életet, vagy legalább csinálhat ötből hatot. De még van idő mindig, nem hajt a krími tatár és a kozák sapka is csak dísztárgy, ahogy a saska is a hüvelyben rozsdál, mert van még a marhahúshoz tartár. A cirkusz körbe jár és ökrök bámulják és búgatnak bőszen ebben a későnyári-tavaszi, télies őszben.


A ketrecajtó nyitva, az őrök elszeleltek, s marad az örök körforgásban a tékozlók dúlása, ostobák Dúrók, durák Vonaglása és az agysejt-károsultak pártokba töm-őrülnek, s örülnek, hogy a hülyeség nincs egyedül, mert sokan vannak, kik együtt egyre többen lesznek, és az értelemre tesznek egy katolikus, félig már szinonim és anonim, pedofil-filioszemita egyetemes reszketeg keresztet. Be ke kell lássuk, ennyire képes a nép, kinek se lelke, se szelleme nem ép, és teste is ép, hogy van még, de ha jól megy azt is magához ragadja az ég. Köztünk szólva is, ráférne rég! Se méltóság, se báj, csak baj és hájfejű, sz@r szagú massza egy zsidó-cigány keverék, mely oly kényes a rasszra, de látni sem lát az orrától tovább egy araszra...és egy kis számú, számon tartott közeg, mint a kőzet, lenyomata annak, mi egykor nemes volt és vala, őrzi a szót és űzi a szút, mely rágná bele magát - mint féreg -, kész kiszívni a magyar lélekből a zsidó kígyó mérget! Ők állnak a várták és őrzik a kaput, amely a fej, a híd, a hit a főt, mi a tudással összeköt.

Verseket kell írnom, véreseket! A naple-mente mostanában mindig bíborvörös, bőröm Blanka szerint ráncos – öregszem-, tekintetem egy nyugodt halálba-menőé, melyben benne van életem, mi múltam és jövőm, mely most még karcos és kard helyett karomban a kalapács vet szikrát, miközben keresem az életem és lelem az értelem titkát, döngetve a „napszemű” mesterséges sziklát. A kapum tárva, de ki zárva, az nem jut itt át. S nem hat meg, hogy nem hat még, csak őt és fél, nekem ez már nyolc, s kompóttal tele a polc.




Na de lássuk röviden a nemzetközi helyzet fokozódó fokozódását...! Néhány kapaszkodót adok, de nem akarok mindent magyarázni, mert már értenetek kell a szalá-mizós nemzet-politikai Pál-fordulatokat.

A Közel-Keletről kicsit fentebb tolódott a tekintet. Balkánra figyelmezzetek! Kész a Tehéngázoló alatti alagút. Tudjátok, ott rabolta át Ázsiából Európát Zeusz-Szuez aranybika képében és most Brüsszel fő szimbóluma. Itt meg Brüsszel-ellenes Kohn-aliance alakulgat V4 ek és B-6-ok formájában. Érdemes lenne áttanulmányozni az I. és II. Balkáni háborút, amiből az I. VH kinőhette magát, jól megkóhspiráltan, mert sok az analógia, csak most másképp kell zajlania és nem „Nagy Romnia”, hanem egy Kis Románia kell kikeveredjen belőle. Erről szól a zsidó-terelt, de már FSZB ráültetett autonómia-törekvések és átvitt értelemben az újabb mesterséges ukrán-orosz gáz és csatlakozási vita is. A régió leválasztása van folyamatban az EU-ról és ezt Lavrov is megerősíti, úgy hogy felszólítja Nyugatot, hogy ne csináljanak mesterséges határokat...! Tetszik, nem teszik, ez van!

Tegnap úgy „hallottam”, hogy Rotschildékról is valami pletyka kering, hogy gondjaik vannak. Még nem kaptam megerősítést, de tán többen bekrepáltak a famíliából. Végül is had hulljon a sátánista banda, ha így van.

Ez beleférne a leleplezéses sorozatba, még akkor is, ha esetleg csak eljátszatják a halálukat és elvonulnak a Marsra, szépen csendben. A katonahírekkel tele a padlás, minden hírek a fegyverekre és energiára, pénzpolitikára, korrupcióra és vallási dogmatizmusra vannak kihegyezve, persze az „erkölcs” mindig hangsúlyos kérdés mintha valakiknek nagyon fontos lenne visszavezetni ezt az elzsidósodott, bamba emberiséget a „jó irányba”. Persze a visszavezetők zöm is parazita..., de ezt ti itt már kívülről tudjátok. Mikor korábban mondtam, hogy több körös ez a történet és nincs ideje ringbe szállni, mert bundázott mérkőzésekről van szó, az most jobban kilátszik, mint pata. A „bajai videó” a cigány-zsidó választási csalásról, mint oktatófilm jelenik meg...és csak mosolygok rajta, hogy tán törvénybe is foglalják, hogy ilyet nem szabad és tán még az „alkotmányba” is beleteszik...vagy Gyurcsány kamikaze-ügyködése...ami teljes mivoltában titkosszolgálati terelés, hogy ki legyenek mondva ki nem mondott dolgok és nem lehessen már ezt a „népnek”, ennek az ostoba masszának sem beadni mindent, hanem kezdjen már el vitatkozni, gondolkodni végre! Elmondja, hogy jobb nem tudni, honnan jöttek pártpénzek és persze nem csak nekik ám. Erre a rendőrség nekem ilyet ír. Már az is csoda, hogy írtak, de hát ki nem sz@rja le ma már, hogy mit nyekereg egy ostoba „rendőr”. Még nem válaszoltam rá!




Apropó, ha már a rendőrség, akkor érdemes odafigyelni arra, hogy az egyre nyilvánvalóbbá tett liberális zsidó Jóbik vonulat kiegyezés a háttérben megtörténhetett. Ne véletlen „ekézik” Orsóst és hozzák a focis-stadionos milliárdos polgárpukkasztásos leszerepeléseket, miközben az ország lakossága egyre szegényebb és ugye a banki eladósodottaknak is csak a coki jár..., de ez a „játék” része, mert tereik át a birkákat a jóbikos zsidó-ketrecbe. A rendőrség nem véletlen van úgy, ahogy van. Majdan át kell őket nevezni „csendőrségnek”, mert a „királysághoz” ez jobban illik. Ezért is hagyják a gárdistákat és a „csendőröket” jóbikozni, sőt Mészáros Imrét (ő nem az NBH-s gój motoros ECHO Tv-s) még a parlamentbe is jelölik képviselőnek.

Talán emlékeztek még erre a „cikkre”.
Gárda-biznisz


Link

Nos, a múlt nyáron Mészárossal Baján váltottam pár szót a „cikk” apropóján. Nem volt verekedés. Jó magyar ember ezt megerősíthetem. Kb. annyi esze is van, mint egy jó magyarnak. Csak felszínesen, de egy kis „postaimreösszest” elmondtam neki és a válasz, hogy „ezt nem tudtam, ezt sem tudtam...tényleg? Ez igaz? ...”









Itt meg egy kis elkékeztető!

 







Na szóval a jóbikos zsidó hurok a nyakán van és nem csak neki, hanem sok „jó magyarnak”...és persze a polgárőrségből is egy „rendőrség-helettesítő” csapat kell legyen. Tudjátok, Szebb Jövőt Polgárőr Associacion...! Persze sem a polgárőrnek, se a gárdistának nem kell tudnia, hogy miben vesz részt, mert eddig is a zöm hülye volt mindehhez..., de ne legyetek elfogultak. A rendőrség bedöntését is tervezték és ehhez Minda Zolit most elkezdték tolni a médiában kicsit nagyobb széllel és persze „engem” is szeretnének ehhez felhasználni.

Nehéz azt mondani erre, hogy nincs ez rendben, hisz az egész úgy moslék, ahogy van, csak az alternatíva is egy csapda, sőt még nagyobb csapda, de hát ha meg kell legyen, akkor meg is lesz.

A francia-porosz háborúban 1871-ben a párizsi kommün hasonló szerepet vállalt. Közben és utána is ment a mészárlás rendesen.

A jóbik szerepe egyszerre liberál-buzinak lenni a nezeti-radikálisból, miközben az őket mozgató szolgálatok átadják a teret a most szerveződő „radikális” pártoknak. Jöhet a Magyar Hajnal (amely kilépett jóbikosok és egyéb lelki károsultak gyűjtőhelye), aztán jön Kásler is, Halász, Horkovits...és még jó néhány megosztó szervezet...de Thürmer és az MNA is igazán ütős összeállítás.

Nos, van egy jó hírem. Ez már annak a jele, hogy Tiltás, Tűrés, Támogatás korszak a Támogatás fázisba lépett, vagyis ma már szabad a radikálisnak is nyilvánosan felvállalni, hogy demokratikusan hülye. A kiéheztetés után ez teljesen természetes és emberi és még haragudni sem lehet rájuk ezért, csak az nem fog tetszeni, ha nem megyünk szavazni egyikre sem, mert aki szavaz az a RENDSZER-t támogatja. Hogy lesz ebből paradigma-váltás? Külföldi zsidaj szavazókkal, ki tudja kikkel és aztán meg lehet nyivákolni megint. Ide most erős szavakat írtam volna de inkább kinyitottam a bicskám. Már szívesen belevágnám szépen sorba „most meg nem nevezettekbe” és végig a szemébe néznék, hogy lássam, biztosan elhúzta-e a mocskos kis „lelkét” ebből a világból a pokolra, ahonnan jött és ahová valóban tartozik.

Szóval, van még idő a „nemzeti” ébredésre, mert az agyhalottakat nem lehet felébreszteni.

Ha valakit érdekel, akkor kicsit nézzen utána a Németország megalakulásának Bismarc kancellár tevékenységének és a szociál-demokraták (szocialisták) akkori üldözésének, amelyből hirtelen támogatás lett és meg is combosodtak Marx-Engelszék... Rosa Luxemburgék... ott is, miközben nálunk éppen kiegyezés után Istóczyék Antiszemita Párttal próbáltak véget vetni a „parlamentben” a Solymosi Eszter -gyilkolók tevékenységének...
Az eredményt ismerjük.

A forgatókönyv azonos és még csapjátok hozzá „Trianont” is. Németország mintájára készül most az Európai Egyesült Államok és azon belül a Magyar Királyság autonóm területi egységekből. Persze minden régióban a szabadkőműves szidó lába lóg ki, de hát ha valakinek nem tetszik, az szóljon, kiabáljon. Én már kicsit rekedt vagyok és amúgy sem az értelemre apellálok, legalábbis nem a „magyarság” általam eddig megismert rétegére nem. Vannak magasabb körök, amik ezt a kérdést is globálisan hivatottak lerendezni.

De mindez tényleg csak a pórnép szemébe szórt homok. Minden „demokratikus” terv nagyon gyorsan borulhat és ehhez már öt és fél van most is, ahogy ezt az "erkölcstan-könyv" borító is beszédesen elmagyarázza. Minden szimbólum benne van, amit nem lehet félreértelmezni.



 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5750

Téma: PI Klub - Öt és még mindig fél

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása