Nyilvánosan verekedne meg Kállay-Saunders Andrással egy debreceni ketrecharcos.

2014.02.04 22:26

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/kurvakban-bortontoltelekekben-emberi-nullakban-utazik-az-rtl-klub/

https://embers-eg.webnode.hu/news/kritikai-gondolkodas-kerestetik-csak-a-hang-szamit-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/milyen-peldat-mutat-a-viva-tv-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fluor-tomi-mizu-szamanak-muelemzese/

 

Mint megírtuk, Kállay-Saunders András nyolc év börtönt is kaphat életveszélyt okozó testi sértésért. Az egykori megasztáros még tavaly keveredett verekedésbe a Hajógyári-szigeten, most emiatt nyomoz a rendőrség. Az eset miatt sokak zsebében kinyílt a bicska. Egy 27 éves debreceni bokszolóéban olyannyira, hogy a Borson keresztül hívta ki párbajra az énekest.

 

Fotó: TV2

 

"Hasonló a korunk, a magasságunk, a súlyunk, szeretném összemérni a tudásomat Andráséval. Nem titok, sokadjára feszíti túl a húrt bennem, így legális keretek között, az általa választott küzdősport szabályrendszerének megfelelően, férfias harcra hívom ki. (...) Havonta megfordulok Pesten, vagy a sport miatt, vagy azért, hogy a barátaimmal szórakozni menjek. Saunders és társasága már három barátomba is belekötött az éjszakában. Egyszer kis híján tettlegességig fajult a dolog. Ha ilyen kemény legény, most megmutathat­ja" - nyilatkozta a napilapnak feldúltan Taskó Rodrigó, aki állítólag magyar bajnok thai bokszban, harmadik bokszban és kempóban, s jelenleg ketrecharcosként és edzőként építi karrierjét.

 

Megdöbbentő részleteket mesélt el a multikulti jegyében futtatott nigger "celeb, Kállay Saundes András verekedéséről egy szemtanú. Szerinte A Dalban szombaton fellépő zenész egyetlen ütéssel törte el egy fiú orrát, a másikat pedig akkor rúgta fejbe, amikor már ájultan feküdt a földön.

Megkegyelmezett Kállay Saunders Andrásnak az MTVA, nem zárják ki A Dal című műsorból, aki egy társával májusban vert össze egy testvérpárt a Hajógyári-szigeten. Életveszélyt okozó testi sértés a gyanú az ügyben. A sors fintora, hogy az énekes a versenybe egy olyan dallal nevezett, amelyben a családon belüli erőszakról énekel (ez nem a sors fintora, hanem tökéletes bizonyíték a "celeb világ" képmutatására és hazug mivoltára -szerk).


A Bors most megdöbbentő részleteket tudott meg a verekedésről, amellyel kapcsolatban Saunders korábban azt hazudta, hogy önvédelemből szállt harcba, illetve a megtámadott barátja segítségére sietett.

„Saunders egyetlen ütéssel törhette el az egyik fiú orrát, akit később szemfenékcsonttöréssel is kezeltek. Testvérét is többen ütötték, amikor pedig a földre került, az énekes és a társa is fejbe rúgta őt. Pedig a fiú akkor már ájult lehetett, a testvére a testével védte őt” – árulta el a verekedés egyik, neve elhallgatását kérő szemtanúja a Borsnak.

Elmondása szerint Saunders közel fél fejjel magasabb és tizenöt kilóval nehezebb volt a verekedésben megsérült testvérek bármelyikénél. A csetepatét pedig állítólag – az egyik sérült barátnőjén kívül – többen is végignézték.

„Két szemtanúnak az adatait is felvették a rendőrök, ha kihallgatták őket, a vallomásuk segíthet a hatóságoknak tisztázni az ügyet” – folytatta informátorunk, aki hozzátette: Saundersék létszámfölényben is voltak.

A Bors szerette volna megkérdezni a sérült fiúkat is. A birtokunkba jutott információink valóságtartalmát elismerték, de hozzá tették: továbbra sem nyilatkoznak.

A hírhedt liberális és antimagyar, Dr. Magyar György, az énekes ügyvédje lapunknak leszögezte: az ügy vizsgálata még nagyon kezdeti szakaszban van. – Tudomásom szerint még nem hallgattak meg minden tanút és a szembesítésekre sem került sor. Nyilvánvaló, hogy egyelőre mindenki a saját verziójával rukkol elő, más kérdés, hogy ezekből mit lehet bizonyítani.

 

https://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/03/jol-megvernek-kallay-saunders-andrast/

Forrás

Téma: Nyilvánosan verekedne meg Kállay-Saunders Andrással egy debreceni ketrecharcos.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása