Érzékek Mennyországa

2012.12.06 17:17

Előzmény: 

embers-eg.webnode.hu/news/testtudatossag/

embers-eg.webnode.hu/news/hatarok-nelkul-/

embers-eg.webnode.hu/news/hamvas-bela-magia-szutra/

 

 

 

Érzékek Mennyországa

 

"Gyönyörködj az imádott lény szemeiben, tévedj el a szemei fényében lévő örömben, 

de ha boldog akarsz lenni, ne engedd magad elsodorni a vággyal.

Ne téveszd össze, szerelmes férfi, a Szerelmet a Szenvedéllyel.

Elemezd magad mélyen.

Sürgős megtudnod, hogy Ő hozzád tartozik-e lélekben.

Szükséges, hogy tudd, hogy teljes összhangban vagy-e vele a Gondolkodás, Érzés és Akarat három világában."

/Samael Aun Weor/

 

kép címe: Psziché elrablása

 

 

 

Az érzékenység áldása


Boldogok az érzékenyek, mert már táncoltak parázson, 

égették már meg a talpukat, tették már tűzbe kezüket valakiért, akit szeretnek. 

 

Emlékeznek a felperzselt bőr eleven húsba vésett fájdalmára, 

amikor a bőr fekete kéreggé sül, szétrepedezik mint a kiégett föld, 

és résein a vér újra és újra kiserken, mint a láva. 

Csíp és ég tovább a seb, de a vér gyógyítja.

 

Emlékeznek a felhevített lélek sikolyára.

 

Emlékeznek az Ég Kegyelmére.

 

Testükben aranyat edz az emlék: 

a vágy ereje és a félelem r-óvása egyben tiszteletet ébreszt. 

Tiszta él. Óvatosság.


Az Ég Szerelmére!
Légy óvatos az Erőddel!

Égj R'óvátos...

 


Azzal, hogy pazarlod, magadat degenerálod és nem regenerálod a tested.


A test - lélek, szellem képességeivel egyben(!)-, egy mágikus, szenzibilis "eszköz".

Emlékezz, mitől váltál olyan hihetetlenül érzővé! 

A Fájdalom volt az, ami Gyönyörré vált a Szeretőségben. Őrízd meg emlékét!


A szenvedély megszelidítése, az önuralom, a Szerelem ereje. 

Ezek nem nagy szavak. Mindenre a megoldás itt van nyíltan, a szemünk előtt (él Őt).

 

A fájdalom uralása 

Az első jellemvonás a fájdalom megszelidítéséhez a bátorság. A bátorság nem vak buzgalom. A bátorság azt jelenti: megtenni azt, amitől félünk. Merni megmerülni. Annak ellenére, hogy félünk, erőt venni Magunkon és bízni a képességünkben. Tehát HIT.

A második jellemvonás a mértékletesség, azaz ismerni határainkat. A hat-ár állandóan változó, tágulás és visszahúzódás dinamizmusában, de alakot ölt. És olyan alakot ölt, amire éhezett.

A harmadik jellemvonás a szerelmesség. Nem az elcsábulás. Hanem magamat érezni Őbenne. És ha fájdalmat okozok, azt merni vállalni érzőn. Akkor majd megszelídülök Én Őbenne. Mert nem akarom Őt bántani, nem akarom felfalni, csakúgy, ha megadja Magát.

 

Belső alkímia és külső teremtés. Emeld figyelmed érzékeidbe! Mindig izgasd fel magad, mindenen, épp annyira, amennyit meg bírsz állni önuralommal.

 

A felhevültség megtartása kiélezi a figyelmet, 

a Forrás elviselése az igazi jellem magatartása! 

 

Mindig, pillanatról-pillanatra engedd meg a kielégülés cseppjeit világod szépségében. Legyél állandóan forró, íz-lelő, ízzó állapotban és ingerlő gyújtópontban f-ékezd meg az indulatot. Egyszerre engedd el és kösd meg.

 

Ne legyél tunya, ne legyél hétköznapi, ne legyél megszokás! Legyél v-érző!


Éld meg világoddal a kapcsolatot örök szeretkezésben.


A női érzékelés könnyen ölelkezik a világ szépségeivel. A nők érintésükben átrezegnek az energiákkal. Ahol a nők elfásulnak, az a ringatás hiánya. Minden gyors haszon és gyors kielégülés. Kényszeresen meg kell szabadulni a feszültségtől. Az ingerültség stressz, és a stressz kibírhatatlan. Hisztérikussá és depresszióssá válnak a nők, mert érzékenységük ki van szolgáltatva a felajzott világ sebes(!) kielégítésére. A művészet is piacra kerül, a filozófia is gyorsétterem a szellemnek. Amire nincs idő: érintésről érintésre, minden kis zugban más-más ízt nyerni a testből, ahogy cseppenként kiremegi a bőr, mert emlékszik.


A férfi érzékelés könnyen lázad, amiben szenzibil, hogy fokozott figyelemmel leli meg a gyújtópontot. Hatalmas erőt képes egy helyre duzzasztani.

A nő összesimogatja a finom csókokkal kinyert esszenciákat a világ testéből, átrezgi vele a férfi akaratát, a férfi pedig villámszerű áramlással egy, meghatározott térbe összpontosítja, és megvalósítja az álmot. A nő belső álmokban jár, a férfi éberen Őrzi.

Egyszerre vagyok nő és férfi.


Bejárom álmaim, és hogy milyen esszenciákat nyerek ki, az a női intuitív erőm tisztaságától függ. Attól, hogy pszichésen mennyire vagyok nyugodt, ringó állapotban. Apró csókokkal, ölelő karokkal ringatom bölcsőmet? Vagy karmokkal, fogakkal marom el a varázslatot? Lilith vagy Anya?

 

Minden ébredéssel átrezgem férfias, aktív jelenlétemet a világban, és a szemem kinyílása az az összpontosított villanás, amikor lebegő tudatomból megszálltan a testemben megmerevedek. Innentől aktív érzékelésem csak önuralommal menthető meg. Az önuralom akkor szelidíthető meg, ha tisztelem magamban az álmodót. Meg kell őriznem az álmot, az álom békéjét, az otthon nyugalmát, a nőiesség ringó mágiáját.

Méltósságot kell megőriznünk nemi szerepeinkben. A társ, akit magunknak választunk, legyen egyaránt tudatában női és férfias szerepeinek, és azt helyezze pszichéjében a megfelelő rangba.


Egy nő mindenképp piedesztálra akarja emelni Urát. Érezni akarja a biztonságot a külvilágból, menedéket akar tudni az Erőben, hogy az álmok varázslatában tiszta érzékeléssel nyerje el az esszenciákat. Mert ha a bizalom meginog, a Nő megtévesztett dühvel merül alá, és a pokoli illúziók mérgét nyújtja át a férfinak, aki az ébredéssel a világban gyilkossá válik felhergelt fegyvereivel és szánalmasan csügged a romlott világ filozófiai kétségein.

Szexuális energiánk csapongó kitöréseiben megkergült az ébrenlét, összefolyik a női boszorkánysággal, amit az álmok zavarából éjszakánként kimarunk a szellem tüzében megégett lélek sebeiből. Az alvadó képek ízével adjuk át aktív erőnknek az ingert és vetítjük egy fókuszba, egy hamis célba minden nap. Mert a társ, a párunk, az Urunk és az Úrnőnk nincs szerelmes kapcsolatban.

 

Csak próbálod összeilleszteni az elemeket, de még mindig:


tŰZ a vÍZ... űz az íz?
lÉG a fÖLd.... ég az öl?
Éhség, kielégületlenség...


Ő Létezik.
Testünkben valódi érzékelés a másik fél. Létező érzékszerv a szívben. Aktivizálva ez a szerv csak akkor lehet, ha magunk Urai vagyunk. Békében nyugszunk.

Akkor az érzékelés annyira forr és tömörül, hogy megtestesül a másik test. És szembejön a világban.

 

Épp olyan emberek jönnek szemben a világban, amennyire tiszták az érzékeid. 

 

Szerelem vagy  Kisértet-kísérlet?



Addig nincs társ senkiben sem, amíg magamon azt tapasztalom, hogy érzékeim becsavarodnak, rémeket álmodok és külvilágomban otthontalan vagyok.

A másik sem lehet az igazi. De lehet tanár, barát, mester, tanítvány, nevezzük akárhogy. Illuzió. Innen nézve mindegy, hogy éjjel, fekvő vízszintesben álmodsz, vagy fizikai lépésekben, rohanva a beteljesületlen álmok után. Lehet épp áthat egy intuitív erő, aztán megcsal. Lehet épp harcban győzök, aztán elbukok.


Ember vagyok és árva, társra várva, áthat az élet árja, az érzékek hetedhét Mennyországa.

Itt csücsülünk a Kincsesládán.:D

Egy biztos: RAJTAM múlik az Egész.


Képességeim legigazabb valósága a testi érzékiség. Csak rajtam múlik, mihez kezdek vele. Hagyom, hogy pazarló, mohó lobbanékonyságában elsodorjon, magammal szembesülni képtelenségemben, tehetetlen, szánalmas, önsajnálkozó rabként? Hagyom, hogy sérült, magányos elzártságban egy nem létező idea után sóvárogva, vagy hisztériával kicsalt megkövesedett szokásokban peregjenek le az évek?

 


IMA-maginálás


Enged-élj!

Tűz, jöjj velem!

Víz, öltöztess át!

Lég, emelj meg!

Föld, egyensúlyozz!

Szerelem, nemesíts és igézz meg!

 

 

Téma: Érzékek Mennyországa

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása