PI Klub - Fidesz: nem lehet csalni a választásokon

2013.08.03 09:00

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-kozbejelentes-feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen-chemtrail-haarp-al-pinter-sandor-mossad-nagykovetsegeknek-is-tovabbitva-ujra-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/tuholep-a-farao-a-vegso-arulas-avagy-az-elet-kozelrol-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-mi-van-ha-megsem-portik-tamas-hannibal-lecter-/

 

Posta Imre weboldala

 

Mit? Mondd még egyszer! Hahhaahaahaa! A "választás" maga a csalás, a többi meg szám-misztika! Zsidó-cigány nem szavaz, ostoba birka nem szavaz a többinek meg pofa be, mert ő meg tudja, hogy csalás az egész. Egyébként meg a rendszar illegitim! Link
 

Vagy legalábbis annyira nem, hogy az látszódjon az eredményen.


A választási eljárási törvényben rögzített biztonsági garanciák kizárják az olyan választási csalásokat, amelyek érdemben befolyásolhatnák a szavazás eredményét - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

A magyarországi állandó lakhellyel nem rendelkező határon túli magyar választópolgárok választási regisztrációja csütörtökön kezdődött meg.

Gulyás Gergely emlékeztetett: az Alkotmánybíróság januári döntésével egyértelművé tette, hogy a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok esetén a regisztráció elengedhetetlen feltétele a választójog gyakorlásának. A Fidesz szakpolitikusa szerint a határon túli magyarok választási részvétele biztosítja a nemzet határokon átívelő újraegyesítésének történelmi lehetőségét.

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4728&c_start=0

 

 

Téma: PI Klub - Fidesz: nem lehet csalni a választásokon

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása