PI Klub - BUKJÉK!

2014.01.01 12:51

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-nem-hatodik-meg/

embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ot-es-meg-mindig-fel/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-negyedik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 

 

Posta Imre weboldala

 

 

Mit is mondhatnék, ami nem lett már leírva legalább 4-szer, és biztatás lehetne a következő mezítelen évre. A királyokról lehullt a FED-es lepedő, de ez olyan a zömnek, mint halottnak csont. Nincs tehát FED-ezék, FED-ezet és FED-él sem egyre többeknek. Tulokkal tegnap váltottunk pár szót. Erre jártak és betértek. Megállapítottuk, hogy nem annyira szar a helyzet, mint lehetett volna, de sokkal rosszabb, mint kellene.
Közös nevezőnk, hogy a jövő nem kicsit lesz rázós és rágós. A fegyverkezés nem elhanyagolható szempont a továbbiakban sem, a választásos cirkusz meg szánalmas idiotizmus, de mivel a zöm idióta, ezért tetszeni fog.

  

   Először arra gondoltam, hogy valami összeszedettebb elemzéssel zárok és nyitok, de aztán mégsem. A baromarcú NBH-soknak nem akarok már besegíteni, terelgetni őket tovább a szakadékba. Ha volt köztük értelmes (ez vonatkozik a teljes spion és spionelhárító tematikára), az látja, hogy a zsidónak nevezett kór radikális gyógyászati beavatkozást igényel. Ma már igen nagy igény is van rá. Tulok kicsit belement az energetikai háborús, gázmező-bitorlós, PIGS-s lenullázós és ciprusi „orosz” oligarcha bebuktatós okfejtésbe, de ebből most legyen annyi elég, hogy a java még hátra van. Ha igaz, akkor a megmaradt oroszországi oligarchák 12 személye közül tán csak ketten nem zsidók. Illetve akik zsidók se azok, mert a kazárok nem azok, de ők meg „nemzeti” házi zsidók, ahogy szokás ezt mondani. Pont, mint Sztálin (Koba) alatt és fölött. V-érdekes egy kór-szakaszban vagyunk és az elme-gyógyír nem egésze kínai balzsam formájában fog érkezni.
Nos, aki lát egy kicsit és visszapillog pár évet az eseményhorizonton, az lekövetheti a tendenciánt. Szerintem mindent leírtunk már és nem csak az alapokat, de finomítani lehet a képleten.

Az tény, hogy olyan szintű éretlenség, értelmetlenség tapasztalható a felzárkózó körökben, hogy érdemi és értelmes párbeszédre esélyt sem látok. A szarból nem lehet várat építeni. Megpróbáltuk, de nem ment. No azért nem elkenődni ám, mert ez még messze nem a vég, csak véglet.

Ha rá akartok tekinteni kézzel fogható „történelemre”, akkor tekintsétek meg a papírpénzeink figuráit és azok értékét.

500 Ft: Rákóczi…igen a Vezérlő Főfejedelem…
1000Ft: Mátyás az igazságos…
2000 Ft: Bethlen Gábor Erdélyi Fejedelem és Magyar Király (ez igen érdekes jelenség mostanában, nem?)
5000 Ft : Széchenyi István (Ősiség eltörlése, zsidó-reform (újmagyarország projekt) és persze igaz magyarsággal, de jól átverve)
10000 Ft: Hát igen! István a király….
20000 Ft: Deák a „haza bölcse” aki a zsidó egyenjogúsításért szabadkőművesként csak összelapátolt egy I. VH-hoz is elegendő köteléket.
Ugye érthető, hogy miért nem Árpád, vagy Atilla…esetleg Csaba szerepel egyik papírfecnin sem?

Bocskait és az Erdélyi Korona történetét érdemes elolvasgatni. Mehmed, mint jövendőbeli magyar királynak adta a koronát, amit jelenleg az osztrák zsidó bitorol, miközben Szent Koronázik már a holokosztos zsidó is a bitang.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Bethlen_G%C3%A1bor
https://www.bocskai-szovetseg.hu/download/bocskai_korona_jogallasa.pdf
Na jó, ne menjünk bele jobban, majd az okosok elintézik ezt a kérdést is, ahogy a többit. Az biztos, hogy 2014-es év számjegyeinek összege 7, akárhogy nézem. Az igazságnak vagy így, vagy úgy, de ki kell derülni és be kell kukkantson a ma még sötét buksikba is. A magam részéről erre azért jó esélyt látok, de egyre kevésbé vagyok „békés” természettel hajlandó tolerálni azt a mocskot, amit ezek a csökevényes agyú honfitársainkat is felhasználva a nyakunkba zúdítanak.

Egy rendőr barátom mondotta, hogy ma már a köreiben 10-ből 8-an azon a véleményen vannak, mint mi voltunk és alakulnak afelé, amin most vagyunk. Szkeptikus vagyok, de ha végre elindulhat a változás, bocsánatot én biztosan nem adhatok, ha módomban lesz, akkor sem. Elmúlt az az idő. A hetedik, mindenki maga!

Kinek a kardhoz van joga, kinek a jogarhoz kardja.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na szórakozzatok felhőtlenül! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No meg BÚJJÉK akinek van félnivalója!

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6243

 

Téma: PI Klub - BUKJÉK!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása