Betyárvilág - Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre – Az odesszai borzalom leleplező videója

2014.06.05 20:21

 

Kiemelt..

Hungarian Real News - Bábel tornya és a pokol tornáca

PI Klub speciál - Fontos lehet

Oroszország Hangja - Újabb NATO-hajó jelent meg a Fekete-tengeren

Ukrajnára rátámadtak a cionisták

PI Klub - Örök körök

 

Előzmény..

Oroszvilág - Szlavjanszk: ez már igazi háború

Oroszország Hangja - A Nyugat tudatára ébred a szankciók hiábavalóságának

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Hídfő.net - Beindult a tőkekivonás, elő akarják idézni a magyar államcsődöt

PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)


 

Kapcsolódó link..

Komlómédia - Az orosz haderőnek sikerül kijátszania az amerikai lehallgatást

Az ukrán pokol legdurvább képei

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Szabad riport - A nap képe Kijevből: Izraeli gyártmányú pisztoly a ‘békés’ tüntető kezében


 

Az ukrán Odesszában 3 napos gyászt hirdettek a példa nélküli utcai összecsapások áldozatainak emlékére. Oroszország szerint a történtekért a kijevi vezetés a felelős. „Bűnözőkké azok válnak, akik a kijevi juntát legitimnek tartják”

betyarvilag_odessa

 

 

A tűz a Szakszervezetek Székházában pénteken este vált az összecsapások tragikus befejezésévé. Az összecsapás „Egységes Ukrajnát!” skandáló nacionalista csoportok és a helyi futballszurkolók valamint az ország föderációja mellett tüntetők között tört ki, akik nem sokkal előtte tábort vertek a Kulikovó téren.

Az új ukrán „forradalmi tradíció” szerint, bevetettek köveket, baseballütőket és Molotov-koktélt is. A rendőrség ‘megpróbálta szétválasztani’ a feleket, ugyanakkor passzívan és határozatlan módon járt el.

Végeredményben pedig a Jobb szektor tagjai felgyújtották a sátortábort, majd azután a Szakszervezetek Székházát is, ahol azok az aktivisták bújtak el, akik nem értenek egyet a jelenlegi ukrán hatalommal. Néhány ember élve elégett, másokat a füst mérgezett meg. Hogy meneküljenek a tűztől, az emberek kiugrottak az ablakokból. A szemtanúk elmondása szerint a tűzoltók csak fél órával a tűz kitörése után érkeztek meg a helyszínre.
 

EZ AZ AMATŐR VIDEÓ feltárja, hogy a rendőrség nemhogy nem akarta szétválasztani a két tábor híveit, hanem konkrétan részt vett a több, mint 40 ember halálát okozó tragédiában:

 


 

Mindenki által látható módon az ukrán rendőrökkel helyszínen lévő személy golyóálló mellényben pisztollyal célzott lövéseket ad le a tűz elől menekülni próbálókra, az épület ablakaira, amibe a főderáció hívei menekültek be a jobb szektoros, kijev-párti feldühödött tömeg lincselése és futballhuligánok elől. 

 

 


 

Egy másik videóban ugyanez a személy telefonon szenvedélyesen beszél, majd éppen az ellenkezőt állítja a fent látottaknak (vagyis a valóságnak), miszerint ő és az emberei fegyvertelenek, miközben a felfegyverzett kormányellenes tüntetőkkel kell összecsapniuk. Magát úgy említi, mint “SOTNIK” Mykola, – azaz Majdan-téri (A puccsista kijevi juntát hatalomra juttató)csoportok vezetőjének elnevezése. Azt is mondja, hogy Ő is megsebesült a lábán a tiltakozók miatt, miközben semmi sérülés nem tapasztalható rajta!

 

 

Mindkét videó nagyon sok nézőhöz jutott el az interneten és jól jelzi azt a fajta képmutatást, ami a vérontást és az ukrajnai események kezelését jelzi mind a hivatalos európai szinten, mind a médiában ! Terroristákról, szeparatistákról, szakadárokról beszélnek olyan állampolgárok kapcsán, akik csak egyszerűen nem tudják elfogadni az illegitim kijevi vezetést és ezzel a szélsőséges (jobb szektoros) puccsista euro-atlanti hatalommal szemben nem hajlandóak behódolni és lojálisak maradni, majd kinyilvánították önrendelkezési jogukat.

Az épületben voltak kénytelenek elrejtőzni, amikor sátraikat felgyújtották a radikális szélsőséges csoportok, majd molotov koktéllal kezdték dobálni az Szakszervezetek Házának épületében lévőket és rájuk gyújtották. Sokan a tűztől a füstmérgezéstől, mások az épületből kiugorva lelték halálukat…. (Írta, fordította: SBG Buddha)

 

Az ilyen rendőri erők pedig még éles lőfegyverrel lőtték is őket!

 

EZ AZ IGAZSÁG ! BÁRMIT MOND A KÉPMUTATÓ FŐÁRAMÚ EURÓ-ATLANTI MÉDIA …..

A teljes 24 perces videó a helyszínről itt megtekinthető:

 

 

 

 

Bejegyezte: SBG Buddha

Forrás

 

https://betyarvilag.hu/kijevi-rendorok-lottek-az-ego-epuletbol-menekulokre-az-odesszai-borzalom-leleplezo-videoja/

 

Téma: Betyárvilág - Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre – Az odesszai borzalom leleplező videója

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása