Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal

2013.08.06 11:44

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-andreas-kalcker-betiltott-egeszseg-informaciok-az-mms-rol-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-halmozott-mergezesek-gyermekvedelem-fontos-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hungarian-real-news-az-ellenorzott-orulet/

https://embers-eg.webnode.hu/news/amirol-a-gyogyszergyarak-nem-szivesen-beszelnek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a-halott-orvosok-nem-hazudnak/

https://embers-eg.webnode.hu/news/mindennapi-mergeink-1-3/

https://embers-eg.webnode.hu/news/feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen/

https://embers-eg.webnode.hu/news/oltas-elleni-oltas/

https://embers-eg.webnode.hu/news/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltoanyag-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/

https://embers-eg.webnode.hu/news/piros-pirula-project-bill-es-ted-zsenialisan-alcazott-kalandja/

 

 

Dr. Jonas Salk, egy benne megbizó emberi tengerimalactól vesz vért az 1950-es évek elején, a polio védőoltás tesztelési eljárásának részeként.

 

Dr. Jonas Salk, egy benne megbizó emberi tengerimalactól vesz vért az 1950-es évek elején, a polio védőoltás tesztelési eljárásának részeként.

 

(NaturaHirek.hu) Az emberek szeretik rosszalló pillantásokkal illetni azt, akiről kiderül, hogy ő maga és családja kerülik az oltóanyagokat. Egy nemrég megjelent dokumentum viszont épp arról számolt be, hogy nem alaptalan az oltáskerülők gondolkodása. Vagyis: a ” Nem tudod, mi van abban a fiolában!” felkiáltást valójában egyáltalán nem szabadna félvállról vennünk.

Az a polio védőoltás injekció, amit1955-1963 közt adtak be az embereknek, élő rák vírust tartalmazott. Itt egy olyan CDC ( Center for Disease Control) dokumentumpéldány, ami csak a böngésző emlékezetében maradt meg, eltávolítása után.

Rák, Simian vírus 40 (SV40), és a gyermekbénulás elleni védőoltás tényei:

  • Az SV40 vírus megtalálható néhány majomfajban.
  • Az SV40-et 1960-ban fedezték fel. Nem sokkal később, a vírust megtalálták a polio vakcinában.
  • Több mint 98 millió amerikai kapott egy vagy több adagot ebből az oltóanyagból 1955-1963 között, abban az időben pedig az oltóanyag nagy része SV40 szennyezett volt. Úgy becsülték, hogy 10-30.000.000 amerikai kapott SV40 szennyezett oltóanyagot.
  • Az SV40 vírust bizonyos típusú rákos megbetegedésekben megtalálták az emberben, de azt még nem határozták meg, hogy ezeket a rákos megbetegedéseket az SV40 okozza-e.
  • A legtöbb tudományos bizonyíték arra utal, hogy az SV40-nel szennyezett vakcina nem okoz rákot, de bizonyos kutatási eredmények ellentmondásosak és további vizsgálatok lennének szükségesek.
  • A ma használatos polio oltóanyag nem tartalmaz SV40 vírust. Az összes jelenlegi adat azt mutatja, hogy a gyermekbénulás elleni védőoltások 1963 óta nem tartalmazzák a vírust.

További tények

  • Az 1950-es években, az SV40 vírussal megfertőzött rhesus majom vese sejteket használták gyermekbénulás elleni védőoltások készítéséhez. Mivel az SV40-et nem fedezték fel 1960-ig, az 1950-es években senki sem volt tudatában annak, hogy a gyermekbénulás elleni oltóanyag szennyezett lehet.
  • Az SV40 vírust a befecskendezendő formában találták, nem a szájon át beadandóban.
  • Nem minden adag volt szennyezett. Úgy becsülik, hogy 10-30000000 ember kapott SV40-et tartalmazó védőoltást.
  • Egyes bizonyítékok arra utalnak, hogy az SV40-nel szennyezett polio vakcina növelheti a rák kockázatát.

 

Tehát …. több mint 50 évvel az eset után, a CDC csendben elismeri, hogy ez az oltóanyag rákot okozó vírust tartalmazott???????

A Cardinal Bernardin Cancer Center egy lektorált tanulmányában megerősíti ezt a tényt. A kutatás szerint, a vírus inaktiválására az alkalmazott eljárás nem volt hatásos.

A MgCl2 és hő jelenlétébeni inaktiválási kísérlet nem működött teljesen. Az SV40-szennyezett vakcinákat az 1960-as évektől egészen 1978-ig használták szerte a világon.

Ez a történet viszont nem új – sokan, akik alaposan beleásták már magukat az oltások körüli kérdésekbe, ezt a tényt már évekkel ezelőtt felfedezték.

Ami új az egészben, hogy a CDC végül bevallotta a dolgot.

Mi tartott ilyen sokáig? Mára már sokan, akik a fertőzött polio állományból kaptak védőoltást, meghaltak rákban és minden nap új és új eseteket diagnosztizálnak azok közül, akik a szennyezett oltóanyagból kaptak.

Hasonlóan a mostani időkhöz, a szülőket akkor is megrémítették és belekergették abba, hogy gyermeküknek beadassák a polio vakcinát.  Gondoljunk csak bele, 30 millió ember volt érintett abban, ahogy ezt a vakcinát rájuk kényszerítette kormányuk. Tényleg mindenkinek vakon meg kell bíznia a “Nagy Gyógyszeriparban” és a kormányokban?

A legfélelmetesebb az egészben az, hogy a világ nagy részén ez az oltóanyag kötelező volt, beleértve Magyarországot is.

Manapság Amerikában az  emberek arra kényszerülnek, hogy az  influenza elleni védőoltást beadassák maguknak, csak azért, hogy meg tudják tartani munkahelyüket!

Gyermekeket és szüleiket kényszerítik manapság egy sor “védőoltás” beadására, miközben pontosan senkinek semmi fogalma arról, hogy mi van a kis fiolákban. Halálos vírusok, higany, alumínium, formaldehid,… több millió gyerek kapja szerte a világon, akár akarja, akár nem. Legyen ez egy lecke mindenkinek arról, mennyire nem megbízhatóak ezek az oltóanyagok, beleértve a  HPV-t, a gyermekkori immunizáció sorozatot és az éves influenza elleni védőoltást.  Tragikus laboratóriumi hiba, szándékos elnéptelenítési manőver , vagy akár egy kicsavart emberi kísérlet?

És kit lehet felelősségre vonni, ha gyermekünk megbetegszik az oltásoktól? Ki ment börtönbe az SV40 vírussal elkövetett tömeges gyilkosságért? Kit vádoltak hanyagsággal?

Oh, majd elfelejtettem:……. senkit.

 

Források:

Some oral poliovirus vaccines were contaminated with infectious SV40 after 1961

The ‘Unknown’ About Polio Vaccine: SV40 and Cancer

 

https://naturahirek.hu/tragikus-tevedes-vagy-szandekos-terv-30-millio-embert-oltottak-be-sv40-rak-virussal/

 

 

Téma: Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása