Vicces fotósorozat! 33 tökéletesen időzített felvétel

2014.02.04 13:10

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a21-kep-ami-biztosan-amulatba-ejt/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a20-naplemente-amit-latnod-kell-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fun-tasztikus-pillanatok/

https://embers-eg.webnode.hu/ujdonsagok/csontvary-a-magus/

A digitális korszakban rengeteg eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyekkel fotókat készíthetünk. Így abszolút nem csoda, hogy néha igen bizarr felvételek állnak össze, amelyek pusztán a véletlen művei.

 

A következő képek optikai csalódást nyújtanak számunkra, hiszen pont a megfelelő szögből kapták le őket. Sokszor a véletlen összjátékaként álltak össze, amely csak növeli a felvételek értékét. A lista számos olyan képből áll, amelyek összezavarják az ember érzékeit.

Némely kép optikai illúziót nyújt, pár pedig olyan perspektívát erőltet ránk, amely miatt teljesen másnak láthatjuk a képet. Az összes fotó képes arra, hogy megzavarja érzékeinket.
A legfontosabb ezeknél a felvételekénél, hogy valaki éppen elkapott egy különleges, megismételhetetlen pillanatot. Tehát, hogyha magadnál tartod a fényképezőgépedet, esetleg a telefonodat, akkor lehetséges, hogy egyszer neked is sikerül lencsevégre kapnod egy egyedi pillanatot.

 

 

































forrás: BoredPanda

 

https://hir.ma/kulfold/szines-hirek/vicces-fotosorozat-33-tokeletesen-idozitett-felvetel/187777?utm_source=DZ&utm_medium=DZ&utm_campaign=DZ

 

Téma: Vicces fotósorozat! 33 tökéletesen időzített felvétel

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása