Hatodik napon - ALMAgeddon

2013.10.07 20:19

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-imara-maria-orszaga/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-pal-es-bel-fenye/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-maraton-eletre-halalra/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-bostoni-szin-vegjatek/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hatodik-napon-777-es-a-kozmikus-ember/

embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-oz-a-/

 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg

 
 

2004-ben mutatták be a KIDOBÓS című filmet Ben Stiller és Vince Vaughn főszereplésével.
A kidobósban 6-6 fő és 6 labda vesz részt, a játék bemutatásakor pedig a 17-es játékos dobását mutatják be egy átjárót/zebrát megjelenítő fiúnak.
A film főszereplője, Vince Vaughn, aki a kígyóval/kobrával veszi fel a harcot a 666-os játékban, akit White Goodman, vagyis Ben Stiller képvisel.
Vince Vaughnon a filmben megjelent a 33-as (gerincoszlop, melyen a kundalíni/kobra felkúszik) és a 16-os szám, amely jelentheti a 16-os tarot lapot, ugyanakkor valószínűbb, hogy a hatos, aki az EGY.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_1.jpg?58057516
A kidobóst vörös labdával játsszák, amely ebben az esetben a vörös kapszula, melyet Ben Stiller a kígyó tart vagy nyújt.
Ben Stiller a HOGYAN LOPJUNK FELHŐKARCOLÓT-ban a vörös kocsit (lovas aranyszekér+7) lopja el és 1:53-kor ébred, mely a MÁJUS 25 PARADICSOMI ÜZENETE-ben látható.
A WALTER MITTY TITKOS ÉLETE filmben pedig, melyet 2013. decemberében mutatnak be, a vörös kocsit viszi el, mely a SÁRKÁNYTŰZ ÉS KEMENCE-ben szerepelt.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/the_secret_life_of_walter_mitty.jpg?71842935
A kobrás lila mezes csapat hat tagból állt, a Vince Vaughn által vezetett sárga (sárga út?) csapat pedig hétből, melynek “sérült balszemes” kalóza nem indult a versenyen.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_2.jpg?40939226
A kerekesszékben ülő edzőt Rip Torn alakította és a szivárvány lezuhanása miatt veszti életét, lép át a halál kapuján.
Érdekesnek találom, hogy az Ír/Irish mitológiákban szerepel a szivárvány végénél aranyat elrejtő kobold története, míg a szem esetében az Írisz éppen a szivárványhártyát jelenti, vagyis a kincs bennünk van, ahogyan a külső világ is, ahol az arany el lett rejtve.
Rip Torn-t a SÖTÉT ZSARUK filmből ismerhetjük, de ő alakította Zeuszt is az 1997-es Disney klasszikusban, a HERKULES-ben és a DIAMOND/GYÉMÁNT nevű személyt az 1991-es TRANZIT A MINDENHATÓHOZ filmben. Vagy éppen Júdást az 1961-es KIRÁLYOK KIRÁLYA filmben.
Vince Vaughn a kobrával szembeni végső küzdelménél, a koponya és csontok szimbólumú “hirtelen halál”-nál beköti a szemét és eltapossa a kígyót. Kidobja, aztán felvásárolja a szomszédban levő konditermét. A kobrás Ben Stillerre még a G is rákerült, vagyis a hetedik betű.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_3.jpg?52205955
Vince Vaughn, aki végül legyőzi a kígyót, a jelenleg, vagyis 2013-ban 42 éves CHISTine Taylort veszi be a játékba (10-es számot kap), akinél pedig az egyszarvú és a szivárvány jelent meg, plusz egy palack vörös bor, amely a kereszténységben Krisztus vére.
A kidobós versenyen feltűnt Jason BATeman is, kinek első szerepe egy JC-s karakter volt A FARM AHOL ÉLÜNK sorozatban.
Jason BATeman a mennybemenetelt megjelenítő HANCOCK-ban “zöld 44” rendszámú kocsival közlekedik, a karaktere eredeti neve pedig Horus volt, melyet a filmben módosítottak.
Jason BATeman jelen pillanatban, vagyis 2013-ban 44 éves, a KIDOBÓS-ban pedig egy 88-as felsőben látható és a 888-al, melynek jelentése JÉZUS.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/kidobos_kepek_4.jpg?76483257
A KIDOBÓS-ban Justin Long kapta meg a 13-as számot, aki Bruce Willis-nek (ARMAGEDDON főszereplő) a DIE HARD 4.0-ban beszélt az Armageddonról, melyben John McClane/JC/Bruce Willis a 66.6-os frekvencián kommunikál a hekkerrel.
        https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/die_hard_4.0_-_armageddon.jpg?24280083
Justin Long 2013-ban az APPLE vezér Steve Jobs szerepében látható az iSTEVE filmben almával, 2014-ben pedig a COMET/ÜSTÖKÖS-ben.
                               https://digitaldeconstruction.com/wp-content/uploads/2013/04/isteve.jpg
Justin Long alakította az ALVIN ÉS A MÓKUSOK-ban a vörös ruhás Alvint, akivel a vörös labdás KIDOBÓS-ban szereplő Vince Vaughn a THE WATCH/KERTVÁROSI KOMMANDÓ filmben a négy részre osztott kört mutatta be 9-es felsőben, mely a PARADICSOM KAPUJÁBAN7-ben szerepelt. Vince Vaughn ott is, ahogyan a KIDOBÓS-ban is, bemutatta a koponya és csontokat.
                                https://moviesinfo.org/movie_posters/tt952640/photo-big-6358000.jpg
 
Justin Long volt a főszereplője a 2001-es JEEPERS CREEPERS (JC/13) című filmnek, melynek 2003-ban került kiadásra a második része 104 percben, vagyis 1óra44percben.
A filmet Victor Salva írta és rendezte, aki az ARC/POWDER filmet is, az egyik kedvencemet.
A JEEPERS CREEPERS-ben egy denevér jelenik meg, amely 23 évente kel életre, hogy elvigye azt, aki fél.
Denevér az Bat, mint a baseballban a max. 42 inch hosszúságú ütő, vagy éppen a Tejút neve.
A filmek világában a Jézus Krisztust alakító BATMAN-nél (Christian Bale) is megjelenik a Nap, a 23-as szám és a Tej, azonkívül BAT = 2+1+20 mely szerepelt a JELEK2012DEC/4 - BA ÉJSZAKÁJÁNAK VÉGE cikkben. A JEEPERS CREEPERS-ben viszont a madárijesztőként bemutatott lényt, melynél BAT OUT FROM HELL olvasható, úgy helyezték a keresztre, hogy jobb és bal oldalán egy-egy fekete madár jelent meg a kukoricásban.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jeepers_creepers_2_kepek_1.jpg?60033213
Varjú, vagy holló, a 2011-es THOR-ban is hasonlót láthattunk Odin oldalán, vagyis Hugin és Munin-t, az Odint alakító Anthony Hopkins (Red Dragon, Noah, stb.) pedig a 2012-es HITCHCOCK-ban szintén eme fekete madárral búcsúzott.
Amit ebben a JC-s JEPPERS CREEPERS filmben bemutatnak, az a FÉL-ELEM leküzdése, ugyanis a “Pokolból 23 évente előmászó” BAT is a félelmet érzi.
Tulajdonképpen a félelemtől meg kell szabadulni minden szinten, melynek egyik módja a Jézus Krisztus által is folytatott vegán étkezés, ugyanis az állatok vágóhídra vitelénél, gyilkolásánál az állat által átélt félelem beívódik a test minden egyes porcikájába, melyet aztán a fogyasztó tudattalanul beépít a saját testébe. Voltaképp a félelem, harag, düh a testben egyfajta méreganyagot termel, melyről többen is írtak már. Magyarul, ha valaki dúl-fúl, azt méregzsáknak nevezzük.
A JEEPERS CREEPERS filmet ró és rendező Victor Salva a FÉLELEM MAGA sorozat 1 epizódjának írója is volt.
A remete Szent Pállal kapcsolatba kerülő holló az alkímiában, vagyis a nigredo esetében pedig a kifehéredéssel, fényesedéssel áll kapcsolatban, melyet leírtam a GYÉMÁNT ÉS A MEGVÁLTÁS 3-ban is.
 
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/djimon_hounsou_filmek_1.jpg?97040061
A Creeper nevű denevérlény az áldozatait a föld alá viszi az első részben, ahogyan a feltámadáson átesőnek is a föld gyomrába kell menni feltámadás előtt, habár a filmben éppen a félelemben élők kerültek a föld alá, amely itt nem túlzottan egyértelmű.
A JEEPERS CREEPERS a 23. nappal indul egy kosárlabda csapattal, akik a keleti 9-esen haladnak, mikor Creeper megállítja őket.
A 2003-as film premierjekor 38 éves Jonathan Breck által alakított Creeper-t Ray Wise győzi le, aki a filmben JACK karakterben jelenik meg.
A 38-as szám a halál kapujával, a csillagok kapujával áll kapcsolatban, mint már többször bemutattam, a kilences pedig a mennybemenetel száma.
38 percig lehet nyitva a csillagkapu a CSILLAGKAPU filmben, 38 Anubisz száma, 38 kromoszómája van a kapuőr macskának, stb.
Jézus is egy 38 esztendeig betegségben szenvedő bethesdai beteget gyógyít meg, melyhez első kérdése így hangzik: “Akarsz-é meggyógyulni?” (János 5/5-6).
Jack pedig azt írta ki a Creeper-re kíváncsiaknak, hogy 1 nézés 5 dollár, 1 fotó 10 dollár, vagyis 17, ahogyan Jonathan Breck is egy 17-es napon, 1965 febr. 17-én született.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/jeepers_creepers_2_kepek_2.jpg?78564614
Ray Wise, aki Jackként legyőzte Creepert, 2013-ban többek között a REVELATION ROAD: THE BEGINNING OF THE END és annak második részében, vagy épp az AWAY FROM HERE-ben (Paul/Pál) és a GUARDIAN ANGEL-ben látható, mindeközben pedig a JEEPERS CREEPERS 3: KATEDRÁLIS volt kiírva 2013-as premierre, de jelenleg már csak időpont megjelölése nélkül szerepel, vagyis tolódik.
A 2013. márc. 20-án kiadott REVELATION ROAD: THE BEGINNING OF THE END kezdő szövege:
Az idők vége. Egyesek a pusztító időtől tartanak, míg mások úgy tekintenek rá, mint a kegyelem végére. Korszakokon át figyelmeztetve volt az emberiség az Ő eljövetelére. Azt mondták, tisztában vagyunk ezzel és örülünk neki. Idővel elutasították és félreértelmezték ezt a kinyilatkoztatást, és szinte mindenki figyelmen kívül hagyta. És az igaz lelkűek hangját elnyomták, megfojtották a gonosz hullámai.
Az évek teltek... Háború követett háborút, kapzsiság kapzsiságot. És az emberek csak nevettek, biztosra véve uralmukat a föld felett. Még a jelek elkezdődésének ellenére is: nagy árvizek, tűzvész, éhségek, járványok, az emberek csak nevettek. Micsoda felelőtlenség, mikor a vég közeledik. És eljött, ahogy meg lett jövendölve. Mint egy tolvaj az éjszakában.”
Ray Wise ugyanakkor elmondja, hogy Jézus a híd, amely haza vezet, a filmben pedig többedmagával fénnyé válik és elragadtatik a mennybe.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/revelation_road_-_the_beginning_of_the_end_kepek.jpg?61241911
A filmben a Vándor szerepét, aki voltaképp Jézus, Bruce Marchiano alakítja, ahogyan 2013. október 01-ei kiadással a COME FOLLOW ME filmben is ő Jézus, immáron tízedszer.
2012-ben az utolsó vacsorát mutatta be, 2013-ban pedig Jézus feltámadását, követését és a kiválasztottak elragadtatását.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/bruce_marchiano_-_jezus_utolso_vacsora_es_kovetes.jpg?39775615
Mindeközben a katolikus egyházakban a KELJÜNK ÚTRA KRISZTUSSAL olvasható, melyet már bemutattam.
Megjegyzendő, hogy Jézus és Mária nevei, valamint görög megfelelői, a IESOUS és MARIA között érdekes kapcsolat áll fenn.
IESOUS számértéke 888, MARIA-é pedig 152.
Helyezzük a 152-őt egy hármas mágikus négyzetbe így:
                                            1-5-2
                                            5-2-1
                                            2-1-5
Az eredmény mindig 888.
8x8x8 egyébként 512, amely a 125-ös négyzetben is szerepel visszafele olvasva, ahogy szintén 888.
      https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/hit_eve_2012-13.jpg?48155046
 
 
 
 
2008-ban mutatták be Ridley Scott rendezésében a BODY OF LIES/HAZUGSÁGOK HÁLÓJA című filmet Leonardo DiCaprio, Russel Crowe és Mark Strong szereplésével.
A filmben az amszterdami jelenetnél egy írás látható a falon a szvasztika alatt, melyből annyi olvasható el, hogy HUN.
A filmben Leonardo DiCaprio egy CIA ügynököt alakít, aki az Al-Saleem nevű, merényleteket a háttérből irányító személyt akarja elkapni.
Al-Saleem-et DiCaprio Fehér Bálna néven nevezi, a személyt magát pedig az izraeli származású Alon Aboutboul alakította.
A bálna Jónás és Moby Dick esetében a halál megjelenítője (3 nap és 3 éjjel), míg a 2013. júliusban Middletonnál is feltűnő fehér bálnát TEJÚT-nak nevezték el.
2013-ban a Will Smith főszereplésével készült FÖLD UTÁN-ban is feltűnt a Moby Dick és egy bálnafejű gyilkos lény, amely a félelmet érezte. A film üzenete volt, hogy a félelmet le kell küzdeni.
Alon Aboutboul a Fehér Bálna 2013-ban az izraeli készítésű A PLACE IN HEAVEN ( Makom be-gan eden ) filmben volt látható júniustól szeptemberig tartó premierrel.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hazugsagok_haloja_kepek_1.jpg?29516215
A filmben DiCaprio szerelmét elrabolják, amikor kap egy üzenetet, hogy hívjon fel egy számot, ami a 96265551221 volt, vagyis a számok összértéke 44, de szerepel benne az 555 és a 1221, vagyis az ABBA, ahogyan Jézus az Atyát nevezte.
Ha megnézzük Nicholas Cage 2009-es KÉPLET filmjét, ott Jézus az Út, az Élet és Igazságban szerepelt az 555, EEE formájában, de az 555 jelenik meg a washingtoni 666-os naposzlop föld feletti méretében is. Végül is az 555 egy általános, sokat használt számsorozat telefon esetében, a 1221 annál lényegesebb.
Nos DiCaprio esetében annyiban lényeges a szám, hogy magát adja az üzenetet küldőknek, hogy szerelmét szabadon engedjék, vagyis önfeláldozást hajt végre.
Szerelmével a kórházban ismerkedik meg, a kórházba pedig kutyaharapás miatt (Szíriusz és a tarot Bolond lapja) kerül, amikor 55-ös felső van rajta. A Tarot esetében a kutya a belső késztetést szimbolizálja, amely akkor harap, ha firtatjuk a valóság természetét. A kutyaharapásra a kórházban pedig az üvegtörést használja DiCaprio.
Az 55 az egyik mesterszám, jelentése: Isteni akarat. A héberek a MINDEN szóval azonosítják
https://www.biblewheel.com//GR/GR_55.php
Isteni akarat és Minden, vagyis a TEREMTÉS.
A 37x73-as hexagon alapja, kettő 55 egységes háromszög, melyről bővebben a 37x64 és a Feltámadás-ban.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/hazugsagok_haloja_kepek_2.jpg?74556678
DiCaprio szerelmét, vagyis Aisha-t, aki miatt DiCaprio Hermész ujját szétverik és végül kiszáll a CIA gyilkos játékából, az iráni származású Golshifteh Farahani alakította.

Golshifteh Farahani 2014-ben az EDEN című filmben látható a filmvásznon.

DiCaprio egy fekete Mercedes-el érkezik meg a Hani-t alakító Mark Stronghoz, mely kocsinak rendszáma a 17-9-42-t tartalmazza, míg a végösszege a 27 (3+1+1+7+9+4+2).
Mark Strong számos lényeges szerepe mellett a SUNSHINE/NAPFÉNY-ben sütötte el, hogy 7 évig beszélt Istennel, kinek parancsára mindenkit a mennyekbe akar vinni, a SCHERLOCK HOLMES-ban pedig egy fenevadat lát a tengerből feljönni, melyek a KRISZTUS TUDAT ÉS A SZIVÁRVÁNYHÍD 2 cikk alján és a MÉG EGY NAPTÁNC 2-ben szerepeltek.
Mivel itt a függöny mögött egy végidős és hazatérős okkult játék zajlik, nézzük meg, mit mutat be Nicholas Cage, aki az Ikrek (ISON üstökös belépési pont 2012 végén) megjelenítője volt a filmvásznon.
2013. július 11-én került bemutatásra a FROZEN GROUND című film Nicholas Cage és John Cusack főszereplésével, egy időben a KILLING SEASON filmmel, melyről az  ISTEN HEGYÉN KEGYELEM-ben írtam. A KILLING SEASON-ban is, mint a BODY OF LIES filmben, a 1221 jelent meg. Leonardo DiCaprio és Robert De Niro az EZ A FIÚK SORSA és a MARVIN SZOBÁJA filmekben játszott együtt.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/keplet-al-arc-frozen_ground_kepek.jpg?23960180
A FROZEN GROUND-ban Nicholas Cage egy ördögi jellemű JC-s személlyel veszi fel a harcot JACK nevű karakterben, ahogyan ez a JC/JACK felállás a JEEPERS CREEPERS 2 filmben is megjelent Ray Wise személyében, aki legyőzte a negatív BAT/JC-t (Antikrisztus a Pokolból?), mely a cikk első részében szerepelt. A JEEPERS CREEPERS-ben a negatív JC/BAT-ot egy 17-es személy alakította, akinél meg is jelent a 17, mint bemutattam.
A JEEPERS CREEPERS-ben a 17 mellett a Creeper 23 évente jött elő a Pokolból és a film a 23. napon indult.
A FROZEN GROUND-ban pedig egy olyan valós eseményt dolgoztak fel, amelyben az elrabolt lány 17 éves volt, de Cage rákérdez a 23-ra.
A negatív karaktert eljátszó John Cusack/JC 17 nő megölését vallotta be és 17 sírhelyet mutat a rendőröknek, vagyis Nicholas Cage-nek és a BÚRA ALATT sorozatban Big Jim-et alakító Dean Norrisnak, aki az
EVAN A MINDEN6Ó-ban a bárka ajtaját kitáró, AZ EGYETLEN-ben pedig az Anubisz univerzumban megjelenő.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/frozen_ground_film_kepek.jpg?88732110
A FROZEN GROUND Alaszkában játszódik, amelynek zászlajában a Nagy-Göncöl (Nagy-Medve) és a Kis-Göncölhöz tartozó Polaris, vagyis a Sarkcsillag szerepel, melynél az Ikreknél 2012 végén belépő ISON üstökös 2014 januárjában halad el elviekben.
A filmet a LIONSGATE és a CHEETAN VISION késztette. Az elsőnél az SG-nél (StarGate) jelenik meg a fény, a másik pedig egy a sebességéről ismert állatot, a gepárdot helyezte a logójába, amely állat a VÉRES GYÉMÁNT című filmben is megjelenik, mikor Leonardo DiCaprio és Jennifer Connelly/JC ránéz.
A FROZEN GROUND-ban a 17 éves lány szerepében Vanessa Hudgenst láthattuk, aki korábban a ÁLOMHÁBORÚ, UTAZÁS A REJTÉLYES SZIGETRE, SPRING BREAKERS, stb. filmekben szerepelt, 2013. okt. 17-én pedig APPLE/ALMA szerepében látható a GIMME SHELTER-ben.
Ahogyan a JEEPERS CREEPES-es Ray Wise 2013-ban Jézus Krisztus követését és az elragadtatást mutatta be, Nicholas Cage is 2013-as időzítéssel mutatta volna be a LEFT BEHIND-ben az elragadtatást és az azutáni eseményeket, de annak bemutatása 2014-re lett átrakva, közben egy apróbb játékot is játszva a film oldalán.
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/revelation_road_-_the_beginning_of_the_end_kepek.jpg?61241911
https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/keplet_left_behind_-_nap.jpg?24928165
A LEFT BEHIND legutóbbi Imdb-s feltöltése 2013. szept. 17-én történt, mely időpontról a JELEK 2013 SZEPT-4-ben bővebben.
 
 

https://hatodiknapon.hupont.hu/145/almageddon-2

 

 

Téma: Hatodik napon - ALMAgeddon

Dátum: 2013.10.20

Feladó: P.

Tárgy: megjegyzés

Ennek a bejegyzésnek íródott azóta egy újabb része is. Az ALMAGEDDON 3. része itt tekinthető meg.

https://hatodiknapon.hupont.hu/146/almageddon-3

Új hozzászólás hozzáadása