PI Klub speciál - Adassék, vagy attasék?

2015.07.05 12:00

 

Kiemelt..

Gyűlölt ellenségeink - A kommunista ólsztár

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Honlap ajánló - Gyűlölt ellenségeink avagy a gyűlölködés szakmódszertana 1.

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Embers's-Ég - Az agresszió 1. rész Szellem: Hass!

Ember's-Ég - Agresszió 2. - Lélek - Alkoss 2/1.

A Láthatatlan történet - Hamvas Béla idézetek 2

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

Kozma Szilárd - Életünk igazi céljáról és rendeltetéséről röviden.

15 dolog, amit a boldog emberek másképpen csinálnak

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

 

Előzmény..

PI Klub speciál - Vasárnapi Istentisztelet helyett

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Egységfront - Mit és minek?

 

Kapcsolódó link..

Kocsis István - A történelemhamisítások célja - Magyarország felszámolása

Nemzetiarcvonal - A menekültáradat valódi célja egy globális, európai járvány?

Gyerekeket kényszerítettek a buzivonuláson való részvételre

PI Klub - Megújulás a feladatunk vagy pusztulás a sorsunk?

PI Klub - Bosszúkések és a nyája

PI Klub - Örök körök

PI Klub - Bukjék

PI Klub - 9

PI Klub - Hantodik

PI Klub - Nem hatódik még

40 botrányos tény, amiről a legtöbben nem tudnak

Márai Sándor : Füves könyv – A lelkiismeretről

PI Klub - Vádirati stílusban

PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)


 

 

Posta Imre weboldala

 

..Itt közvetlen elérhetőek..


https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php

 

Kitört a nyár! Sőt, ez valami afrikai hőhullám, vagy afrikai hullám….hőőőő? Melegek vannak, pedig pár napja még hidegek voltak. Lassan a háború is betörhetne, márt már kitörni kitört, csak még ez nem mindenkinek nyilvánvaló. Jól alakulnak a dolgok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem untatlak benneteket holmi magyar-ázatokkal, hisz al-ázat nélkül nincs tisztességes vereség sem. Mulattjuk az időt, míg nem lesz elég fekete –fehérből szürke minden, hogy mindenki, ki fehér, vágyja a fehéret, s ki fekete, maradjon feketének! Nem egyszerű oktatásban részesül most a „világ”.

Világháború ez, csak kicsit másképp, de dekára porciózva, zsoldosokkal, színészekkel eljátszatva még a legszörnyűbb szerepeket is. Mert mindez csak színház. Európa Keletre húz és úgy esik szét, hogy közben transzformálódik. Eurázsiai Unióvá lesz. Pénzügyileg már levált a dollárról. A feldarabolás nem elaprózódást jelent, hanem újrastrukt-uralást. Német Márka kora köszönt a Drah-máról holnapra. Jó a zsidók megent lebuktak, de ez már szándékos rég. Igen, „minden mögött” ők állnak, mi a porondon „összeesküvésnek” nevezhető.

A rendszert darabjaira szedik. Afrika visszavárja a „kivándoroltatottjait”, csak elemi változtatások szükségesek ehhez. Az Emberiséget rázzák, pofozzák a h-éber kómából észhez. Rossz látni, érteni meg még o-roszabb.
Erről jut eszembe, egy két napos történet. Kiss Imre szervezésében felkocsikáztunk egy közös tarsolygásra Járdánházára és ott létre jött egy újabb önkormányzat. Közben persze sok egyébről is esetek szavak, szók és köröm is pörkölődött. Az ottani alpolgármester törekszik és nem csinálja rosszul.

 

Bár kiderült, hogy a zsidó janiczak dávidot lényegében ő segítette polgármesterkedéshez, de érdemtelensége okán (ő nem tudta, hogy zsidó ez a cigány) ma már nincs semmilyen közösködés. Nagyon sok leölnivalónk van, ugye tudjátok? Szóba került torockai és Ásotthalom esete is, mint ami véletlensége okát eleve kizárhatjuk, hogy oda van tolva a „betyárkodós” zsidó-nbhás portára a sok fekália…és ebben nem csak a szerbek, de bizony minden titkosszolgálat kerek-perec benne van. De mindez mellékes, mert mennek itt a dolgok a maguk járhatatlan útvesztőiken.

Szerdán szintén erős napom volt, bár már megígértem Verának, hogy „nem mentek itt menthetetlen nemzetet”, de felvidéki ösmerősöm tudtom nélkül lebeszélt egy találkozót és oda invitált, bár mondtam neki, hogy sok értelme nincs és segítséget ne várjon senkitől. De végül csak nem mondtam nemet, mert éreztem, hogy baj ebből sem lehet nagyobb, mint amit ne tudnánk már eddig is…kezelni. A szlovákiai orosz katonai attasé bóklászott Párkány környékén hivatalos ügyben és vele egyeztettek egy rövid diskurzust. Szimpatikus férfi.

Keresztapámra és Gagarinra is hajaz. oroszul nagyjából folyékonyan (magam is meglepődtem, hogy egész jól megy ahhoz képest, hogy alig beszélgetek) felvázoltam a helyzetet, miután tisztáztuk, hogy én is csak így „belecsöppentem” abba. Mivel gyorsan kiderült – amire meghívómat figyelmeztettem már- hogy semmilyen segítségről szó sem lehet, de még a gondolatáról sem…, biztosítottam, hogy ha már így összefutottunk, nem várok mást, csak tudatosítsa, hogy a „magyar kormány” egy zsidó-cigány maffia banda és ettől függetlenül vannak magyarok ám, akik nem csak nem egyeznek ezzel, de kifejezetten normális életvitelre, jövőre terveznek és ezért harcolni is készek. Persze sok mindenről esett szó. Volt, min nem csodálkozott, volt, min teljesen meglepődött és nem játszotta meg.

Mondottam, hogy 3 éve judapesti kollégájával beszélgettem el ugyanebben a kérdéskörben, de azóta is adásszünet van. Mire elfogyott a rizskók, mennie kellett az újabb programra és szegény kapott egy batyut, de tán nem volt hiábavaló a verbális gyakorlat.


Helyzet az, hogy lassan nekik is oda kell tenniük magukat, még ha nem is ők, hanem a törökök, perzsák, szírek…jönnek elő a nagy káoszból. Igen, ó lenne magunkkal mit kezdeni már. Kiképzés, támogatás, pályázatok….

Szóval és tett-vleg egy értelmes célképzettel számolva készülni a leszámolásra. Persze ehhez át kell fordítsák a rendőröket és a honvédeket is az oldalunkra és szét kell szedjék a jelenlegi hatalmi struktúrát, ágazatokat, hogy az aránylag gyors váltás ne elhúzódó polgárháborús álca alatti célirányos öldöklés legyen, hanem nyilvánvaló módon a zsidó-cigány terrorszervezet felszámolása, mégpedig demokratikusan.

Mert mi figyelünk a részletekre! Meglepődött mikor összeállt a fejében a Jobbik és a Právij Szektor (Jobbik Szektor) név és zsidó személyazonossága, s fogta, hogy orbán műpuccsa után egy újabb zsidó-cigány (vona) és bandája kellene, hogy tovább görgesse a követ…, de jeleztem, hogy véleményem szerint ezek már a CIA-FSZB közös operációi és valójában a NATO és az orosz politika közösen dolgozik egy egész más terv végrehajtásán. Szóval, megtettem, amit meg lehetett ennyi idő alatt tenni. Hívni nem fognak ez biztos, hiába vet majd szét a tehetetlen tenniakarás. Látom a korlátokat. Erősen gondolkodom valami olyasmiben, amit a helyben lőtt képek is mutatnak.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=9365

 

Téma: PI Klub speciál - Adassék, vagy attasék?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása