PI Klub - Lássuk a nedvét!

2014.03.07 15:38

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-a-kasa-es-a-kotli/

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-vadirati-stilusban/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-9/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-orok-korok/

embers-eg.webnode.hu/news/usa-nka/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 

 

Posta Imre weboldala

 

Alá-zaftosan jelentem, a fél kert felásva, a másik fele még retek, hogy felperzselt föld maradna, ha lenne pár napos napom, mikor nem locskolja az eső az égetnivaló dió – és pampaszlevelet. A korai borsót el, a Soros vette Orsóst továbbra is megvetem. A semmi nem változik, marad, ami volt: permanens, nirvánának mondott nihil. De most nem ezért a semmiségért írok. Jókat mosolygok azok reakcióin, akik most kezdik megérezni, hogy a jósló fájások után a kitolás szakasza következik és ez sokaknak jelent „húsvéti” betojást.

Már tegnap egy vers fogalmazódott meg bennem, olyan „eleget erőlködtem, hogy elmondjam, mi van és mi várható, most izzadjon más bele” alapon, de az előző naplóbejegyzés és az olvasottság megemelkedése nem hagy nyugodni, így adok némi szemlélet-teret, oszt osszátok be gusztusotok szarint – ki az, ki védekez, s ki, aki odabaszarint.

Már két előző naplóbejegyzésem címe sem volt kapós, pedig kampós horognak készült, de fogy belőletek a szusz és a lelemény? Hogy fogunk így háborúzni, ha nem a szellem az úr a háznál és azúrnő már nem televény?

Mond nektek A, K, A, S, A valami szokatlant, szokhatatlant, szőkét? Vagy ne tegyek annyi vesszőkét, hanem írjam egy az egybe, hisz egyre megy az egyszeregy, mire a rügytől rogy az üveghegyen túli meggy?
A márciusi program fut. Mi báloztunk egyet és Blanka engedélyével pár képet had osztok meg veletek is, minden apai büszkeségem tudatában. Ugye, hogy vannak fontosabb események is, mint a „valamire” való hasztalan várakozás?








Ami a verset illeti, nem is fontos, vagy ha mégis, majd reklamáltok.

Ami a „nemzetközi helyzet fokozódását” illeti, már befordult a sarkon. Jönnek-mennek a Sárák és a sária-törvénykezés is testközelbe kerül. Most boronálják össze a „polgárjoggal” az isteni kinyilatkoztatásokat. Persze ehhez Istennek is van némi szava, mindegyiknek, mert ugye azok az „Egyistenek” azért többen vannak ám, tetszés szerint. De ezt most se nem a koptok, se nem a „hazánkba” ellátogató görögkeleti pátriárka miatt írom. A romlott Róma az egyházával ma már martalék, szabadkőműves –jezsuita – mormon csúcsa, nyilvánvalóvá tett valódi Isten-romboló (ezt sátánistának is nevezhetjük) attitűddel. Nos, bizonyos értelemben a köpönyegváltás megyen. A zsidó újabb hazugságát kell benyalni, mert azért a „Dávid-házi” szarházi mocskos bandát, se a cigány „leányvállalatát” nem lehet nélkülözni ebből az újabb „nagy megtérésből”. Jézusoznak és Máriáznak, áriáznak továbbra is, és persze ma már elismerik, hogy Mária Jézus asszonykája volt és gyermekük is lett és persze zsidók…és így érthetitek, hogyan lesz az Árpád-háziból (ami ugye nem is az, hanem Turul-nemzetségi) Dávid-házi zsidó-cigány „örökös”. Gumicumira felkészülni, a Habsburg-Fugger zsidó „újabb” furfangra készül. De végül is, ez mind le van szaracénozva régen. ugye megbeszéltük, hogy a „mindent látó Árgus szempilla” gazdái (nevezett istenkék) nem kicsit kurták el, amúgy gyurcsányosan és nehéz ennek az „isten-csürhének) most úgy kijönni a saját mocskukból, hogy ne veszítsék el az ázsió (Ázsia)-jukat teljesen és maradjon némi respekt és áhítat a bűvész-trükkjeikre.

Na mindegy is, végül is érthető, hogy próbálkoznak, ezért nem lehet pofán verni egyiket sem, pedig ha tehetném, jól megrugdalnám a bandát, amúgy istenesen. Messziről üvölt, hogy nem egy tőről fakadtunk és ezt ma már rejteni sem lehet, csak a tudatlanság igényének fenntartásával.

De ez se számít, majd a „bohócok” megoldják nagyon magas szinten, a felhők fölött és a tengerek mélyén.
A „mi szintünkön” legyen annyi elég, hogy jól alakul az Ázsiai Unió eurázsiai szekciója. Az ukrán hajcihő azért remek, mert itthon ébreszti a sok „hitetlen” és most már olyanok is kezdenek vakarózni, akik eddig zsigerből tiltakoztak az ellen, amit és ahogy azt tőlem is hallották. Jajjjajjja, háború lesz! Mit csinálunk? Azt, amit eddig. Semmit. Abból baj nem lehet.

Először is, mert nem lesz „háború” a szó frontharcosi, klasszikus értelmében. Igen, ez nekem sem jó „hír”. Ciki, de az a „nyirkai” és egyéb jósolások nem igazán tudnak összejönni teljes formulában, ahogy most érzékelem. Ugyan esély van rá, de mivel a „nukikuki mukik” is lebuktak és a szabadkőművesések egésze olyan horgot kapott, hogy most csak pislog (és ugye az USA szabadkőműves létesítmény), így kontroll alatt van az irányítás.

Ja, hogy azért regionálisan megyen a hercehurca? Az egészen más kérdés. Csatornákat, folyosókat kell szabaddá tenni, megtisztítani a jövőre vonatkozóan. Borostyán és selyem utak épülnek a romok helyén, a halottak meg azóta élik világukat a kiérdemelt helyükön.
Ha a zemberek nem lennének ilyen agymosott degeneráltak, már régen és békésen helyére kerülhetett volna minden, ami még nincs ott. Nehéz a Baphomet-kecskét megetetni káposztával úgy, hogy jól is lakjon és ne is fogyjon a zöldségből sem.

De lássuk akkor a nedvét, vagyis a levét, a velejét, a Levát. Tudjátok milyen jól áll a deviza-piacon a Leva? El sem hiszitek! Apropó a „válság” nem mellesleg egy remek rubel-bevásárlásra és hryvna-érték-beállításra alkalmas banki manőver és csak másodsorban katonainak feltüntetett akció. Most kell venni jó sokat, aki teheti, mert aztán felmegyen az ára!

A francba, mindig elkalandozik a gondolatom. Vera itt porszívózik mellettem, a mosógép zörög és a saját képzelgéseim sem tudom röghöz köpni, se nyelni.

Na miről is van szó? Az „ukrán nacionalisták” = nácik = zsidók…ez nagyjából már ugye kiviláglott. A „náci” és a „liberális”, no meg a „demokrata” is egyenlősegg-jelet kapott. Szimpla politikai pipa és ezt a ziccert nem is lett volna szabad kihagyni még, ha litván is és bírja észttel.

De nem ez a fő vonulat, hanem a paradoxon, amit viszont az orosz tud megoldani és erre is megy ki a „játék” látható része és csak-csak felfogja a csacska ukrán is előbb, utóbb, hogy választása éppen, hogy nulla, vagy hulla között van és könyörögni fog, hogy az orosz menjen be rendet tenni és tartsa össze a széthulló országot. Ez nagyon gáz még a formális logikának is, nemde?


Az EU lényegében falcolt, megszűnt. Az IMF kulcsa pár éve Moszkvában. A NATO = USA, ami megint eléggé hadilábon áll a folyamatosan túllépett deficites büdzsével és ha nincs elég háború és nem kell aztán békét se fenntartani, akkor önmagába roskad, mint a belső-munkás ikertornyos történet. A felszalámizás megvolt. Jöhet a szendvics. Ukrajna darabolásában benne van az összes rohadt zsidó. lengyel zsidó, „magyar” zsidó, román, moldáv…és a többi és a többi. Annyit már fel kellett volna fogni, hogy a valójában és üzletileg egy trösztté átalakított globalizált világban egy „székely autonómia” a szó annak eredeti értelmében is teljesen értelmetlen és valójában annyit jelentene, ha nem állna mögötte a már előkészített másik „globalizált” gazdasági érdek-hálózat, hogy megöngyilkolja még maradék magát, hogy átadhassa helyét a betelepülőknek. A lengyelek már készek Ukrajna történelmi jussukért menni, vagy inkább Litvániához lesz csatolva mégis? De ott van köztük Belorusszia. Ajbvé? Ugye mennyire értelmetlen az országokkal manipulálni, mikor bármerre tapintasz, mindenhol egy zsidó-patkánycsoportra bukkansz. Galicia? Gali-cion?
Most zajlik a „Kelet-Nyugat” kettéválasztása hivatalosan is. A „két pólus” újra megjeleni a köztudatban a médiákban nyomva és ehhez kellenek ezek a kardcsörtetős kirohangálások. Valójában egy jól komponált, leszervezett aktusról van szó.

Ferenc József az I. VH-t e szavakkal indította el 100 éve. „Mindent megfontoltam, mindent meggondoltam!”. Principiális kérdés volt ez akkor is, most is. Már csak a belli kell a casushoz, de az „osztrák” vonal nem maradhat ki sehogy, viszont most lehet, hogy Katalint és Vilmos lesz, akit éppen Erdélyben egy „radikális” porral és hamuval hint be.

A kárpátaljai magyar paradoxon legalább ilyen fogós kérdés. Persze, hogy vissza kell csatolni Magyarországhoz. Kész öngyilkosság, de most ezzel tehetünk a „világpolitikának” legjobbat, mert egy amúgy is szétrohasztott „zsidókiának” adná meg a kegyelemdöfést és rá lehetne fogni a gazdasági és politikai összeomlást erre a „humanitárius” okra. No meg ne feledjük, hogy kell egy ugródeszka, hogy az oroszok közvetlenül is kapcsolódhassanak végre Magyarországhoz (már ami névleg még az)….és máris kész van a mézes bukta.

A török is készen áll, Izraelben áll a bál, de ezt most nem ragozom.
Az egyetlen erő, amely Ukrajna területi és politikai-gazdasági stabilitását szavatolhatja, az Oroszország. Persze ehhez Ukrajnát zsidótlanítani kell és ezt nem az ukrán nacionalisták tehetik meg, mert ahogy látom, kb. ugyanolyan gyökkettők, mint a „mi” nacionalistáink. Ugye milyen érdekes ez? Nem éri meg Hitlerezni, már mikor mondtam. Megéri gondolkodni.

Ma már „antiszemitának lenni hazafias kötelesség”, és ez a gondolat kezd a középrétegek fejében is tartalommal megtöltődni. Figyelitek, hogy sorra civilesednek és radikalizálódnak az eddig békés „demokrata” birkák is. Választás? Aha, anyátokat! De most befejezem, mert leállt a mosógép is és a „mosómedve” a vizes ruhát a kályha köré terítené, hogy száradjon a nedve. Begyújtok, had legyen jó kedve!


A politikára meg ma nagyon illő passzus: Olcsó húsnak híg a Leva.

Azért csak azt mondom: háborúra derű!

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6714&c_start=70

 

Téma: PI Klub - Lássuk a nedvét!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása