PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)

2013.08.07 13:13

 

Kiemelt..

PI Klub - Közbejelentés/Feljelentés ismeretlen tettesek ellen (Chemtrail, Haarp, ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva! - újra!

Siroi Isi - A magyarországi CIA puccs apró becsatornázásai ( 2.0 )

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Szíriai Hírek - A "Coca-Cola" forradalmak gyártásáról, avagy a történelem vége és az utolsó fegyver

Oroszország Hangja - Miért büntetik meg Magyarországot? (4 cikk)

Legendavadász - Ha eddig nem hittél az összeesküvéses elméletekben, ezentúl fogsz!

Szíriai hírek - MEGJELENT A FEKETE SEREG VEZÉRE

Miamanó - A McDonald's és a Coca Cola mögött


 

Előzmény..

PI Klub - A lapok

Szíriai Hírek - Bahdzsar Szuleimán szíriai dandártábornok 2014.11.02

 

 

Kapcsolódó link..

Posta Imre archívum - Véres kard (2010)

Posta Imre szarvasi előadása, egészben!

PI Klub speciál - Már megint egy sémiség + Posta Imre archívumból (2010) a Véres kard című bejegyzés

Szíriai hírek - Assad elnök szíriai muszlim vallástudósok előtti beszéde Damaszkuszban 2014.04.24

Szíriai hírek - Szíria elnöke az amerikai és nyugati vezetőkről

Hungarian Real News - Sötét fellegek Európa egén...

Orientalista - Damaszkuszban jártam – Kontraszt

Az USA több vegyifegyvertámadást hajtott végre, mint a világ többi országa együttvéve

Hungarian Real News - Elitokrácia, pénzügyi -és ökofasizmus, avagy a "daráló" megy tovább...

Hungarian Real News - Az idő telik, a becsület fogy...

 

 

Posta Imre weboldala

 

Napi szinten kapok megkereséseket, aggódó, kérkedo jelzéseket, amelyekre meg kell felelni valamiképpen! Most nem foglalkozom azokkal a mendemondákkal, hogy a hozzám befutó jelzések szerint Pintér Sándor eltunt, mert úgy is hamarosan kiderül az igazság. Mindenesetre több, mint jelzésértéku, hogy nagy körülötte a hallgatás. Irodájában rendorök téblábolnak, de közben azt a hírt terjesztik, hogy Bécsben gyógykezelteti magát, miközben egyik ismerosöm látni vélte szemtol-szemben egyedül az utcán, barna nadrágban, borkabátban, testorség nélkül. A kínai piacról is gyanús hallgatásba burkolóztak az ottani beavatottak. Egy biztos! A közéletben nem szerepel, nem nyilatkozgat, nem tolja a FIDESZ szekerét. Gyanús. Ha kiderül, hogy esetleg már nincs a közszereplok, sem a maffiózók (sokszor a ketto egy és ugyanaz) társaságában, akkor itt rohamos léptekkel hullik szét a felépített légvár és megindulhat a maffia-háború (no persze ez még több tényezo függvénye). Ezt a felvezetot annak szántam, hogy elgondolkoztasson mindenkit, aki erre még képes! Akkor lássuk a lépéseket!

1., A választásoknak semmi értelme olyan pártokkal, akik vezetosége maga a maffia és bizonyítottan bunözésbol, csalásból tartják fenn a rendszerüket, teszik tönkre az országot, írtják a nemzetet és hazaárulóként csakis halállal lakolhatnak eddigi tetteikért!

2., Aki ezt nem érti és velük akar "megmérkozni", ott valami gond van, és ezt nem szabad szó nélkül hagyni.

3., A Liszaboni Szerzodés csehek általi ratifikálás, amire talán még várni kell pár hónapot, megszünteti a nemzetállamok szuverenitását. A kormányok dönthetnek, de valójában Brüsszel és a zsidó-toke irányít, immár hivatalosan is.

4., Ergo, a választásoknak csak szimbolikus jelentosége van, az nem más, mint parasztvakítás. Egyedüli értelme akkor lehet, ha a Parlamentet abban a pillanatban feloszlatjuk, amint ott többséghez jutunk, de erre ebben a ciklusban a jelenlegi feltételek mellett, sem az oda készülok egyéni ambícióinak ismeretében semmi esélye nincs.

5., Meg kell támadni a Liszaboni és a Velseni Szezodést nemzetközi bíróság elott, mert annak aláírói, magyar részrol egy illegitim, bunözo testület volt.

6., Ezzel egyidejuleg létrehozni az Ideiglenes Kormányt, amely átveszi a hatalmat és az azzal járó felelosséget és hozzá kezd a rendcsináláshoz.

7., A zsidó betelepítés és a legkülönbféle buncselekmények nyilvánosságra hozásával a jelenlegi, idegen érdekeket szolgáló kormány és vele együtt az "ellenzéket" is, akik egy követ fújnak a hazaárulókkal, olyan helyzetbe kell hozni, hogy csak a lemondás mellett dönthessenek.

8., A nemzet szervezését, a rend fenntartást fokozatosan az ideiglenes Kormány veszi át. Mindenképpen el kell kerülnünk a polgárháborús helyzet kitörését, anarchiát.

9., Az EU -ból és a NATO-ból azonnal kilépünk és újra tárgyaljuk az eddigi keretszerzodéseket, újraértékeljük nemzetközi helyzetünket, viszonyrendszerünket, nemzetstratégiánkat.

10., A bankrendszer teljes köru felülvizsgálatát, a fehérgalléros bankár-bunözoi kör felszámolása, bankok elszámoltatása, kitiltása azonnal hatályba lép.

11., A nemzeti fegyveres eroket újraszervezzük, kiképzés megindul és a határzárat csak akkor oldjuk fel, amikor már az ország szuverenitása nincs veszélyben, illetve a belso bunözoi, hazaáruló köröket felszámoltuk.

12., Teljes monitorozása a közigazgatásnak, politikai-gazdasági köröknek. Jogi erkölcsi elszámoltatás! A törvényesség visszaállítása, a Szent Korona jogrendjének visszaállítása.


Nyilván tudjátok, hogy Magyarország, katonai felvonulási területté vált. NATO logisztikai bázisokat építettek itt, a zsidók betelepítésének és egy új zsidó-land megvédésének zálogaként. Nem jöhet itt létre egy törvényeket nem tisztelo, felsobbrenduségük, gogjük tudatában cselekvo agresszív és másokat elnyomó, kizsákmányoló Izrael-típusú állam! Nem is lesz! A rendszerváltás küszöbén állunk, de ide nem pártoskodás segít majd bennünket át, és nem is a gyáva megalkuvás, hanem a precíz, pontos , határozott cselekvés. Nem várhatunk a lemaradókra, mert mindarra, amit most leírtam, kevés maradt, de hamarosan felpöröghet az óra, ha a hazaárulók szép sorjában a kardjukba dolnek, vagy egymásnak feszülve darálják le magukat. Ezt gondoljátok át!

postaimre - 2009, október 28. szerda-13:07'56" Nyomtatóbarát változat

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4792#comments

 

Téma: PI Klub speciál - Alapok! - már 4 éve (újratöltve)

Dátum: 2013.12.07

Feladó: Rhidapydaylig

Tárgy: VFSLElgy11Dátum: 2013.12.07

Feladó: Rhidapydaylig

Tárgy: LGCIHfkq28Dátum: 2013.12.02

Feladó: Rhidapydaylig

Tárgy: ZEJTCxin68Új hozzászólás hozzáadása