Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

2014.09.05 23:56

 

Kiemelt..

Somló VédPajzs Szövetség hírportál - Mi lenne ha....

Visz a víz sodor - Agymosás - TUDATMÓDOSÍTÁS ÉS MANIPULÁCIÓ

Kötelező olvasmány: Gazdasági bérgyilkos

Fogott levél avagy egy beteges lelkület irománya, hogy lássátok kik állnak a háttérben

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

Cion bölcseinek jegyzőkönyve..

Piros Pirula Project - Előtted a jövő 

Apokalipszis


 

Előzmény..

Szíriai hírek - Damaszkusz falai előtt, és a sirató fal előtt. Avagy a vereség Homszban, és egy lehetetlen „álom”.

Szíriai hírek - MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

Szíriai hírek - Assad elnök szíriai muszlim vallástudósok előtti beszéde Damaszkuszban 2014.04.24

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Hungarian Real News - Sötét fellegek Európa egén...

 

 

Kapcsolódó link..

Az USA több vegyifegyvertámadást hajtott végre, mint a világ többi országa együttvéve

Hungarian Real News - Elitokrácia, pénzügyi -és ökofasizmus, avagy a "daráló" megy tovább...

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

Hídfő.net - Szíria: a magyar kormányzat a terrorizmust támogatja!?

 



Thierry Meyssan írása:

Miután lemondott Fidel Castro, meghalt Hugo Chavez, és meg lett tiltva Mahmud Ahmedi Al-Najadnak, hogy jelöltet választhasson az iráni elnök választásokon, megszűnt létezni a forradalmi mozgalmaknak a világon egy vezetője, egy vezére , avagy pontosabban, nem is volt ezelőtt vezére sose. De annak ellenére Bashar Al-Assad kitartása és nyugalma tette őt az egyetlen elnökké, aki képes cselekedni és tenni a világba. Ellenállt egy, még nem látott irányított támadásnak a világ legnagyobb gyarmatosító hatalmai által, Washington vezetésének közreműködésével. Assad-ot újra megválasztotta a népe.



Szövegközi kép 2




Az első találkozása után Assad elnökkel, Hugo Chavez megmondta, hogy Bashar Al-Assad lesz a legfontosabb forradalmi vezér a világon.

Hatalma első 3 éve során a szerény orvos, aki nyomásra lett apja utódja, Szíria vezetője, egy igazi háború vezérré vált. A mostani elnöki eskütétel beszéde csak azt bizonyította, hogy mennyit változott ő az évek során.

A példakép, amelyet kifejezett mindenekelőtt a köztársasági haza szolgálata volt, és a harca a férfiak és nők védelmezésében, akiknek a sorsuk az lett volna, hogy egy imperializmust szolgáló vallási diktatúrában éljenek. Fegyvert kellett fognia, hogy megvédje őket és néha a saját akaratuk és óhajaik ellen kellett harcolnia. A népe védelmezésének ügyében harcolt, talán a gyanúi ellenére is, hogy képes győzelmet aratni, preferálva a mártírhalált egy igaz ügyért, mint a beleegyezést egy szégyenteljes aranyozott száműzetésben, amelyet a Nyugat ajánlott fel neki.

Assad elnök számára az elején arról volt szó, hogy kiálljon az imperialista csapások ellen, de mikor látta hogy a győzelem útján halad, úgy célt szabott ki, avagy a forradalmi káosz fellebbezését. Pontosan úgy, ahogyan Chavez látta őt egy olyan időben, melyben a világ országai csupán úgy néztek rá, mint az apja örököse és semmi több.

Ebből kiindulva és néhány politikus árulásának ellenére is Assad előtt nem volt más választás, minthogy kiálljon a palesztin nép oldalán, akiket ma a telepes gyarmatosítók gyilkolnak Gázában.

A forradalom Bashar Al-Assad véleménye szerint elsősorban a felszabadulás a vallási sötétség elől, avagy minden személy felszabadulása vallásától független. A forradalom szerinte a szekulárisságát kell hogy biztosítsa, avagy minden mértékben a vallási elmaradottság ellen van. Assad szerint a teremtő nem adott egyetlen egy vallásnak sem több jogot, mint a másiknak, se nem tette az egy-egy vallást különlegesebbé, mint a többit, kivéve azt, hogy az igazságosztás a közös az összes vallásban. Ezzel az Isten-hitet privát dologgá változtatta, oly módon hogy ez a hit egy erőforrássá váljon, amely minden személynek erőt ad az ellenség elleni harca során, majd vallástól eltekintve győzedelmeskedni is rajta.

Mint minden más személy, aki nagy háborút vívott, Bashar Al-Assad sem fogadhatta el azt a gondolatot hogy mind azt a sok borzalmat, amit elkövettek a népe ellen, egy gonosz ágba tartozó férfiak követték el. Levágták az emberek fejét, és májaikat marcangolták.. Ha ezeket a borzalmakat elfogadta volna, az azt jelentette volna, hogy elveszíti a hitét az egész emberi fajban! Nem volt számára rejtett az ördög hatása e gaztettek fölött, amelyeket az úgymond "Muszlim testvériség" követett el.

Az ördög itt a kétoldalú hamis beszédeiket érti, de Assadnak sikerült az "Arab tavasz" kifejezését lelepleznie, amelyet az Amerikai Külügyminisztérium talált ki azzal az indokkal, hogy átadja a hatalmat a muszlim testvériségnek az egész arab régióban, a nyugati országoktól kezdve egészen az Arab öböl-béli országokig Levantén keresztül.

Minden országban, amely megszenvedte az arab tavaszt, látható volt az imperializmus iránti vonzódás azzal, hogy a gyarmatosítás zászlait emelték: mint a snosi vahabita királyi rendszer zászlait Líbiában, a francia gyarmatosítás zászlait Szíriában, annak ellenére, hogy forradalmároknak hívták magukat. Milyen véletlen, pont a Riad meg a Doha zsarnokaival együtt..

A háború Assad számára egy személyes hosszú út volt, az erkölcse vezette végig e háborún és a közérdek szolgálása, melyet az ókori rómaiak republikánusnak hívtak, miközben a britek pl. egy illúziónak nevezik, amely mögött egyéni érdekek vannak. Robespierre szerint viszont a közszolgálat nem szenvedhet semmi árulást, cserébe semmi korrupciót.

Bashar Al-Assad az egyetlen forradalmár és az egyedüli végrehajtó elnök a világon, aki ellenállt a történelem legnagyobb gyarmatosító hatalmainak, a támadásának a Washington vezetéssel és újra is lett választva a népe túlnyomó többsége által, még nem látott "hevességgel".

Bashar Al-Assad a történelem legtágabb kapuin keresztül írta be nevét a történelembe..


Szíriai Hírek fordítása


https://www.facebook.com/notes/410564382416223/
 

Téma: Szíriai Hírek - Chavez jövendölése beteljesült: Bashar Al-Assad a történelmbe írta a nevét!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása