PI Klub - Szabadság-fok

2014.02.01 14:35

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-orok-korok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-9/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-nem-hatodik-meg/

embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ot-es-meg-mindig-fel/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-negyedik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 


Posta Imre weboldala

 

A változás feltétele a változékonyságnak, amely a rugalmasságon múlik, mely a szabadság-fok függvénye. A szabadság pedig nem jelentheti azt és nem értelmezhető úgy, hogy mindent szabad a szabad akaratnak, hanem csak úgy nyer értelmet, ha magadnak szabott morális határok közt a fajra jellemző biológiai, lelki, szellemi ösvényre visszatérve tartod az irány. A szabadság valójában igen erős elkötelezettség és nagyon is szűk határok közt lehet határtalan, míg tág határok közt nagyon is szűkös.

Nem kezdek litániába, hisz magatok is érzitek, hogy a „forradalom” nem esik olyan messze már a kutya fájától. Minden és mindenki meg van mozgatva, régiók, társadalmi rétegek, entitások személyes megívót kaptak erre a soron következő megmérettetésre.
A hírek ömlenek, de már jól látható csatornákba terelhetők és a korábban már sokszor emlegetett kulcsgondolatok kódjai is pontosabban világlanak ki!


Fiam nemrégiben azzal jött haza, hogy kis atomfizikusnak készülő barátjával beszélgetett, aki elmondta, hogy egy táborban, ahol a kis fizikusok is ott lehettek, az oroszok is ott voltak és ők már egy fél éve tudták, hogy a paksi szerződés létre fog jönni. Másik osztálytársa nemrégiben a kijevi és a régiót érintő kérdésekkel kapcsolatban csak ennyit mondott: „Majd az oroszok ott is rendet raknak!”
Lassan, de biztosan a köztudatba kerül, hogy Moszkvában dőlnek el, a már eldöntött sorsok és ahogy olvasni a híreket, ma már nagyon válogatni sem kell közülük, hogy ez feltűnjék a laikusnak is.


Az MSZP-LMP nyilván megbízásra, de remek önleleplező kampányba kezdve hangosbemondóval, oroszos akcentussal invitál tüntetésre látszólag Paks ellen, valójában tudatosítva, hogy már nem a spájzban van a Specnaz. Ugyan nálam még nem kopogtak, hogy kis emlékfrissítő kiképzést tartanának akár nyelvből, vagy mozgáskultúrából, de mire ideérnek, addigra áttérek az angolra, bár némi fóbiát ehhez le kell küzdjek magamban.

Néhány megjegyzés csak úgy!
Rengetek elírás, betűkihagyás érzékelhető az írott sajtóban és főleg a címekben, már szinte üvöltő módon. Mintha nem magyar írná a cikket, vagy nagyon kapkodva.


Tegnap a meteorológiai jelentésben a kishölgy percekig ragozta az ónos eső mibenlétét, mintha nem magyaroknak, nem ezen a környéken nevelkedetteknek tartana előadást a Negevben igen ritka jelenségről.
A mesefilmekben ma már szinte mindenhol egy gyík, sárkány, kígyó, dinoszaurusz van jelen, beszélő aktív részeseként az eseményeknek és az új hoolywoodi filmekben is ez a trend.


De visszakanyarodva a „változás” témaköréhez, csak annyit teszek itt most hozzá, hogy nem kis lapátokkal hordják össze a hegyeket, s máshonnan pedig szét.

Az ukrajnai helyzet már elég átlátható nem? A zsidó-ügynököket hagyják tevékenykedni, kitereltetik velük a napfényre azokat, akikkel majdan meg lehet csináltatni a okozatot. A zsinagógák védelmét a majdanos társaság azonnal keze ügyébe vette, mindegy jelezve, kik is vannak mögöttük.
SSman a helyzetről ekképpen vélekedik.


„Szia! Itt ho vagyon, megpedig nem oly nagy, kb 40 cm, de arra eleg, hogy lebenuljonminden. a havat senki nem kotorja el, se az utakrol, se a jardarol, amolyan mindenki beleszarik mindenbe idoszak van. Az utakon leallt a kozforgalom nagy resze, a mi utcankban is allnak sorba a vontatok, rakomanyaikkal egyetemben. Az egyik sofor orditva telefonalt, hogy nahuj blegy ezzel a majdannal, mindenhonnan van ra penz, de hogy az utakat eltakaritsak, arra nincs. Ja, jut eszembe a majdan, volt itt is egy ropke megmozdulas, elakartak foglalni a varoshazat, de a keszenletisek durvan szetvertek a kezdemenyezest. A rendorok lofegyvert nem viseltek, csak sisakot, pajzsot, meg fa testapolot. 37 fot allitottak elo, ebbol reggel kiengedtek 27 fot, mivel meg nem toltottek be a 16. eletevuket. Jobban mondva nem kiengedtek okat, hanem kiadtak a szuleiknek, persze a penzbuntetest tartalmazo iratokkal egyetemben. A tobbiek bent, par honapig, vagy akar nyolc evig is, attol fugg kire mit szabb ki a birosegg. Ja, a rendorsegg bejelentette, hogy legkozelebb lonifognak. Azota itt megint csend van. Ezt hogy miert nem tudjak megtenni kijevben is, nos csak talalgatni lehet. A fobirka meg lemondott, de egy masik kemenykezu birka lesz a helyebe beultetve.”



Mivel ezzel a lépéssel az egész V4-es kóhn-stellációban, a román-moldáv és a balkáni államokban is lehetőleg gyors válaszokat, változásokat lehet indukálni, ezért bárki és bármit mondhat. A helyzet fokozódik elf-társak!
Az időjárásra most külön had ne térjek ki. Szerintem teljesen normális és a kanadai és az USA rész, de sok egyéb hely most Nyugaton nem kicsit kapja meg a zuhiját. De ez így van rendben és persze következményekkel.


Baluval megbeszéltük, hogy a vegyipermet témakörben összedob egy jó kis anyagot és felteszi az oldalra is. Tán ideje van.

Amit én itt most hozzátennék, az a katonai felhasználásában rejlő lehetőség. Nem csak a kivetítős, hologramos Jézus és UFO-jelenéses pszichológiai hadviselés, no meg a különböző hullámhosszú frekvenciákkal való besugárzás, hanem egyfajta „védőernyő” szerepe is lehet a kiszórt és folyamatosan fenntartott felhőrétegnek, ami nem az UV –sugárzás, Nap-aktivitás ellen hivatott védeni, sőt még csak nem is a Föld hőjének eláramlását gátolandó, a felmelegedést elősegítendő akcióról van szó. Az Umbrella-projekt (van egy ilyen katonai fejlesztő cég is (a Kaptár sorozatban is ez a „gonosz” cége, amely génmódosít és zombi-kísérleteket foganatost) felhasználása lehet olyan védelmi-biztonsági operáció is, amely a lefedett területeken a kiszórt felhők a kémműholdak számára és a katonai célkereső állomásoknak is láthatatlanná teszik a földi, vagy föld alatti objektumokat, így azok áthelyezését ilyen „ernyő” alatt nyugodtan megtehetik. Mindazonáltal a kilőtt rakéták ezen rétegekben nehezebben, vagy egyáltalán nem kommunikálhatnak a bázissal és könnyen elektromágneses csapdába ejthetők. Ebben az értelemben az egész „vegyipermetes” dolog felfogható egy „kupolának”, amely értelmetlenné teszi a rakétatámadásokat és a beküldött drónok kommunikációját is ellehetetlenítheti, így marad a jó öreg gyalogbéka-felderítés és célmeghatározás, no meg hagyományos fegyverrel vívott „kézitusa”.

 

Persze a kiszórt anyag mennyisége és minősége lehetővé teszi a teljes tér 3 D-s leképezését is és a minél pontosabb csapás végrehajtását….de ez már tényleg csak technológia kérdése.
A dolog persze összetettebb, csak nagyjából vázoltam fel azokat a gondolatokat, amelyek a régebbi és a friss anyagok újraolvasásakor hagytak bennem lenyomatot.


Itt van egy kép az „Umbrella”-ról. Nekem egy kicsit Máltais lovagkeresztes és így már ott is vagyunk a témánál megint…jezsuiták…Vatikán…és …és persze az a „fránya” HVIM….:-)), de most hagyjuk a „mindenki nyakig benne van” és a „fő cél az apostoli királyság” és „vissza Trianon” teóriát…ami ugye badarság…de lehet, hogy annyira mégsem az.



Ez a cikk meg most jött! A máltai útlevél egyenesen a pokolba is jó lehet. nem tudom mi van ott, de, hogy valami nagy disznóság az biztos.


Mégsem árul állampolgárságot Málta
Kompromisszumot kötött a máltai kormány az Európai Bizottsággal, és gyakorlatilag elállt attól a tervétől, hogy lényegében pusztán pénzért árulja a máltai és így az uniós állampolgárságot - derül ki a máltai hatóságok és a bizottság szerda este kiadott közös közleményéből.

https://www.stop.hu/kulfold/megsem-arul-allampolgarsagot-malta/1212512/


Pár cikket a mai felhozatalból feldobálok, csak a lát-hatóság miatt. A szép az egészben, hogy mire a zsidók beléptetnék az EU-ba Kijevet, addigra látniuk kell, hogy az EU-t már átvette Moszkva, így bárki bárhova léphet, csak Moszkva felé tud. Ez a matt! Így beléphetnek a törökök is, mert ők is Moszkvához csatlakoznak ezáltal, mert az EU-nak valójában nyekk van, csak a látszat marad fenn, hogy nincs. Szinte könyörögnek majd az orosznak, hogy „tegyen rendet!”.

V4-ek

Az ukrán válság miatt operatív törzs létesül Magyarországon
Az ukrajnai helyzet miatt Orbán Viktor operatív törzs létrehozására kérte a belügyminisztert, írja az MTI. A miniszterelnök ezt a visegrádi országok (V4) kormányfőinek szerdai budapesti munkavacsorája után jelentette be. Azt mondta, utasította Pintér Sándort, hogy „készítse fel az országot arra a helyzetre, hogyha Ukrajnában a dolgok nem a kedvező kibontakozás irányába mutatnak”.

Link

A Forint i gyengélkedik.
Rendesen ütötték a rubelt
Történelmi mélypontra süllyedt az orosz tőzsdén a rubel az euróhoz képest szerdán.
Egy euróért 48 rubelt adtak a kereskedés során. A dollárból és euróból álló devizakosár értéke is meghaladta az eddigi szintet, és 41 rubel fölé emelkedett. A nap folyamán a dollár is elérte a 35 rubeles szintet. Mindössze 1,7 rubel hiányzik ahhoz, hogy az amerikai dollár értéke is lejjebb süllyedjen az úgynevezett történelmi mélypontnál.

Link

Berlin nagyobb katonai szerepvállalását szorgalmazta a német külügyminiszter
Erőteljesebb német szerepvállalást szorgalmazott a nemzetközi konfliktusok megoldásában Frank-Walter Steinmeier, a német kormány külügyminisztere szerdán Berlinben egy parlamenti beszédében.
Link

Merkel az ukrajnai helyzetről egyeztetett Putyinnal és Janukoviccsal
Az ukrán válság rendezésének elősegítésére szólította fel az orosz elnököt a német kancellár. Angela Merkel szerda este telefonon egyeztetett az ukrajnai helyzetről Vlagyimir Putyinnal, valamint Viktor Janukovics ukrán elnökkel is.
Link

Ma már Moszkva bírálja az emberi jogok miatt az EU-t és az USA-t...de már lassan átveszi az ENSZ-et is, illetve a békafenntartó szerepet mindenképpen, a többi meg adja magát.

Tagállamaiban is ellenőrizné az emberi jogokat az EU
Az alapjogok védelmének az Európai Unión belül és azon kívül is érvényesülnie kell - jelentette ki Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke szerdán, az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének téli ülésszakán Strasbourgban.
Link

Szíria lehet az USA, Izrael és az al-Kaida új csatatere?
Az Egyesült Államok leszállította az első fegyverszállítmányát a mérsékeltnek tartott lázadócsapatoknak Szíria keleti felében, Izrael pedig ezzel párhuzamosan újragondolja „semlegességi politikáját”. Hírszerzési források szerint több ezer radikális, al-Kaidás fegyveres jelent meg Szíria és Izrael határán, ezért aggódik Jeruzsálem.
Link


Szíria a legveszélyesebb vegyi fegyvereinek kevesebb mint 5 százalékát adta csak át
Szíria a területén található legveszélyesebb vegyi fegyvereknek eddig kevesebb mint 5 százalékától szabadult csak meg - közölte szerdán egy, a Vegyifegyver-tilalmi Szervezethez (OPCW) közel álló forrás.
Link

Egy izraeli tábornok szerint Törökországban is jelen van az al-Kaida

Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat Szíriában harcoló egységeinek a szomszédos Törökországban is vannak támaszpontjaik, ezáltal pedig könnyedén el tudják érni Európát - mondta szerdán az izraeli katonai hírszerzés vezetője.
Link

Megoldódott a koalíciós válság Izraelben: Bennet bocsánatot kért Netanjahutól
A Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) pártot vezető Naftali Bennet gazdasági miniszter bocsánatot kért Benjámin Netanjahu miniszterelnöktől, és ezzel megszűnt az izraeli kormányt napok óta fenyegető koalíciós válság - közölte szerdán az izraeli tízes tévécsatorna híradója.
Link

Fontos területeket foglalt vissza az iraki hadsereg a szélsőségesektől
Visszafoglalta az iraki hadsereg szerdán az ország nyugati részén fekvő al-Anbár tartomány egyes kulcsfontosságú részeit, amelyek az év elején kerültek szélsőségesek hatalmába.
Link


Kész a lengyel atomprogram
A lengyel kormány elfogadta nukleárisenergia-programját, amely szerint az atomerőművek építése 60 milliárd zlotyba (2800-4200 milliárd forint) kerülhet, s 2024-ben kezdik meg az áramtermelést − írta a Gazeta Wyborcza.
Link

Amerikából méltatták Orbán antiszemitizmus elleni fellépését

Nyilatkozatban méltatta Orbán Viktor miniszterelnöknek és kormányának az antiszemitizmus elleni küzdelem jegyében foganatosított intézkedéseit Mario Díaz-Balart floridai republikánus képviselő.
Link

A szobor jelképes nyelve
Die Welt: A magyarok nem ártatlan angyalok


Magyarország kisebbíteni igyekszik a holokausztért viselt felelősségét: Budapest beismerte, hogy bűnrészesség terheli a vészkorszakban elkövetett népirtásért és a New York-i ENSZ-nagykövet révén első ízben bocsánatot is kért a múltért, de a Szabadság téri emlékmű áldozatként és nem tettestársként jeleníti meg a magyarokat – írja a Die Welt.
Link

A „koronázó város” is készen áll!

Százmilliárdból erősödött Székesfehérvár

Négy év alatt összesen több mint százmilliárd forint értékű fejlesztés valósult meg vagy zajlik Székesfehérváron – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Cser-Palkovics András. A település polgármestere hangsúlyozta, mindezt a válság közepette, csökkenő bevételek mellett, újabb hitelek felvétele nélkül érték el. Szerinte a város élénk sportéletéből sokat profitálnak.
Link

A szír helyzet és Obama hirtelen „békés” szándékú megnyilvánulásai az EU-ról való leválás, leválasztás, London kimenekülési szándék-nyilatkozatai az EU-ból, Vona –Zazri villámlátogatása, rabbikkal való eszmecseréje, Gaudi francia-sajtos afférja, EU-parlamenti tiltása, szegedi csanád kanadai fiaskója és ez az egész kotnyeleskedés a választásnak nevezett pojácáskodás körül szépen keretbe foglalja a „szabadság-fokot”. Minezt persze megfejelték a holokosztos zsidó ajvékolással , hogy láthatóvá tegyék a férgeket és kicsalogassák őket a fényre. Nem csak a kipásokat, hanem a beszervezett „irodalmárokat, művészeket, politikusokat, sportolókat…” és mindenkit, akit ha nem a faji, de legalább a szexuális hovatartozása okán önnön magát definiálhassa és ezzel a „normálisokban” visszatetszést, megbotránkoztatást válthasson ki. A „b-uzik” forradalma nem vicc ám. Az emberi faj most mutathatja meg igazán, hogy mennyire emberi és mennyire fajtalan, vagyis nem egységes. Mint mondottam: mindenki személyes megszólításon keresztül dönthet, hová is tartozik valójában. Persze sokan meghozták már az elhatározásukat és elhatárolódtak. A táborok jól láthatóan elkülönülnek és amit lehet a következő fázis is életbe lép. Van még valakinek olyan illúziója, hogy nem éri utol a döntési kényszer? Ami most Kijev az holnap Bukarest, holnap után Judapest….

Még valami! El kellene kezdenetek komolyabban kommentelni minden fórumon. Talán már nem esélytelen oktatni a népet, bizonyítékokat odavinni, tanítani őket! Úgy látom, lassan, de megjelent erre is az igény!

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6449#comments

 

 

 

 

Téma: PI Klub - Szabadság-fok

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása