Hatodik napon - KAPUN ÁT JC-VEL (1-6)

2014.01.06 12:32

 

Előzmény..
https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-jc-freeman-es-a-sarkany/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-g-i-b-son-eljon-a-kiralysag/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-pal-17-42-es-uzenete/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-jelek-nov-1/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-az-ut-visszaut/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-g2-es-az-sgra/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-almageddon/

http://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-777-es-a-kozmikus-ember/

embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-oz-a-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-vilagok-harca/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-keszules-a-szent-tuzre/

embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-figyelj-a-hirekre/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/hatodik-napon/



https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg


2013. okt. 25-én mutatták be a DRAKULA sorozat kezdő részét.
A sorozatban feltűnt egy újabb játékos, nevezetesen Nonso Anozie, akit láthattunk a CONAN, FEHÉR POKOL és a VÉGJÁTÉK filmekben is.
Nonso Anoize a FEHÉR POKOL-ban az Alfa és Omega farkassal és Liam Neesonnal került kapcsolatba, a VÉGJÁTÉK-ban a sárkányok csapatával, a DRAKULA-ban pedig a sárkány rend ellen bosszút forraló Alexander Graysonnal, akit Jonathan Rhys Meyers alakított, a 2004-es ALEXANDER/NAGY SÁNDOR A HÓDÍTÓ film egyik szereplője.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/drakula_1-1_kepek_1.jpg?56263596
 
Drakula, vagyis Grayson színrelépése egyfajta fényhozó karakterű, magát a fényesség angyalának bemutató személy, aki ingyen energiát mutat az embereknek, terve alapján lesöpörve a játszótérről az olajkartelleket és a sárkány rendet. Az ingyen energia bemutatásakor (mely a fényhozó személy szerint még Teslának sem sikerült) kapcsolatba került Drakula a vörös és kék ruhás hölgyekkel, melyek közül szemet vetett a kék ruhásra.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/drakula_1-1_kepek_2.jpg?54187888
 
Jonathan Rhys Meyers szerepelt a PÁRIZSBÓL SZERETETTEL és a CSONTVÁROS filmekben is, utóbbiban Drakula karakteréhez hasonlóan negatív szerepben.
A CSONTVÁROS-ban vízkapun átlépve jelenik meg, mikor átnyújtják neki a Végzet Kelyhét.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_1.jpg?81979280
 
A CSONTVÁROS-ban a vízkapu egy portál, amely oda visz, amire gondol a kapun átlépő.
Annyiban jelentős a filmben bemutatott kapu hogy az kapcsolatba kerül a halál kapujával is. A halál kapuján átlépve pedig, mivel az emberek többsége nem felfelé, égi otthona felé tekint, hanem vissza- és lefelé, ezért a benne nyíló kapu újra és újra a Földön tartja, vagyis önmaga körét járja újra és újra, mígnem egyszer csak elkezd hazavágyni.
A kapunál a földön spirálos csigaházak és egy ötszög, benne a pentagrammal jelentek meg, pontosan ugyanúgy, ahogyan a TURBO-ban a Ryan Reynolds által alakított Turbó csigaházán egy 5-ös, egy pentagram és egy spirál.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_2_.jpg?30718234
 
Turbó a 33-as felé haladt, Ryan Reynolds pedig a Turbós karaktere után JC-ként tért vissza a földre, mint a R.I.P.D. nyomozója, melyről a FELEMELKEDÉS KRISZTUSSAL/3-ban is írtam.
A filmről a folytatásban majd bővebben.
Nos DRAKULA kapcsolatba került a kékkel és a vörössel, a vörösnek pedig kezet csókol, azonkívül azt mondta, hogy nagy változás előtt állunk, ami belülről jön.
A CSONTVÁROS-ban viszont mikor megkapja a Kelyhet/Grált, a később vérszívóként megjelenő színész (vér+transzformáció+napfény), abba vérét csöpögteti, melyet megitatna a saját vérével/lányával, aki a Kelyhet visszahelyezi a kártyalapba, melyen szintén a vérrel mutatnak be kapcsolatot.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_3.jpg?14650700
 
A Szent Grál a legenda egy változata szerint az az edény, melybe Jézus Krisztus vérét fogta fel Arimathiai József.
A Kelyhet Clary Fray helyezi bele a portálba, mikor JC-t a Valentine-ként szereplő Jonathan Rhys Meyers, az “Isten titka” nevű Kelyhet emelő Ráziel arkangyal kardjába akarja beletolni.
Valentine-t Clary a portálba löki, aki pedig elkapja Clary-t, hogy őt is magával rántsa. Megfagyasztják a vízkaput, a jég meghasad, és fagyossá válik a kapu körül minden (fagy/halál).
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_4.jpg?33376257
 
A CSONTVÁROS-ban Clary Fray, avagy Lily Collins került kapcsolatba a Kehellyel, mint őrző, korábban pedig ő alakította Hófehérkét a TÜKRÖM, TÜKRÖM filmben, melyről a FELTÁMADÁS-ban is írtam.
A korábbi Kehely őrző és Clary elrejtője Lena Headey volt, aki korábban (2013 májustól) a vörös szemes THE PURGE filmben mutatott be Jézus kapcsolatot a kijárattal, mely a JELEK 2013 AUG-7-ben szerepelt.
A CSONTVÁROS-ban JC-t alakító színész pedig az életben is JC-s nevű, vagyis Jamie Campbell Bower.
A portált JC mutatta be Hófehérkének, vagyis Lily Collinsnak (JC angyalnak nevezi), és elmondta neki, hogy amennyire tud, összpontosítani kell arra a helyre, ahová szeretné, hogy a portál elvigye. Mivel itt egy JC-s játék figyelhető meg, nyilvánvaló a célzás, hogy Jézus Krisztusra kell gondolni, mikor az ember átlép a kapun, hiszen úgy tartják, hogy Jézus Krisztus a Híd, aki hazavezet, vagyis vissza a mennybe, vissza a Tejútra.
Érdekes, hogy bizonyos ikonográfián Jézus Krisztus színeváltozása is egy kör alakú kapuval/csillagkapuval lett ábrázolva, fényruhába öltöztetve Jézust, amely öltözetet majd a kiválasztottak is megkapnak. A Jaime Maussan által 2006-ban tartott UFO konferencián pedig bemutattak egy kör alakú UFO-t, amelyet szintén csillagkapuként említettek, vagyis átjáróként egy másik világba, fel a mennyek országába.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/csontvaros_kepek_5.jpg?78357225
https://mortalinstruments.org/wp-content/uploads/2013/01/14.gif
 
A CSONTVÁROS-ban Lily Collinsnak telekinézisként ismert képessége lett, vagyis gondolattal tudott tárgyakat mozgatni.
A telekinézis jelent meg a 2013-as CARRIE filmben is, amiben Carrie White (fehér) a 47-es házban lakott, pontosan úgy, ahogyan a Mátrixot uralni képes Neo, vagyis Keanu Reeves is 2013 végén a 47 RONIN-ban jelenik meg, melyben a sárkánnyá váló Rinko Kikuchi beszél a tűzről, amely Carrie-nél is megjelent.
Carrie White, vagyis Chloë Grace Moretz korábban a lila hajú Hit-Girl volt a KICK-ASS filmekben, kinek apja Nicholas Cage volt. Cage hamarosan elragadtatást mutat be a LEFT BEHIND-ben, így nyilvánvaló, hogy a tűz, amely mindent elemészt, az a korona csakrára utalás, ami nyilvánvaló a lila haj alapján. Ha pedig a korona csakráról lenne szó, akkor érthető, hogy Julianne Moore és Carrie lánya miért is lett White/Fehér családnevű egy átdolgozásban.
2013-ban egyébként a Neo-t a Mátrixból kiemelő Morpheus (Laurence Fishburne) is White/Fehér karakterbe bújt az ACÉLEMBER filmben, előtte pedig bemutatta a fagyos világot a 7-es bázison a KOLÓNIA-ban. Utána pedig zebra, mint átjáró karakterben jelenik meg a KHUMBA-ban, Khumba apjaként. Khumbát pedig egy korábban Jesus karakteres gyermek alakítja. 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/carrie_2013_kepek.jpg?83772097
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/47_ronin_mizuki_kepek.jpg?81029769
 
Carrie édesanyja Julianne Moore, Carrie természetfeletti képességét gonosznak tartotta. Hogy it egy szándékos félrevezetés történt eme téren, az nyilvánvaló, mindenesetre Carrie kezéből kicsúszott az irányítás a harag, düh, félelem, vagyis a negatív energiák által.
Julianne Moore a HETEDIK FIÚ-ban szintén sárkánnyá transzformálódik, azonkívül Rinko Kikuchihoz hasonlóan ő is kapcsolatba került a 42-es számmal, mely filmről a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE, a SZENTEK DIADALA-5, a NIGREDO ÉS FÉNYFELSZABADÍTÁS 1, meg a többiben írtam már.




Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/175/kapun-at-jcvel-1#ixzz2pAfY4VhO

1997-ben mutatták be a SAKÁL című filmet Bruce Willis-el.
A filmet újra leporoltam, mert úgy véltem érdemes belenézni, ugyanis Egyiptomban a sakálfejű istenség Anubisz, a holtak birodalmának istene, aki az Ozirisz kultusz előtt a holtakat az alvilágba vezette.
A SAKÁL filmben Bruce Willis Jack Black-től rendel a 33-as típusú fegyverhez egy forgó állványzatot, amely 270°-ban kell, hogy forogjon, Jack Black pedig 23 kg-al készítette azt könnyebbre az eredetileg tervezettől.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_sakal_kepek_1.jpg?26956918
 
Mivel a 33-as Jézus és a gerincoszlop csigolyáinak száma, melyen a kundalíni felkúszik/tekeredik, a 270 pedig INRI jelentésű, több mint valószínű, hogy a 23-as sem véletlen.
Bruce miután megkapta a 33-as fegyvert, beüti a gépbe a küldőnek, hogy zebra, magyarul átjáró.
Felnyit egy garázsajtót, ahol a 144-es jelenik meg a szemközti falon. A garázsban egy széf, amelyben egy rendszámtábla is található 2364-el.
Nyilvánvalóan a 67-es móló sem véletlen, hiszen 6x7 az 42, melyet több filmben is alkalmaztak már.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/a_sakal_kepek_2.jpg?59393093
 
Bruce Willis, aki a SAKÁL volt, egyfajta másvilágra küldős karakterben, 2013-ban a RED 2 filmben a 38-nál jön ki a Vörös térhez Anthony Hopkins-al, Mary Louis Parker-el (R.I.P.D.-TÚLVILÁG/HALOTTAK) és John Malkovich-al.
Így vagy úgy, de mindannyian kapcsolatba kerültek már JC-vel karrierjük során.
A RED 2-ről a 9 VILÁG MEGNYÍLÁSA cikkben írtam, a 17-es fogollyal a 121-es zárkában, és éppen a Kremlnél történő Jézus-ozós faláttöréssel, a 38-nál történő JC-zéssel.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/red_2_-_38_kepek.jpg?14914244
 
A korábbi SAKÁL film poszterén egy szem, amely a 007-es ügynök QUANTUM CSENDJE filmjében megnyílt a kereszt előtt.
A 2012-es 23. Bond filmben, a SKYFALL/ÉGSZAKADÁS-ban a 007-es karakterében bemutatták a halált és a halált megjelenítő skorpiót, a félelem uralását, legyőzését.
Daniel Craig-re a magyar szinkronban vén rókát mondanak, míg az angolban ÖREG KUTYA kifejezést használtak.
Nem mellékes, hogy Anubiszt nem csak sakál, hanem kutyafejjel is ábrázolják, Bond pedig a 216-os járgányt vette elő, ami szintén egy átjáró a dimenziók közt.
               144000, VAGY 666? 144000:666 = 216.216216
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/skyfall_-_halal-anubisz_kepek.jpg?96402100
 
A 007-es átmegy a révésszel a két sárkány (sárga és vörös, mint a tűz) kapuján, amikor tűzijáték látható az égen.
Figyeld meg, hogy a csónak útja során a vízen óriási virágok, talán lótuszok láthatóak.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/skyfall_anubisz_csonakjan.jpg?42629080
 
Ugyanilyen csónakon haladást láthatunk a Pet Goat-ban is Anubisz fejes csónakban, vagy éppen Egyiptomban, miután az elhunyt lelke átlép a kapun, amely egy csillagkapu.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/revesz_a_nap_kapujan_at.jpg?67924673
 
Nem mellékes, hogy a CSILLAGKAPU filmben a kapu 38 percig áll fent.
38 jelent meg a SKYFAL-ban a 007-es futásakor, miután a földalattin (Metro=egyik helyen le, másikon fel kapu) belépett a 69096-nál, üldözőbe véve a főgonoszt, kifutva a Westminster állomásnál a föld alól, az alvilágból.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/skyfall_-_beetle-metro-38.jpg?46096630
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/james_bond_-_kvantum_csendje_-_skyfall.jpg?53279271
 
Macskával és zombisággal összekapcsolt ISON üstökös = 64 millió km/0.42CSE a földtől dec. 26-án, útban a Sárkány felé, miután a Skorpióban a halálát és feltámadását mutatta be nov. 28-án.
Hogy elér e az ég tetőpontjára, az hamarosan kiderül.
2013 márciusában 38 lábas Big Ben jelent meg Philadelphiában.
2013 júliusában pedig 38 fontért láthatták a Big Bent kajaktúrán.
Miért kapcsolják össze a 38-as számot a BIG BEN-nel?
A 38 a halál kapujának száma, melyet kapcsolnak Anubiszhoz is, kivel és a számmal láthatóan Bruce Willis és Daniel Craig is kapcsolatba került.
Az egyiptomi fáraók sírjába 38 macskaszarkofágot és 38 ankhot helyeztek, Anubisz pedig a holtak bebalzsamozóinak istene is volt. A macskának, a kapu őrének (Szfinx = macskaféle) pedig 38 kromoszómája van.
 
https://4.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/SyJxiZGSmjI/AAAAAAAAFgE/IKv4qnsbHio/s400/cat_logo.jpghttps://4.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/SyPRRIY-H6I/AAAAAAAAFiM/bu7F2mdX4Oo/s400/sphinx-and-pyramid.jpg
 
A 2012-es SKYFALL-ban éppen CAT feliratú munkagéppel taposnak a Bogarakra (Beetle).
A JELEK 2013 NOV-3-ban leírtam, hogy a BEETLE az átjáró szimbolika része.
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/james_bond_-_skyfall_-_film_kepek_1.jpg?18367544
 
Szintén 2012-ben mutatták be a STATIC filmet, melyben szintén megjelent a bogár és a BAT, amely szükséges volt ahhoz, hogy a főszereplő ráébredjen, hogy voltaképp az élet amit él, már csak illúzió, ő maga pedig halott, csak éppen nem akar továbblépni.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/static_2012_kepek.jpg?78395637
 
A STATIC főszereplője Milo Ventimiglia, aki a 2013-as KILLING SEASON/VADÁSZIDÉNY filmben a 1221-es házban lakik, melyről az ISTEN HEGYÉN KEGYELEM-ben írtam.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/killing_season_vege_1221_kepek.jpg?44029627
                   1221, vagyis ABBA





Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/179/kapun-at-jcvel-2#ixzz2pAgD3LSZ

2013. nov. 21-22. – ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ (elvileg CATCHING FIRE) magyar és amerikai premier (először nov. 11).
 
                                  https://3.bp.blogspot.com/-yFbUaghRGUw/UpPnPH8hYkI/AAAAAAAAlpE/OLx7uFFvq0Y/s320/thehungergamescatchingfireposter.jpg
 
Az ÉHEZŐK VIADALA 1 és a 42-es, a tüzes napszekér, a rózsa és a korona.
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/ehezok_viadala_kepek.jpg?91362815
 
Jennifer Lawrence, az ÉHEZŐK VIADALA nyilazó főszereplője Saoirse Ronan halál kapus karakterével mutatott be korábban kapcsolatot.
 
                      https://1.bp.blogspot.com/-o0xYZyIRXpE/T2ut3RPqdDI/AAAAAAAALqM/zstYziyKRdc/s760/Saoirse%2BJennifer%2BBow%2BBone.JPG
 
Jennifer Lawrence az ÉHEZŐK VIADALA filmje után ROSE/RÓZSA (Rosalyn ROSEnfeld) lesz az AMERIKAI BOTRÁNY filmben, melyben a Jézus Krisztust, John Connort és Batmant alakító Christian Bale is látható. Jennifer alakítja az X-MEN filmekben Raven/Holló-t (Mystique), amely az alkímiában a tiszta fénnyé transzformálódásnak első állati szimbolikája.
https://2.bp.blogspot.com/-lfNfomXiSCM/TnyDNeHJjUI/AAAAAAAABTc/DT5QeADUyUQ/s1600/ajun0807raven071%255B1%255D.jpghttps://images.wikia.com/xmenmovies/images/f/f6/X-men_first_class_mystique.jpg
 
Saoirse Ronan lépett ki a 17-es szekrénynél (ami voltaképp egy csónak volt) a SZIKRAVÁROS-ból (CITY OF EMBER ), 2013-ban pedig a BUROK filmben mutatta be, hogy kész meghalni.
        SÓLYOM SZÁRNYÁN 3                        FELISMERÉS ÉS 153
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/the_host_2013_kepek.jpg?68334637
 
Saoirse Ronan szerepelt 2011-ben a VIOLET AND DAISY filmben is, melyben először “bérgyilkos” apácaként pizzával és 9-es számmal jelent meg, míg társa a 8-as volt. Ketten együtt a 17-et jelenítik meg.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/violet_and_daisy_kepek_1.jpg?51011336
 
Miután a 8-at és 9-et bemutatták, visszaszámolnak tíztől, ahol nem mindennapi kéztartásokkal mutatják a számokat a leányzók, kiknek lakása előtt koponya és csontok jelent meg.
Mint kiderült Violet társa korábban ROSE/RÓZSA volt, aki meghalt egy bevetésen, új partnere Daisy, vagyis Saoirse Ronan pedig sosem ölt embert, mindig vaktölténnyel tüzel. Daisy egy látomásban elmondta a gyilkos Violettnek, hogy Rose/Rózsa és Violet/Ibolya meghalt.
A filmben James Gandolfinit kellett a két leánynak kiiktatnia, aki mint kiderül vegetáriánus és megjelent mellette a 38-as is. Nem mellékes, hogy James Gandolfini az életben Rómában lépett át a halál kapuján ( JELEK 2013 JÚNI-4 ), a filmben pedig átadta a rózsás ruhát a 9-es Saoirse Ronannak, mikor a 9-es HALHATATLANSÁG fejezet került bemutatásra.
                        ROMA-AMOR-SZERELEM-RÓZSA
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/violet_and_daisy_kepek_2.jpg?89146826
 
James Gandolfini halála előtt 9 nappal mutatta be a GOOGLE a kis Max koronázását, ahol Gandolfini, az alvilág feje volt Carol, melyről a VISSZATÉRÉS OZ/ŐS BIRODALMÁBA 4-ben írtam.
Saoirse Ronan 2012-ben volt még látható a BYZANTIUM filmben, ahol megkapta az örök életet és végül a szerelemre is rátalált. Ahogyan a VIOLET AND DAISY-ben nem ölt embert, a BYZANTIUM-ban csak olyanokat segített át a túlvilág kapuján, akik önszántukból kérték azt tőle egyfajta kegyelemként megélve azt.
Saoirse Ronan a BYZANTIUM-ban, akárcsak a VIOLET AND DAISY-ben elmondta, hogy az idő lejárt.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/byzantium_2012_kepek.jpg?99135999
 
Az ÉHEZŐK VIADALA filmet együtt mutatták be a FROZEN animációs filmmel.
Mint feljebb látható, az ÉHEZŐK VIADALA első része napszekérrel zárult, az új rész poszterén pedig az szerepel, hogy
THE SUN PERSISTS IN RISING, SO I MAKE MYSELF STAND.
 
https://images1.wikia.nocookie.net/thehungergames/images/3/3b/Cf_poster_official.pnghttps://1.bp.blogspot.com/-qLn9_aRQ5GY/UiPBI8N8DNI/AAAAAAAAMpw/e9K82tfZ-9M/s400/Frozen-Poster.pnghttps://3.bp.blogspot.com/-XPShUgR-FAI/UpPnPrDshDI/AAAAAAAAlpI/_TFjOarmwhc/s320/frozenposter.jpg
 
A FROZEN-ben Kristen Bell alakítja Annát.
                     https://2.bp.blogspot.com/-V3cyBZ0XSuc/UiO_xyP_B2I/AAAAAAAAMpk/xPvJ2a82fSc/s400/kristen-bell.png
 
KRISTEN = KRISZTINA = KRISZTUSHOZ TARTOZÓ, KERESZTÉNY
BELL = HARANG
Nevéhez nem túl hűen, a 2012-es BÍZZ A SZERELEMBEN/STUCK IN LOVE filmben Kristen egy félrelépő feleséget alakított. A JELEK 2013 NOV-6-ban írtam a filmről.
Kristen Bell ROZE/ROSE/RÓZSA mellett jelent meg a WHEN IN ROME (Minden kút Rómába vezet) filmnél.
 
                      https://4.bp.blogspot.com/-dk2__ajwBng/Ui5VxkS5PGI/AAAAAAAAM0A/Ue19uadzuck/s1600/when_in_rome_ver3.png
 
Rózsa jelent meg a Michael Keaton által alakított BETELGEUSE mellett is, aki zebraként lett megjelenítve a menyasszony mellett.
Michael Keaton halál kapujával és a Bogárral való kapcsolatát már bemutattam a JELEK 2013 NOV-3-ban.
BEETLEjuice és BEETLE kocsi.
 
                  https://4.bp.blogspot.com/-Vpg2ss-4-3o/Uixobtb0IqI/AAAAAAAAMvA/MkSglLfg-HA/s400/beetle.png
 
A Betelgeuse a nyilazó, vagy épp furkósbotot és fáklyát magasba emelő, Tejútról tüzet lehozó Orion vörös óriása.

https://4.bp.blogspot.com/-JTNKBI5FwbE/UizlmBy5N1I/AAAAAAAAMvk/GgTA7C0duZE/s1600/betelgeuse.png
 
Az Orion öve (Három király) a –1.44-es magnitúdós Szíriuszra mutat, amely 23-szor fényesebb a Napnál.
 
               https://4.bp.blogspot.com/-TzhzwzCCOZY/Uizx6ars6oI/AAAAAAAAMwU/GlPTX47nvbA/s1600/Orion.png
 
A FROZEN-ben Annát alakító Kristen Bell volt ISIS a jeges és rózsás THE ROMAN filmben, Ízisz pedig az égi hármasságban Szíriusz/Vénusz.
                     https://2.bp.blogspot.com/--sPgzLCGGM4/UiMmsLZ_3hI/AAAAAAAAMpI/MFbWEFvtNks/s1600/roman.png
 
A jéghegynek ütköző TITANIC-ban Jack és Rose/Rózsa, és a fagyos halál önfeláldozással a szerelemért JC filmjében.
                             https://4.bp.blogspot.com/-SaZyL937MiY/UiTcvxYWYII/AAAAAAAAMqg/3IpQEuuDGFY/s400/titanic_ver8.jpg
https://www.catholictradition.org/Galleries/scenics-flow1.jpg
 


Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/180/kapun-at-jcvel-3#ixzz2pAgWztlI



 

2013. dec. 10-én a Bilbo nevű HOBBIT megérkezik a Sárkányhoz, Smaughoz, aki a kincset őrzi a mélyben.
Bilbo szerepében Martin Freeman, aki korábban a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben kelt útra, miután a Föld elpusztult és ahol ismertették vele, hogy 42.
Martin Freeman 2013-ban Kincstárnok névvel bemutatott egy Világ végét a 12-es aranyút végén, a THE WORLD’S END filmben 109 percben (Meru-hegy), rögtön utána pedig láthattuk, ahogy Bernard az elf szerepében ugrál az időben újra és újra a SAVING SANTA/MIKULÁS MENTŐAKCIÓ című animációs filmben, amely az északi póluson játszódott.
Az animációs filmet Magyarországon az ISON üstökös napközelségekor, nov. 28-án mutatták be, melynek tervezett 0.42-es földközelsége 109 napra esik Freeman 42. születésnapjától.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hobbit_es_mikulas_mentoakcio_kepek.jpg?86944984
 
Bernard, vagyis Martin Freeman ahogyan az északi póluson szaladgál, bemutatja a 7-es vörös kocsit és a 42-est. Vagyis Freeman/Szabadember üzenete a korona megszerzése, ugyanis a koronacsakra a hetedik, a Sarkcsillag pedig, melyet a Sárkány csillagkép ölel körbe a Nap útjáról az ég tetőpontjára érve, a koronacsakra energetizátora, a helyé, ahol Ilona vár a várban, a helyé, ahol ihatsz az élet, vagy halál vizéből a szer-elme függvényében.
42 napra az ISON földközelségétől (mikor hirtelen felfénylett) mutatták be Magyarországon a JUSTIN A HŐS LOVAG című animációs filmet Antonio Banderas (SHREK-ben a macska) műhelyéből.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_poszter_es_az_ustokosok.jpg?73063619
 
A magyar premiernél járt a felfedezésekor 14.4-s magnitúdójú Lovejoy R1 is a Kis és Nagy-Oroszlán között, vagyis az Oroszlán fejtetőjénél/koronájánál, útban a Herkules csillagkép felé.
Antonio Banderas a Magyarországon tevékenykedő Andy Vajna barátja, kinek 2013-ban Banderas házában tartották a menyegzőjét. Andy Vajna részt vett a 72 millió dolláros költségvetésű Magyarországon készített HELLBOY 2-ben is, amelyben a 777-es korona megszerzése szerepelt.
A JUSTIN A HŐS LOVAG-ban ez a mondhatni zsidó kapcsolatos és identitású brigád bemutatta Heraclio-t (Mark Strong alakította), mint az apokalipszist hozó, gonosz sereget vezető és rossz útra térő gyilkos lovagot, aki a korona megszerzésére vágyik, és akit aztán a kisgyermek Justin legyőz a csatában.
Heraclio az Héraklész, aki Gilgames, azaz Nimród, vagy éppen Herkules, ahogyan a magyar szinkronban is nevezik. Magyarul ebben a gyermekeknek készített agymosó mesében a gonoszt, kit le kell győzni, és seregével apokalipszist hoz, a magyarok ősapja jeleníti meg. Ezért is lényeges, hogy az Ikreknél (Castor és Pollux, Hunor és Magor) a Nap útjára belépő ISON üstökös felfénylett a magyar premier napján, hiszen a pályája egybeesik a Herkules csillagképpel is, a kisfilmben pedig éppen egy elnyúló csillag, vagy üstökös a lovagok jelképe, amely a hős lovagok termében a Világfa törzsére is rákerült, amely teremből Herkules (Naphérosz) el lett távolítva. 2013. decemberben a Lovejoy is a Herkulesben jár.
Aki az apokalipszist említi, volt a film egyetlen harmadik szemes személye, akinek természetét mondhatni a totális idiótaság járta át, méghozzá koronacsakrás színű öltözetben, a sötét fény hírnökeként, kos koponyával a fején. Ezt a kos-koponyás kalapban megjelenő három szemes személyt, vagyis Melquiades-t a premierkor 42 éves David Walliams alakította.
A Kos csillagkép sumér neve, a “hun ember háza”.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_kepek.jpg?83594353
 
Az animációs film egyik szereplője a Justin által is meglovagolt krokodil, amely jámbor és szelíd, míg Herkules/Héraklész gonosz és sötét lelkületű, kinek serege (Herkules szerint) nyomorultakból álló csürhe, akik egymást gyepálják, olyanok mint a lelencek, némelyikük pedig lusta disznó, az aranykincsre pedig egyből kiesik a szemük. Ha pedig nincs több arany, akkor Herkules elveszi mástól, mutatja be a mese.
Herkules jeleníti meg ebben a gyalázkodó mesében a hatalomra éhes száműzött lovagot, aki a jelenlegi hatalommal kíván szembeszállni. Érdekes volt, hogy a mesét épp azzal kezdték, hogy a megdöntendő diktatórikus hatalmi rendszer ellen lázad a nép, a kis hősnek bemutatott Justin pedig éppen eme rendszer szolgálatába áll, míg Herkules (Naphérosz/Naphős volt) pont negatívan lett bemutatva, had tanulják a gyermekek, hogy ősapánkra hogyan is kell tekinteni.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_-_herkules_serege_kepek.jpg?26341589
 
Hogy a hatalmas Herkules mögött Nimród áll, az nyilvánvaló, hiszen a királyság, melynek trónjára tör Gabilónia magyar szinkronban, ami egy betű átírással Babilónia.
Babilónia szellemi központja, városa volt a Nimród által alapított és épített Babilon, ahol Bábel tornya is állt.
Herkules legfőbb szövetségese, cinkosa a mesében Sota, aki úgy megy és beszél, mint aki kissé melegebb a kelleténél, ami egy újabb szög a zsákba, hiszen Rupert Everett alakította, aki már 1989-ben nyíltan felvállalta, hogy homoszexuális és többször is alakított melegebb szerepeket.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/justin_a_hos_lovag_-_gabilonia_es_herkules_kepek.jpg?39783691
 
Nos láthatóan egy gyönyörű mesét készítettek gyermekeknek, akiknek az elméjével egy-egy ilyen remekművel jócskán el lehet játszadozni, bele lehet verni, hogy ki a jó és ki a rossz. Anyuka és apuka pedig viszi a csemetéket moziba, had lássanak és tanuljanak egy kis kultúrát.
Hogy ilyen remekművet kiadtak, az amiatt is fordulhat elő, mert valamitől tartanak, hisz láthatóan mosni akarják az agyakat.
Paul Walker is hasonló cipőben jár, hiszen Magyarországon láthatóan terjed annak az ismeretnek a megszerzése, hogy Jézus Krisztus nem volt eme magyarral szemben gyalázkodó nép vérségi leszármazottja, ennek ellenére tucatszámra öntik magukból a könyveket és cikkeket, hogy Jézus márpedig zsidó származású volt, pedig köztudott, hogy Mária nem volt az.
Természetesen nem ott van a lényeg, hogy Jézus milyen származású, ha már oly sokan szeretik ezt hangoztatni, de Jézus Krisztus az Igazság, származását pedig nem lehet hazugságba önteni. Mindent az alapoknál kell kezdeni, ha az alap is hazugságra épül, akkor ott már baj van. Öntsünk tiszta vizet a pohárba.
Paul Walker drogos szerepben, az egyik utolsó, PAWN SHOP CHRONICLES című filmjében hangoztatta Jézus zsidó származását, ugyanakkor november 30-án, ahogyan a JUSTIN A HŐS LOVAG-ban megölték Herkulest, ő is a Herkules utcában mutatott be, vagy mutattak be vele halált, kapcsolatba kerülve a Magyarországon 2013-ban HERKULES filmet forgató Dwayne Rock Johnsonnal és Bret Rattnerrel.
A koronát bemutató SAVING SANTA is aranyos kis mese, de a karácsony szelleme nem a Télapóról szól, hanem Jézus Krisztus-ról és a szeretetről. Martin Freeman is mutat rendszeresen érdekes dolgokat, mindenesetre a Jézus vonal szerepeiben túlzottan nagyon nem szerepel, pedig eredeti neve is Martin John C. Freeman, vagyis ő is egy JC-s személy, aki 2013. szept. 08-án lépett 42. évébe.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/42_es_a_feltamadas_freemannal_es_harrisonnal.jpg?65505134
 
Martin Freeman-nél a 2009-es NATIVITY!/KARÁCSONY MISZTÉRIUMA filmben szerepelt eddig Jézus Krisztus, legalábbis, ahogy emlékszem. Ott Jézus visszatéréséről énekelt, most pedig éppen 42 és a koronánál jár, melyet azok kapnak, akik mindvégig hűek maradnak.
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/bill_nighy_es_martin_freeman_kepek.jpg?97208404
https://newheavenonearth.files.wordpress.com/2012/12/marta-l-wbs-cz.jpg?w=640
 





Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/186/kapun-at-jcvel4#ixzz2pAgn1H3c

2013. aug. 15-én (nálunk okt. 17.) mutatták be a PARANOIA című filmet, az ÉHEZŐK VIADALA filmekben is szereplő Liam Hemsworth főszereplésével.
Liam neve a filmben ADAM, aki Gary Oldman és Harrison Ford közt folyó harcban vesz részt, melynek középpontja az Occura, amely a 38. szinten van elzárva.
Gary Oldman, aki korábban a HARRY POTTER-ben alakította Fekete Szíriusz-t, a PARANOIA filmben hozza kapcsolatba Ádámot a kutyával, akit pedig a nyúllal kapcsol össze és nyilvánvalóan a nyúl vegetarianizmusával.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/paranoia_2013_kepek_2.jpg?34962018
 
Az Ozirisz kultusza előtt a holtakat az alvilágba vezető Anubisz tulajdonképpen az éjszakai égbolt legfényesebb csillaga, vagyis a Szíriusz, írják a “Milton D. Heifetz & Wil Tirion: A GUIDE TO STARS and CONSTELLATIONS and THEIR LEGENDS” könyv 84. oldalán:
“The early Egyptians saw the bright star Sirius in Canis Major as the god Anubis (the god with a man’s body and the head of jackal).”
Magyarul a THOR-t alakító Chris Hemsworth (Thor: szivárványhidat keresed) testvérét, a premierkor 23 éves Liam-ot, aki az ÉHEZŐK VIADALA 1-ben 42-est mond, itt összekapcsolták a Szíriusszal, Anubisszal és a 38-al. A Szíriusz nem mellékesen 23-szor fényesebb a Napnál.
Liam Hemsworth a Szíriuszt alakító Gary Oldman megbízásából megy kémkedni Harrison Fordhoz, aki az INDIANA JONES ÉS AZ UTOLSÓ KERESZTESLOVAG filmben az X-nél megy le az alvilágba, a Szent Grált kereső útján.
 
                       https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/indiana_jones_gral_fele.jpg?17955756
 
A PARANOIA filmben a 2013-ban 42-est és Végjátékot is bemutató Harrison Fordnál, az X típus megmentésével vágódik be Liam/Adam, aminek előlegeként kap egy ACX-7012-es rendszámú kocsit, amit persze mutatni kell, hisz végösszege 38.
                     A+C+X+7+0+1+2 = 1+3+24+7+0+1+2 = 38
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/paranoia_2013_kepek_1.jpg?48825706
 
Liam Hemsworth, vagyis Adam a 40. szintről megy le a 38-ra, ahol a páncélterem található, melyben az Occura rejlik.
Kiszáll a liftből és beüti az ajtó kódját, amely roppant érdekes számsorozat, vagyis 179116.
Különösebb magyarázatra nem szorul, hiszen itt bizony ismét Szíriusz lépcsős kódolás rejlik a 38-as Anubisz szintre lépéssel.
Kim Hunter mutatott be hasonlót 9/11-es halálkapun átlépéssel és a STAIRWAY TO HEAVEN-el, amely az ELHÍVÁS ÉS HAZATŰZÉS 2-ben szerepelt.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/paranoia_2013_kepek_3.jpg?69595723
 
Liam Hemsworth a Gábriel kürtjét bemutató SZERELEM ÉS BECSÜLET filmben lovasként jelenik meg egy vörös Mustangban, a KÉPLET filmben pedig neki dobja át a Nap golyóbisát Nicholas Cage, melyek a TRANCE ÉS 11:11 KAPU-1-ben szerepeltek. Az EMPIRE STATE filmben pedig megnyitja a napkaput CHRISTO névvel, és azt mondják neki, mikor Rock (Skorpiókirály, Herkules) megbilincseli, hogy vége van, melyről és a film egészéről az EMPIRE STATE ÉS 153-ban bővebben.
Az ÉHEZŐK VIADALA 1 filmjéről pedig, ahol 42-szer említik a nevét, a KAPUN ÁT JC-VEL 3-ban írtam, melyben szerepelt Saoirse Ronan és Jennifer Lawrence alvilágon átvezető és Nyilas kapcsolata.
 
                    https://1.bp.blogspot.com/-o0xYZyIRXpE/T2ut3RPqdDI/AAAAAAAALqM/zstYziyKRdc/s760/Saoirse%2BJennifer%2BBow%2BBone.JPG
 
Az ÉHEZŐK VIADALA filmekben a viadal felkonferálója a 11:11-es (nov. 11.) születésű Stanley Tucci, aki Saoirse Ronannal került kapcsolatba a THE LOVELY BONES/KOMFORTOS MENNYORSZÁG filmben.
Az ÉHEZŐK VIADALA 2: FUTÓTŰZ-ben pedig a kiválasztottak színpadra lépésekor bejelenti, hogy a 24 fő a végső koronáért érkezett meg.
Jennifer Lawrence menyasszonyi ruhája a színpadon alakult át fecsegő poszátává.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ehezok_viadala_2_-_stanley_tucci_es_a_transzformacio.jpg?72204261
 
Hogy ez a Mockingjay mennyire kapcsolódik a mockingbirds-hez, csak gyanítom, mindenesetre a mockingbirds esetében 17 faj van 3 családban.
Az ÉHEZŐK VIADALA 2-ben az aréna egy búra, vagyis a kiválasztottak búra alá kerültek, melynek tetején Jennifer Lawrence üt rést a nyilával, mikor a villám belecsap a fába, aztán elmegy az áram a felvezetett elektromosság miatt.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/ehezok_viadala_2_-_bura_leomlas_kihalaszas.jpg?12871822
 
Ha megnézzük a Jézus visszatérését éneklő Martin JC Freeman-től a SAVING SANTA című animációs mesét, abban is szerepel egy búra, melynek fala eltűnik, mikor Bernard készüléke áramszünetet idéz elő. Ezt megelőzően a KAPUN ÁT JC-VEL-4-ben írtam róla. Az ÉHEZŐK VIADALA filmben pedig miután Jennifer/Katniss rést üt a burán, áramszünetet előidézve, kihalásszák, mint a MÁTRIX-ban Neo-t.
A REVELATION ROAD 1-2. filmekben pl. a teljes áramszünetet az elragadtatáshoz kapcsolták ( ALMAGEDDON 1 , ALMAGEDDON 2 , JELEK 2013 NOV-6 ).
Jennifer Lawrence a ÉHEZŐK VIADALA 2 film premierjekor 23 éves, mint Liam Hemsworth, Neo-nak pedig a MÁTRIX-ban 23 egyedet kell kiválasztania Zion újjáépítéséhez a Tervező szerint.
Véletlen lenne? Nem hiszem, hiszen itt Szíriusz szimbolikás játék folyik, melynek köze van az ember 23 pár kromoszómájához is. Ebben a játszmában láthatóan hangsúlyos az X is (X gén, Krisztus, X kapu, stb.). Jennifer Lawrence esetében az X az X-MEN-ben jelenik meg Raven/Mystique szerepben, a 101-es szoba pedig a HOUSE AT THE END OF THE STREET filmben, amely 101 percesre is készült.
A Jennifer Lawrence főszereplésével készült ÉHEZŐK VIADALA filmek könyv változatának harmadik része A KIVÁLASZTOTT címet kapta, ahogyan a MÁTRIX-ban Neo is a kiválasztott.
Itt is és ott is egy forradalom bemutatására kerül sor, amely az ébredés, a tudat forradalma.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/matrix_halaszat_kepek.jpg?24371346
 





Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/187/kapun-at-jcvel5#ixzz2pAi4NsxV

2013. júniusában mutatták be először a THE CONJURING/DÉMONOK KÖZÖTT című filmet James Wan rendezésében.
A THE CONJURING poszterén az i-ben ég a pincefeljárót megvilágító gyufa lángja, melyet Lily Taylor tart a kezében.
Lily Taylor 1995-ben szerepelt együtt Christopher Walken-nel a MENEKÜLÉS A POKOLBÓL filmben, Christopher 2013-ban pedig Jézus Krisztus visszatéréséről beszél a THE POWER OF FEW-ben, melyről a
A THE CONJURING a 6-os ajtós lakás lakóival indul, kiknek ajtajuk előtt spirálokat láthatunk, velük szemben pedig a 9-es ajtót. A “félelmetes” esemény után a jelenetek átugranak 1971-be, ahol voltaképp a film is játszódik, vagyis a 2013-as premiertől 42 évre.
A filmben a HÉT főt számláló családhoz betérő ördögűzőt és látnokot Patrick Wilson és Vera Farmiga alakította.
Patrick Wilson mondta a PROMETHEUS-ban, hogy az elhunytak lelke a Paradicsomba megy, azonkívül ő volt a 109-ES UTAS társa is, akit kutyája ébresztett rá, hogy már halott, stb.
Vera Farmiga-ról pedig legutóbb a PÁL ÉS A HALÁL LOVASA 1 cikkben írtam, ugyanis ő volt Paul Walker felesége a HALÁLOS HAJSZA című haláljátékos filmben.
A 7 fős Perron család egyik tagja Joey King volt, aki korábban az ÓZ A HATALMAS filmben ment porcelánbabaként a Sötét erdőn át a temetőbe James Franco-val, azonkívül a SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS-ben ő mászott ki a földi pokolnak nevezett börtönből.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/demonok_kozott_kepek.jpg?19495265
 
James Wan rendezte 2010-ben az INSIDIOUS című filmet is, melyben szintén Patrick Wilson volt az egyik főszereplő, a LAMBert család fejeként.
Az INSIDIOUS filmben Patrick Wilson felesége Rose Byrne volt, aki 2006-ban a homlokára ragasztotta Jézus Krisztus nevét, 200-ben a KÉPLET-ben játszott, ahol bemutatták, hogy Jézus Krisztus az Út, az Élet és az Igazság, stb., melyekről bővebben a FELISMERÉS ÉS 153-an.
Rose Byrne a 2010-es INSIDIOUS-ban 1:53-kor riad fel álmából.
 
               https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/insidious_153.jpg?65082146
 
Az INSIDIOUS: CHAPTER 2 filmet 2013 szeptemberében mutatták be szintén James Wan rendezésében.
A filmben a 42 inch hosszúságú BAT/ÜTŐ Patrick Wilson és Ty Simpkins kezében jelent meg.
Rose Byrne a filmben a bébiőr készüléken keresztül hallhatta, amint a fekete menyasszony énekli, hogy az élet egy álom, amikor háta mögött lila függöny volt látható.
Később Rose Byrne nyugtatja fiát, mikor az ágyánál holtakat és egy menyasszonyt lát, hogy csak egy álom volt Jézus nevét ismételgetve.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/insidious_chapter_2_kepek_1.jpg?14614949
 
Patric Wilson az első INSIDIOUS-ban átment fiáért a sötét világba, vagy fekete Nap világába, ahol az elhunytaknak egytől-egyig át kell mennie. Odaát a sötét világban emberek bolyonganak a sötétben, amely hasonló ahhoz, ahogyan a 3 napos sötétséget írják le.
Nos Patrick Wilson visszahozta fiát, de ő csapdába esett és ottmaradt. A kiutat majd a BAT-ot fogó fia mutatja meg neki, aki Ty Simpkins, és éppen Jézus színeváltozása napján született, de először át kellett lépnie a vörös ajtón, hogy a halált megjelenítő fekete menyasszonyt legyőzze, akit Lin Shaye öl meg, a 2012-es Dr. 420.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/insidious_chapter_2_kepek_2.jpg?37648994
 
2013. októberében (fesztiválon márc.) mutatták be a HAUNTER filmet is, amely szintén vörös ajtón átlépést és halálból felébredést mutat be.
A film főszereplője és első ébredője Abigail Breslin, akit láthattunk korábban a NIM SZIGETE ( KAPU ÉS NYÍL EGY KAPU NYÍL/1 ), a ZOMBIELAND, stb. filmekben és a ZAMBÉZIA-ban kereket törni. ( ÖRDÖGI KÖR VÉGÉN ). A HAUNTER után pedig a THE CALL ( MARADJ A FÉNYBEN 1 ) filmben JC játékban a MACSKANŐ-vel, aztán a 42-es játékos Grált keresővel a VÉGJÁTÉK-ban ( JELEK 2013 NOV-3 ).
Abigail/Lisa egy lila falú szobában lakik, aki a Péter és a Farkast hallgatja. Péter miután kinyitotta a kaput, végül elfogta, legyőzte a farkast, de nem ölte meg, sőt még a vadászoknak is megtiltotta a gyilkolást. Lisa kinek az örök élet kulcsa, egy ankh van a fülében, miután felébredt, játszik egy 9+9+9-es kockával és nem fogyaszt többé húst, mert az szerinte egyenlő a gyilkolással.
Ha visszanézzük Nicholas Cage KÉPLET filmjét, ott Caleb miután leáll a húsról, szintén ugyanígy kockázik.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_1.jpg?72860637
 
A HAUNTER-ben a holtakat fogva tartó személyében Stephen McHattie látható, aki a Roland Emmerich féle 2009-es 2012 című csillagkaput bemutató filmben az egyik bárka kapitánya volt.
Ahogyan a Harrison Ford-al, Abigail Breslinnel stb-vel készített VÉGJÁTÉK 114 perces volt, úgy a HAUNTER-be az 1:14-es időpontot helyezték el, mint fontos időzítést újra és újra.
114 perc a VÉGJÁTÉK, 114 a VISSZA A JÖVŐBE filmben a hangfalnál (atomic kid, aztán Krisztus gyülekezete), 114 püspököt hívott össze Ferenc pápa 2014-re, 114 nappal tolták ki az USA adósságplafonjának határidejét, 114 mondása Jézusnak Tamásnál,...... és nem utolsó sorban, ha már Spielbergék a VISSZA A JÖVŐBE filmbe is behelyezték, nem maradhatott ki a SÖTÉT ZSARUK 3-ból sem, ahol a CRM-114 a Hold börtönére lett ráírva.
 
MIB3
 
Hogy a CRM-114 JC-vel is kapcsolatot mutasson, nem maradhatott ki a DICK ÉS JANE TRÜKKJEI filmből sem Jim Carrey-hez kapcsolva azt, de szerepelt Stanley Kubrick MECHANIKUS NARANCS filmjében a 666-os Alexnek beadott szérumon és még több filmben is, amiről többen vélik, hogy egyfajta tisztelgés Stanley Kubrick munkássága előtt, de láthatóan itt többről van szó.
                              https://3.bp.blogspot.com/-k6KXq8uFKa0/UjSFEo1FIJI/AAAAAAAAeWY/fVRXzL2ecDU/s400/Dick_Jane.jpg
 
Visszatérve a HAUNTER-re, a filmben Lisa, Oliviával lép kapcsolatba és átmegy a vörös ajtón, melyet a H21-es kulcs nyit.
Lisa öccse elmondja, hogy jelenleg Pac Man módjára a labirintusban járják újra és újra ugyanazt a napot, ami érdekes, hogy ezt a Pac Man szimbolikát alkalmazta a HOLD filmben élet-halál-újjászületést bemutató, GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK-ban a 42-est mondóhoz vivő Sam Rockwell is az ELSŐ IGAZI NYÁR filmben, melyről az AZ ÚT, VISSZAÚT-ban írtam bővebben.
Ahogyan Abigail Breslin-nel pedig végidő játékot játszanak a filmekben, úgy a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK főszereplőjével, Martin JC Freeman-nal is.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_2.jpg?20069705
 
Miután Lisa mindenkit láncreakciószerűen felébresztett, a föld inogni, az áram ingadozni kezd, amelyet az ébredés idézett elő. Ekkor Lisa családja meglátja a ködben előbukkanó Napot, amely felé aztán elrohannak. Lisa marad, legyőzi a gonoszt és kitárul előtte újra az ajtó a Fénybe, amelyen átlépve az lesz amit ő akar, hogy legyen, vagyis ő lesz az, aki megteremti az új valóságot, a valóságát.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haunter_2013_kepek_3.jpg?48300457
 
Abigail Breslin és a többi végidő játékos játékában láthatóan egy kapun áthaladás jelenik meg, melyben nem marad ki Jézus Krisztus sem. Hogy ebben a játékban a halál kapuján átlépés jelenik meg, az ne legyen rémisztő, hiszen azon a bizonyos kapun minden egyes Föld bolygóra születő egytől-egyik átlép ma, holnap, vagy mikor az idő lejár. Bár első nekifutásra rémisztő ez a haláljáték, végül is a félelem, a FÉL-ELEM leküzdése jelenik meg ebben a mozaikban.
2014 elején a SON OF GOD-ban Jézust pl. Diogo Morgado alakítja, aki 2014. jan. 17-én lép 33. életévébe, vagyis azonkívül, hogy 17-es személy, a film premierjekor 33 lesz. A portugál színész neve pedig tartalmazza a DIO-t, amely olaszul ISTEN, portugálhoz hasonló spanyolban ADOTT, magyarban pedig a harmadik szemet nyitó csonthéjas, agyformájú dió. Lényeges, hisz a vörös ajtó melyet meg kell nyitni, a harmadik szem.
A SON OF GOD előzetese háló vetésével és a halak kifogásával indul, de az nem a hajó jobb oldalán történik, mint a János evangéliuma 21-ben, hanem bal oldalon, ahol a tanítványok nem találtak kifogásra váró halat, ami után Jézus ajánlotta a jobb oldalas halászatot, ahol 153-at fogtak. A film halászatának eseményei mindenesetre a Lukács evangéliuma 5-öt dolgozta fel, ahol a jobb oldal és a 153 nem szerepel.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/heaven_is_for_real_-_son_of_god_es_a_halaszat_kepek000.jpg?18321026
 


Read more: https://hatodiknapon.hupont.hu/191/kapun-at-jcvel6#ixzz2pAiXhJHa

 

Téma: Hatodik napon - KAPUN ÁT JC-VEL (1-6)

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása