PI Klub speciál - Fontos lehet

2014.04.03 11:55

 

Kiemelt..

Siroi Isi - A magyarországi CIA puccs apró becsatornázásai ( 2.0 )

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Szíriai Hírek - A "Coca-Cola" forradalmak gyártásáról, avagy a történelem vége és az utolsó fegyver

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Szíriai hírek - MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött


 

Előzmény..

PI Klub - A lapok

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

 

 

Kapcsolódó link..

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

PI Klub speciál - Már megint egy sémiség + Posta Imre archívumból (2010) a Véres kard című bejegyzés

Szíriai hírek - Assad elnök szíriai muszlim vallástudósok előtti beszéde Damaszkuszban 2014.04.24

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Hungarian Real News - Sötét fellegek Európa egén...

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Az USA több vegyifegyvertámadást hajtott végre, mint a világ többi országa együttvéve

Hungarian Real News - Elitokrácia, pénzügyi -és ökofasizmus, avagy a "daráló" megy tovább...

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

 

 


 

 

Posta Imre weboldala

 

 

Szia Imre!

Egy viszonylag bizalmas infót szeretnék most megosztani Veled. Egy ideje (néhány éve) tanulmányozom a háttérhatalmi munkákat, a pénzügyi elitnek nevezett rablóbanda dolgait, de nem volt valódi forrásom az interneten fellelhető állítások valódiságtartalmának ellenőrzésére. Ma kaptam egy linket, amelyben igen érdekes dolgokról társalog egy magát Susannak megnevező hölgy és egy ZAP nevezetű, a hatalmi játékokban bennfentes fickó. A beszélgetés alapján körvonalazódni látszik egy olyan változás, amely alapjaiban eltörli a FED-et és az USD-t, és helyette az Amerikai Államkincstár által kibocsátott, aranyfedezet-hátterű (a Kínaiak és az Indonézek adják hozzá az aranyat) "TRN" nevű pénzeszköz kerül.

Azt olvasom, hogy eredetileg március közepére kellett volna titokban megtörténnie ennek a váltásnak, azonban valami hiba csúszott az USA pénzügyminisztériumi tesztelésbe és elhalasztották április 6-ra a váltást. Érdekes időpont nem? No mindegy. Azt is olvasom egy korábbi beszélgetésben, hogy az IRS (tudod, az USA NAV-ja) le fog állni egy vagy két hétre, ahogy a bankok többsége is, ha beindul az átállás. Nos, ha rákeresel a neten, biztosan fogsz találkozni olyan hírrel, miszerint az IRS leállt. Mert leállt. Nincs jelenleg az USA NAV-ja működőképes állapotban, nem hajtanak be adót, nem működnek az irodák, stb... A világszerte tapasztalható demonstrációk, a bankfiókok elfoglalása csupán ürügy lesz arra, hogy a bankok miért zárnak be egy bizonyos időre. Spanyolországot tudnám most elmíteni első körben, de Ausztráliában is zárnak be a bankok, meg hamarosan nálunk is (gondolom ezért kell a patáriát csinálniuk a tüntetőknek, meg a bankrobbantás, stb...).

Ez még csak maga a torta, a hab most jön. Találtam egy olyan dokumentumot, amelyben olyan nyilatkozat szerepel az Indonéz Swissindo (keress rá erre) tollából - aki mellesleg állítólag 180 vagy 190 ország vagyona felett rendelkezik -, hogy ez az egész vagyon egyenlő felosztásra kerül minden egyes, ma a Földön élő ember között. Magyarország lakossága ebből a vagyonból 75.092.234.880.000 $-t kap. Mielőtt összehúzod a szemöldököd, itt a: Link .

A sok olvasástól meg értelmezéstől már gúvad a szemem, de azt kivettem a sok beszélgetésből és ehhez hasonló dokumentumok sokaságából, hogy idén március-áprilisára tervezték már 2008-tól ezt a váltást, bár akkoriban nem gondoltak arra, hogy az USD helyett más pénzt hozzanak forgalomba, mindent ingyenessé (szükségletek szerinti elosztás alapján) akartak tenni, eltörölve a pénzt.


Ha megnézed, a belinkelt dokumentumban szerepelnek érdekes szavak, számok: 300-ak tanácsa, White Spiritual Wonder Boy, New World Order, 666666... No meg pár védjegyzett logo... Több, mint érdekes.

Most az a nagy helyzet, hogy muszáj valamilyen világra szóló ürügyet találniuk, ha nem akarják a bitófán végezni mindannyian a jelenlegi rendszert működtető embernek látszó rohadékok, de ahogy Te is látod, nem sok siker övezi a tevékenységüket (sem Irán, sem Szíria, sem Japán, sem Ukrajna, se a többi próbálkozásuk nem hoz világháborút, aminek én nagyon örülök, mert így nem tudnak elbújni a felelősség terhe alól.)

Azt kezdik el mostantól terjeszteni, hogy az illuminati meg a szabadkőművesek meg az izrahelliták bőrébe bújt mocskos szarháziak jót akartak azzal amit idáig műveltek, aztán majd azzal fogják folytatni, hogy ők találták ki az új rendszert azért, hogy az emberiség felvirágozzon. És így is lesz, no meg abban csak reménykedhetnek, hogy az emberek nem tűzik őket kardélre meg lámpavasra.

Nem tudom mennyire vagy jó angolos, de a következő linket is ajánlom figyelmedbe:
Link

A cikk a 2014 április-július közötti csillagállásokat és fogyatkozásokat mutatja be spirituális és politikai változások üzeneteként. Minden egy felé terelődik.


És a fő link: Link

Áldás:

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6926#comments

 

Téma: PI Klub speciál - Fontos lehet

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása