Betyársereg - Rejtett kamerával a Hit Gyülekezete “szeánszain” (frissítve!)

2014.05.07 16:02

 

Előzmény..

Betyársereg - Ilyet sem olvasunk minden nap

 

Kapcsolódó link..

PI Klub

 

 

Egy hazafi rejtett kamerás felvételei, amelyből kiderül, hogy valójában Izrael földjét kell imádnunk és zsidó testvéreinket kell áldanunk, Isten helyett.

 

hit-gyulekezete-nemeth-sandor

 

Mit is mondhatnánk? Isten nevében átkozódni, szitkozódni valakinek rosszat kívánni, nem éppen keresztény gondolkodásra vall. A Hit Gyülekezete valódi arca, és ez most sajnos nem humor. A valóság az, hogy sötét erők szolgálatában áll egy olyan szekta, amely állami milliárdokon kampányol nem csak a Jobbik ellen, hanem nemzetünk minden harcos gondolkodású emberével szemben, Izrael mellett.

A videós leleplező anyag második részében tovább gyűrűzik a zsidóimádás és a kereszténység ostorozása. A gyűlölet csak úgy sugárzik a szavakból, hát ők Isten nevében beszélnek?

 


Rejtett kamerával a Hit Gyületkezetében... by kovacs-istvan1889

 

 


Rejtett kamerával a Hit Gyületkezetében… by kovacs-istvan1889

 

Alább látható a kampány legmocskosabb prédikációja.

 

 

A legutóbbi híradásunkban még a kampány humoros oldalát próbáltuk megmutatni, de akkor még nem sejtettük, hogy valódi leleplező videót is kapunk a Gyűlölet Gyülekezetéről.

(Betyársereg)

 

https://betyarsereg.hu/rejtett-kameraval-a-hit-gyulekezete-szeanszain-video/

 

Téma: Betyársereg - Rejtett kamerával a Hit Gyülekezete “szeánszain” (frissítve!)

Dátum: 2015.05.19

Feladó: Csodálkozó

Tárgy: Rejtett kamera

Szerintem is teljesen fölösleges a rejtett kamera, mert minden vasárnap nyilvánosan egyenes adásban közvetítenek a gyülekezetből. Aki nézni akarja nézheti, én nem .
Nagy érdeklődéssel,kezdtem itt a nézelődést az oldalon, de mid inkább éreztem az idegenkedést, majd a taszítást végül most már menekülök közületek. Lehet, hogy azt hiszitek, hogy ti jót akartok, de szerintem míg ennyi gyűlölet van bennetek, és szeretet a Krisztusi Szeretet még nyomokban sem, addig még keresgessétek az Ő útját. Először talán az anyagi világ elsődlegességét kéne megkérdőjeleznetek, és nem itt kéne kincseket gyűjtögetni. embertársaitok tetteit ítélgetni. A Gőgöt is le kéne vetni. Ajánlom Jézus tanításainak közös olvasását, és megvitatását annak, hogy mennyiben feleltek meg ezeknek, és hogyan kéne változni.
Őszintén sajnálom, hogy így alakult, de én már régen nem vagyok hajlandó ilyen elveket vallani. Még kb 20 éve nekem is Pap Gábortól, Szántaitól, Molnár V-tól stb. kezdett nyiladozni a csipám, és másképp látni a világot.Remélem még nektek is lesz időtök felfedezni magatokban a kincset.
Könnyű dolgotok lesz, csak a fára és a gyümölcsére kell figyelnetek, hogy el ne tántorodjatok. Isten áldását kérem mindnyájatokra, és az egész honlapra.
Szeretettel, mindegy ki.

Dátum: 2014.06.03

Feladó: eniko

Tárgy: uzzetek el a nacikat a parlamentbol

Europa gyokere a zsido kerszteny kultura, ezert a kulturaert erdemes volt elni es erdemes is meghalni. Mindazok akik ellenesek mennyenek el Szaud Arabiaba, Quatarba vagy akar Egyiptomban is es eljenek ottan. Amikor majd a sajat borukon fogjak megtapasztalni ezt az embertelen kulturat akkor talan maskeppen fogjak a sajat kulturajukat ERTEKELNI.
Ezeket a gyuloletes nacikat szivesen elkiserjuk a REPULOTERIG.!!!!!!

Dátum: 2014.06.02

Feladó: Fáj Aszívem

Tárgy: tisztánlátás

A mohó, arrogáns, nyomuló, mindent akaró embert nehéz szeretni. És persze nem bírunk velük, mert nagyon erőszakosak.Nincs bennük szeretet, ŐK nem fogadnak be minket, akik nézzük a mocskos műsoraikat, fizetjük a sok pénzt az ügyvédjeiknek, behajtóiknak, biztosítóinknak, bankjaiknak. Drága embertársaim, ne használjatok csúnya szavakat, mert velük együtt 'alámerülünk'. Majd véghez viszi a csendes erő, amit nem tud az erőszak. Mert ezt a kicsi hazát már nem adjuk ! Legyetek körültekintőek, és nagyon fontos, hogy tájékoztassuk az embereket a haza sorsáról. Ölelek mindenkit

Dátum: 2014.06.01

Feladó: sxya

Tárgy: Hit Gyülekezete

A jobbikra nem lenne semmi igénye a társadalomnak, ha magas életszínvonal, jólét lenne szerte az országban. A leggazdagabb országokban nincsenek ilyen pártok, mivel nincs társadalmi feszültség köszönhetően a magas életszínvonalnak. A hit gyülekezetével pedig semmi gond nincs.

Dátum: 2015.02.25

Feladó: varangy

Tárgy: Re:Hit Gyülekezete

Tényleg?
Akkor az UK-ban miért a UKIP vezet, ami tulajdonképp az ottani Jobbik?

Dátum: 2015.03.02

Feladó: Valaki

Tárgy: Re:Hit Gyülekezete

Gondolkozol? Pont az ilyen formációk: Hit gyül. Mszp, Szdsz stb miatt kel életre a jobbik, és nincs köze az életszínvonalhoz. A bantuaknál nincs Jobbik, pedig nem veti fel őket a pénz. A Hit gy egy cionista uszító...alakulat, ennek semmi köze a valláshoz

Dátum: 2014.05.30

Feladó: Magyar

Tárgy: tetvek

Rájuk kéne gyújtani azt az egèsz kócerájt, a mocskos tetves rohadék Német Sándorral együtt.
Zsidóbérenc szemétláda tetvek.

Dátum: 2014.05.29

Feladó: tokás

Tárgy: re

Köcsög szekta!!! Akasztani valóak!!

Dátum: 2014.05.29

Feladó: igaz

Tárgy: válasz kiss lajosnak

ezek szerint kiss lajos cigány :)

Dátum: 2014.05.29

Feladó: kiss lajos

Tárgy: üzzétek el a nácikat a parlamentböl

minek a rejtett kamera itt csak az igazság hangzik el a jobbik nem a jobbik hanem a legrosszabik

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása