PI Klub - Az ötödik ...elem

2013.11.03 09:01

 

Előzmény..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-negyedik/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-ketto/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/hidfo-net-bomlasztok-csalok-trukkozok/

https://embers-eg.webnode.hu/news/magyar-nemzetorseg-szent-laszlo-zaszloalj-ismerd-meg-a-stromanodat-iii-resz/

https://embers-eg.webnode.hu/news/polgarhaboru-kulfoldi-megrendelesre-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/elbaszott-generacio/

https://embers-eg.webnode.hu/news/fidesz-hivoknek-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

 

 

Posta Imre weboldala

 

Az ötödik mindig kötődik a hatodikhoz, s hogy mit hoz majd, azon ötölünk, tökölünk, hímezzük, hámozzuk mire, kinek felötlik, hogy meghatódik, az összesen tizenegy. Egyre EGY, egyre megy, ki megyeri a mogyorót foggal töri, és fejét se a fába szorult férgekhez veri, látva, hogy a tömeg már nem hatás és itt már a látszat is kakás.

Na jó, tudom, hogy többen érteni fogják a még maradottak közül, mint akik nem, ezért írom sorba, hogy ne essék a reputáción sem csorba. Frissel kezdem, aztán jöhet az avas is. A vas is már jöhetne, rajtam nem áll, vagy bukik, de ha mást terveztek a nukikukik, akkor kivárjuk a sorát, hogy kivágjuk a rezet az ereikből, hogy a szűrüket kitehessük a zűrbe, honnan már mehetnek haza, mert várja őket a pokoltanya.

A rázósabbal kezdem. Éjjel alig aludtam. Tegnap Kiskőrösön jártunk szülinapozni és apósomnak a fát összekaszaboltam, de menetben már találkoztunk egy „A haza nem eladó” fehér sziluettes vörös prosztós furgonnal. Égő volt a jel, vagy a benyomásom még mindig a régi. Na nem csigázlak benneteket, hazafelé jövet a cél előtt Dunavarsánynál az 51-es úton egy kocsisorba botlottunk. Frontális baleset volt éppen előttünk talán ha két perccel. Kikanyartunk a kiserdőn az 53-as bázis mellett és újra megállapítottam, hogy „ezt megúsztuk”. Vera csak itthon mondja, mikor olvasom a hírt, hogy tényleg frontális ütközésről írt a sajtó, hogy még Solton belé villant a gondolat, hogy „frontális ütközés”, de nem akarta mondani...

Nem is lenne talán fontos a kérdés, de ez volt az idén a 3. ilyen eset, miközben alig autózok és családdal meg pláne nem teszem, viszont a korábban 3-4 évente egy-egy balesetbe ha beleszaladtam és egyedül kategóriából rövid idő alatt 3 „éppen előttünk történt a nagyon csúnya baleset” kategóriába léptünk át. Lesz negyedik? Tényleg nem vicc.

De nem is ez a lényeg. Tegnap hajnalban egy álomszerű élményem volt. Nem álom, hanem olyan, mintha reális lenne, mert láttam magam, ahogy fekszek az ágyon és az ágy mellett egy magas fekete bőrű alak (az arcát láttam, mintha M. Freeman lett volna) , hosszú barna kabátban (mintha valami szerzetes lenne, csuklyával a fején) és a feje fölé felemelt kezekkel. Azt nem láttam, hogy mi van a kezében, de mintha döfésre készült volna. Na reflexesen akkorát rúgtam felé, hogy majd leestem az ágyról. De ez már nem „álom” volt, hanem tényleg. Fura, hogy nem volt szívdobogásom és persze nem volt ott senki szemmel látható és sajnáltam is, hogy nem vártam meg, mi lesz a vége a dolognak, de hát a reflexek már csak ilyenek.

Persze van még tovább is a történet, de azt majd később, ha esetleg jónak látom. Valami van...valami nagyon van, bár ez különösképpen nem befolyásol, csak érzékelem, hogy a mocorgás lassan a kaotikusság arcát öltve tereli rendbe a dolgokat. Ez egy „másik rend” lesz. Végül is, nem lesz, mert már van, de nehéz ezt tudomásul venni. Nehéz is, mert közben a „régit” ami persze mesterkélt és nem is régi, de reneszánszát éli, valahogy le kell bontani, hogy ne kelljen lebombázni.

De lássuk a tényeket, vagy ami annak látszik. Az egész világunk elkezdett izegni-mozogni, politikai, katonai...gazdasági, etnikai, szociális és kulturális vonatkozásban is. Igazi eget rengető dolgok zajlanak, és beharangozták az USA -mint gazdasági nagyhatalom – hátrébb léptetése közben a BRICS előretörését és a piacok újraosztását. Meghallgattam pár elemzést, ami 2014 januártól jelzi a nagyobb bejelentéseket, a közös valuta hivatalos alkalmazását a dollár helyett... és persze az orosz haderő akkora lesz világszínvonalon kompatibilis, ahogy az állítja az orosz védelmi minisztérium.

Bár nem minden teljesen egyértelmű, de ez a „politikában” így is van rendben. Az USA kénytelen ebben is együttműködni Kelettel, mert a gazdasági érdek mindennél előbbre való, a katonai erőfitogtatás pedig sokszor a rongyrázás és nem is az államok közti konfliktusok miatt, amik valójában nincsenek, hanem a fajok közötti háborúság okán. Megy a természetes szelekció minden szinten, de nem könnyű ez.

Ja, hogy szavam ne felejtsem, munkafronton semmi hír, viszont jön a favágó szezon, így vághatom megint hűvös halomba, a gázkazánunk úgy sem jó és az alkatrész sem iparkodik megérkezni hozzá.

A padlásról előkerült egy poros dokumentum még a katonai főiskolás időkből, amit ugye itthon kezdtem el a Zalkán, de az akkor induló szovjet (akkor még) képzésre harmadmagammal a szakaszomból jelentkeztem. Az első év volt a nyelvi előkészítő, a második pedig már ment „élesben”. Nos ennek a bizonyítványára leltem rá örömmel. Mivel a képzés a rendszer-nemváltás okán félbeszakadt, így haza kellett jönnünk és itthon befejezni a főiskolát, ami akkor már Bólyai nevét viselte és a volt szakasztársaimhoz képet egy évvel később avathattak tisztté.

 








De ha már itt tartunk, akkor had illesszem be a Kekkh válaszát is.


Tisztelt Posta Imre Úr!

A Bűnügyi Nyilvántartó Hatósághoz (BNyH) megküldött elektronikus levelével kapcsolatban az alábbiakról tudom tájékoztatni.

Hatóságunk a bűnügyi nyilvántartási rendszerről, az Európai Unió tagállamainak bíróságai által magyar állampolgárokkal szemben hozott ítéletek nyilvántartásáról, valamint a bűnügyi és rendészeti biometrikus adatok nyilvántartásáról szóló 2009. évi XLVII. törvényben (a továbbiakban: Bnytv.) meghatározottak szerint kezeli a bűnügyi nyilvántartási rendszer részét képező bűnügyi nyilvántartásokba felvett adatokat.

Tájékoztatom, hogy az Ön esetében az ügyintézési határidő a Bnytv. 73. § (2) bekezdése alapján került meghosszabbításra. A hivatkozott rendelkezés értelmében amennyiben Hatóságunk a bűnügyi nyilvántartási rendszerben kezelt adatokra tekintettel megállapítja, hogy az adatok az érdemi döntés meghozatalához szükséges információkat nem vagy nem teljes körűen, illetve ellentmondásosan tartalmazzák, a tényállás tisztázása érdekében az ügyintézési határidőt egy alkalommal, legfeljebb harminc nappal meghosszabbíthatja.

Tájékoztatom továbbá, hogy a bűnügyi nyilvántartásokban kezelt adatai megismerésének lehetőségét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 14.-15. § rendelkezései biztosítják, mely alapján az érintett személy kérelmezheti az adatkezelőnél tájékoztatását személyes adatai kezeléséről.

A tájékoztatásra irányuló kérelmét az érintett papíralapon, Infotv. rendelkezésére hivatkozással, személyes adatainak megadásával, valamint aláírásával ellátva nyújthatja be. Az ügyfélkapu regisztrációval rendelkező személynek lehetősége van - a Bnytv. 87. § (1) bekezdése alapján - elektronikus úton kizárólag saját ügyfélkapu hozzáférése használatával kérelme előterjesztésére.

A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet még nem nyújtott be.

A fentiekre tekintettel, amennyiben Ön tájékoztatást szeretne kérni arról, hogy kezelünk-e Önről adatokat, erre irányuló kérelmét papíralapon a KEKKH Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság - 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A. - címére küldje meg!


Czinder László
ügyintéző

Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások
Központi Hivatala
Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság
Hatósági és Koordinációs Osztály
1097 Budapest Vaskapu u. 30/A.

Ugye értitek? Nem? Ki a fenét érdekli , hogy milyen „törvény” és „jogszabály” hivatkozását kanyarítja a zsidó-cigány trágyadombra bárki is?

Ja, itt is van egy ilyen hivatkozás, most már hivatalosan is.







És a szekér halad tovább. Rezsit csökkentenek már mindenhol. Nem lesz háború? Ja, az van a privatizációt most államosítással oldják meg. Az energia-fegyver elsült és „palagáz” szaga van, de ez majd csak 15 év múlva, mert addig az atomé a jövő. Az orosz lezsírozta Indiával már két éve a tucatnyi erőművet és Viktor, miután a V4-ek közfelkiáltással atomoznak, éppen Indiával tárgyal a miről is? BRICS? Jaj ne! Vagy mégis?

Akit jobban érdekel, olvasson utána.

https://voiceofrussia.com/2013_10_09/What-will-happen-to-global-economy-if-BRICS-announce-launch-of-new-currency-Bricso-1897k

A hazai majomparádé is példás, amit később tanítani kell majd a történelem-oktatásban is. Ez a korszak lesz a „hülyék diadala” néven megismert vallási maszlaggal összekent bélszínű sár...amelytől jó ízlésű és agyának bár csak 1% kapacitását is használni képes embernek okádhatnékja támad.

Az I. VH-t is ilyen szintű őrület zárta, az ismert következményekkel. Trianonozás, vármegye-rendszer helyreállítás, autonómi, Egyesült Európa, Európai Egyesült Államok, A cigányok összeterelése és a zsidajok és az emberek szétválogatása...és már nem csak ideológiai szinten zajló csatározások. Olyan szépen elmondanak mindent, hogy abban nincs is szinte hiba. Szinte!


Link

A „magyar” pártpolitikában űr keletkezett, így a Jóbikot eltolják balra, hogy jusson hely a náci-faszista ordas eszméknek titulált és arra rágerjedő szintén zsidóvezérelt páholynak. Csak a fejem fogom, de már nem is ingatom közben.

Helyettem szóljon AZ ÖT GYŰRŰ KÖNYVE Miyamoto Musashi -tól.



„Mélyen, gyökerestül kitépni
A megfelelő stratégiát alkalmazva a harcban legyőzöd az ellenfeledet. De ez felületes győzelem marad, ha a szívében még marad harci szellem. Mélyen a lelkében ő még nincs legyőzve. Akkor azonnal változtatva hozzáállásodat, rendítsd meg a harci szellemét, és kényszerítsd arra, hogy mélyen a lelkében legyőzve érezze magát. Szükséges ellenőrizni, hogy ezt elérted-e. „Mélyen gyökerestül kitépni” a hosszú karddal, a testeddel, a szellemeddel.
Csak magyarázattal ezt nem értheted meg. Miután mélyen a lelkében legyőzted az ellenfelet, nem szükséges készenlétben tartani a szellemedet.
Ellenkező esetben fönn kell tartani az éberség (harci szellem) magas fokát. Ha az ellen feled megőrzi a szellemét, nehéz lesz összetörnöd.
Csatában és párbajban gyakorolnod kell a „mélyen gyökerestül kitépni” módszert.

Megújulni
A „megújulást” abban az esetben alkalmazzuk, amikor bonyolult helyzetbe kerültél az ellenféllel, és nem tudsz felülkerekedni rajta. Akkor el kell hagynod az elsődleges célodat, és hozzá kell fognod új belső hozzáállással és ritmussal, hogy győzhess.
„Megújulni” jelentése, hogy amikor bonyolult helyzetben vagy, ne változtass rajta. Szándékaidat módosítva, új eszközt alkalmazva győzz.
Tudnod kell alkalmazni a „megújulni”-t csata közben is. Ha járatos vagy a Stratégiában, azonnal felismerheted a helyzetet. Ezt meg kell jól tanulnod.”

Tudom, látom, tapasztalom, hogy az értelemre még mindig nincs igény és azt is, hogy balesetek vannak, álmok jönnek-mennek, s talán nem is csak képzelgés minden, amit annak vélünk. Több dolgok vannak földön-égen, mint amit értelmünkkel felfogni képesek lehetünk, de ez nem jelenti azt, hogy nem is tegyünk rá kísérletet. Hátha látunk kísértetet!

De ha már itt is ötödik az elem, nem a kezem s lában, hanem a fejem tördelem ezen.

 

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub

/news.php?readmore=5659#comments

Téma: PI Klub - Az ötödik ...elem

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása