ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT AZ EURÓPAI STABILITÁSI MECHANIZMUSTÓL! A fiskális diktatúra szerződésének anyagát megszereztük !

2012.07.11 10:19

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/egy-kormanya-marad-europanak-avagy-az-europai-egy-b-esult-allamok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fogott-level/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a10-orszag-az-egyesult-europai-allamokert/

https://embers-eg.webnode.hu/news/adossag-szamlalo-/

 

 



"Hozz létre válságot és ragadd meg a hatalmat !
Abban a pillanatban, amikor egy ország megrendül, úgy tudod alakítani a dolgokat, ahogy akarod. Ez egy erőszakos forgatókönyv, amit a szabad piacgazdaság hívei már évtizedek óta számos országon alkalmaztak : Anglia, Lengyelország, Kína, Dél-Afrika, Oroszország, Kína"

(Részlet Naomi Klein : SHOCK DOCTRINE c. könyvéből)


ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT AZ EURÓPAI STABILITÁSI MECHANIZMUSTÓL !

LEGYETEK KÉPBEN, mert nem fogják mondani, hogy mi is ez ! Még az európaiak elől is titkolták, a törvény szövege itt fent volt, de töröltékMegszereztem, ide feltettem, olvassatok bele : 

Az Európai Stabilitási Mechanizmus teljes anyaga ESM Treaty PDF



2012. június 28-ról 29-ére virradóra egy „fekete pénteket“ ért meg Európa és ezt sikernek könyvelte el az elit. Elképesztő!
A pénzügyi diktatúrának szabad utat adott az Európai Bizottság. Ezt az ESM szerződés nagyon világosan leírja, csak el kell olvasni.


 

Az ESM egy teljesen új EU adminisztrációs terv. Nem összetévesztendő az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmussal (EFSM) vagy az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközzel (EFSF), melyek a hírekben sokat szerepelnek.
Az alkalmazásához Brüsszel a 17 európai uniós tagország pénzügyminisztereit kérte fel. 


 
Ezek a miniszterek Brüsszelbe mennek kezükben a nemzetük páncéltermeinek kulcsával és teljes körű felhatalmazással, hogy Brüsszel bármikor annyi pénzt vegyen ki azokból, amennyit akar, amikor csak akarja és bármilyen gyakorisággal. 

Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha az ESM tanács ezt úgy gondolja, akkor az adók direkt mennek a bankoknak, az államok, a kormányok kiiktatásával. Tehát a kormányok nem felelnek a hitelekért, mehet a szabadrablás, a népek teljes kifosztása.
- Az ESM célja az állandó és korlátok nélküli hozzáférés. 
- A 17 miniszter nem tartozik számadással, hogy mekkora összeget vesznek ki és arról sem, hogy mire költik azt. 
- Az ESM miniszterek teljes körű immunitást élveznek, semmilyen kormányzati, közigazgatási és bírói intézkedés alá nem vonhatók. 
- A parlamenteknek semmilyen beleszólásuk sem lesz az ESM szerződés hatálya alatt dolgozó pénzügyminiszterek munkájába. 

Ez a szuverén demokráciák végét jelenti a 17 EU tagországban! A videó kötelező !
 

 

 

Az Index is írt róla, érdemes elolvasni... : Akkor lesz Európai Birodalom?


Az ESM-et létrehozó szerződést februárban írták alá az euróövezeti tagállamok vezetői. A múlt pénteken véget ért uniós csúcson a megállapodás módosításáról döntöttek, ennek értelmében a 700 milliárd eurót megmozgatni képes rendszer forrásait kormányok közbeiktatása nélkül fel lehet használni a tagállamok bankrendszereinek feltőkésítésére.
 
Egyetlen szerencsénk, hogy Mi, Magyarország még nem vagyunk benne és Orbán Viktor is ragaszkodik (még) a szuverenitásunkhoz. 
Orbán Viktor a csúcs után azt mondta, komoly egyeztetések kellenek itthon, hogy eldöntsük, akarunk-e csatlakozni. Nyitva hagyta mindhárom lehetőséget: a csatlakozást, a kimaradást, de a vétót is. Minden magyarnak résen kell lenni, nehogy egy éjszaka úgy húzzák ránk, hogy észre sem vettük....

Zárógondolatként engedjetek meg egy idézetet. 2007-ben, Robert Mundell az Euró egyik atyja ezt mondta:



"Egy világ monetáris reform csak úgy lesz lehetséges, ha ez egy globális krízis ellen való védekezés érzését adja."