Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

2014.01.02 18:48

 

Kiemelt..

Siroi Isi - Modern háború Európa ellen - amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába


 

Előzmény..

A béke-Nobel-díjas Nelson Mandela halálának margójára

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Tükör

Nemzeti Radikális Tömörülés - Magyar ember levele a Cigánynak!

PI Klub - A magyar fordított gondolkodás

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

Magyar Királyi Hírlap - A cigányság, mint eszköz a zsidó maffia kezében

Magyar Hajnal - Nyílt levél a ‘roma vezetőknek’

Tuholep, a fáraó - A Végső Árulás avagy az élet közelről..

 

Kapcsolódó link..

Hatodik napon - Legyőzhetelen 42

Gazdag István - A cionizmus patológiája

Apokalipszis

 

 

Több mint 40 éves dél-afrikai tartózkodásom alapján szeretném megosztani személyes véleményemet a Dél-Afrikában élő feketékről.

 

Dióhéjban jellemezve az átlagos feketét: tolvaj, szaporodik mint a légy, lusta, követelődző, hazug, nincs felelősségérzete, mindent megrongál, tönkretesz, vagy elpusztít, ami csak a kezébe kerül. Nem becsüli a természetet, kegyetlen az állatokkal, és talán egyetlen egy fekete se ismeri el, ha valamiben hibás.

A még törzsi kötelékben élő feketéknél az egyik első dolog, amit egy kisfiú megtanul: hogyan kell ellopni valamit a szomszédtól anélkül, hogy észrevegyék. Sokan közülük rabló és gyilkos hajlammal születnek, ezért Dél-Afrikában egy évben átlag 20 ezer gyilkosság történik, ez az arány a világ legmagasabbjai között van. Különösen elterjedt köztük gyermekeik és általában a saját fajú gyerekek kínzása és gyilkolása, törzsi területeken sokszor rituális célokból.

 

Nagyon gyakran pedofil hajlamaik kielégítésére használják őket. Pusztító hajlamukra álljon itt egy példa. A nyolcvanas évek végén az apartheid törvények lazulásával megindult a feketék ellenőrzés nélküli beáramlása a nagy fehér városokba, különösen Johannesburgba. Először a városközpont 10-15 emeletes bérházait szállták meg, egy kis lakásba 20, 30 vagy még több jutott. A lakások heteken belül csatatérként nézték ki: kitörték az ablakokat, szétverték a WC-t, fürdőszobát (mikor a WC ürülékkel megtelt, a fürdőkádba végezték dolgukat), összetörték az ajtókat, a padlón tüzet gyújtottak, ami miatt sok egész bérház leégett. Mondani sem kell, hogy a belvárosok fehér lakói az invázió elől a külvárosi negyedekbe húzódtak vissza.

A volt francia és belga gyarmatokon működő orvosoknak feltűnt, hogy a fekete gyerek első éveiben minden téren, agyilag is, gyorsabban fejlődik a fehérnél. Előbb vesz tudomást környezetéről, előbb beszél és előbb tud járni. Ez az előny kb. 3 éves korban a legnagyobb. Hároméves kortól 10-12 évig a fehér (és minden más fajú) gyerek behozza a hátrányt. Ekkor intelligenciájuk nagyjából hasonló. Azonban amíg a más fajú gyerek ezután testben és szellemben tovább fejlődik, a fekete szellemi fejlődése megáll és így marad. Tapasztalat szerzése, lexikális tudása növekedhet, de intelligenciája nem. Absztrakt gondolkodásra képtelenek. Jellemző, hogy a fekete saját nyelven legfeljebb ötig tud számolni, azon túl már csak angolul. Nincsen bennük kezdeményező képesség, önálló gondolkozás, kritikus helyzetekben nem reagálnak, pl. ezért nem hallani DA-i légitársaságoknál fekete pilótáról. Dél Afrika három atom meghajtású tengeralattjarót is örökölt a fehér Apartheid idejérõl. A legénységet azonban a megbíztóbbnak tartott feketékre cserélték le. A három hajóból az egyik a tengerfenéknek ütközve veszett oda, egy másik ismeretlen helyen és okból merült a hullámsírba, míg a harmadik éppen a kikötöben rohad el, mert a mostanra elüldözött fehér szakemberek nélkül nem tudják üzembe helyezni a négerek.

 

 A fekete jövőképe legfeljebb öt nap, ennél hosszabb távra képtelen tervezni. A mának él, lehetőleg mindent azonnal össze szeretne harácsolni. Ami a kezébe kerül, azt addig nyüvi, amíg tart. Utána újat követel. Ezek után joggal felmerül fel a kérdés, hogy akkor miben tehetségesek? Kitűnő ritmusérzékük van a táncoláshoz és a zenéhez, különösen jól énekelnek kórusban. Nyelvtehetségük nagy. Még a hetvenes években Délnyugat-Afrikában (most Namíbia) néhány napot töltöttem a vadállatokban bámulatosan gazdag Etosha nemzeti parkban (30 ezer km² területű). Egyik este a vacsorát kiszolgáló fekete pincér nyelvtudásával büszkélkedett. Megkértem, hogy mondjon valamit németül. Erre ő: Heil Hitler!

Vannak sikeres természetgyógyászaik, bár több a csaló, mint a becsületes. Néhány jó orvos is akad közöttük. Részemről 1 vagy 2 százalékra teszem a feketék számát, akik intelligencia tekintetében képesek felvenni a versenyt a többi fajtával.

 A következő eset, amely valóban megtörtént, jól jellemzi a fekete mentalitást. Egy birkafarmernál 30 évig minden nyár végén egy fekete munkása nyírta a gyapjút. Jó munkája jutalmául a farmer 100 birkát adott neki, hogy törzsterületen gondok nélkül megéljen belőlük. A farmer nagy meglepetésére a fekete egy év után megjelent nála, és munkát kért. A farmer csodálkozva kérdezte, hogy miért nem tud a birkákból megélni? Válasz: lenyírtam őket télen, és mind elpusztult a hidegben. Farmer: hogy tehettél ilyet, mikor 30 évig mindig nyáron volt a nyírás?! Fekete: mert nem volt ott a baas (főnök).

Hasonló esetek történnek minden más munkaterületen. Nálunk pl. már egy éve hetente egyszer jön egy fekete bejárónő lakást tisztítani. Feleségem megmagyarázta, hogy mit és hogyan kell tennie. A fekete néhány hétig mindent jól csinál, azután hirtelen egymás után másként teszi a dolgokat, mint ahogy megtanulta.

 

 Felsorolt tulajdonságaik miatt a feketék képtelenek egy modern állam vezetésére, nem is beszélve a szükséges fejlesztésekről. A fekete adminisztratív hierarchia ellenben kitűnően ért a közpénz és külföldi adományok zsebre vágásához. Az állami pénzből saját fényűző házaikat építik fel, biztonsági őrökkel veszik körbe magukat, és évente cserélik a magáncélokra használt hivatalból járó luxusautóikat. Talán még ennél is nagyobb veszteséget jelent az országnak, hogy az állami intézményeknél és egyre több magánvállalatnál a munkájukhoz semmit se vagy alig értő feketék töltik be az igazgatói és más magas rangú pozíciókat, míg a fehér (hindu, esetleg színes) jóval alacsonyabb fizetésért végzi a munkát. A mázsánál is súlyosabb disznóra hízott igazgató tevékenysége abból áll, hogy ritkán bejön a munkahelyre és aláírásokat firkant. Hasonló példákat a végtelenségig lehetne folytatni.

Összefoglalva az írottakat: fizikai tulajdonságaikat tekintve emberek, mert más fajú nővel való közösülésükből (sajnos) utódok születnek. Szellemi és lelki téren viszont nemcsak hogy nem érik el más fajok nívóját, hanem nézetem szerint a legtöbb emlős állatét, sőt, a madarakét sem. Az állat ugyanis csak önvédelemből és megélhetéséért öl, és kicsinyeit példamutatóan neveli.

 

 Tudni kell, hogy Dél Afrikában két választott faj is van, akik kritikán felül állnak: a fekete és a zsidó. A legkisebb kritikáért velük szemben rasszistának/antiszemitának leszel bélyegezve.

(Antidogma.hu nyomán)

 

https://harcunk.info/index.php/elemzesek/88-karadi-zoltan-szemelyes-velemenyem-a-negerekrol-40-eves-afrikai-tartozkodasom-utan
 

Téma: Karádi Zoltán - Személyes véleményem a négerekről 40 éves afrikai tartózkodásom után (sokkoló képek!)

Dátum: 2014.01.11

Feladó: more

Tárgy: Re:vélemény

anyád lehet hibás,biztos seggel jöttél ki és a fejed beszorult te náci geci.

Dátum: 2014.01.11

Feladó: náci

Tárgy: Re:Re:vélemény

Csak a cigány születik igy,látom magadra ismertél !

Dátum: 2014.01.10

Feladó: Ráfáel Hoszéármándó Gáspár

Tárgy: Vélemény

Sokkal több dologban tér el a genetikájuk, és az egyedfejlődésük, mint a cikk írója ismerteti.
Delfin-párhuzam:
A delfin is vízben él, és uszonya van akár a halaknak, ennek ellenére rendszertanilag emlősállat.

Dátum: 2014.01.10

Feladó: Bakos Balázs

Tárgy: vélemény

Véleményem szerint, az országban fellelhető kisebbséget (ami apjainkra többséggé vált) , is melléjük lehetne sorolni. Másokból élnek ugyan úgy, lopnak csalnak hazudnak. Az a baj, hogy a társadalom nem is kíváncsi arra, hogy egy bizonyos népcsoport hogyan is tengeti napjait, csak azt hallják meg a tévében hogy éheznek, meg hogy bántják őket. Márpedig cigány bűnözés igen is van. De senki sem mert tenni. Rettegnek az emberek. A saját maguk kreálta vésztől.

Dátum: 2014.01.10

Feladó: István

Tárgy: Re:vélemény

kedves Balázs nem tetted hozzá azt hogy tisztelet a kivételnek !!
Egyébként ne hidd hogy csak a kisebbség lop csal hazudik !!

Dátum: 2014.01.10

Feladó: t jános

Tárgy: Re:Re:vélemény

A hatvan éves éltem során 1 családdal találkoztam aki emberi módon próbált élni,miután tüzifát vásároltam náluk--átvertek vele igy az eredmény mi lehet vajon,?

Dátum: 2015.07.16

Feladó: Idle no more

Tárgy: Re:Re:vélemény

Egyetertek.

Dátum: 2014.01.10

Feladó: Molnár Gábor

Tárgy: Bátor!

Üdv. Igen durva megvilágításba helyezte a világot, bár tényekre alapul! Szeretem a bátor embereket, még ha Én személy szerint nem is tartozom közéjük!

https://azido.5mp.eu/web.php?a=azido

Dátum: 2014.01.09

Feladó: Domonyi Margit.

Tárgy: vélemény.

Erről itt az országunkban nem beszélnek,csak az éhezésükről.

<< 1 | 2 | 3 | 4

Új hozzászólás hozzáadása