Szíriai hírek - MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

2014.07.05 22:29

 

Kiemelt..

Valós Hírek Szíriából - "Levél a HVG-nek meg társainak a hamis mérgezett, manipuláló szír gáztámadásos cikkükkel kapcsolatosan"

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Előtted a jövő 

Apokalipszis


 

Előzmény..

Szíriai hírek - Assad elnök szíriai muszlim vallástudósok előtti beszéde Damaszkuszban 2014.04.24

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről


 

Kapcsolódó link..

 


Az ISIL terrorszervezet "hivatalos" vezére Abu Bakr Al-Bagdadi jelent meg ma először egy videó felvételen melyben beszédet tartott az Iraki Mouszal városi nagy mecsetben, Al-Bagdadi Kalifának nevezte ki magát mely a legmagasabb muszlim rang melyet több százéve nem használnak a muszlimok, a Kalifa Mohammed próféta utódját jelenti arab nyelven, mely a muszlimok legnagyobb vallási és politikai vezére is egyben..


Fénykép: MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

Az ISIL terrorszervezet



És bár a muszlim tudósok világszerte nem értenek egyet, sőt egyértelműen támadják és nem fogadják el sem az ISIL terrorszervezetet mely egyre nagyobb területeket foglalt el Irakban meg Szíria észak keleti részeiben, Al-Bagdadi minden muszlimot felhívott a szent háborúra a terrorszervezete által elfoglalt városból a hitetlenek a keresztények meg a szervezetével nem egyet értő muszlimok ellen, a világ összes táján.
Bagdadi felhívta a muszlim hívőket hogy csatlakozzanak szervezetéhez és harcoljanak a szervezete ellenségei ellen..

a terrorista vezér egész videója látható a csatolt youtube oldalon, melyet elméletileg ma 2014,07,05 én tartott.


https://www.youtube.com/watch?v=itu6NhED9Yk&feature=player_detailpage

érdekes módon bár Irak a mai napig amerikai hadsereg és titkoszolgálat által "demorakitázlt" ország, senki sem tett se nem lépett Nyugaton a terrorszervezet ellen... mely látszólag egyre nagyobb hatalommal rendelkezik, és vahabiták milliói világszerte álnak oldalára, és vallanak hűséget a fekete sereg vezérének..

"Tudni kell: a vahabizmus az Iszlám legszélsőségebb más vallásokat sem muszlim irányzatokat nem elfogadó ideológia, mely kebesebb mint 300 éve jött létre a mai Szaúd-Arábia területén a szaúdi uralkodók és a brit gyarmatosítók által, és a mai napig a szaúdi uralkodó család dollár milliárdokat költ világszerte e ideológia terjesztésére a mecsetekeben a világ összes táján. és ugyan úgy ahogyan a vahabiták nem fogadnak el semmi más muszlim irányzatot, a vahabitákat sem képes elfogadni semmi más muszlim ágazat sem, sem szunníták sem síták és egyértelműen az egész Iszlám és emberiség első ellenségének tekintik!"


Szíriai Hírek 2014,07,05

 

https://www.facebook.com/sziriai.hirek?hc_location=timeline

 

Téma: Szíriai hírek - MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása