Orientalista - Terror Európa vezető országában – Az ISIS Nagy-Britanniában (1.rész)

2015.10.07 18:17

 

Kapcsolódó link..

Orientalista - Ha ezt hallod, olvasod és egyetértesz vele, akkor az ellenállás vagy!

A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)

PI Klub speciál - Háborús retorika

Gyűlölt ellenségeink - Már megváltoztak…

Hírtop - Migránsok közé vegyült magyarországi romák veszik fel Németországban a segélyt, ami a migránsoknak járna.

Tutiblog - Köszönöm Európa!

Alfahír - Torokszorító videó: százak fogadták térden állva az elesett kárpátaljai fiút

Idők jelei - Törökország kényszeríti a menekülteket Európába – NATO háborús tervek? Megrendezett esemény? Rendőrállam?

 

Előzmény..

Orientalista - Összefoglaló a szíriai menekült kérdésről

NOL - Migráns-krízis Szegeden – kifosztva és megalázva

Alfahír - Az elrabolt Európa - a káoszba taszítás hátteréről

PI Klub speciál - Adassék, vagy attasék?


 

Ajánlott..

Estiújság - Gyanús egyen tetoválások a menekült férfiakon

Hungarian Real News - Kettős tudat vagy tudathasadás?

Siroi Isi - A magyarországi CIA puccs apró becsatornázásai ( 2.0 )

 

Sokan gondolkodnak, azon vajon hogyan kerülhet egy fejlett európai ország, mint az Egyesült Királyság a terrorizmus egyik fellegvárává. A válasz a részletekben rejlik. Kezdhetnénk azzal a kérdéssel hogyan lehetséges hogy számos ázsiai, afrikai és közel-keleti ország állampolgárával találkozunk bármerre is járunk Londonban.

 

isis in uk

 

A válasz egyszerűnek is tűnhet, de közel sem az Egyesült Királyság egy nagyon demokratikus élen járó Európai Uniós ország melynek gazdasága felülmúlja a többi tagállamét, ezzel be is kerül az elszegényedett ázsiai emberek álomországai közé.

A történelemnek köszönhetően a brit társadalom évszázadok óta jól ismeri az iszlámot mint vallást ezért is nem korlátozza az iszlám követőit vallásuk szabad gyakorlásában.

De vajon minek köszönhető a radikalizmus terjedése és minek köszönhető a sok terror cselekmény olyan országban ahol szabadon gyakorolhatják az emberek a vallásukat?

Menjünk vissza a történelemben egy kicsit utazzunk át az idő végtelen korlátain addig a pontig amíg Európa megjelenik Ázsiában és a világ különböző pontjain hódítási szándékkal.

A tények magukért beszélnek. India Ázsia egyik leggazdagabb országa volt, tele drága fűszerekkel drágakövekkel békében éltek itt az iszlám a buddhizmus és a kereszténység hívei is a hinduizmus árnyékában.

Amíg meg nem jelent az európai ember a nyugati demokrácia képviselője.

Európa nagy gyarmatosító országai minden nyersanyagtól más gazdagságtól megfosztották Indiát majd mikor már mindent szinte elvettek kivonultak és darabokra szaggatták az országot. Pakisztán és Banglades ma ennek köszönheti külön államiságát. A közigazgatás sokáig még brit minta volt aztán szépen lassan mindegyik ország a saját törvényeit vezette be Pakisztán és Banglades az iszlám törvénykezésen alapszik, de gazdaságilag nem állnak az élen. Ennek köszönhetően rengetegen keresnek boldogulást az ex gyarmatosító Nagy Britanniában. Ma a dél ázsiaiak teszik ki a brit szigetek legmagasabb számú kissebségi csoportját. Pakisztánban magas számban találhatóak tálibok akik elég erős szaúdi befolyás alatt állnak ami magától értetődve hozza a Vahabizmust a szélsőséges szalafizmust. A Brit Birodalomban született muszlimok gyermekei már egy fajta demokratikus iszlámban gondolkodnak mai igazából nem összeegyeztethető ugyanis sok minden van amit az iszlám nem engedélyez, mint például a kamatos kölcsön vagy más néven uzsora, a kapitalizmus és az iszlám teljesen eltér egymástól. Második és harmadik generációs muszlimok akik már brit területen születtek brit útlevéllel közlekednek a nagy világban, szabad útjuk van a világ összes országába.

Talán a Brit szigeteken található a legnagyobb muszlim közösség európában és itt található a legtöbb Iszlám kulturális központ és mecset is Európában amit többek között Szaúd Arábiából támogatnak.

Így kerül sor a síita ellenességre és az Irán ellenességre is. A fiatalokat olyan imámok tanítják szélsőségre mint Anjem Choudhary az Iszlám Állam takfirista terror csoport Londonban élő toborzója és a terror szervezet nézeteinek terjesztéséért felelős Bangladesi származású de brit területen született brit állampolgár aki több interjújában is elmondta hogy egyáltalán nem ítéli el a terrorizmust és nem is tartja terrorizmusnak az Iszlám Állam cselekedeteit. Choudhery több tüntetést is szervezett volt is rendőrségi őrizetben de bírósági ítélete sosem volt. Tanításai ezreket sőt tízezreket késztetett a londoni muszlim fiatalok közül arra, hogy elutazzanak Szíriába vagy Irakba és csatlakozzanak az Iszlám Állam ’’szent háborújához’’.  Rengetegen vissza is tértek közülük Londonba harcedzetten és kegyetlenséggel megtöltve, akik majd a következő generációs Londoni fiatal muszlimok felnéznek példának tekinthetik,aki szabadságért harcolt a muszlim népek szabadságáért .

Sajnos ezek a muszlimok egy tévúton járnak hisz a Korán nem engedi hogy egyik muszlim a másikat hitetlennek nevezze és ellene háborút indítson , mint ahogyan a keresztényeket is védi. Az iszlámban a keresztények a muszlimok testvéreiként szerepelnek és azt tanítja hogy muszlimok keresztények együtt harcolnál majd az Antikrisztus a Dajjal ellen. ezen tanokat nem halljuk a szaúdiak által szponzorált mecsetekben. Azokban a mecsetekben dzsihádokra tanítanak fiatalokat és arra hogy a nyugat mennyire kihasználja őket és hogy a hitetlen európaiak és amerikaiak muszlimokat gyilkolnak a közel keleten akik menekülni kényszerülnek a hitetlenek bmbázásai elől.

Rengeteg fiatal bangladesi származású Londonival találkoztam Angliában és nem csak Londonban hanem Manchester, Leeds , és környékén is akármerre mentem mindenhol többségben voltak a beáradó EU munkavállalók ellenére is. A szalafista erőszak terjed és a nyugati politika elitje  a saját

önző érdekei miatt szemet huny efelett. Szaúd-Arábia pedig a kegyetlenségéről és a nők elnyomásáról híres diktatórikus monarchia egyre jobban közelít a céljához: Iszlám Kalifátussá tenni az egész világot a sajátos iszlámuk törvényei által. Az USA mit tesz ez ellen? Kinevezi Szaúd-Arábiát az ENSZ emberjogi felügyeletére! Vajon ki tudna többet az emberi jogokról mint egy olyan állam ahol szigorúbb szólás korlátozás van mint a valaha létezett kommunizmusban. a király vagy annak családjának bármelyik tagját kritizálja valaki vagy éppen nem tetszését nyilvánítja ki azt halállal büntetik.

 

Folyt köv.

 

Orientalista.hu – L. Gyula

 

https://orientalista.hu/terror-europa-vezeto-orszagaban-az-isis-nagy-britanniaban-1-resz/

 

Téma: Orientalista - Terror Európa vezető országában – Az ISIS Nagy-Britanniában (1.rész)

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása