Hídfő - Nyilatkozott a német médiának a maláj gépet lelövő ukrán Szu-25 pilótája

2014.08.05 19:08

 

Kiemelt..

Csillagszeme - A 17-es járat rejtélye

Hungarian Real News - Bábel tornya és a pokol tornáca

PI Klub speciál - Fontos lehet

Oroszország Hangja - Újabb NATO-hajó jelent meg a Fekete-tengeren

Ukrajnára rátámadtak a cionisták

 

Előzmény..

Hídfő.net - Szíria: a magyar kormányzat a terrorizmust támogatja!?

 


Kapcsolódó link..

Oroszvilág - Szlavjanszk: ez már igazi háború

Hungarian Real News - Szarajevó 2013, 99 évvel később (fontos)

Komlómédia - Az orosz haderőnek sikerül kijátszania az amerikai lehallgatást

Az ukrán pokol legdurvább képei

PI Klub speciál - Üdv Imi (avagy az orosz elit menekíti a vagyont a Nyugati bankokból)

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Szabad riport - A nap képe Kijevből: Izraeli gyártmányú pisztoly a ‘békés’ tüntető kezében

 

 

Egy Szu-25-ös csatarepülőgép ukrán pilótája a Wahrheit für Deutschlandnak adott interjújában felelősséget vállalt a malajziai utasszállító repülőgép lelövéséért.

 

 

 

A pilóta elmondta, hogy július 17-én a repülőgép kétcsövű 30 mm-es ágyújából nyitott tüzet a Boeing 777-esre, valamint hogy az ő gépe látható az orosz védelmi minisztérium által bemutatott műholdas felvételeken. A malajziai repülőgép közelében orosz megfigyelési eszközök észlelték a Szu-25-ös jelenlétét a gép lelövésének idejében. Ezen felül a későbbiekben előkerült, a roncsokról készített képek is arról tanúskodnak, hogy nem Buk rakéta, hanem a Szu-25 által használt fedélzeti ágyú ütötte sérülések vannak a repülőgép maradványain.

Az interjú nyilvánosságra jutásának körülményei kérdésesek, azonban a Wahrheit für Deutschland honlapja az utóbbi három napban túlterheléses támadás alatt volt, elképzelhető, hogy megpróbálták eltussolni az ügyet. Az interjú azonban idő előtt elterjedt a német médiában, így a nyilvánosságra hozott információt nem tudták eltüntetni.

A Wahrheit für Deutschland egyben lehozott egy olyan cikket is, amiben most a nyugati médiában egyedülálló módon ismertette - ahogy ők mondják - az "orosz álláspontot". Vagyis, hogy Janukovics elnök soha nem mondott le, hanem Ukrajnában fegyveres hatalomátvétel történt, és az országban maradt képviselőknek még annak ellenére sem volt meg az elnök leváltásához szükséges 75%, hogy a képviselőket tömegesen megfélemlítették és fenyegetések, zsarolás hatására szavaztak az államfő "felelősségre vonásáról". Igaz, az oldal a "putyinisták fő érveiként" említette mindezt, de nyugaton mindezidáig teljes médiacsend volt érvényben az ukrán események kapcsán, még annyit sem engedtek meg maguknak, hogy saját hazugságaikon felül a "másik fél álláspontját" ismertessék.

Az ukrán pilóta vallomása, és a médiacsenddel való részleges szakítás nagyon hamar felforgathatja a nyugati országokat, ahol az emberek mindeddig abban a hitben voltak tartva, hogy az Ukrajnában lezajló forradalom az ukrán nép akaratából, spontán módon történt, a maláj gépet pedig az oroszok lőtték le. Egy ilyen vallomást követően igen nehéz lesz mondvacsinált ürüggyel az orosz felkelőket háborús bűnössé nyilvánítani.

 

https://www.hidfo.net/2014/07/29/nyilatkozott-nemet-medianak-malaj-gepet-lelovo-ukran-szu-25-pilotaja

 

Téma: Hídfő - Nyilatkozott a német médiának a maláj gépet lelövő ukrán Szu-25 pilótája

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása