Napcsillag - Római Péter, vagyis Ferenc pápa

2013.06.01 23:19

 

Kiemelt link..

Miamano - A jezsuitákról mondták

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/napcsillag-maradj-a-fenyben/
https://embers-eg.webnode.hu/news/hajnalhasadas-magyar-nyuszi-hopp-filmek-szimbolumok-es-ami-mogottuk-van-/

 
 
                                   
 
 

 

2013. március 13-án, az év 72. napján megválasztották a barnamaciktól omladozóban levő judeo-keresztény egyház római pápáját, aki nevét Assisi Szent Ferenc után kapta, így lett Ferenc pápa.
2013. márc. 13-án Magyarországon havazni kezdett és orkán erejűvé vált a szél.
Valami érdekes dolog történik az idő járásában.
2013. március 15-én már lánctalpasok lepték el az országot, amivel kapcsolatban én kétlem, hogy a hó miatt.
Giovanni Francesco di PIETRO Bernardone (PIETRO = PÉTER!!), vagyis későbbi nevén Assisi Szent Ferenc zarándoklatra indult Rómába, amely során misztikus élményben volt része San Damiano templomában, Assisi mellett. A megfeszített Krisztus képmása életre kelt, és háromszor így szólt hozzá: „Ferenc, Ferenc, menj és javítsd meg a házamat, mert látod, hogy romokba dől.”
 
https://www.williamhenry.net/srdvd1.jpg
 
Assisi Szent Ferenc eladta lovát, ruháit, amit a templom papjának adományozott. Lemondott örökségéről, élt koldusként és több romos templomot rendbe hozott.
Szent Ferenc megalapította a Ferences rendet, melynek a hagyomány szerint a szabályzatát 1209. április 16-án hagyta jóvá a pápa, s máig ezt a momentumot tekintik a ferences rend hivatalos megalapításának.
A jelenlegi pápa elődje XVI. Benedek volt, akinek születésnapja egybeesik a Ferences rend április 16-ai megalapításával.
XVI. Benedek pápa a 84 évesen elhunyt II. János Pál pápát váltotta, születésnapja pedig a szegénységi fogadalmat tett ferencesek rendjének alapításával esik egybe, mely Benedek lemondása előtt 804 évvel 1209-ben alakult meg hivatalosan.
XVI. Benedek lemondása előtt 17 nappal pedig, az év 42. napján jelenti be, hogy lemond, amitől 64 napra ünnepli a 86. születésnapját. Az újabb, Ferenc nevet felvevő pápa megválasztása pedig 86 napra történt XVI. Benedek december 17-ei napjától, amikor valójában eldöntötte lemondását, amikor az új pápa, vagyis Jorge Mario Bergoglio születésnapja volt.
Ez ám a játék a számokkal.
 
                  https://3.bp.blogspot.com/-H7GXQzaujzU/UUFxOx6oR_I/AAAAAAAAFtM/qP1WtmE6wMU/s500/Pope-Francis-I-appears-on-006.jpg
 
Visszatérve az új pápa nevéhez, aki pápaként a Ferenc nevet vette fel, a vatikáni szóvivő elmondása szerint Assisi Szent Ferenc tiszteletére, mivel fontosnak tartja a szegények ügyét, miközben megkapta a csöppet sem szegény Vatikán trónját. I. János Pál pápa óta ő az első, aki eddig nem használt pápai nevet választott.
I. János Pál pápa megválasztása után 33 nappal halt meg, máig rejtélyes körülmények között. A néhai pápa meg akarta tudni, vajon igazak-e a vádak, miszerint ”Isten bankja” évi 600 millió dollár értékben foglalkozik a heroin kereskedelemben szerzett pénz tisztára mosásával. A pápa hirtelen és váratlan halála után a Vatikán Rt. ügyeinek több gyanúsítottja és nyomozója elhunyt, akárcsak ahogy egy maffia esetében.
Assisi Szent Ferencet úgy is ismerték, mint Rocca Maggiore, vagyis NAGY SZIKLA, ahogyan Assisi legmagasabb pontjára is a Rocca Maggiore palota, vagy kastély épült, azonkívül Szent Ferenc eredeti neve tartalmazza a PÉTER nevet, amelyet számos helyen kihagynak (Giovanni Francesco di PIETRO Bernardone)  .
János 1/43:
”És vezeté őt Jézushoz. Jézus pedig reá tekintvén, monda: Te Simon vagy, a Jóna fia; te Kéfásnak fogsz hivatni (a mi megmagyarázva: KŐSZIKLA, vagyis PÉTER).”
Malakiás próféciájában az utolsó pápa neve PETRUS ROMANUS, vagyis RÓMAI PÉTER, Ferenc pápa pedig egy Péter után vette fel nevét.
Assisi Szent Ferencet, aki után Jorge Mario Bergoglio, vagyis Ferenc pápa a nevét felvette, nem csak mint NAGY SZIKLA névvel jelölték, hanem Giotto di Bondone festményén is két nagy és meredek szikla fogja közre imádkozás közben, ahol 7 fa jelenik meg. Alatta pedig a sziklából folyó vízzel egy szomját oltó ember, vagyis Szent Ferenc példájával és imájával csillapítja a Krisztust keresők és követők szomját, összekapcsolva a sziklával magát Szent Ferencet, aki Péter is, vagyis Kőszikla.
 
                        https://uploads7.wikipaintings.org/images/giotto/the-miracle-of-the-spring-1299.jpg
 
Máté 16/18:
De én is mondom néked, hogy te Péter vagy, és ezen a kősziklán építem fel az én anyaszentegyházamat, és a pokol kapui sem vesznek rajta diadalmat.
Nostradamus szerint amikor fekete pápát választanak meg, akkor jön el a vég.
Nos a jelenlegi Ferenc pápa Buenos Aires jezsuita érseke volt mielőtt pápává választották.
 
A jezsuiták rendje 1540-ben alapult Loyolai Szent Ignác által, Nostradamus pedig 1503-1566-ig élt, vagyis a jezsuita rend megalakulásának időpontjában.
 
Kezdetben, vagyis Nostradamus idejében, aki ugyebár egy fekete pápa eljövetelét jósolta, nem volt sajátos jezsuita szerzetesi ruha. Ignácék a párizsi teológus hallgatók ruháját viselték, a fekete talárist. Később viszont ez állandóvá vált, és évszázadokig a jezsuita szerzetesek fekete talárist viseltek, vagyis Nostradamus fekete pápája nem biztos, hogy a bőrszínre értendő, mint sokan gondolták, hanem elképzelhetően egy jezsuitára utalt.
Bergoglio, vagyis Ferenc pápa, aki a jezsuiták közül az első a RÓMAI katolikus egyházban pápai hivatalt betöltve, első nyilvános megjelenésekor a fekete ellentettjét, a fehéret öltötte magára.
Gondolom mindenki számára világos, hogy Rómában ismerik Malakiás és Nostradamus próféciáit, vagyis tanulmányozzák attól eltérően, hogy a híveknek ezt nem ajánlják.
Bergoglio, vagyis Ferenc pápa Argentínából származik, ahová az európai felfedezők 1516-ban érkeztek meg. Spanyolország állandó gyarmatot 1580-ban létesített a mai Buenos Aires, vagyis Ferenc pápa szülőhelyén. Az első települést Santa María del Buen Ayre néven egy spanyol aranyvadász, Pedro de Mendoza alapította 1536. február 2-án.
 
Buenos Aires eredeti nevén Ciudad de la Santísima Trinidad y Puerto de Santa María de los Buenos Aires, vagyis a Szentháromság városa és a Jó Szelek úrnőjének Szűz Máriának kikötője.
 
Argentína ebből kifolyólag Spanyolország része volt Nostradamus idején.
 
Nostradamus’ Century 5. Quatrain 49:
Not from Spain but from ancient France,
Will be elected for the trembling ship,
He will make a promise to the enemy,
Who will cause great plague during his reign
.

 
Nostradamus azt írja nem Spanyolországból, hanem az ősi Franciaországból.
A RÓMAI katolikus egyház jelenlegi 266. pápája, aki már láthatóan PÉTER is, Assisi Szent Ferenc után, olasz bevándorlók gyermeke, akik Torinóból származtak. Torino pedig mielőtt Olaszország része lett, ősi francia föld volt. Nostradamus idejében, vagyis 1536-1562 között is francia uralom alatt állt, de I. Napóleon császár idejében, vagyis 1801 és 1814 között is Franciaországhoz tartozott.
Torino/Turin mai neve azt írják római elnevezésre vezethető vissza, jelentése kis bika, mely a címerpajzsban is megjelenik. Torinóban van elhelyezve a római katolikus egyház tulajdonában lévő Torinói lepel, Jézus urunk halotti leple, a feltámadásának ékes bizonyítéka. Badiny Jós Ferenc leírta, hogy a jelenlegi római székhelyű judeo-keresztény egyház, milyen bűnt követ el a lepellel és Jézussal szemben.

Badinyi:
“A ma “sumer”nek nevezett Mah-Gar nyelvünkön Isten Fiának egyik neve Tur-An. Véletlen lenne, hogy a Tur-An földi testét betakaró gyolcs lepel éppen Tur-In városába került?”
Ha megnézzük az ANGYALOK ÉS DÉMONOK filmet, abban az új pápa Lukács lett, aki a kereszténységben a Bika megfelelője. Az okkultnak is nevezhető filmben Szent-Pétert lerombolják, az antianyag bombát pedig éppen Szent-Péter sírjába helyezik a 86-os kamerát ráirányítva, a 86-os pedig a BATMAN: DARK KNIGHT RISES filmen is akkor jelenik meg, mikor elindul a pusztítás. Szent Péter rejtett megfelelője a JUPITER, aki a görögöknél Zeusz, az olümposz főistene.
A Jupiter bolygó jelen pillanatban pedig a Bika csillagképben tartózkodik.
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/angyalok_es_demonok_kepek_3.jpg?32430182
 
A Bika az egyiptomiaknál a halottas könyvben már mint a Sátán lakhelye jelenik meg, ahogyan a 2013-as Oscar gálán is Seth jelent meg.
XVI. Benedek pápa 2013. febr. 28-án mondott le, a LEVIATHAN című film premierét pedig 1 nappal később, 2013. március 01-én zárták.
Leviathán a démonológiában a pokol 7 hercege közül az egyik, plusz a portása. A szó bármilyen nagy tengeri szörnnyel vagy a teremtménnyel rokon értelművé vált. Klasszikus irodalomban ( Moby-Dick) nagy bálnákat említenek, és a Modern héberben is szimpla bálna.
A középkorban a Leviathánt Sátán képeként ismerték, aki veszélyezteti az Isteni teremtést a káosz vizeiben való felfordulással.
3 napon és 3 éjjen át a cethal gyomrában, vagyis 72óra/4320prec/25920másodperc a halálban, aztán feltámadás.
Máté 12:40-41:
”Mert a miképpen Jónás három éjjel és három nap volt a czethal gyomrában, azonképpen az embernek Fia is három nap és három éjjel lesz a föld gyomrában. Ninive férfijai az ítéletkor együtt támadnak majd fel ezzel a nemzetséggel, és kárhoztatják ezt: mivelhogy ők megtértek a Jónás prédikálására; és ímé nagyobb van itt Jónásnál.”
2011. július 11-én Argentínában napfogyatkozás volt a foci VB döntője alatt, aminél Argentína pedig az 5. helyezést érte el.
A VB döntő 64. mérkőzése zajlott júli. 11-én, a napfogyatkozásnál!!!
A világbajnokságra minden csapat 23 játékost nevezhetett.
                       https://www.eclipse.org.uk/eclipse/0312010/ats_0312010.gif
 
A  júli. 11-ei volt a 2010-es év egyetlen teljes napfogyatkozása, amely a GAMMA szerint 0.679-es volt, vagyis a 976 megfordítása.
A 2010-es foci VB pedig emlékezetes volt a Vuvuzellák fújásától, ami pedig 127 decibellel szólal meg, vagyis sose volt még hangosabb lelátói hangszer.
       https://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TBY8sPfmVbI/AAAAAAAAIMU/eHrk08j3jRo/s400/judgment+taror+rider+waite+vuvuzela+2.jpg
 
Az argentin napfogyatkozástól 976 napra pedig megválasztják az új pápát, aki Argentin származású.
              2010. júli. 11. ---> 976 nap ---> 2013. márc. 13.
A 976-os szám Hollywoodban a Sátán hívószáma!!!
                               https://3.bp.blogspot.com/_IZUwIBl5cWw/TDILW1k3ZiI/AAAAAAAAGWY/7REb1yFBSfw/s1600/976-evil.jpg
 
A 976-EVIL rendezője a Freddy Kruegert alakító Robert Englund, aki a 2012-es Vénusz-tranzitnál ünnepelte születésnapját. Robert Englund filmjei általában a félelemre és rettegésre építenek, magyarul nyugodtan nevezhetjük személyét sátáninak, hiszen Jézus is alkalmazta ezt az őt vádlókra.
A 2012-es Vénusz-tranzittól 288 (mennyei királyság) napra pedig bemutatják Franciaországban (először) az OLYMPUS HAS FALLEN filmet, megnyitva a pokol kapuit az Isten is alakító, de Istenben már állítólag nem hívő Morgan Freeman-al.
   
2012. júni. 05-06 ---> 288 nap ---> 2013. márc. 20-21.https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/olympus_has_fallen_cererus_es_repulo_kepek.jpg?72592645

 
Az elviekben olasz, de ősi francia földről Argentínába kivándorló szülők gyermekének, Ferenc pápának pedig 2013. márc. 19-én tartják a beiktatási szertartását.
2013. márc. 19-én GEARS OF WAR: JUDGEMENT (ÍTÉLET) megjelenés.
https://2.bp.blogspot.com/-GrvBwD5d8ig/UTviqbR1bOI/AAAAAAAAgh8/ZI8tD2Fk_-Y/s320/Gears_of_War-_Judgment_cover.jpghttps://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TBY8sPfmVbI/AAAAAAAAIMU/eHrk08j3jRo/s400/judgment+taror+rider+waite+vuvuzela+2.jpg
 
2013. márc. 19-én lesz 144 éves a soproni Pálos kolostor feletti régi temetőben ANTON SUMMER sírja. Egyedül ezen hagyta meg az idő járásának vasfoga a véseteket a három meglévő sír közül.
 
https://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/anton_summer_sirja_-_sopronbanfalva.jpg?73487366
 
Láthatóan itt egy elég komoly játék folyik, amely lehet a 42 hónap indulása is, de más is. Hogy végül mi fog történni pontosan, csak Isten lehet a tudója.
SUMMER = NYÁR
Máté Evangyélioma 24/32-33: "A fügefáról vegyétek pedig a példát: mikor az ága már zsendül, és levelet hajt, tudjátok, hogy közel van a nyár: Azonképen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt."
ANTON SUMMER = (1+14+20+15+14) + (19+21+13+13+5+18)= 64+89 = 153
 
https://www.williamhenry.net/srdvd7.jpg
 
Amíg Summer sírja pedig 144 éves (2014. márc. 18-ig), addig bemutatják a NAPFÉNY és 127 ÓRA rendezőjének, Danny Boyle-nak TRANCE (önkívület, elragadtatás) filmjét, Nicholas Cage-nek pedig, aki a Napról szóló KÉPLET/KNOWING filmben volt látható (melyben szintén a kiválasztottak elvitele történt), a LEFT BEHIND filmjét, melyben elragadtatás szerepel. A LEFT BEHIND a wikipedián és a movieinsiders-en még 2013-ra van kiírva, valószínű csúsztattak itt is.
Nicholas Cage és Jézus visszatérése, a A KIRÁLY ÉS A BOOM-OK 3 cikkben.
 
János 17/1-2:
'”És hat nap mulva magához vevé Jézus Pétert, Jakabot és ennek testvérét Jánost, és felvivé őket magokban egy magas hegyre. És elváltozék előttök, és az ő orczája ragyog vala, mint a Nap, ruhája pedig fehér lőn, mint a fényesség.”
Ugyanezt írja le Márk (9/3) és Lukács is (9/29).
”És a ruhája fényes lőn, igen fehér, mint a hó, mihez hasonlót a ruhafestő e földön nem fehéríthet.”
“És imádkozása közben az ő orczájának ábrázata elváltozék, és az ő ruhája fehér és fénylő lőn.”
 
De hiába tesz vallomást a Turini lepel a Fény Fiáról. Hiába írják az evangéliumok a tanítványok előtti “transzfigurációt”, hiába tanúsítják Jézus fénnyé válását ezek az írások, melyeket “Isten szavának” neveznek a judai-keresztény egyházak. Amikor Jézusról, mint a Fény Fiáról beszélnek, egyszerre süket lesz a vatikáni “szentatya” is, mert nekik a Mi Urunk Jézus csak az a zsidó rítus szerinti “áldozati bárány”, aki “elviszi” azt a sok bűnt, amit csaknem 2000 év óta az egyházak elkövettek. – írta Badinyi Jós Ferenc.
 
https://www.williamhenry.net/srdvd8.jpg
 


https://napcsillag.hupont.hu/206/romai-peter-vagyis-ferenc-papa