PI Klub - Vádirati stílusban

2014.02.04 19:37

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-9/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-bukjek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-hantodik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-orok-korok/

embers-eg.webnode.hu/news/usa-nka/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-az-otodik-elem/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 

 

Posta Imre weboldala

 

Barbár korban barbár szokás barbár módon barátkozni, de a „tudatváltás” küszöbén nem csoda, ha minden fordítva nyer értelmet, s ami értelmetlen az a küszöbben felbukva, elbukva betört csőrrel őrjöng azon, miért nem léptették át az akadályon, ahogy eddig is, olajozottan csúszhatott át minden – másnak magasra tett – léc alatt. A küszöb más! Az úgy lent, mint fent stabilan buktat.

Talán érdemes lenne a Jáde Nyúllal kezdeni (nekem erről gyermekkori kedven könyvem címe jut eszembe: Jádegyűrű lépéses mandarinkacsa rúgás) melyet a rafinált Luna-teknősök húztak csőbe, vagy maradjunk a megalkudott Opportunity és a végre – szabott Infinity sétáló „vándorköveinek” legendáinál. Úgy látszik a „hivatalos” média rákapott a zűrös űrre és ma már teljesen paranormális lett még az összeesküvés-elmélettelen, fantáziátlan és jól cenzúrázott sajtó is.

Pár hírt összehordtam nektek, de tényleg csak csacska távirati stílusban. Armstrong a colorádói sivatagi felvételeiről vidáman integet! STOP! Újabb statisztákat sürgősen felvesz a NASA! STOP!

A nukikukik üzenik: „Eeeeelllééégggg a hüllllyyyyessegggbőőőlll! SSSTOPPPP!

8000 éves nyílhegyeket, kőeszközöket hordtak a felszínre nyulak Angliában.

Egy nyúlcsalád két üreget ásott magának az Anglia délnyugati csücskében található Land's Endben, hogy megtelepedhessen. Amit ezzel elértek, az nem egy békés, csöndes nyúlotthon lett, hanem hogy a területre kiszálltak a régészek, merthogy az ásás közben 8000 éves leleteket hoztak a felszínre - írta a Mirror.

Link

Vajon mit találtak a Hold hátsó oldalán? A közelmúltban szenzációs hírt közöltek a hírügynökségek szerte a világon: a Google Moon térkép segítségével egy furcsa, háromszög alakú tárgyat találtak, amelynek szélén izzó pontokat lehetett látni. Mi lehet ez – optikai csalódás, vagy más bolygóról származó objektum?
Link

Link

A Mars ”vándorköve” zavarba hozta a tudósokat
Az Opportunity marsjáró tudóscsoportjának vezetője, Steve Squyres elismerte, hogy a tudósok nem tudják megmagyarázni az úgynevezett ”vándorkövet”, amelyet a Mars felszínén találtak. Squyres a marsjáró feletti munka 10. évfordulójának szentelt sajtótájékoztatón beszélt erről.

4600 éves piramist találtak - übereli a gízai gúlát is

A gízai Nagy Piramisnál néhány száz évvel idősebb, mintegy 4600 éves lépcsős piramist találtak amerikai régészek Egyiptom déli részén, Tell Edfuban.

Na jó, elismerem, meredek dolog összekötni Holdat és az ott magát már nem is álcázó csillaghajót (nem zufo) az emberiség történetével és a piramisokkal, no meg a kijevi tüntetésekkel pláne, de meglássátok, megéri a gondolati kört.

Hogy is volt az az Ádám-Éva a paradicsom-szószban és főleg mikor?
Nem fog tetszeni, amit írok, de attól még vita-trágya is lehetne, bár vitán felüli és ha a sok éves ilyen-olyan kibogarászott információkat összerakjuk, kerekedik a képlet.
Na lássuk a piramis-effektust. Beindult a „nagy piramis”. Múlt évben egyre több helyről érkezett infó, hogy elkezdtek „világítani” piramis –csúcsok itt és ott is és ugye a földrengések száma is kicsit elszaporodott. Ugyan a piramisok ma már nem olyan hatékonysággal működnek,mint egykor, amikor a Holdat pályára állították és a földlemezek feszültségeit „kiegyenlíteni” volt szükség egy ilyen sugárzás-elvezető szerkezetre. Most az van.

Talán valaki emlékszik az 5. elem című mesére. Na a végén ez a „nem földi” lány pont azt tette, amit egy piramisnak eredetileg is tennie kell. Elvezette a fölös energiát és nyaláb formájában „Szent Elemo tüzeként” a nagyfrekvenciás energiákat felküldi az ionoszféra irányába.

Ugye rémlik, hogy Afrika hasadozik és éppen tegnap néztem az Euro Sky csatornán, hogy egy görög szigeten egy héten belül kétszer 6-os rengés volt és ráerősítettek, hogy ez a második NEM LEHETETT az első utórengése.
Úgy tűnik, hogy ha a beszorult, beékelődött platform nem tud darabosan törni, akkor bizony „beleremeg a Föld” abba, amit kap. Ez nem a riogatás és a rettegős „majd lesz valami” rovat. Sok éve szó van már erről. A legrosszabb verzió azt jelenti – ahogy a piramisok lekopott végei is- hogy hatalmas feszültség van beszorulva a lemezek közé. Ha elpattan, ahhoz képes Szantorini lepkefing lesz és bizony a Földközi - tenger helyett kapunk valami egészen mást, de leginkább egy kiadós özönvizeletet. Ca. 1,5 milliárd köbkilométer szikla „felrobbanásáról” megyen mostan szó. Ez persze Itália teljes pusztulásához és Izrael és a tengerpartok Istenítéletét is jelenti, de több is veszett Mohácsnál. Persze, ha mégsem lenne kakasztrófa, hibáztassatok nyugodtan érte!

De mi köze ennek a Holdhoz és ahhoz, hogy az ember származásáról és a nagy tömegben előkerülő ősi emlékekről, leletekről most ennyit beszélnek.
Már tisztáztuk, hogy az ember nem földi eredetű és az emlősálatokhoz nagyjából semmi köze, de legközelebbi rokona – legalábbis az agyi struktúrák szintjén- a pterodaktylus. Köztünk szólva: egyre több sárkányos „jelenség”, amit ilyen-olyan területeken filmvégre kapnak azt sugallja, hogy a „rokonok” itt vannak, csak van aki bádogszárnyakon közlekedik, mert ugye mégsem lehet mindenki Batman.

A jó az egészben az, hogy már Konfuciusz is megmondta: Nem könnyű sok nézet közül kiválasztani a helyeset. Az egyik ember ezt választja, a másik az ellenkezőjét, a bölcs – egyiket sem.

Bár a magam részéről az előbb felvázoltakat már régen nem „nézet” kategóriaként kezelem.
De hogy jön ide a „nemzetközi helyzet fokozódása”? Nos erre is van egy „nézetem”. A Reagan által meghirdetett Csillagháborús tervek mindig és nemzetközi illuminátus háttérrel folytatódtak, folytatódnak. Kettős lehet a „játék”. Békés és katonai célú úgy „kifelé”, mint a Föld fajainak irányába.


Az érdekes az, hogy bizony reális a veszélye annak, hogy az elmeháborodott „zsidó-patkányok” atom-háborúba sodorják a már amúgy is teljesen fertőzött légkörrel és termőréteggel rendelkező megbetegített Földet. Nos, nézetem szerint ezt „nem engedhetik meg” azok, akik ha nem is a teremtők, de legalábbis alkotói minőségben már az egyébként konteósnak nem mondható Oroszország Hangja hasábjain is magamutogatják magukat. Már az álcájukkal sem nagyon bajlódnak és ugyan van mindenféle holografikus meg virtuális Blue Beam…projekt,


Link

a megtévesztés mesterei a trükkök és a valóság illúziója hálójába ugyanúgy belekavarodhatnak, mint a laikus, akit így csapdába ejtve irányíthatnak, terelhetnek.

Azért nézzetek a sok Jézus-jelenés körmére, lehet, hogy a villámoktól a zománc sérült a körmükön.


Persze az emberiséget vissza kell valahogy terelni a helyes útra, csak az már nem olyan egyszerű, ha definiáljuk egészen precízen, hogy ki számít valójában embernek és ki nem és miért.

Nyilvánvaló, hogy hamarosan, vagy „menteni”, vagy másképpen „beavatkozva” , de fel kell venni a kapcsolatot Hórusz elődeivel…a rokonyokkal.

Nagyon finom jelzések, de egyértelművé teszik, hogy fékek vannak beépítve a rendszerbe és az „Emberiség” nem őrülhet meg annyira, hogy egy bizonyos parazita faj feláldozhassa a saját túlélése , vagy annak illúziója érdekében. Ebbe a körbe remekül illeszkednek a kijevi események és azok eszkalációjának tervezett szándéka. Lehet és kell is a ramazuri, de bizonyos határokat nem léphetnek át. Úgy vélem ezt a „legfelsőbb” körökben már kezdik felfogni mindezt, de a középszintű paraziták és csatlósaik nem csak ateisták, hanem kifejezetten életellenesek. Azon a szinten mindenképpen véres-hurka –szerű megoldás kell következzék.

Tisztázandó: - mindez nem szeretet-nemszeretet kérdése, tárgy

- nem történelmi, geológiai vita-alap
- nem ufológiai és nem is zoológiai kérdés
- no meg egyáltalán nem spirituális mócsing



De már megint sokat írtam, de úgy vélem mindezt már évekkel ezelőtt és számos alkalommal összefoglaltuk, csak lassan ideje is lesz annak, hogy eljuthasson a tudatba, hogy a vélemény és az elég egy irányba mutató eseményhorizont egymással ugyan lehet köszönő viszonyban, de ennek nincs igazán már jelentősége.

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6483#comments

 

Téma: PI Klub - Vádirati stílusban

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása