PI Klub - Könnyűlovasság

2013.08.06 11:31

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-kozbejelentes-feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen-chemtrail-haarp-al-pinter-sandor-mossad-nagykovetsegeknek-is-tovabbitva-ujra-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/tuholep-a-farao-a-vegso-arulas-avagy-az-elet-kozelrol-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-mi-van-ha-megsem-portik-tamas-hannibal-lecter-/

 

 

Posta Imre weboldala

 

 

Élvezettel vezet az élet. Aki jól bírja a meleget, az gondoljon csak arra, hogy „Jön még kutyára dér!” Mundér! Ma már permeteznek rendesen, hogy a keddi esőzés elő legyen készítve és ne legyen a szik tovább szítva. Porzik a föld, de máshol mennydörög és hózik. Különösebb apropót nem akartam kitalálni ahhoz, hogy kitálalni lehessen eme UV-termelő időben, de ha már itt vagytok, akkor csak legyetek ott, ahol vagytok!

Mivel új sportág van kibontakozóban és a zsidaj rászokott a lóhúsra és terítette Európa-szerte szórva, így már nem kell csodálkozni, hogy a magyar lovas nemzet lesz újra. A felvezetés megtörtént, a botrányok elültek csendben és a lovakat nyergelik, hogy nyargaljanak és vigyék hírét a lovas kazári majomkodásnak. Nemzeti és székely agyon-vágta. Sajnálom a lovakat, de hát a vége így is a Csányi-vágóhídon virslibőrbe-kötésben lesz megírva végre!

A modern lovasság ma így néz ki!



Nem akarok kerékkötője lenni semminek, ami hasznos lehet a nemzeti kerekezők között, de úgy vélem, hogy az orrára kell koppintani, miután a körmére nézünk a nemzeti bringás történéseknek is. Nem véletlen, hogy a rendőrsegget ráuszították a biciklistákra és az sem, ha eztán a kerékpárosok is jobban körülnéznek, micsoda mocsok veszi őket körül, egyenruhában is anélkül.

Apropó, ha már a nemzetközi helyzet szóba jött, akkor pár mondatot áldozni rá mégsem felségsértés.


Tömören, töményen!

1. Szíriai lázadók megkezdték a tömeges fegyverletételt
2. Törökország, Szíria, Ciprus (török része) jelentős gazdasági segítséget kap Keletről
3. USA, EU, zsidóhordák Görögország további támogatását „ejtették”
4. A „Vabankot” játszó egyiptomi hadsereget favorizálják, törvényes kormány nincs. Fő támogatójuk a „ditroiti” autógyárak.
5. Izrael a gázai, palesztin olaj és gázmező ellopására játszik – szaro Anglia/NATO segédlettel, s ezzel még haladékban reménykedik a mocsok.
6. Magyar pozíciók erősen romlottak, lejárató médiáikat nagyjából az egész világ kiröhögi
7. Mivel háborúkon és gyarmatosításon kívül mást nem ismernek,- egy végső háborún agyalnak.
8. Ez jelenlegi állás szerint az angolszász csürhével együtt 100% kiirtásukat jelenti a bolygón. Elég volt! …
9. Az Indiai óceán már nem az övék, Guamról ember élve nem fog kijönni! Mindenkinek elege van ebből a szarkavaró hordából , kinn is, benn is!

Még a végén tényleg átrajzolják az átrajzolt térképet.



És a sort lehetne még folytatni, de minek? A belső iszonyrendszer is alakulgat szépen. Ezt most kaptam. Áttették Ráckevére az ügyet, mert rájöttek, hogy..., de mi tartott eddig és a reptéri idióta zsandárok és az azt felügyelő zsidó-ügyészség ezt sem tudja. NNI kiszállt? Gyerekek, egyre közelebb állok a probléma megoldásához. Persze nem garantálom, hogy békésen leszek képes tűrni a sok idióta ügyész-bíró mocsok baromkodását, de majd kiderül, hogy meddig tart a cérna. Pár kést ki kellene próbálni már nagyon, hogy viszi a húst! Tudom, tudom...persze csak demokratikusan, de akkor aztán tömegével. Ezek a Csánik!




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4676#comments

 

 

Téma: PI Klub - Könnyűlovasság

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása