Az amerikaiak egynegyede szerint Obama az Antikrisztus - egy videóval megfűszerezve

2013.04.05 14:28

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-cyber-haboru-elkezdodott-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-media-sug-milyen-lesz-a-jovonk-technologiailag-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/itt-a-skynet-hamarosan-szuksegallapotra-keszit-fel-minket-brad-pitt-a-world-war-z-vel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fold-az-uj-vilagrend-eloestejen-i-tiltakozok-megolese-bevett-gyakorlat-lesz-az-usa-ban/

 


Van összefüggés a politikai nézetek és az összeesküvés-elméletekre való fogékonyság között.
Barack Obama az Antikrisztus, a globális klímaváltozás kitaláció, egy titokzatos elit pedig új világrendet akar a Földön – ha csak a töredéke igaz annak, ami a Public Policy Polling (PPP) felméréséből kiderül, az Egyesült Államokban mostanában riasztóan sokan dőlnek be mostanában az összeesküvés-elméleteknek. A demokratákhoz közel álló tekintélyes kutatóintézet a fenti és a hozzájuk hasonló összeesküvés-elméletekről kérdezte meg az amerikaiakat, akiknek az egynegyede hiszi, hogy az elnök maga a megtestesült Gonosz: tizenhárom százalékuk mondta, hogy határozottan így gondolja, másik tizenhárom pedig hogy „nem biztos benne”, de hajlik arra, hogy elfogadja a feltevést. Azt, hogy nem, Obama mégse az Antikrisztus, a megkérdezettek 73 százaléka mondta.

A globális felmelegedés ügye már korántsem áll ilyen jól. Azt, hogy az egész kitaláció, a megkérdezett amerikaiak több mint egyharmada, 37 százaléka vallja, tizenkét százalékuk nem mondja biztosra, és csak alig több mint felük, 51 százalékuk ad helyt a klímaváltozásról szóló tudományos információknak. Sokakat nem lepne meg az sem, ha kiderülne, hogy a világon egy titokzatos elit akarja átvenni a hatalmat. Ezt a felmérésben részt vevők 28 százaléka határozottan gyanítja, 25 százalékuk tartja magát bizonytalannak a kérdésben, és mindössze 46 százalékuk utasítja el teljes képtelenségként.

Ehhez képest szinte már reménykeltő, hogy az amerikaiaknak csak a hét százaléka hiszi, hogy a holdra szállás nem történt meg, és 14 százalékuk hisz a Nagylábú létezésében. Fellélegezhet Paul McCartney is, akiről a felmérésben megkérdezetteknek csak az öt százaléka gondolja, hogy már rég, egy 1966-os autóbalesetben meghalt, és a Beatles a karrier érdekében dublőrrel helyettesítette. Minden kilencedik megkérdezett, az amerikaiak 11 százaléka szerint a WTC-ikertornyok ellen 2001. szeptember 11-én végrehajtott terrortámadást a washingtoni kormányzat tudtával hajtották végre.


A PPP-t a felmérésben az érdekelte, van-e összefüggés a politikai hovatartozás és az összeesküvés-elméletekre való fogékonyság között. Kiderült, hogy van, és az a megosztottság, amely a politikai életben uralkodik, hat a hiedelmek, a paranoia világában is. Amíg például azzal, hogy a globális felmelegedés kitaláció, a republikánusok 58 százaléka egyetért, a demokraták 77 százaléka viszont elutasítja, ami pedig azt illeti, hogy Obama lenne az Antikrisztus, abban a republikánusok 20, a magukat függetlennek vallók 13, a demokratáknak pedig mindössze a hat százaléka hisz.

A felmérésben 1247 regisztrált amerikai szavazót kérdeztek meg március 27. és 30. között. A statisztikai hibahatár +/- 2,8 százalék.

 

" De, hogy játszunk el kicsit a gondolattal, miért is hiszik róla azt amit, legyen itt néhány fura videó. Ezeket lehet persze hülyeségnek tartani, lehet az is, de azért érdemes elgondolkodni, ha esetleg mégsem az. A videó elég sok olyan elemet tartalmaz amiről lehetne beszélgetni, de most ezt kihagynám. Mindenesetre, adnak az amerikai vezetők (akik Izrael csaholóskutyájának számít) elég sok példát és gyanút arra, hogy kételkedhessünk. Ki ebben, ki abban. Az idő meg úgyis megoldja, önmagát, mintahogy feltevéseinket is.."

 

A nemrég nyílvánosságra került videóban az előtérben látható fura alak mögött, oson egy másik fura alak is.

A látszólag barnabörű figura különös mozgására lehetünk figyelmesek.

Hát mit mondjak?!

Elég android gyanús az ipse első blikkre. De mindegy.

Itt utána lehet olvasni a témának..

Eddie Murphy 2001-es Pluto Nash filmjében mindenesetre feltűnt a jelenség.

Pluto Nash Trailer..

és egy másik vidi..

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3250#comments