Iksz - Bizonyíték, hogy az mszp és fidesz ugyanaz a párt! Eközben a magyar egymást öli!

2014.02.03 10:40

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klkub-kaposvar-somogy-es-a-del-dunantul-zsido-megszallasanak-reszletei/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hidfo-net-bomlasztok-csalok-trukkozok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-nemzetorseg-szent-laszlo-zaszloalj-ismerd-meg-a-stromanodat-iii-resz/

 

 

boldvai_villa_ok

Megérett az idő, hogy mindenki számára egyértelmű bizonyítékot mutassak arra nézve, hogy a fidesz és az mszp ugyanaz a párt! Aki a bemutatott bizonyítékok alapján sem látja az egyértelműt, annak egyet javaslok: mikor az ország tönkre megy, hibáztassa továbbra is a “másik” oldalt! Önmagába ne nézzen soha…

“Hogy végre egyértelmű legyen mindenkinek, hogy a fidesz és mszp egy és ugyanaz a párt, melynek nem célja kivizsgálni a NAV-botrányt. Az mszp-s Boldvai László 1000 m2-es villája, az ingatlan alapterülete 3000 m2, melyet vagyonnyilatkozata szerint képviselői tiszteletdíjából épített fel! (Felesége: tanár) Boldvai a Tocsik-ügyben volt vádlott, de mily meglepő, felmentették. A NAV-ot pedig továbbra sem érdekli, miből épült fel az 1000 m2-es villa! “

Ez az ország végtelenül elfajzottá vált a 23 éves politikai elit irányítása alatt. A szegénység rontja a társadalmi morált, ez alap szociológiai tény. Minél szegényebb valaki, minél kétségbeesettebb, annál inkább belerúg az alatt lévőbe, miközben pontosan tudja, hogy ezt felülről a politika műveli vele.

Elég a közterületesekre vagy BKV ellenőrökre gondolni, akik nettó 90 ezer forintért állnak a “hősiesség oldalára” azzal, hogy beszedik a sápot Vitézy Dávidéknak, és jól megbüntetik 16 ezer forintra a szerencsétlen magyart, akinek nem futja – nemhogy buszbérletre, de még – ennivalóra sem: ha nem számítjuk a 300 forintos kilónkénti áron Sparban vásárolt párizsit, melynek 3/4-e őrölt csont, zsír, bőrke, szója és egyéb nyalánkságok…

De gondolhatunk a mindennapi állampolgárokra, akik naponta rúgnak bele munkatársaikba, családtagjaikba, lökik félre a tömegközlekedésben előttük állót, mert a “rohadék” csak szintén a munkahelyére igyekezett eljutni…

És a magyar emberek millióinak családi élete megy tönkre, mert a feszültség otthon csapódik le, mindig azon, akit önmaguknál gyengébbnek tartanak: a szülő a gyereket kergeti idegroham közeli állapotba az állandó lecseszésekkel, miközben a valódi okot nem ismeri be sem magának, sem a gyereknek: szegénység.

Az ellenőr és közterületes a nála gyengébb utazóba rúg bele, miközben családtagjai jó része ugyanúgy elcsalja az adót és feketén dolgozik, és ha nem kapná az ingyen bérletet, valószínűleg ő maga sem venné meg a 90 ezer forintos havi “munkaadói vérdíjból”! Mert az ellenőr a rokoni szálakkal kinevezett Vitézy felé már nem meri jelenteni, hogy édes fiam, talán dolgozzál előtte 20 évet, mielőtt vezérigazgatónak kineveznek! És adjátok vissza a sok-sok milliárdot, amit tanácsadásnak álcázva kiloptatok hosszú évek alatt a BKV, azaz az állampolgárok zsebéből! Na, ezt már nem merik, mert a magyar csak lefelé rúg!

Ha ki kell állni valamiért, akkor a magyar lapít: az ukránok már 500 ezres tömegben az utcán vannak, csak mert Putyin nyomására felfüggesztették a csatlakozási eljárásokat az EU-val… A magyar nem megy utcára: a magyar lefelé rúg… és közben tényleg elhiszi, hogy van kétoldali politizálás!

Hát én ilyen országban, köszönöm, de nem akarok tovább élni, sem pedig gyereket vállalni! Ott rohadjon rá az egész Vitézyre, Orbánra, Mesterházyra, és a többi senkiházi hazaáruló utolsó mocskos kétszínű gazemberre.

Megkísérlem ebben a cikkben bizonyítékokkal, tényekkel alátámasztva bemutatni, hogy nem létezik fidesz és mszp! Egyetlen pénzügyi háttér létezik, amely az embereket felhasználva folyamatosan milliárdossá teszi magát, rávéve az állampolgárokat az imént bemutatott szociológiai minta követésére: Rúgd az alattad lévőt, és sápold a pénzt nekünk!

Forrás

Boldvai László mszp-s politikus

1994 óta az mszp országgyűlési képviselője. A Bajnai-kormányban közlekedési államtitkári pozíciót is kapott volna a “népmegmentőnek” hirdetett Bajnaitól – ki most az E14 csapatát vezeti párban az mszp-vel.

1994-1998 között Boldvai az mszp kincstárnoka is volt. (hm… kecskére káposztát…)

Az 1996-os Tocsik-botrányban – ekkor volt a párt kincstárnoka – első fokon (1999-ben) fogházbüntetésre, vagyonelkobzásra, és pénzmellékbüntetésre ítélték. A legfelsőbb bíróság azonban jogerős ítéletében minden alól felmentette.

Tocsik-ügy (röviden)

Tocsik Márta az ÁPV (Állami Privatizációs és Vagyonkezelő) Rt.-vel kötött szerződések alapján közvetítői tevékenységet vállalt az önkormányzatok és ÁPV Rt. közötti peres ügyekben, melyért 800 milliós sikerdíjat “vett fel”. Az ítélet kimondta, hogy érdemi munkát nem végzett, ezért az összeg nagy részét vissza kellett fizetnie, valamint 4 év letöltendő büntetésre ítélték első fokon - különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás vádjával.

Boldvai László a vádirat szerint zsarolta Tocsikot, megmondta neki, hova utalja a pénz egy részét. (Ez a 800 millió nem mind Tocsikhoz került, ha valaki nem értené…) 2004-ben zárult a büntető per, melyben Tocsikot is jogerősen felmentették, Boldvait pedig már korábban.

Boldvai ellen semmilyen további per nem indult, a polgári per azonban csak 2010-ben zárult Tocsik ellen, melyben az ÁPV Rt. (mai utódja MNV = Magyar Nemzeti Vagyonkezelő) követelte a sikerdíj egy részét – a bíróság Tocsikot arra kötelezte, hogy fizessen vissza 560 millió forintot, és annak 1996-tól számított kamatait.

2013-ra Tocsik Márta egészségügyi állapota megromlott, melyben közrejátszott a 17 éve húzódó büntető és polgári perek sorozata, meghalt. Halálakor nem volt semmije, ellenben 1 milliárd tartozása van a bíróság ítélete alapján. – 2010-től nyugdíjából vonták a tartozását haláláig. – Ma az örököst keresik, akin be akarják hajtani az 1 milliárdot. (Tényleg egy idióta országban élünk.) Világos, hogy már korábban sem az övé volt a teljes sikerdíj, hisz őt is felhasználták. Nem baj, az állami kezelő keresi az örököst, aki vállalja az örökséget, azaz az 1 milliárd tartozást… Agyrém.

Az 1000 m2-es Boldvai-villa Salgótarjánban

Nyilvánvaló, hogy Tocsik ugyanolyan felhasznált elem volt, mint a brókerbotrányban elhíresült Kulcsár.

 

Mindenesetre Salgótarjánban 2008-ban felépült Boldvai László családi háza, mely egy 3000 m2-es telken fekszik, 1000 m2-es méretével. (A műholdfelvételeken is látszik, hogy a ház mérete meghaladja sok társasház alapterületét is. Fotó: Google térkép) A ház becsült értéke 200 millió. (Egy átlagos családi ház 80-100 m2-es rezsiköltsége 50-60 ezer forint, építési költsége 20-25 millió.) 1000 m2-es villát takarítani kell, biztosítást kell kötni rá, aztán víz, áram, villany, gáz, és az egyéb luxusberendezések költségei, biztosításai legalább 200 ezer, de inkább 300 ezer forintos rezsit jelenthetnek. És ekkor még nem beszéltünk az egyéb luxuskiadásokról, luxusautó fenntartásáról.

Ez még mindig nem minden: Boldvai Lászlónak van még felerészben egy üdülője Balatonkenesén (120 m2) és ugyancsak felerészben egy 58 m2-es lakása is van. (Ügye ennek is van ám rezsi és adóvonzata.)

Felesége egyszerű tanár, aki BMW X5-el jár munkába az újságcikkek és kollégái elmondása alapján. Két gyermeke Svájcban tanul, melynek tandíja ugyancsak milliós összegre rúg. A 2012-es vagyonnyilatkozata szerint van még 12 milliója takarékban, 4 millió készpénze, és 20 millióval tartozik egy meg nem nevezett magánszemélynek.

Miből futotta erre?

Hát igazából nem tudni, ugyanis egyetlen jövedelme a képviselői fizetése, ami 2009-ben nettó 250 ezer forint, amihez társult még 260 ezer költségtérítés, melynek egy részét azért munkájához fel kellett használnia, és 110 ezer forint szállásköltség térítést. Ebből a durván 600 ezer forintból felépítette a 200 milliós ingatlant, illetve fizeti a havi 200-300 ezerre rúgó rezsit, fenntartja az 58 m2-es házat, és a 128 m2-es üdülőt is, valamint az autót, fizeti a gyerek svájci milliós tandíját, és mellette még saját költségeit is – melyek képviselői munkájához tartoznak.

Van, aki tud spórolni, na!

Nem értem, ilyen zseni emberek miért nem tudják megoldani az ország problémáit? És a semmiből ugyanolyan gazdag országgá tenni Magyarországot, mint saját magukat? 600 ezer forinttal számolva a 200 millió 27 év alatt jön ki!!!!!!!!!!! És ekkor nem evett, nem ivott, és nem fizetett rezsit, a gyerekek tandíját, az autóbiztosítást, egyáltalán semmit, és a többi ingatlanra se költött.

Hivatalos “vizsgálat”

Miután a botrány kirobbant, többen Szili Katalin (mszp) akkori házelnökhöz fordultak, hogy vagyonosodási vizsgálat induljon a képviselő ellen. Szilinek hivatalból kötelessége volt továbbítani a beadványt az országház mentelmi bizottságának.

Géczi József Alajos az Országgyűlés mentelmi bizottság mszp-s elnöke végül kimondta a kimondhatót: nem rendel el vizsgálatot Boldvai László ügyében, nem látja indokoltnak. Ez a 23 éves magyarország hivatalos eljárása azokkal szemben, akik 100 milliós ingatlanokkal bírnak, ám jövedelemgyarapodásukkal nem tudnak elszámolni.

De bezzeg, ha te nem veszed meg a BKV-n a 350 forintos jegyet vagy tévedsz pár száz forintot az adóbevallásodban!!! 

Az emberek véleménye:

Boldvai László 1994-től Ogy. képviselő, méghozzá ebből csupán egyszer került országos listáról a parlamentbe, a többi egyéni választókerület – 2008-ban felépült villája után is országgyűlési képviselő, a Tocsik-ügy után is képviselő a mai napig…

A magyar emberek szerint természetes, hogy ez az ember (is) ott ül a parlamentben! És dönt emberek sorsáról! Méghozzá nem kis befolyással. 2010-től az alábbi bizottságokban foglal helyet:

Mert az mszp más, mint a fidesz! Szemmel láthatóan más…

Akkor (2009-ben) APEH (már NAV) véleménye

– “Nincs felhatalmazásunk arra, hogy újságcikk alapján vizsgálatot indítsunk — mondta Bakonyi Ágnes APEH-szóvivő. Úgy tudjuk, az APEH vezetői is felháborodtak a Boldvai házáról szóló tudósításunkon. Az APEH tavaly szeretett volna felhatalmazást kapni a képviselők vagyonbevallásának, a közölt adatok valódiságának ellenőrzésére, de ebből nem lett semmi.” – Blikk

Na majd a fidesz a 2/3-dal!

Ekkoriban született meg sokakban a felismerés, hogy a fidesz majd jól helyreteszi és végre kiheréli ezeket a szocialistákat, akik aranyáron építenek autópályákat – ahogy oldalunkon is olvasható az m6-os botrány – cikk itt, láthatóan nem vizsgálják ki képviselőik hirtelen meggazdagodását és lehetne sorolni…

Meg is látszott a választások eredményén: a fidesz megkapta a 2/3-adot. Na, majd most jön a várva várt fordulat, igaz?

Hisz az mszp idejében:

  1. A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
  2. Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
  3. Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
  4. Nem nyilvánosak az állami szerződések
  5. Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
  6. Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
  7. Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
  8. Soha nem számoltatták el a fidesz korábbi kétes ügyeit

De 2010-ben jön a fidesz a 2/3-dal:

Hát nagyon érdekes, hogy a fidesz – miközben kezében tartja az ügyészséget, a közmédiát, elvette az egyetemek függetlenségét, az alkotmányt 5 alkalommal módosította saját érdekeinek megfelelően, valahogy mégsem utasította a főügyészt, hogy vizsgálja ki Boldvai László 1000 m2-es palotájának ügyét! Ilyen ütőkártya van a kezében, és mégsem indítanak eljárást egyetlen mszp-s politikussal szemben, illetve ezen politikusokhoz egyértelműen köthető vállalkozókkal szemben?

Érdekes, nem? Nem elég rá a kétharmad sem, kedves fidesz?

Eljutottunk oda, hogy 2013-ban a fidesz idejében:

  1. A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
  2. Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
  3. Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
  4. Nem nyilvánosak az állami szerződések
  5. Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
  6. Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
  7. Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
  8. Nem számoltatják el az mszp korábbi kétes ügyeit

 

Ennek megvalósulásaként Mészáros Lőrinc – felcsúti polgármester – idén felkerült a 100 leggazdagabb magyar közé, mivel Orbán állami adópénzek formájában 4 milliárddal megsegítette ezt a “szögény embört”! Mészáros Lőrinc 800 milliós osztalékot vett fel egymaga az adóforintokból meggazdagított cégéből tavaly (2012-ben), melyben dolgozóinak havi bruttó 58 ezer forintos bért fizetett úgy, hogy a minimálbér 98 000 forint! Cikk itt.

A NAV ebben sem vizsgálódik, de érdekes, nem? Ő is 800 milliót vett fel, ám neki nem kell visszafizetni, és nem halt bele, hisz Orbán mögötte áll. Fideszék már rájöttek – tanulva az “elmúltnyócév” pénzlenyúlási trükközéseiből, hogy “nemzeti pályáztatás” formájában mennyivel egyszerűbb ez, mint közvetítői szerződésekkel kilopni az adóforintokat.

Mészáros Lőrinc gazdagítása itt nem ért véget, hiszen az eredetileg gázszerelő Mészáros hirtelenjében beszállt a földbizniszbe. Cégével gyorsan nyert is 20 évre 1000 hektárt.

Föld botrány

Miért érte meg hirtelen annyi embernek (havernak) indulni a földre kiírt pályázatokon. Számokkal mutatom be: 1 hektár bérleti díja átlag 20 ezer forint. 1000 hektáré így 20 millió. Az uniós területi alapú támogatás akkor is jár, ha az illető csupán néha-néha megkapálgatja “apró kertecskéjét”: átlag 80 ezer forintot nyújt az EU hektáronként vissza nem térítendő támogatásként.

Egyszerű a matek: 1000 hektár után kis gézengúz Mészárosunk kapni fog 80 millió forintot. 20 ezer a bérleti díj. A föld nem lehet “műveletlen, gazos stb.”, mert akkor nem jár támogatás, ezért rákölt Mészáros némi látszatgazdálkodásra is hektáronként 20 ezret, évi összesen 20 milliót.

Végeredmény: évi 80 millió támogatás mínusz 20 millió bérleti díj, mínusz 20 millió kapálgatás = 40 millió a zsebbe évenként. Mivel 20 évre kapta meg a földet, ez a húsz év alatt = 800 millió forint, gyakorlatilag tisztán! Na ki a hülye? A magyar, aki szerint van két párt vagy ezek a kapzsi szarházik, akiknek a világfasza pénze nem elég?

A fidesz a trafikokkal, földekkel, tanácsadói szerződésekkel ugyanolyan pofátlanul az emberek előtt lopja ki az állami vagyont, ahogy az mszp, és szarik mindenkire… (Minden ilyen mszp-s és fideszes trükközés végcélja, hogy a havernak adott pénz egy része cégeken keresztül bekerüljön a pártkasszába, ez egyszerű sikkasztás, amit törvényileg nem engednek büntetni…)

Ez a gusztustalan kapzsiság esete, mely a Bibliában is benne van. Mert minél több van, annál többet akarnak majd: csúsznak és másznak és sziszegnek a földön, mint a kígyó egykor Ádám és Éva előtt…

NAV-botrány = áfacsalás

A szálak el is vezettek oda, ahol ma tartunk.

 

 

Horváth András egykori NAV alkalmazott kitálalt arról, hogyan csalnak el évi 1700 milliárd forintot politikai segédlettel.

Ebből 1000 milliárdot nem fizetnek be, és 700 milliárdot jogtalanul igényelnek vissza! Tehát még a befolyó adóbevételből is kilopnak 700 milliárdot évente!

Ehhez nem kell sok ember! Gondoljunk bele, hogy 50 főkolomposhoz kerül fejenként 10 milliárd, akkor már meg is vagyunk az egyéb közreműködőknek juttatott összeget is beleértve! Lesz durván 50 milliárdosunk!

Ez az 500 milliárd, ami hozzájuk kerül, annyi, amennyiből a KKV (kis- és középvállalkozások) járulékcsökkentését végre lehetne hajtani. A KKV szektor biztosítja a munkahelyek 75%-át! Ez az 500 milliárd, ami olyan 50-100 főkolomposhoz kerülhet, elég lenne a gazdaság kifehérítésének elindítására! A KKV szektor versenyképessé tételére a külföldi nagyvállalatokkal szemben!

Minden ellopott állami forint begyűrűzve jelentkezik a gazdaságban! Hiszen ha pl. vállalkozáshoz kerülne, az abból újabb terméket állít elő, új munkahelyet hoz létre, tehát a pénzt megforgatva többszörös hozzáadott értéket nyújt! Az 500 milliárdból lenne pl. 1000 milliárd a többszörös forgatásnak, gazdálkodásnak, termelésnek köszönhetően. Mivel nem kerül be a gazdaságba a megfelelő helyekre, a vállalkozó nem tud alapanyagot, eszközöket stb. vásárolni, ezáltal nem jönnek létre munkahelyek!

Tájékoztató az áfacsalás mikéntjéről

Sok helyen megjelent már, de szerintem az átlagos ember számára érthetetlen, miért lehet ennyi áfát elcsalni… Mi ez az előre befizetett áfa, miért lehet utólag visszaigényelni, mit lehet visszaigényelni stb. Ezért bemutatom egyszerűen, hogyan kell az áfát számítani, miért lehet és kell visszaigényelni…

Többfajta adózás létezik a forgalmi adók kapcsán.

  • Egyfázisú adó: ilyen például a jövedéki adó. Az értékesítési folyamatot csak egyetlen ponton terheli. (Az eladó felszámítja, és slussz. Egyetlen kereskedelmi szereplő sem igényel vissza semmit, csak felszámít, és befizet.) Az áfát az USA-ban ugyanígy számítják: a végtermékre rákerül egy minimális forgalmi adó, senki nem igényel vissza semmit, az eladó rárakja, a vásárló a boltban megfizeti. (Előnye, hogy rendkívüli módon lecsökkenti a cégek adminisztrációs terheit. Hátránya, ha azon az egyetlen ponton nem teszik rá az adót – mert nem adnak számlát -, akkor az egész adó ugrik.
  • Összfázisú adó: ilyen a magyarországi és egyben EU-ban használatos áfa. Az értékesítési és termelési folyamatot minden ponton terheli, lásd az ábrát. (Hátránya: elképesztően nagy adminisztrációs teher, bonyolult, követhetetlen csalásokra ad teret. Előnye: mivel minden ponton képződik valamekkora áfa, számlázásra “kényszerít” – bár ebbe most ne menjünk bele, így tanítják -, és további előnye, ha valahol elcsalják az áfát, annak egy része még befolyik az államkasszába, lásd ábra.

Látható, hogy az összfázisú áfa a kereskedelmi láncban elég nagy körültekintést igényel, bonyolult és drága. Amikor az áfacsalók betesznek a láncba további 3-5 vállalkozást, melyek azonban csak papíron adják veszik és utaztatják az árut, akkor igénylik vissza jogtalanul az áfát egy fiktív cég és számlái segítségével, mely cég eltűnik. Tovább bonyolítja a rendszert, hogy ez a számítás országhatáron belül érvényes, ha már EU-n belül más országba viszik, akkor az áfát nem itt kell felszámítani, hanem abban az országban, ahova vitték.. Elég az árut mozgatni párszor országhatáron belül, aztán ki az unióba pár államba, aztán át a végső helyre… Ezért nehéz ezt követni, de nem lehetetlen…

Nem igaz, hogy nem lehet utánamenni, hiszen a csalásban mindig csak pár szereplő vesz részt, de ahogy Horváth állítja, nem engedik kinyomozni, és ez a nagy bökkenő!

Még annyit, hogy az egyfázisú adó egyszerűbb – az USA-ban ezt használják – és nem lehet ilyen csalásokat végrehajtani, azonban a bökkenője, ha a legutolsó helyen nem számítják fel: lásd magyar kisvállalkozások, egyéni vállalkozások, akkor a teljes áfabevételtől elesik az ország, a láncban viszont egy része meg tud maradni, bár nem sok, fiktív számláktól, csalás nagyságától is függ… Azonban a cél véleményem szerint ez lenne, egy kisebb áfakulccsal, ehhez azonban közös uniós szabályozás szükséges, és az adórendszer teljes átalakítása…

Az X-programnak ez a hosszú távú terve, de jelenleg ezt nem lehet megoldani máról holnapra, uniós közös-egységes adópolitika kellene.

A NAV mit tett a botrány kapcsán?

A NAV feljelentést tett Horváth András ellen! Boldvai (mszp) esetét nem vizsgálják, Mészáros Lőrinc (fidesz) esetét nem vizsgálják, de Horváth Andrást, aki kipakol, már feljelentik!

A pártok mit tettek?

Mszp

Na, hát képzeljük el, hogy a már említett 1000 m2-es Boldvai László beszélgetett el Horváth Andrással az áfacsalások mikéntjéről… Hát a legalkalmasabb személy! Mintha nem tudná… áh, soha nem hallott ilyesmiről… csalás, ugyan, az mszp-ben ilyen nincs és soha nem is volt, nála főként… (Boldvai, ahogy a fotón is látszott, a számvevőszéki és költségvetési bizottság tagja!)

Mesterházy sem szarral gurigázik, kijelentette, ha a jobbik aláírja a vizsgálóbizottság felállítását kezdeményező ívet, akkor az mszp nem írja alá.

Mivel a fidesznek 2/3-a van, és a fidesz nem szavazta meg, így csak a jobbik, LMP és mszp együttes támogatása mellett jöhet létre a bizottság! Nem baj, az mszp nem írja alá, ha a jobbik is.

Aki még mindig nem jött volna rá, ez színjáték! És időhúzás! Boldvai mellett még sorolhatnám az embereket az mszp-ből, hogy az mszp-nek miért nem érdeke kivizsgáltatni az ügyet! Boldvaival az élen! Ki tudja, hova jutna el a vizsgálat! Kinek jó ez? Legfeljebb a csóringer hétköznapi magyar dolgozó embereknek, a pártoknak biztosan nem.

Fidesz

Na, mostanra, 2013. december felállhat a bizottság, ugyanis az mszp mégis aláírta. A fidesz továbbra sem írta alá.

A bizottság felállítását az LMP-s Schiffer András és a független Ángyán József kezdeményezte, nem az mszp, és azt tartalmazza, hogy 2002-2013 között vizsgálják meg, hogy a NAV adott-e olyan utasításokat, amely alapján bizonyos ügyek kivizsgálását gátolták.

A fidesz lépett egyet, és módosítást nyújtott be, melynek tartalma: a bizottság felállítását támogatják, de csak akkor, ha a büntetőügy lezárult = Horváth András feljelentése a NAV-val szemben, illetve fordítva, és megállapították a büntetőjogi felelősséget. – Lefordítva: majd hosszú évek múltán, miután a nyomozás esetleg “eredményesen lezárult”, akkor lehet egy parlamenti vizsgálóbizottság, amely kivizsgálja az ügyeket és érintetteket.

Ez magyarország! Ne gondoljuk, hogy ez kizárólag a fidesz érdeke… Miért nem írta alá az mszp azonnal? Mire volt jó ez a színjáték, ha a jobbik aláírja, akkor ők nem?

Elárulom: 2002-től vizsgálnák az ügyeket, melybe például Boldvai lakásépítése, az mszp alatt készült autópályák pl. aranyáron épült m6-os autópálya, de akár a kormányzati negyed, Kóka János cégéhez tartozó beruházások, és sok más is beletartozik, beleértve az mszp 8 éves pártfinanszírozását! Hoppá!

Ki lehetne vizsgálni?

Egyértelműen igen! Ahogy bemutattam, bonyolult, de egyáltalán nem lehetetlen.

Mit tesz a “hülye” magyar?

Én is hülye voltam. Hittem a fidesznek, hogy majd jön végre egy párt, amely a kétharmaddal felszámolja ezt a szart, amit az mszp művelt előtte! Az ember szeretne hinni abban, hogy van jobb… De sajnos engem is átvertek. Én még párttag is voltam a fideszben, de Orbánt megcsapta a kétharmad okozta érelpattanás…

Bár utólag inkább azt mondom, “kiváló” színész, aki egy ótvaros porfészekben hatodrendű helyettesítő lehetne. Mert nem kiváló színész, mindössze de visszaélt a legjobban kihasználható ütőkártyával: az emberek elesettségével, szegénységével. Ezt használják kis és fokozzák a mai napig közösen az mszp-vel…

Engem is átvertek, párttagként is, ahogy mindenkit! De sokan a mai napig nem hajlandóak ezt tudomásul venni… Inkább végignézik, ahogy a megélhetésük, jövőjük semmivé válik a két semmirekellő hazudozó mögött: a hazug pártk politikusai és haverjai 100 milliós villákat építenek, bekerülnek a 100 leggazdagabb magyar közé és így tovább, míg a dolgozót 350 forintért végighúzzák a földön!

Mert mennyivel egyszerűbb is a magyarnak mindig az alatta lévőt rugdosni. Mivel felfelé szólni a magyar nem mer! Inkább gyilkolja ő is az alatta lévőt, míg végül mindenki bele nem nyekken. Ebben az országban én nem akarok élni.

És nem az a hülye, akit átvertek, mert mindenkit át lehet. Az, aki még mindig nem veszi észre, hogy a két párt ugyanaz a párt, csak hasonlítsuk össze:

MSZP

  1. A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
  2. Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
  3. Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
  4. Nem nyilvánosak az állami szerződések
  5. Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
  6. Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
  7. Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
  8. Soha nem számoltatták el a fidesz korábbi kétes ügyeit

FIDESZ

  1. A képviselői vagyonnyilatkozat semmit nem ér, egy vicc
  2. Nem is titkolják, mennyit lopnak, nyíltan az emberek pofájába röhögnek lopott vagyonukkal
  3. Nem engedik az évenkénti kötelező NAV-os vagyonosodási vizsgálatot maguk ellen, nem szavazzák ezt meg (ami a korrupció megelőzése lenne)
  4. Nem nyilvánosak az állami szerződések
  5. Nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat
  6. Pofátlanul herdálják az adófizetők pénzét, melyek a körforgás útján az átláthatatlan pártkasszákba kerülnek vissza részben
  7. Nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot
  8. Nem számoltatják el az mszp korábbi kétes ügyeit

Ugyanazokat a dolgokat művelik, ugyanúgy fosszák ki az országot, ugyanúgy titkolják el az állami szerződéseket, ugyanúgy nem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat, ugyanúgy nem hoznak létre korrupcióellenes hatóságot, mert ez a két párt ugyanaz a párt!

Aki nem hiszi, nézze meg, hogy ezek az emberek ugyanabból a kasztból jöttek: egymás ismerősei, haverjai, lekötelezettjei, “zsaroltjai” és így tovább:

Mindig a másikra mutogatnak, hogy legyen, akit a nép egy része gyűlöli, míg a másikat a másik! Lehet megint előhozni a jó öreg idióta magyar mentegető dumát, hogy jajj, kötelező volt a kisz, meg nem volt más csak az mszmp… Igen? Akkor mi a picsáért nem nyilvánosak az ügynökakták?

Mert ugyanazok az emberek ülnek mind a két pártban! Mikor fogja fel a magyar???

“Oszd meg és uralkodj!”

Aki ezt még mindig nem képes felfogni, annak nincs mit mondani. Ássa el magát, mert az egész ország ezért megy tönkre! Nem érdekel, ki sértődik meg, és ki nem! Leszarom, sértődjön meg, de soha többet ne szavazzon erre a két szenny pártra!

Korrumpált társadalom

Egész országunk a korrupcióra épül! A választók megnyerése is! A fidesz havi 3000 forintos “rezsicsökkentéssel” megvásárolja a többséget, miközben ennek a két szenny pártnak az eltakarításával az emberek végre normális 160-170 ezer forintos nettó medián átlagbért kereshetnének!

Nem baj, szaros 3000 forint jobbnak tűnik, mint havi 50 000 forintos béremelkedés egy munkáskamarával, bejelentett munkával, KKV támogatásával, normális árakkal, a fizetésekhez képest!

Az mszp ugyanígy korrumpálta az embereket, főként a nyugdíjasokat, akik a 13. havi nyugdíjért cserébe eladták a fiatalok jövőjét és lehetőségeit!

Az 1700 milliárdból, ha csak 500 milliárd folyt volna be rendesen, 2002-től ez 5500 milliárd forint lenne! (3000 milliárd volt az emberek magánnyugdíja!) Nem beszélve a többiről, amit tanácsadói szerződésekkel, aranyárú beruházásokkal, kiskereskedelmi árnál 10-20%-kal magasabb közbeszerzésekkel, egyéb közvetítői szerződésekkel, alvállalkozók sokaságával lopnak ki az államkasszából és uniós támogatásokból!

Csak a magyar állami része durván 10 000 milliárd forint, az államadósságunk fele! (2013 októberében az adósságunk 22 000 milliárd!) Azaz 80% helyett már 40%-nál lehetnénk, amivel beléphetnénk az eurozónába!

Papp József – a Corvinus Egyetem docense írja könyvében

A választópolgárok korrumpálása: a politikai elit, ahelyett, hogy szembesítette volna az állampolgárokat azzal, hogy a szociális redisztribúció (=adók újraelosztása) kialakult rendszere folytathatatlan, a hatalom megszerzése és megtartása érdekében még rá is licitált erre az amúgy is fenntarthatatlan helyzetre. A Medgyessy-kormány által meghirdetett “jóléti rendszerváltás” programjának megvalósítása, amelynek során 50%-os közalkalmazotti béremelést hajtottak végre, bevezették a 13. havi nyugdíjat, kibővítették az alanyi jogon járó juttatások, valamint a szociális segélyek körét és volumenét, tovább erősítette az állampolgárok nagy részben már amúgy is meglevő érzetét, hogy jobb járadékosnak lenni, mint dolgozni. Ez nem elítélendő cselekmény, hanem igenis követésre méltó társadalmi minta. Bocsánatos bűn a nem megszolgált nyugdíjakat élvezni, azaz idő előtti nyugdíjasnak lenni, és mellette feketén dolgozni, luxusautóval segélyért járni stb.

A képmutató parazitizmus állama így termeli ki azt a mentalitást, ahol nem a teljesítmény a boldogulás alapja, hanem a közpénzből való minél nagyobb részesedésért való ügyeskedés. A mindennapi csalások és hazugságok végső eredője a megállíthatatlannak látszó adósságspirál: a nem megtermelt jövedelemből nem lehet adót beszedni, így abból nem lehet járadékot fizetni.

A hatalomban maradás a korrumpált állampolgárok szavazatai nélkül nem lehetséges, ezért az ígéreteket, ha máshogy nem, akkor hitelből kell finanszírozni. A hitel, Széchenyi óta tudjuk, a gazdaság fejlődésének motorjául szolgálhat, ha jó célokra költik.  Hitelből járadékot fizetni azonban az egyik legrosszabb, amit a kormány megtehet. – A magyar gazdasági csoda: Papp József

A hitel elfogyott

Bizony, az mszp kiköltekezte a hitelforrásokat a szavazatok megvásárlása érdekében. Valójában ez hozta meg a bukásukat is, talán nem is annyira a botrányok, melyekkel adószázmilliókat, -milliárdokat tüntettek el.

Ez a korrumpált magyar társadalom mai természete 23 éve! A fidesznek elfogyott az a lehetősége, hogy hitelből hazudjon fenntarthatatlan ígéreteket, és tartsa fenn ideig óráig, ezért a vállalkozásokat pécézte ki magának: rezsicsökkentés. Az mszp 80%-ra tornázta fel az államadósságot 50%-ról, minden további emelkedés az államcsőd kockázatát növelné.

Ahogy a hitel felvételéhez (mszp) sem kell érteni, a rezsicsökkentéshez (fidesz) szükséges cégek megcsapolásához sem. Ez gazdaság? Ehhez kell diploma?

A gazdasághoz láthatóan egyik sem ért. A bérek emelkedését nem lehet csak úgy hoppra elővarázsolni a cilinderből… nem is történt meg, már Szlovákia is bőven előttünk jár vásárlóerőben. (Szlovákiában valódi gazdasági munka folyik, ahogy Ausztriában is.)

A jelen

A két párt ezért továbbra is gusztustalanul, nyíltan lopja az állami pénzeket, hülyének néz mindenkit, de ez a mai magyar elbutult, elöregedett és korrumpált társadalmat már nem is érdekli!

A társadalom jó része ugyanazt teszi kicsiben, amit ezek a mocskok nagyban: élvezik a korrumpálódás előnyeit, a káoszt, a korai nyugdíjazást, az ingyenes utazást, az alanyi jogon járó temérdek szociális juttatást, az ingyenes felsőoktatást stb., mert a politika elhitette, hogy ez mind jár, ez mind alanyi jogon jár! Hogy nálunk gazdagabb országok nem költenek ennyit jóléti kiadásokra, nem érdekes, mert nekünk magyarokra jár! Ezért cserében a szavazók leszarják, ki mennyit lop az államkasszából, hisz az ellentétre épülő politizálás eredményeként, mindig a “másik” a hibás: a két párt pedig ugyanaz a párt a háttérben.

A fiatalok azok, akiknek ebből viszont elegük van! Mert ebből nem lesz semmi, csak az ótvar, rothadó pöcegödör, ahol 6 ember helyett kell dolgozni egy munkahelyen, ahol semmit nem lehet félretenni, ahol egy BKV bérletet nem tudsz megvenni, ha kaját is akarsz magadnak, és ahol már nyugdíj sem lesz!

Ahol a 350 forintért meggyilkolják a BKV-n bliccelőt az elvakult és elbutult közterületesek és ellenőrök, de a NAV botrányt, Boldvai ügyét, Mészáros Lőrinc ügyét már senki nem vizsgálja ki!

Ebből elég!

A magyar társadalom vagy kijózanodik 2014-ben vagy az épeszűeknek el kell menekülni innen!

A politikával szembe lehet menni! De a társadalommal nem! Ha a 10 milliós népesség szavazókorú lakossága nem tesz ellene, akkor nincs más út – a fiatalokon a sor: el kell húzni innen! Ez az ok, amiért 2014 tavaszáig várok: ha ott leszek a parlamentben, hogy ezzel a végtelenül ocsmány és korrupt politikával felvegyem a harcot, akkor maradok, de 10 milliós tömeg nyomásának hatására nem fogok a széllel szembe hugyozni, mert az lehetetlen.

A politikát egyetlen dologgal lehet megváltoztatni: a társadalommal!

LFS

A honlap célja: bemutatni a valóságot középről! A pártokat nem imádni kell! A fizetésüket a lakosságtól kapják! Nem pártok, nem személyek, hanem DÖNTÉSEK mellé kell állni, vagy onnan kihátrálni! Ausztria ezért működik! Magyarország ezért nem! A hazug, tisztességtelen, korrupt, hazaáruló embereket, pártokat törölni kell!


https://iksz.beszolunk.hu/bizonyitek-hogy-az-mszp-es-fidesz-ugyanaz-a-part-ekozben-a-magyar-egymast-oli/

 

Téma: Bizonyíték, hogy az mszp és fidesz ugyanaz a párt! Eközben a magyar egymást öli!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása