Az iszonyatos titok – miért alszanak gyermekek a koldusok ölében?

2013.12.08 16:58

 

Kapcsolódó link..
https://embers-eg.webnode.hu/news/onsorsrontas-levelben-jott-/
https://embers-eg.webnode.hu/news/ezt-dobta-a-gep-a-kocsitologato-neni-igaz-tortenete/
https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-kiralyi-hirlap-a-ciganysag-mint-eszkoz-a-zsido-maffia-kezeben/
 

A történetet egy blogíró osztotta meg a szívszorongató valóságról. Miért alszanak mindig a gyermekek a koldusok ölében?

 

Nap, mint nap a hírportálokon, közösségi oldalakon, és sajnos a valóságban is összefuthatunk olyan koldus nőkkel, akiknek az ölében egy baba, vagy egy kisgyermek van, de ők állandóan alszanak.

 

k1
k2
k3

A világon nagyobb városokban, ahol sok ember fordul meg aluljárókban, közlekedési csomópontoknál, metróállomásokon láthatunk olyan meghatározhatatlan korú nőket koldulni egy alvó gyermekkel. Sokaknak megszakad a szíve a látványtól, és beledobnak némi pénzt abba a koldus perselybe. Van olyan is, aki nem teszi ezt, hanem a fejét is elfordítva halad tovább. A látvány tényleg valóban megindító, de az a kérdés, hogy vajon miért alszanak koldulás közben mindig ezek a kisgyermekek a koldus nők ölében?

Egy járókelőt nem hagyta nyugodni az a gondolat, hogy vajon egy gyermek mennyit aludhat napközben? Talán pár órát, és akkor sem mozdulatlanul, mint egy darab fa. Járókelőnk egy napon a látottakat megelégelte, és oda hajolt egy ilyen alvó gyereket tartó koldusasszonyhoz, és megkérdezte, hogy miért alszik mindig a gyerek? A koldus nem reagált. Mintha nem is kérdeztek volna tőle semmit. Egy újabb, de határozottabb kérdésre végre felnéz az asszony, és azt mondja. Kopj le! Járókelőnk újra kérdezett, most már kiabálva, hogy miért alszik az a gyermek mindig? Egy idős ember teszi a felháborodott kiabálva kérdező vállaira kezét fejcsóválva. Nem látja, hogy milyen nehéz sorsa van? Mit akar tőle? Majd kivesz egy kis aprót a zsebéből, és beledobja koldus dobozába. Blog író járókelőnket ettől függetlenül továbbra sem hagyja nyugodni a szívszorongató látványt nyújtó koldus az alvó gyermekkel.

kö

Felkeresi telefonon régi barátját, aki Romániában nőtt fel és soha nem járt iskolába, hanem a mélyszegénységben töltötte élete nagy részét. A régi barátnak írónk felteszi a kérdést, hogy ezeknél a koldus asszonyoknál mindig alvó gyermekek vannak, és ez senkinek nem tűnik fel!

 

A válasz döbbenetes volt. A Romániában mély szegénységben élő barát azt a választ adta, hogy ezek a gyermekek vodkát, vagy heroint kapnak, hogy a koldulás közben mélyen aludjanak, és így nem zavarja a koldust, és a gyermek sem látja azt, hogy mi történik körülötte. A vodkát, és a drogot természetesen nem a koldus, hanem a megbízói állják. Ezzel a szívszorító módszerrel ugyanis jó bevételre lehet szert tenni. Előfordul, hogy a kegyetlen módszert a gyermekek nem élik túl, de a koldusok olyan terrornak vannak kitéve, hogy ha „munkavégzés” közben meghal a gyermek, ugyanúgy végig kell csinálni a műszakot.

A koldusoknál nem minden esetben a saját gyermekével van az édesanya, hanem a maffia, aki a koldulást végezteti a nővel alkoholista családoktól bérlik a gyerekeket. A kegyetlen és szívtelen elvárások azt is megkövetelik, ha egy édesanyának meghal a gyermeke, akkor annak másnap ugyanúgy ki kell ülni koldulni egy másik bedrogozott, alvó gyermekkel.

Írónk másnap újra elsétált az asszony mellett, de már egy másik gyermek volt a kezében.

(családháló.hu)



https://hir.ma/kulfold/az-iszonyatos-titok-miert-alszanak-gyermekek-a-koldusok-oleben/99474



 

Téma: Az iszonyatos titok – miért alszanak gyermekek a koldusok ölében?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása