Napcsillag - A KIRÁLY ÉS A BOOM-OK

2013.06.10 23:29

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-feher-vagy-fekete-avagy-144666/

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-romai-peter-vagyis-ferenc-papa/

 

 


 

A krónikások leírják, hogy igazságos Mátyás Király halálát már az előző év januárjában jelzi az égbolt. Egy téli éjszaka egész Magyarország fölött hatalmasat dördül az ég, és nem lehet tudni, hogy hol. Ezt az égdördülést Erdélyben ugyanúgy lejegyezték, mint a Felvidéken, és ugyanazon a napon. Tudták, hogy a király közelgő halálát jelzi (Szántai Lajos – Szent őseink nyomában maradva 167.o.).
 
Szántai:
“Van az első magyar király, az első Atilla, aki elindítja a magyarság Kárpát-medencei küldetését, és van egy második Atilla, aki az utolsó magyar király, s aki ezt lezárja. Lezárja, ugyanakkor valamit a jövő felé nyilván elindít. Ez a második Atilla pedig nem más, mint az igazságos Mátyás, az oroszlán tekintetű Vitéz Holló, aki az üdvtörténet utolsó szakaszában – az ítélethelyzetnél – még újra meg fog jelenni..”
 
Van tehát egy Szántai által utolsó magyarnak említett magyar királyunk, akit Hollós Mátyásnak neveznek, aki az ítélethelyzetnél még visszatér (gondolom a királyok királyával) és halálát előrejelzendőként furcsa dörrenést hallanak országszerte ugyanabban az időpontban, de a forrását senki nem tudja megállapítani, magyarán az a bizonyos BOOM mintha mindenhonnan jönne.
                 https://1.bp.blogspot.com/-_CliZtKkfO8/T3HKBzSzdTI/AAAAAAAALOA/bljVKKrySbM/s1600/soledadnoise.jpg
Nem ismerős valahonnan ez a furcsa BOOM, ami egy rossz esemény bekövetkeztét jelezte előre? Természetesen ismerős, hisz az USA-ban az elmúlt 1.5 évben rendszeresen számolnak be hasonló eseményekről, melyre a hivatalos szervek, építkezések, meteorológusok, geológiai mérőállomások, stb. mind azt állítják, hogy a bizonyos hanghatáshoz nekik az égadta világon semmi közük és nem is tudnak az azt kiváltó okról. A 2013-as évben az USA több államában jeleztek furcsa hangokat, melyek közé becsúszik egy-két hoax is. A jelentések szerint 2013. januárjában átlagosan 4 naponta lehetett hallani valahol egy-egy furcsa BOOM-ot.
Krónikások viszont leírják, hogy Mátyás király tudta előre mi fog rá várni, annak ellenére felvállalta sorsát és elment Bécsbe, hogy áldozatot hozzon mások életéért. Leírják, hogy Mátyás semmit sem tesz a csillagok megkérdezése nélkül, vagyis az égbolton, az Úr könyvében olvas és minden cselekedetét összhangba hozta a csillagos égbolt mozgásával.
 
A magyarban éppúgy, mint a külföldi médiákban nem nagyon lehetett arról hallani, vagy olvasni, hogy a 2012. júni. 05-06-án történő Vénusz-tranzit nem a tervek szerint zajlott, vagyis nem akkor, nem a megadott helyszínen és nem abban a beesési szögben történt, amit a NASA előre megadott. Sok csillagász számára ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy egy ilyen aprócska esettel kapcsolatban is, amit nem egy ördöngős dolog kiszámolni a mai technológiával, szó szerint hazudnak és elhallgatnak valamilyen lényeges tényezőt, amely megváltoztatta az előre kiszámolt adatokat. Legyen ez akár az X bolygó (Nibiru), galaktikus szuperhullám, a Nap méretének változása, a Föld forgásának/imbolygásának megváltozása, stb.
 
A fenti cikk szerint a Vénusz-tranzit Észak-Amerikában naplementénél (BELE A SÖTÉTBE) 22:09 UT-re volt jósolva és ettől eltérően 22:16-ig nem indultak el a kamerák, vagyis 22:16-ig nem lépett be a Vénusz a Nap elé.
Nos, hogy az időzítés pontossága nem megfelelő az igaz, de a 22:16-os időpontot pl. a NASA élő videójának több mint százezer felhasználó által, egy időben való eléréséhez írják a guardian.co.uk-nál, ahol 22:03:50 UT-t írnak a tranzit kezdéséhez eltérően a 22:09-től. Persze a guardian éppúgy a háttérhatalom irányítása alatt áll, mint a NASA.
Érdemes elolvasni a jelenések könyve 22/16-ot, mert talán megmagyarázza valamelyest ezt az eltérést, vagy szándékos időzítést, ha már a Vénusz bolygóról, a hajnalcsillagról esik szó.
Jel. könyve 22/16:
Én Jézus küldöttem az én angyalomat, hogy ezekről bizonyságot tegyen néktek a gyülekezetekben. Én vagyok Dávidnak ama gyökere és ága: ama fényes és hajnali csillag”
A Dávidot természetesen betoldásnak tartom mint azt már vagy százszor írtam, mert Adiabene Mária nem volt Dávid vérségi leszármazottja, Jézusnak pedig földi apja nem volt, csak nevelőapja. Hogy Nimród, az Atya, vagy valaki mást szerepelt e az idézetben, nem tudom. A Dávid gyökere és ága csak abban az értelemben állja meg a helyét, ha úgy értelmezzük az írást, ahogy Jézus mondta, vagyis “Én és az Atya egy vagyunk”, vagy “Aki engem látott, látta az Atyát”. Az Atya pedig mindannyiunk gyökere, mert mind EGYek vagyunk.
       https://www.morethings.com/god_and_country/jesus/birth-baby-jesus-280.jpg
Nos nem nyilvánvaló, hogy milyen komoly “játék” folyik? Az ismeretlen forrásból eredő furcsa BOOM-ok legfőképp az USA-ban jelentkeznek és ott írnak a naplementés tranzit 22:16-os időzítéséről, aminél feltűnik a Jézus által küldött angyal és hogy Jézus az a bizonyos fényes hajnali csillag. Mellesleg a NASA elavult, kamu, vagy csak egyszerűen szimbolikus űrprogramja köré is egy eléggé szép végidős rituálét szövögettek, de ugyanez más országoknál is megfigyelhető volt.
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/atlantis-return-streak.jpg?52782711
A NASA következő űrhajója az Orion, Adrian Gilbert szerint pedig Jézus mennybemenetele Illéshez hasonlóan bonyolult módon kapcsolatban van az Orionnal, és az égboltnak az a része volt az, ahova hite szerint feljutott. Az Orion pedig most éri el az égbolton a maximális magasságát.
Ja, hogy az Orion csillagkép Betelgeuse csillagánál éppen most fedeztek fel egy porfelhőt, amely a szakértők szerint 5-10-12000 év múlva ütközik a vörös óriásba? Ja, hogy 2011-ben már megfigyeltek egy porfelhőt a Betelgeuse körül, amelyre akkor azt írták, hogy a vörös óriás vetette le magáról? Ja, hogy a Betelgeuse az elmúlt években a csillagászok meglepetésére elkezdett zsugorodni?
2009. június - Robbanás előtt állhat a Világegyetem legnagyobb csillaga, a Betelgeuse. A vörös szuperóriás csillag közel 15%-ot zsugorodott az elmúlt 15 évben. Szakemberek szerint nem kizárt, hogy összehúzódása szupernóvaként történő felrobbanáshoz vezet.
2011. június - A Plútó naptávolságánál tízszer nagyobb kiterjedésű porfelhőt azonosítottak az Univerzum egyik legnagyobb méretű csillaga, a Betelgeuse körül. A vörös szuperóriás égitest élete végéhez közeledve vetette le magáról az anyagot.
2013. január - Ütközés előtt a vörös szuperóriás. A Herschel infravörös űrteleszkóp új felvételén több, közel koncentrikus ív tűnik fel a legközelebbi vörös szuperóriás körül.
Hogy valami NAGY dolog történik, az már nem vita tárgya.
A galaxis középpontból hamarosan megérkezik, vagy már megérkezett a nagyenergiájú töltött részecskék zápora, magyarán a galaktikus szuperhullám. Észrevetted, az időjárás megváltozását? Az elmúlt évekhez teléhez viszonyítva nagyon kevés a napfény. Észrevetted a világszerte zajló vulkanikus tevékenység megugrását?
Paul LaViolette korábban azt állította, hogy a galaktikus szuperhullám érkezése 400 éven belül fog megérkezni.
La Violette 2012 végén már azon a véleményen volt, hogy a jelenlegi változások nagyon hasonlítanak ahhoz, amikor a szuperhullám eléri a bolygónkat. Azt mondja, vagy mondják, hogy 2013 június-július körül elképzelhető, hogy elér bennünket a nagyobb, magból érkező kozmikus szelecske, de biztosat nem állított akkor sem.
2013. elején már azt írták, hogy a galaxisunkban a Fermi által felfedezett 50ezer fényév kiterjedésű, magból kiinduló buborék nem tart felénk, sőt már nem is a magból kiáramló képződmény.
Már ott tartanak, hogy elképzelhetően ez csak egy szupernóva-robbanás, ami mintegy 425 ± 250 fényévre történt, ezért mintegy 55-ször közelebb van hozzánk, mint a Galaktikus központ. A sebességét a felhőnek sem a korábbi 1000km/s-ban, hanem 18km/s-ben határozná LaViolette meg, ami egy régi szupernóva sebessége.
ITT VALAMI NAGYON GYANÚS!!!
Először a csillagászok mondják, hogy nem jelent ránk semmilyen veszélyt az érkező nagyenergiájú felhő, most pedig LaViolette is eltolja a talicskát más irányba.
Valaki, vagy valakik ezeknek nagyon a körmükre léptek, közben pedig az elit a föld alá költözik. Lehet negatív tudattal van is félnivalójuk.
Paul LaViolette szerint a szuperhullám érkezésekor a Nap körül koncentrálódik a por, ami óriási napkitöréseket produkál. Pane Andov ezt elvitte abba az irányba, hogy a Nap szempontjából az érkező pluszenergia fűtőanyagként fog hatni, ami által csillagunk átmegy vörös óriás állapotba.
https://www.profiledesigninc.com/images/OMOS-SO/Reach4theStars/Red-Giant.JPG
Pane Andov a Nap transzformációját, vagy kiteljesedését 2013. március 28-ban határozta meg. Én nem úgy látom, hogy abba az irányba tartanának a dolgok, de érdekesnek tartom, hogy március 28-án indul a Hatodik Nap kora, 3 nappal később pedig Jézus Urunk feltámadásának napja, vagyis ünnenapja, a Húsvét vasárnap lett kijelölve.
Húsvét hétfője pedig április elsejére esik, HUGO napjára.
https://www.grabbagcinema.com/wp-content/uploads/2011/11/Hugo-Cabret-FIlm.jpghttps://stevenspielblog.files.wordpress.com/2011/11/hugo-movie-chloe-moretz-asa-butterfield-21.jpeghttps://www.thedirectorscutradio.com/wp-content/uploads/2012/03/hugo.jpg
https://paneandov2012.files.wordpress.com/2012/04/394649_382804708441126_979901838_n.jpg?w=545https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kulcs.jpg?11025785
                                           HUGO és a NAP.
https://kidzcoolzone.com/wp-content/uploads/2011/12/Hugo-Movie-Poster-2011.jpghttps://www.the-numbers.com/video/Hugo/Hugo-poster.jpg
                                      Meg egy kulcs a szívhez.
                                https://4.bp.blogspot.com/-sRHP-dDQZ5Y/TvKlpapXMZI/AAAAAAAAA_c/hgws8_OjUOs/s1600/hugo_poster.jpg
                                https://fc01.deviantart.net/fs71/f/2011/247/6/d/jesus_blessings_by_vishnu108-d48v2kq.gif
Jelen pillanatban pedig 2013. márc. 27-ére, a Hatodik Nap indulása előtti napra van kiírva az ÓZ A HATALMAS című film premierzárása, amely természetesen még változhat.
https://images.wizardofozcostumes.com/tin-man-heart-zoom.jpghttps://carbolicsmoke.com/wp-content/uploads/2012/03/CheneyHeart-1.jpghttps://www.missiontolearn.com/wp-content/uploads/2009/08/Picture-8-283x300.png
Húsvét hétfő egyébként 2013-ban a bolondok napja is, hisz április elseje.
A tarotban a Bolond lényünknek az a része, amely elég bölcs ahhoz, hogy áhítattal álljon a Teremtés misztériuma előtt, ugyanakkor elég merész ahhoz, hogy a dolgok mélyére nézzen. Azt a lényünket jelképezi, amely felsőbbrendűséggel szemléli az elme árnyékszínpadán vonuló gondolatokat, érzéseket, álmokat. Kezében vándorbottal, vállán szerény batyujával, sarkában furcsa állattal (a belső késztetést jelképező kutyával vagy macskával), amely bizony odakap, ha egyszer bizony firtatni kezdjük a valóság természetét. A Bolond az ismeretlen – a belső én – felé tart.
Mit mond Heath Ledger, aki Joker volt a bolond Christopher Nolan BATMAN filmjében?https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/joker-bolond_-_minden_egni_fog.jpg?99582495
NE LEGYEN IGAZA!! Az utolsó BATMAN filmnek DARK KNIGHT RISES volt a címe.
2013-ban jön a THOR –THE DARK WORLD, a STAR TREK – INTO DARKNESS, a DARK SKIES februárban, a THE DARK PRINCE, az IT’S DARK HERE, az IN THE DARK, a DARK POWER, a DARK CIRCLES, a THE DARK HORSE, stb.
A STAR TREK – INTO DARKNESS film posztere Christopher Nolan BATMAN – DARK KNIGHT RISES és INCEPTION posztereinek koppintása.
https://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/12/star-trek-into-darkness-the-dark-knight-rises.jpg
https://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/12/star-trek-into-darkness-inception.jpg
                        A lényeg a DARK/SÖTÉT kihangsúlyozása.
                                 https://3.bp.blogspot.com/-4sJt3_clzX4/UOPqVjBKPOI/AAAAAAAAMJo/1HlWdl3zfKc/s1600/Dark+Skies+(2013).jpg
Gönczi Tamás a "Nimród Gyűrűje" könyve 320. oldalán leír egy magyar mesehagyományt korunk emberének jellemzőivel, mikor is az "őrzött Fény megkopik, a Nap hatalmas fénydombját kifosztják és elrabolják a Nap mitikus sólyommadarát, fejére pedig sötét csuklyát húznak, hogy ne láthasson". Mikor a Fény, a Világosság elfogy a földről, és az emberiség léte veszélybe kerül, Nimród (ős)király megkönyörül nemzetségén és újra kiszabadítja a sötétségből az ő kedves napmadarát.
https://paneandov.com/wp-content/uploads/2013/01/550941_4586977513335_237574693_n.jpghttps://paneandov.com/wp-content/uploads/2013/01/astral-projection.jpg
 

Read more: https://napcsillag.hupont.hu/178/a-kiraly-es-a-boomok-1#ixzz2UiWFP7ey



 

A 2013-as Super Bowl-on, 242 napra a Vénusz-tranzittól, bemutatták a Chris Pine főszereplésével készült STAR TREK - INTO DARKNESS filmet, mely 33 másodpercben került fel.
https://www.supertorchritual.com/underground/images/13/Into_Darkness-poster.jpghttps://www.supertorchritual.com/underground/images/13/SuperBowl-blackout.jpg
Az áramszünet alatt a galaxis középpont és a sötét hasadék (Dark Rift)
New Orleansnál járt goro szerint.
https://www.supertorchritual.com/underground/images/13/SuperBowl-galactic-dark.jpg
Mint korábban írtam a JELEK2012DEC/4 - BA ÉJSZAKÁJÁNAK VÉGE cikkben, a BATMAN - SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS filmmel kapcsolatban, a BAT a Tejút a sötét hasadékkal.
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/batman_es_ba_kapcsolat_kepek_2.jpg?18669603https://www.theshiftofconsciousness.info/GalacticBulge.jpg
A BATMAN filmben Bane látványos pusztítása éppen egy stadionban történt a 86-os futásával, melyről a FURCSA HANGOK ÉS A VIHAR KÖZELEG
cikkben írtam. Itt hozott létre Bane egy kapcsolatot a nukleáris bombával.
https://splashpage.mtv.com//wp-content/uploads/splash/2012/12/football.gif
                                   Chris Pine és a radioaktivitás
                     https://www.safelites.com/site/wp-content/uploads/2011/06/Unstoppable.gif
BATman/CHRISTian Bale kedvelt száma filmjeiben a 23.
https://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02470/superbowl-confetti_2470160k.jpg
2013. febr. 03. -  A Nap napján vasárnap Budapesten a VIII. kerületben reggel 8 órakor kigyulladt egy autó a Leonardo da Vinci utca és a Nap utca sarkán.
2013. febr. 04. - Ray Lewis: Gyűrűvel az ujjamon lovagolok el a naplementébe.
                  https://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/21/44/81/cikk_2214481/320RL.jpg
2013. febr. 04. - Egy őrült kezdett kaszabolni egy ecuadori gyűlésen. Hétembert késelt meg.
2013. febr. 02. – Hét embert késsel sebesített meg egy 33 éves ámokfutó véletlenszerűen Vancouverben.
Helen Mirren és a 7-es (2010 a Kapcsolat éve), a 42-est mondó Bölcs elme (GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK) és a késes Anthony Hopkins (ODIN a THOR filmben) mellett álló.
https://outlandinstitute.files.wordpress.com/2010/01/helen-mirren-2010-1.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-FQ9AmGR1NS4/UO0MlVTkGRI/AAAAAAAAIrw/b34i4Kf3x5Y/s1600/Hitchcock-2012.jpghttps://media.tumblr.com/c5f173ee8cedc3c61dc84aead00a7185/tumblr_inline_mfiz7pQCWz1qc0d56.jpg
A kést/kardot tartó Christian Bale és Helen Mirren.
https://3.bp.blogspot.com/-DxfCaJS3LVQ/Tz2sVgsvljI/AAAAAAAAAAk/Daecpqz6oDY/s1600/American-Psycho-movie-poster-(2000)-picture-MOV_4c1a730e_b.jpghttps://thelatest.co.uk/files/2012/10/Thrones-and-Empires.jpg
Christian Bale és Jézus Krisztus, meg egy DARK/SÖTÉT lovag felemelkedés.
https://horrornews.net/wp-content/uploads/2012/08/dark-knight-rises-version17-poster.jpghttps://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/christian_bale_sam_worthington000.jpg?88024282
Mel Gibson a DARKness/SÖTÉTség határán, Jézus Krisztus Passiója és az Apocalypto az Aztékokkal.
https://4.bp.blogspot.com/_CLC5CqfVrDY/Sw4Ul_0ITBI/AAAAAAAAAik/256akeKyaP0/S1600-R/Edgeofdarknessmel.png
https://2.bp.blogspot.com/-zy0SD7BL2NQ/T9XJO2QenZI/AAAAAAAAFCc/CG6zxhhZuIo/s1600/Apocalypto+ki.jpghttps://www.iveydesign.net/wp-content/uploads/2011/07/Passion.jpg
Willem Dafoe és Jézus Krisztus keresztútja, meg az az utolsó nap a Föld bolygón.
https://3.bp.blogspot.com/_m_WZOXR7SYs/S798iwu2FJI/AAAAAAAABVg/CVOKAfME1XM/s1600/Krisztus+utolso+megkisertese.jpghttps://3.bp.blogspot.com/-7_U85irfH_k/T2QpILZCFqI/AAAAAAAAAbE/W5IcrtG4Nvw/s600/4-44+Last+Day+On+Earth+(2012)+Movie+Poster.jpg
                                  FOLYTATÁS A HÁRMASBAN





Willem Dafoe JC/John Clark szerepben volt látható a Tom Clancy által írt, VÉGVESZÉLYBEN/CLEAR AND PRESENT DANGER című Harrison Ford filmben.
                                    PRESENT/SERPENT
Harrison Ford a filmben Jack Ryan volt, ahogyan a másik Tom Clancy novellából készült FÉRFIAS JÁTÉKOK/PATRIOT GAMES filmben is.
          https://2.bp.blogspot.com/-nQw5Skbm6eM/UODhbcY3DUI/AAAAAAAAMG0/J8RNExzpTto/s400/jack+ryan.JPG
2013-ban Chris Pine, a STAR TREK – INTO DARKNESS filmben a csillaghajó kapitánya és JACK RYAN. Chris Pine korábban a RISE OF THE GUARDIANS/ÖT LEGENDA című animációs filmben volt Jack és üldözte a 777-es vonatot.
                     ÖTÁGÚ CSILLAG ÉS ÖT LEGENDA JACK-NÉL
           https://1.bp.blogspot.com/-qUhg6qO6lcU/UODjG86Z0bI/AAAAAAAAMHQ/pTtZEZHnLLo/s400/jack+ryan+pine.bmp
A 42-es játékos Robin Williams is volt JACK, Harrison Ford a másik JACK (János) pedig 2013-ban a 42-ben látható.
JÁNOS, AKI JÓNÁS, AKI HÁROM NAP ÉS HÁROM ÉJJEL VOLT A CETHAL GYOMRÁBAN, VAGYIS FELTÁMADÁS, AHOGY JÉZUS IS HARMADNAP FELTÁMADOTT.
JACK apja a Bádogember az Ózból, anyja pedig a boszijelmezben látható Diane Lane, aki a kis Jacket Dorothy vörös cipőjében hozta világra, zebracsíkos zokniban (átjáró/portál).
Robin Williamsnél vörös orr a PATH ADAMS-ban, vörös kalap kisajtóval a TOYS/JÁTÉKSZEREK filmben, palackból szabaduló az ALADDIN-ban, stb.
Diane Lane 2013-ban Martha Kent, Superman nevelőanyja, a MAN OF STEEL/ACÉLEMBER filmben, korábban pedig a HOLLYWOODLAND filmben volt látható Supermannal, vagyis a jelenlegi Oscar esélyes ARGO film készítőjével Ben Affleckel, mely a 777-ES VONAT BEFUTÁSA cikkben szerepelt.
                                      JACK ÉS A VÉGJÁTÉK
              JACK - ROBIN WILLIAS
              https://4.bp.blogspot.com/-R1jFyLyRwAI/UODJZbXelGI/AAAAAAAAMDY/nogIfp-42cc/s400/Ruby+Slipers.PNG
2013-ban az ÓZ A HATALMAS filmben Rachel Weisz alakítja a fekete ruhás boszorkányt, korábban pedig a FORRÁS/THE FOUNTAIN című filmben láthattuk Hugh JACKman oldalán, aki 2012-ben húsvéti nyuszi volt az ÖT LEGENDA filmben és ötágú csillagot kapott 2012. decemberében.
              ÖTÁGÚ CSILLAG, ÖT LEGENDA ÉS 5TH GRADE JACK-NÉL.
https://4.bp.blogspot.com/-VbKtNz6PvvM/UODfE1IGfoI/AAAAAAAAMGQ/nDHDsQq_H4o/s640/jack+42.JPG
https://1.bp.blogspot.com/-x_k6aSXLzmM/UODdzgJJcRI/AAAAAAAAMF0/lqDseeHXxZ0/s400/forty_two.jpghttps://3.bp.blogspot.com/-III2Z6Cv3GQ/UNCY5z8vNiI/AAAAAAAAHnc/BBFRQHUG7_0/s1600/El_Poderoso_Oz_New_Poster_Exclusive_Cine_1.jpghttps://24.media.tumblr.com/tumblr_lmwkdihmZi1qa5d1qo1_400.jpg
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/jumanji_42-es_jatek.jpg?98192426
Jelenések könyve 2/26-28:
“És a ki győz, és a ki mindvégig megőrzi az én cselekedeteimet, adom annak a hajnalcsillagot.”
A 2012-13-ban bemutatott KON-TIKI film és a naplemente szerelmese Thor.
Az alábbi képsorozatban egy jelenetet csíptem ki a filmből, ahol a naplementénél mutatják a főszereplőket, akik a csillagos égboltot hatos alakba rendeződve (Teremtés) kémlelik, közben atomháborúról  és Hirosimáról társalogva. Ekkor a kamera főszereplőinktől az ég felé emelkedik, a napfelkeltét az űrből mutatva be. Ezután a Tejút közepére irányul a kamera, majd a Holdra, és visszatér a képkocka főszereplőinkre a 101. napon, mikor is sor kerül a szörfözésre a terv alapján a 13-as hullámmal, de végül a kilencedikkel indulnak el, mellyel fennakadnak a zátonyon, aztán a következő nagy hullám átviszi őket az akadályon.
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/kon-tiki_2012_kepek.jpg?97131897
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/kicsi/kon-tiki_13_es_9_szorf_kepek.jpg?386852
A KON-TIKI filmben THOR Heyerdahl szerepében Pål Sverre Valheim Hagen látható, aki rögtön a KON-TIKI (NAPISTEN) film után, aGåten Ragnarok-hoz van bejegyezve.
GATEN RAGNAROK = VILÁGVÉGE, VAGY ISTENEK VÉGZETE REJTÉLY/REJTVÉNY.
“A Ragnarök (vagy Ragnarøkkr, Ragnarøk, Ragnarok) („az istenek végzete”) a skandináv mitológiában a világ végén vívott csata, amelyet az Ódin vezette istenek és a Lokit is soraiban tudó óriások vívnak majd meg. Ebben az összecsapásban nem csak a benne részt vevő istenek, óriások és teremtmények többsége hal meg, hanem a világon majdnem minden elpusztul.”
Hamarosan, vagyis már idén 2013-ban elkészül a nagy okkult terv befejezése, melyet 2014-ben adnak át. A végéhez ér az 1776 láb (2x888, vagyis IESOUS) magas One WTC torony építése. A torony tetejére elhelyezett antenna telepítésének első szakasza 12.12.12-nél történt, végső fázisa pedig 2013. márciusára van időzítve, az időjárástól függően. Az épület építésének nagyobb részét 2013. febr. 1-én, 42 napra 2012. dec. 21-től fejezték be.
A 64. emeleten lesz egy SKY LOBBY, vagyis égi előcsarnok.
A kettőből, vagyis jobból és balból EGY lett, ami 1776.
                                   https://3.bp.blogspot.com/-g0bDEUy5hZE/UDeWbZS5mII/AAAAAAAAdEk/5Nrrsjyr2ok/s1600/wtc+(11).jpg
1776. május 01. = illuminátusok megalakulása Adam Weishaupt vezényletével.
     https://littleguyintheeye.files.wordpress.com/2009/12/pyramid-666.jpg?w=426&h=185
A két torony leomlott, a Király pedig visszatér.
Nicholas Cage és a WTC, meg egy ELRAGADTATÁS film 2014-ben.
J. R. R. Tolkien 2013. január 03-án született 121 éve, 121 pedig Jézus a messiás gemátriája.
https://3.bp.blogspot.com/_fkdBz7nDyp0/TO_WH4w52VI/AAAAAAAAA00/fLzOcE1hpJ4/s1600/lord-of-the-rings-ii-teaser-two-towers.jpghttps://1.bp.blogspot.com/-HG91Hi21wgc/Tml8FynKNWI/AAAAAAAAEWU/K-6AhQrH3as/s1600/WorldTradeCenterPoster.jpghttps://1.bp.blogspot.com/-_4m-1oKVaPg/UN4dNQyMSJI/AAAAAAAAET4/TlDChAuTLa0/s1600/Return+of+the+King.jpg
Nicholas Cage CON AIR/FEGYENCJÁRAT filmjében Cage cellájának falán bárányt tartó Jézus volt látható. A FÉKTELEN HARAG/DRIVE ANGRY filmjében pedig azt írták a táblára KORONÁVAL, hogy JÖN JÉZUS, a másik oldalára pedig a kígyó mellé (Kígyó éve vagy kundalíni) azt, hogy HERE IT WAS, vagyis ITT VOLT (VOLT, VAN ÉS LESZ). A TOLVAJTEMPÓban pedig 42-est mutat.
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/drive_angry_-_jon_jezus.jpg?73125634
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/tolvajtempo_42_freedom.jpg?68006727
Nicholas Cage filmje, a KNOWING/KÉPLET október 19-én zárul.
2012. október 19-én pedig a Nicholas Cage főszereplésével készült, ELRAGADTATÁS-ról és a FÖLD UTOLSÓ NAPJAIRÓL szóló LEFT BEHIND került fel az imdb-re. https://www.imdb.com/title/tt2467046/
https://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_-_jezus_az_ut_igazsag_es_elet.jpg?99758536https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_oktober_kivalsztottak.jpg?18269606
Máté 27/45:
“Hat órától kezdve pedig sötétség lőn mind az egész földön, kilencz óráig”
Máté 27/52-53:
”És a sírok megnyílának, és sok elhúnyt szentnek teste föltámada. És kijövén a sírokból, a Jézus föltámadása után bementek a szent városba, és sokaknak megjelenének.”
https://1.bp.blogspot.com/-UEV0dmHfhuc/TlPjAX8ZbEI/AAAAAAAAAvo/clmuTzNIG2o/s1600/The+Rapture+-+301+Blog..jpg
Egy másik személy aki eljátszotta Jézus Krisztust a JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR filmben, vagyis Ted Neeley, jelen pillanatban a DJANGO ELSZABADUL filmben látható viszont, melyben a kundalínis Samuel JACKson volt látható, aki fekete kígyó is volt Lazarus/Lázár név alatt, mindaddig láncra verve a parázna CHRISTina Riccit, míg meg nem tisztult lélekben.
Lázárról a Lukács 16/18-25:
'”Valaki elbocsátja feleségét, és mást vesz el, paráználkodik; és valaki férjétől elbocsátott asszonyt vesz feleségül, paráználkodik. Vala pedig egy gazdag ember, és öltözik vala bíborba és patyolatba, mindennap dúsan vigadozván: És vala egy Lázár nevű koldus, ki az ő kapuja elé volt vetve, fekélyekkel tele. És kíván vala megelégedni a morzsalékokkal, melyek hullanak vala a gazdagnak asztaláról; ...............
Emlékezzél meg róla (gazdag), hogy te javaidat elvetted a te életedben, hasonlóképen Lázár is az ő bajait: most pedig ez vígasztaltatik, te pedig gyötrettetel.”
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/django_es_samuel_lackson_kepek.jpg?47350159https://2.bp.blogspot.com/_POISuCdPj8k/SMWvmfD59vI/AAAAAAAAAIo/qCK2rOSaVZw/s400/TrueRapture18a.jpghttps://www.screenslam.com/blog/wp-content/uploads/2013/01/olympus-has-fallen-poster-banner.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-GusyIxp3lHE/Tc2-QPNYqYI/AAAAAAAAADU/L5WdMpgGs84/s1600/KJwUS.jpghttps://www.wired.com/images_blogs/underwire/2009/07/amc-the-prisoner-comic-con-two.jpghttps://www.deviantart.com/download/327496217/the_hobbit_gandalf_fan_quad_poster_by_crqsf-d5ezdp5.jpghttps://wallpapermi.com/thumbnails/detail/20121211/climbing%20mountains%20gandalf%20forest%20fire%20eagles%20the%20hobbit%20movie%20posters%20bilbo%20baggins%20wolves%20thorin%20o_wallpapermi.com_21.jpg
 


https://napcsillag.hupont.hu/178/a-kiraly-es-a-boomok-1
https://napcsillag.hupont.hu/178/a-kiraly-es-a-boomok-2
https://napcsillag.hupont.hu/178/a-kiraly-es-a-boomok-3