Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

2014.11.01 18:31

 

Kiemelt..

Hungarian real news - Már összeesküvés-elméletre sem telik...

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Hungarian Real News - Sötét fellegek Európa egén...

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Előtted a jövő 

Apokalipszis



 

Előzmény..

Itt a SKYNET hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

Világhelyzete - Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Soros kontra font, Soros kontra Anglia

Színeshír - A hivatalos agymosás tíz pontban

PI Klub - A lapok

2012blogol.hu: Összeesküvés - elméletek helyett : az Irányítók

Az ígéret földjének eldorádói - I.

Tudatmódosítás és a 3G

Church of God - A Sátán zsinagógája és a Születési jog áldásai

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Legendavadász - Az 1 dolláros szimbólumai - ELEMZÉS

Egységfront - Mit és minek?

 

 

Kapcsolódó link..

Hídfő - Detroit - a leendő sorsunk képekben(?)

Az USA több vegyifegyvertámadást hajtott végre, mint a világ többi országa együttvéve

Hungarian Real News - Elitokrácia, pénzügyi -és ökofasizmus, avagy a "daráló" megy tovább...

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Valós Hírek Szíriából

Lélegzet - A szarvas és a gázálarc

Valós Hírek Szíriából (Facebbok)

Oltással kapcsolatos bejegyzések

 

 

Mára a legtöbb hírportál beszámolt arról, hogy megjelent az első ebolás beteg az Egyesült Államokban. Azóta az is kiderült, hogy a Libériából az USA-ba látogató férfi legalább egy tucat emberrel találkozott, akik közül egynél fennáll a gyanú, hogy szintén megkapta a betegséget. (Lásd még: itt)

 

 

15905454

 

Az eddig kizárólag Nyugat-Afrikát érintő járvány körüli furcsaságokról több posztban is írtunk, ami most egy újabb hírrel egészül ki.

A shtfplan.com a következőket írja:

Az állami készenléti intézmények (tűzoltóság, mentőszolgálat) egyik nagy, „magas kockázati eseményekre specializálódott” beszállítója egy Twitter bejegyzésben közölte, hogy a különböző katasztrófavédelmi hatóságoknak már hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy készüljenek, mert októberben készültségbe helyezik őket. A Goldenstate Fire/EMS Twitter oldalán megjelent hír arra enged következtetni, hogy valaki nemcsak az Ebola majdani felbukkanásáról tudhatott az Egyesült Államokban, hanem arról is, hogy ez mikor következhet be.

„Amit most, október elején hallunk az csupán a jéghegy csúcsa,” nyilatkozta a cég Twitter szóvivője. „Az Ebola vírus megbénítja majd a mentőszolgálatokat és a kórházakat.”

Amikor a Future Money Trends, az oldal egyik követője rákérdezett, hogy mit értettek a megjegyzés alatt, a Goldenstate a következőket válaszolta:

„A DART (katasztrófavédelmi) csapatokat hónapokkal ezelőtt értesítették, hogy októberben készültségbe helyezik őket. Az időzítés furcsának tűnik. Forrás: DART tag.”


Amióta megerősítették az Ebola felbukkanását az Egyesült Államok határain belül, egyre gyűlnek az elméletek arról, hogy ez miként történt. A hagyományos forgatókönyv mellett, miszerint a vírus egyik fertőzöttről a másikra átterjedve jutott el az Egyesült Államokba, egyre többen vannak azok, akik szándékosságot látnak az eset mögött.

Bár Dr. Joe Alton szerint az Ebola nem túl valószínű jelölt a biológiai fegyverek listáján, a lehetőség azért fennáll.

Dave Hodges pedig rámutatott, hogy az amerikai hadsereg aktívan részt vesz az Ebola kutatásokban, ami tovább erősítette a vírus biológiai fegyverként történő felhasználásának gyanúját.

Kurt Nimmo, az Infowars.com oldalán pedig megjegyzi, hogy Chuck Hagel, amerikai védelmi miniszter a múlt héten beszélt a kormány kutatóprogramjairól, köztük az Ebola vírussal kapcsolatos kutatásokról, a Pentagonban tartott Globális Egészségügyi Biztonsági csúcstalálkozón.

„Szerdán megkaptuk az engedélyt egy lehetséges [Ebola] oltóanyag biztonsági kísérleteinek megkezdésére, amelyeket itt, a Walter Reed Army Institute of Research intézményben fogunk lefolytatni.”

A Pentagon egy 140 millió dolláros projekt keretein belül biztosít finanszírozást a Tekmira gyógyszeripari cégnek az Ebola vakcina kifejlesztésére.

Augusztusban egy Libériában megbetegedett keresztény segélymunkás kapott a Mapp Biopharmaceutical Inc. által gyártott kísérleti gyógyszerből. A cég antitest kutatásait szintén az amerikai hadsereg finanszírozza.

„A mostani Ebola oltóanyag kifejlesztési folyamatának legérdekesebb eleme, hogy milyen gyorsan jutottak el a klinikai tesztek fázisához,” írja Dave Mihalovic a Prevent Desease oldalán.

„Egy ilyen vakcina kifejlesztése szinte lehetetlen a gyártók által javasolt ütemezés szerint. Általában több év szükséges ahhoz, hogy a folyamat eljusson a klinikai tesztekig, ám jelen esetben a gyártók hetekről, de nem több mint néhány hónapról beszélnek. Ez csak úgy lehetséges, ha már évek óta készültek erre.”

Időkjelei: A híreket olvasva, egyelőre úgy tűnik, hogy az események mögötti legvalószínűbb szándék a félelemkeltés, hogy az emberek minél hajlandóbbakká váljanak különböző szigorítások és rendőrállami intézkedések bevezetésére, így megint csak fontos kihangsúlyozni, hogy a cél a tájékozottság, nem pedig a pánikkeltés. Tudjuk, hogy nehéz idők várnak a világra, de azt is tudjuk, hogy nem egyedül nézünk szembe velük.

„Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.” János 16:33


 
 

https://idokjelei.hu/2014/10/az-amerikai-katasztrofavedelemnek-honapokkal-ezelott-szoltak-hogy-oktoberben-keszultsegbe-helyezik-oket/

Téma: Időkjelei - Az amerikai katasztrófavédelemnek hónapokkal ezelőtt szóltak, hogy októberben készültségbe helyezik őket

Dátum: 2014.12.11

Feladó: Nike Free 6.0 Womens

Tárgy: zvfemeihb@gmail.com

Dátum: 2014.12.09

Feladó: Women Nike Free 5.0 V2

Tárgy: txnrcabn@gmail.com

Új hozzászólás hozzáadása