PI Klub speciál - Üdv Imi (avagy az orosz elit menekíti a vagyont a Nyugati bankokból)

2014.04.03 12:32

 

Kiemelt..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-fontos-lehet/

Oroszország Hangja - A Nyugat tudatára ébred a szankciók hiábavalóságának


 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-mire-kepes-a-hatterhatalom-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-a-kasa-es-a-kotli/

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-vadirati-stilusban/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-9/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-orok-korok/

embers-eg.webnode.hu/news/usa-nka/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/



 
Posta Imre weboldala
 

 

Putyin egy nagy f@szt ragasztott Merkel, Barack, meg a többi zsidó orra helyére... Ez a sok szerencsétlen azt hitte, ha ellehetetlenítik Oroszországot valutástól mindenestől, akkor megy a süllyesztőbe. Lefordítottuk a német szöveget, érdemes elolvasnotok. Ez a fickó zseniális nagyon érti a dolgát....

A német címe: Putins genialer Schachzug

A link: Link

Áldás



Putyin zseniális sakklépése

Oroszország egy zseniális ökonómiai sakklépést tett. Mindenkit a kisujja köré csavart.
Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett. Ehhez a saját monopóliumának a részvények közel 30%-át visszavette.

Putyin az Európai Uniót, és Amerikát is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira. A krími helyzettel összefüggésben, a rubel elkezdett erősen esni, de a központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák, és Putyin magyarázatai, hogy kész arra hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát védeni kész, ezek vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és ezek a finánc cápák elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket.

Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól felvásárolják. Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak. Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszahozta Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban fog maradni.

A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszország aranykészleteit elhasználnia, és emiatt az európai finánccápák hülyék maradtak és átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolaj, és a gázból származó bevételek nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak....

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6806&c_start=0

 

Téma: PI Klub speciál - Üdv Imi

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása