PI Klub - Egy

2013.10.03 21:18

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-patrubany-fejelentlett/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-kozbejelentes-feljelentes-ismeretlen-tettesek-ellen-chemtrail-haarp-al-pinter-sandor-mossad-nagykovetsegeknek-is-tovabbitva-ujra-/

 

Posta Imre weboldala

 

Nyugi, ez még nem a túlvilág, ami szól, hanem a „valami” ami araszol. A mindent látó orrnak csak bele kell szimatolni a szar-inos légkörbe és máris megihletődik tőle. Nyugi, nem foglak benneteket traktálni fraktál-okkal és ok nélkül sem. Megvagyok, mag vagyok, de jó kemény burokban, óvva büröktől. Az akadályt jól vettétek, mint a cukrot! Akinek helye van itt, az megtalálta. Akinek már, vagy még nincs, az meg nem találja az erdőben a kutya fáját.

Az életem zajik. A leleplezés hivatalos szintre emelkedett, miközben a „közbeszéd” átveszi lassan nem csak a retorikai elemeinket, de a stílusjegyeinket is, miközben úgy tesznek, mintha így és ezekről a témákról még nem is olvashattak, hallhattak volna. Na mindegy! Senki nem lehet alfa-béta a saját omegájában. Ezért maradok csak egyszerűen PI.

Gerry megcsinálta az új „hivataos” - Posta Imre a picomókus - honlapot, amit a jövő hét végén debütáltatok, hátha lesz megrendelés az alázatos szolgálataimra. Mondjuk valamelyik hitközség meghív, hogy a Talmudot magyarázzam el nekik, vagy esetleg valamelyik védelmi minisztérium alkalmaz külsős szagértőként. Na jó, ez teljesen esélytelen. Már a Gazprom honlapján is elrágódtam, hogy esetleg elmegyek „olajos ügyekben” tétlenkedni, vagy az Alkotmányvédelmi Hivatal agyrokkant ősgyöpét kísérlem meg egy pályázat „megnyerése” útján konspiratíve feltörni. Esélytelen, nemde? Írtam az Oroszország Hangjának is, hátha tudnak segíteni valami Lákátos munkára egy ukrán cégnél, ahol az orosz-magyar nyelvi képességeim kibontakozhatnak, de válaszul hoztak egy Vona-Zazri interjút. Még szerencse, hogy annyira nem veszem komolyan ezt a sz@rkupacot, amit most „Világ” néven futtat a kozmikus keverőgép. De úgy látom nem vagyok az érzéssel egyedül. Itt egy levéltöredék, ami magyarázatot adhat arra, mitől is bűzlik a „valami”, ami azért csak jöszöget.

„Nagyon sok orosz érkezik hazánkba, és nagyon jó lehetőség lenne, valami orosz-magyar közös képzést elindítani. Erre az a jó barátom is vevő, akit leépítettek a kamarában és hasonlóan gondolkodik a zsidókról, az oktatás a jogszabályok a kisujjában vannak.
Hasonló szakképzés indítása oroszoknak csereprogramként hazánkban, ami érdekelheti őket, úgy mint most Ghanaval..
...
Az a lényeg Imre, hogy én azt látom, hiába hiszed azt, hogy keresni fognak, de ha az ember nem harcolja ki magának... Inkább az ajtók ha harcolsz könnyebben kinyílnak, vagy tárva várnak, vagy zárva.
Putyinék, nem fognak odaszólni, hogy téged alkalmazzanak -na nem miattuk, hanem azért, mert itt ez az ország el van betonozva minden elől, koporsóba van zárva!
Esetleg, ha próbálkozol kifelé inkább nyitva áll az ajtó. Ki kell harcolni, vagy ki kell valamit ötletelni.
Ez az én meglátásom, és az hogy bármilyen igaz törekvésben az emberek ereje megsokszorozódik, tehát fontosabb összefogva, mint egyedül.
Nagyon szeretném, ha valami üzlet összejönne, csak olyan kínkeserves egyelőre, de tudom ezt nem csak én érzem. Itt tudod mennyit dolgoztam, hogy Kínával, az oroszokkal legyen bármi, és igazán a kínai és orosz turisták tömegén kívül innen- minden orosz és kínai, arab pénzügyi befektetés kiszorul.
Kína a Borsodchemmel, az oroszok a MOLal, meg tán még egy céggel, Sármellékkel, azt annyi, amelyekhez aztán tényleg horribilis tőke kellett....valójában ráfizetés. De minden más próbálkozás meghiúsul, ami mögött nincs horribilis tőke, amitől elalélnak a zsidók itt. Mást nem engednek....
A háttérben nagyon kemény harcok mehetnek ezért a kis országért, mikor már 10 éve mondta a kínai barátom,... hogy bázist akarnak itt, az oroszok is a magyar termékekkel, amivel hiába hozták létre Moszkvában a kereskedőházat .... Nincs benne magyar termék.
És még azt is meg merem kocáztatni,hogy örömmel alkalmaznának téged az oroszok itt Imre, de kő keményen le vannak betonozva a határok, és a szabályok, amelyek zsidó nyomásra nem léphetők át.

Tehát vagy mi vájkálgatjuk kis kalapáccsal és ékkel a falat kifelé, vagy egyszeriben ők fogják áttörni a f@szba egyik pillanatról a másikra.
Mondom itt a zsidók egyelőre bebetonozva őrzik ezt a kis országot maguknak és marhára azon vannak, hogy elvágjanak minden keleti kapcsolattól.”

Na, szóval a munkakereséssel jól állok. Vera nem akarja, hogy külföldre menjek, ahol pénzt is kereshetnék, mert félt és mert a családunk nem úgy van összerakva, hogy ez beleférjen. Itthon pedig a közszféra fertőjében olyan mindegy, hogy az szinte már fáj. Marad a praxis, vagy a „csoda”, de az meg már régen titkosszolgálatilag levédett fogalom.

Közben azért zajlik az élet. Bíróság, újabb ügyészi kavarások...és ami eddig volt, mert ugye a járt út...



Itt éppen arról tájékoztatnak, hogy a már lezárt nyomozást, amiben megállapítja az ügyszsegg, hogy el vagyok követve, most újabb nyomozati cselekmények ürügyén hosszabbítják. Emlékeztek, ez volt az az ügy, amiben éjjel elvitték az ámítógépem és engem is.
Még a végén megállapítják, hogy nem is vagyok elkövetve? A jövő héten mennem kell a Bence-féle rágalmazásos ügyben, ahol a rendőri vezetőket „lemaffiózósztam”. Még „szerencse”, hogy a Google a „magyar rendőrség maffia” keresésre ezt dobja elsőnek: A maffia segítői a rendőrség kulcspozícióin?
- 2012. június 6., szerda
Vizoviczki-botrány

Újabb két vezető beosztású rendőrt vett őrizetbe és gyanúsított meg vesztegetéssel a Központi Nyomozó Főügyészség a múlt héten kirobbant korrupciós botránnyal összefüggésben. Ezúttal a pénteken menesztett Gulyás Imre kezén kattant a bilincs, aki a Nemzeti Nyomozó Iroda maffiaellenes főosztályát vezette.
https://www.magyarhirlap.hu/kronika/a_maffia_segitoi_a_rendorseg__kulcspozicioin.html#sthash.cWULYlqP.dpuf

Persze mit is mondhatnék erre egyszerű együgyű „szarkavaró” jogkövető állampolgárként?

Nincs is miről beszélni!

A napi hírekben láthatjátok a tendenciát, azt nem ragozom. Hullanak a leplek és a maci kirongyolt a málnásból. Persze az egész nagyon összetett, de a zabszem már ott van azoknál, akiknél kell és ott, ahol kell.

Perjével lefordíttattam (kértem és megtette) ezt cikket. Az első része is érdekes, meg a többi is, de nem árt tudnotok, hogy az információs háború az orosz sajtóban ezen a szinten áll. A következtetést levonhatjátok önállóan is. Túl sok dolgom már ezen a téren nincs, mert szinte mindet elmondtunk már.




Közel-keleti káosz / Topwar cikk alapján


Miért van szüksége a Nyugatnak káoszra a Közel-Keleten. A három világháború koncepciója II. rész.

A három világháború elgondolása

Az, ami most a Közel - és Közép Keleten lejátszódik, az a földgolyó leigázásának , az Új Világrend létrehozásának tervére emlékeztet bennünket. Ez ta tervet még a skót szabadkőműves szertartás " fekete pápája" , a Ku-Klux Klán egyik fő megalapítója, Albert Pike ( 1809-1891) hirdette ki.
Pike nagyon sokoldalú személyiség volt. Bostonban született, tanárként dolgozott. Sok időt fordított az önképzésére. 1831-ben Nyugatra utazott, prémvadászattal foglalkozott.1833-ban Arkansasba költözött. Ismét tanított és publikálni kezdet.Kiváló publicista lett, és már 1835-ben az " Arkansasi ügyvéd" című lap tulajdonosa lett. Folyamatosan képezte tovább magát, és a jogász szakmai egyesület tagja lett.
Az amerikai-mexikói háború idején ( 1846-1848) önként beállt a lovassághoz, és a csapat parancsnoka lett. A háború után New Orleansba tért vissza , és folytatta a jogi hivatását. Írt még egy könyvet a romai és az ókori francia törvény elveiről.
Pike ellenezte az állam részekre szakadását , de a Polgárháború kezdetekor átállt a Konföderáció oldalára. Az indián törzsekkel való jó kapcsolata miatt a Konföderáció indián követének nevezték ki. Kötött is velük néhány megállapodást. Dandártábornoki rangban részt vett 3 indián lovasezred kiképzésében, melynek tagjai a öt civilizált indián törzs harcosaiból kerültek ki.
Pikenak konfliktusai voltak a vezérkarral, sikkasztással, hazaárulással vádoltak meg, amiatt is, hogy az indiánjai harctéren elesetteket skalpoltak meg. Az ellene felhozott vádak miatt vádak miatt távozott a seregből.
1867-ben Nashvilleben megalakította a Ku-Klux-Klán Lovagon Rendjét, annak vezetője lett. Ezzel egyidejűleg belépett a szabadkőműves páholyba, s mivel igen tevékeny volt, hamarosan nagyon magas pozícióba került. Pike lett az egyik legtekintélyesebb szabadkőműves az USA-ban. 1872-ben tette közzé a a szabadkőművesek bibliáját, az " Erkölcs és dogma" című könyvet.
Adatok bizonyítják, hogy Pike 1871-ben levelet írt az olasz forradalmárnak, az Olaszország Nagy Kelte mesterének, Giuseppe Mazzininek, melyben kifejtett azt az elgondolását, hogy hogyan lehet a világ feletti hatalmat megszerezni 3 világháború útján.
-Az első világháborúval az orosz cári önkényuralom megdöntését, a német és az Osztrák-Magyar monarchiák pusztulását kívánta elérni. A monarchiák megdöntése után kommunista társadalom létrejöttét célozta meg. A világháború kirobbanásának előfeltétele az Anglia és Németország közötti ellentét lett volna. Az olasz forradalmár is azonos nézeteket osztott. Ő fel is lépett az Osztrák-Magyar Monarchia és az orosz , oszmán birodalom megdöntéséért, azért ,ogy Európa országaiból föderáció jöjjön létre.
- Az második világháború kirobbantása az USA és Nagy Britannia vezető köreinek feladata lett volna a német nacionalisták és cionisták manipulálása útján.( a cionizmus és a nácizmus kapcsolatáról N. Sztarikov könyvében, a " Ki késztette Hitlert arra, hogy rátámadjon Sztálinra" címmel, lehet olvasni.t).
Ennek a háborúnak Németország pusztulásával és a zsidó állam Palesztina területén történő megalapításával kellett volna végződnie.
- A harmadik világháború ennek a Pike-féle elgondolásnak megfelelően a muzulmán-zsidó konfliktus miatt kell kirobbannia.
A közel-keleti konfliktus világégéshez vezet. Ebben a háborúban az iszlám világ megsemmisül, kihal a kereszténység Európában. Ez a gigantikus szociális megrendülés új vallás iránti igényt teremt meg. Ezt már készítik is elő, ez az ökumenizmus, mely egyesíti az összes vallás alapjait. Ennek a háborúnak azoknak az erőknek a győzelmével kell végződnie, amely sötétségnek nevezhető.
A mostani nyugati projekt gazdái tudják, hogy fennáll a lehetősége annak, hogy a közel-keleti konfliktus világháborúba csaphat át. Ezt támasztja alá a Vatikán nyilatkozata a szír kérdésről. 2013 szeptember 2-án a Vatikán igazságügy minisztere Mario Toso kijelentette, hogy a Nyugat katonai beavatkozása szíriai konfliktusban globális háborúhoz vezethet.

Úgy tartják, hogy Pike levelét Londonban egy könyvtárban őrzik, de ott tagadják, hogy létezik ez a dokumentum. De nem is
dokumentum megléte a fontos, hanem az ebben a tervben lefektetett ideológia lényege.
Az I. és II. vh. eseményei, a küszöbönálló III.vh. azt bizonyítják, hogy bizonyos erők teljesen tudatosan az Új Világrend felépítésén munkálkodnak. Ennek tervét össze lehet hasonlítani a vele teljesen azonos Pike féle elgondolással.
Ahogy Sztálin mondta: Teória nélkül halottak vagyunk.

II. Lehetséges-e világháború napjainkban?

Az I. és a II. vh. előtt a pacifisták erős pozíciót foglaltak el a közvéleményben. Úgy gondolták, hogy az emberiség jelentős sikereket ért el a tudományban, technikában, a képzésben , az emberbaráti cselekvésben, és ezért egy nagy háború elviekben lehetetlen. Tévedtek. Ez így van napjainkban is. Amikor amikor az előttünk álló globális konfliktusról van szó, akkor a polgári öntudat növekedéséről kezdenek beszélni, a nukleáris arzenálok meglétét említik, amelyek a világháborút elképzelhetetlen eseménnyé teszik. De a különböző fajta bársonyos és virágos forradalmak,fordulatok, arab tavaszok azt mutatják meg az emberiség gondolkodó részének, hogy az emberek irányított tárgyak voltak és azok is maradtak.
Figyelembe kell vennünk, hogy a ránk váró háború jellege megváltozott. Mi a szovjet háborús filmek agyunkba berögződött képei, kockái alapján képzeljük el a háborút. Mozgó tankoszlopokat, gépkocsizó gyalogságot, repülőrajok légicsapásait. Az igazság az, hogy a háború Oroszország ellen sosem szűnt meg. A Szovjetunió szétesése után évente egymillió embert vesztettünk el ebben a háborúban. A vasfüggöny, amely a szovjet emberek öntudatát védte, leomlott, és az után a háború információs háborúvá vált. Az országnak az információs háborúban elszenvedett veszteségét a szociális betegségek növekedése alapján lehet meghatározni. Az alkoholisták egész serege, drogfüggők, prostituáltak, bűnözők számának növekedéséből, akik kiestek a viszonylag normális életből .
Oroszországban kialakult egy olyan itt élő réteg, amelyek készek az első fenyegető eseménynél levedleni. Az emberek öntudata radikálisan változik, elveszítik az akaratukat az ellenálláshoz.
Az információs háború kiegészül még különféle destruktív hálózati struktúrákkal, melyek a jelre várnak.
Az USA és Nagy Britannia titkosszolgálata még az afgán háború idején rengeteg energiát fektettek a dzsihád hadsereg kinevelésébe. Ebben szaud-arabiai és pakisztáni különleges erők voltak a segítségükre. Az 1990-2000-es években a dzsihádisták keményen megerősítették állasaikat a világ szerte. Állandóan erősítik soraikat a Közép-ázsiai köztársaságokban, földalatti háborút vívnak Észak Kaukázusban, már Moszkvában, Tatárországban, Baskíriában és Szibériában is megjelentek. A Közel-keleti világi rendszerek megsemmisítésével egyengetik útjukat a szent cél, a Világ Kalifátus felé.
Az új világháborúban nem lesznek olyan frontok, amelyeket az előző háborúkban megszoktunk. A frontok, a harc színterei a a régiókban, a nagyobb városokban zajlanak majd. A háborút terrorista cselekmények, diverziók segítségével viselik. Komoly lázadások fordulhatnak elő a nagyvárosokban. A hadseregnek a saját városait kell lerombolni ahhoz, hogy kiűzze azokból a bandaképződményeket. Taktikai atomfegyvereket, harckocsioszlopokat, erős tüzérségi és légicsapást alkalmazni nem lehet. Az első vonalba a speciális alakulatok és rohamosztagok lépnek. Óriási szerepe lesz majd a felderítésnek és az információnak. Lehetetlen ? Tanulmányozzuk figyelmesen a szír példát. Az ország stabil volt, amíg meg nem jelentek a nyugati és arab speciális alakulatok, iszlamista radikális hálózati képződmények. Szíriában komoly ellenzék nem volt, a lakosság egésze elégedett volt a hatalommal. A szemünk láttára változott meg minden. A városok lerombolása, a vadállathoz hasonló harcosok, vallási, etnikai és politikai alapon történő mészárlások. Semlegesek nincsenek . A " Ki nem velünk, az ellenünk" elv működik.
A szíriai ( koszovói, jugoszláv) szcenárió fenyegeti Oroszországot, Európát. Európa és Oroszország az iszlám világ országaiból történő tömeges migráció övezetévé vált. A migránsok és utódaik a dzsihádisták társadalmi bázisaivá válnak. Ráadásul Oroszországnak, ahogy Kínának és Indiának is, vannak muzulmán régiói. Az orosz fiatalok az ideológiai üresség körülményei között , a társadalmi igazságosságra és kalandokra szomjazva vonulnak az iszlám harcosok soraiba, de nem csak az etnikai muzulmánok, hanem az oroszok is.
A Közel-Kelet megroppanása óriási migrációs áradatot váltott ki. Szíria és Irán után Dél-Kaukázus és Közép-Ázsia következik. Az iszlám hadsereg társadalmi bázisa még jobban megerősödik. Sok bevándorló úgy véli, hogy a "hitetlenek" ( az európaiak és az oroszok) érdemtelenül birtokolnak akkora területeket és nem méltóak az "ember" elnevezésre. Néhány tekintetben igazuk is van. Európa lakosságának degradálódása az európaiak nagy részét éretlenné tette. Elveszítették a harci készségüket, radikálisan csökkentették felderítésüket, fegyveres erőiket.
Ha tekintetve vesszük, ki irányítja Nyugaton az alapvető társadalmi folyamatokat ( a különféle lovagi, szabadkőműves jellegű hálózatok), levonhatjuk azt a következtetést, hogy Európa szándékosan van meggyöngítve katonai vonatkozásban.
A fiatalság szívesebben pazarolja egészségét és idejét a szórakozásban, nem készül fel a munkára és a védelemre. Még a viszonylag kisebb lázongások, amelyeket megfigyeltek Európa főbb városaiban, annak ellenére, hogy azok nem voltak fegyveres felkelés jellegűek, a problémák tömegeihez vezethetnek.

Elképzelhetjük, mi fog történni a főbb európai nagyvárosokban, amikor jól felfegyverzett bandák alakulatai , harcosok, akiket amerikai, brit ,szaudi és török kiképzők készítettek fel, akik Jugoszláviában, Koszovóban, Afganisztánban, Líbiában, Szíriában és más éles helyzetben szereztek harci tapasztalatot, kezdik el harci cselekményeiket. Azok célzott jellegűek lesznek. Az infrastruktúra objektumaira, rendőrőrsökre, közigazgatási épületekre mérnek csapásokat. Káosz és pánik folytja meg a vérző városokat. Vajon hogyan vélekednek majd a nyárspolgárok tömegei, amikor nem lesz víz, áram, fűtés sem élelmiszerek. Önszerveződnek és ellenállást tanúsítanak a fegyveres bandákkal szemben? Nem valószínű. Csak növelik a hatalom problémáit.

A" szíriai szcenárió" fő előfeltételei:

-Hatalmas muzulmán közösségek megléte Európában, Oroszországban, Indiában és Kínában. A lakosság szétválasztása vallásra utaló jellemzők alapján. A muzulmánok ingerlése a " hitetlenekkel".

-A lakosság szétzüllesztése Európa országaiban és Oroszországban. Az oroszok már annyira közeledtek az európaiakhoz a fogyasztáshoz való törekvési tervben, hogy az ellenségeiknél lassan felmerül a kérdés, hogy valóban olyan erősek-e az oroszok, mint korábban? Az az igény, hogy ellenőrizzék az oroszok harckészültségét, évről évre nő.
A " Föld szívének "birtoklásával óriási teher nehezedik az orosz népre. Csak az a nemzet birtokolhat ekkora területet, amely méltó arra. Őseink bebizonyították, hogy méltóak erre, tiszteletet vívtak ki maguk iránt és félelmet, mert képesek harcolni a végsőkig. Eljön az az idő, amikor nekünk is be kell ezt bizonyítanunk.

- Az ideológiák hiánya. A dzsihád hadsereg ebben a tekintetben felülmúlja az ellenfeleit. A nemek egyenlőségének, a szabad szerelemnek, perverziók híveinek, a pacifistáknak és azoknak az embereknek, akik több pénzt költenek kutyákra, macskákra, mint saját utódaik felnevelésére, semmi esélyük a hagyományos értékek híveivel szemben.
A muzulmánok készek meghalni a hitükért.

-A határok átláthatósága. A hálózati szervezeteknek minden lehetősége adott ahhoz, hogy embereket, fegyvereket, lőszereket, harci felszereléseket , agitációs anyagokat, pénzt, narkotikumokat dobjanak át a határokon. Ebben a helyzetben Oroszország és Európa sebezhetőbb, mint Kína és India.


Oroszország stratégiája

Ha békét akarsz, készülj a háborúra! A hatalom utolsó utolsó éveiben ebben tekintetben jók a mutatók. De nem az legfontosabb. Csak az a civilizáció marad fenn és győz a világháborúban, amely vonzó világképet mutat fel a Földön.
A jelenlegi teljes felsőbbségnek nyugati, rabszolgatartó terve van az emberiség fejlődésére. Az iszlám világnak nincs ilyen koncepciója, a Világ Kalifátus csak egy illúzió. A muzulmánoknak nincs jó erkölcsű, igazságos tárdadalom felépítését célzó programjuk. A dzsihádisták elméleti győzelme az emberiség archaizálásához és degradálódásához vezet.
A japán és az indiai civilizációk magukba zártak, komoly rendszerbeli hiányosságokkal. Nincs erőforrásuk ahhoz, hogy egy igazságos világrend felépítésének folyamatát irányítsák. A teremtőnek sincs nincs ilyen globális koncepciója.
Kína rendelkezik alkotói lendülettel, de ez nem elegendő ahhoz, hogy globális folyamatot vezessen le. De támogathatják azt a mozgalmat, amely az igazságos világ felépítéséhez vezet. Jelenleg Kína a virágzásának tetőpontján van, de megjelennek negatív tendenciák. Egy újabb világháború katasztrófába sodorhatja Kínát, amelyben elpusztulna a lakossága nagyobb része.
A nyugati civilizáció tulajdonosainak győzelme a gonoszság és sötétség erőinek győzelmével járna a Földön. A túlélő emberekre elektronikus koncentrációs tábor vár, a kiválasztott kasztok hatalma a " beszélő eszközök" felett. Lehetséges, hogy a behódolás a Sátánnak globális jellegű lesz.

Egyetlen út vezet Oroszország és az emberiség megmentésére, az SZU-II. Bár az neosztálini, de nem hruscsovi-gorbacsovi lenne. A receptje elég egyszerű, semmi komplikált sincs benne. Csak politikai akarat szükséges hozzá. Mindez Sztálin alatt már létezett:
Az ország területén belül az " ötödik hadoszlop", a tolvaj rétegek, a csubajszok - és szergyukov-félék teljes felszámolása, az etnikai bűnözés és a drogmaffiák likvidálása, a gazdaság kulcságazatainak állami kézbe adása, a nemzeti köztársaságok és autonómiák megszüntetése a kulturális autonómia megőrzése mellett. A szovjet oktatási és nevelési rendszer visszaállítása, melyben a " Légy készen a munkára és a honvédelemre" elv működne. Igazságos sajtócenzúra , demográfiai program, amely az őslakosság létszámának , elsősorban a kihaló nemzetek létszámának gyors növekedésére ösztönöz.
Az abortuszok megszüntetése ( kivétel az orvosilag indokolt esetek), a több gyerekes családok ingyen lakáshoz juttatása, a nők visszahelyezése a családba, a főállású anyaság intézményének megteremtése.
Oroszországnak az első országnak kell lennie a világon, amely a jövőbe lép.

A külpolitikában : Az egykori nagy Oroszország töredékeinek, Orosz Föderáció, Ukrajna, Belorusszia újraegyesítése, kiegészülve esetlegesen Kazahsztánnak és Örményországgal. A nemzetközi helyzet kiéleződése esetén a Balti országok, Moldova, a Dél -Kaukázus és Közép-Ázsia orosz befolyási övezetbe való bekapcsolása. Ezek az országok nem válhatnak az ellenség hídfőállásaivá. Emellett feltétlenül újra vissza kell állítani a zsidók letelepedési övezetének határait. A tömeges bevándorlás nagyon rossz dolog. Nomád törzsekre, akik csak meleg helyet keresnek maguknak, nincs szükség .Olyan emberek áttelepülése lehetséges, akiknek képességére, szaktudására igény van. A rokonlátogatásra és a belföldi turizmusra továbbra is van lehetőség.
A határokon kívül eső országokra III. Sándor elvének alkalmazása: " Oroszországnak csak két szövetségese van, a hadserege és a flottája."
Oroszország már eleget harcolt olyan idegen háborúkba beszállva, amelyek nem feleltek meg nemzeti érdekeinek.
Nem szabad belemenni a " spanyol szcenáriókba". Szíria küzdjön meg egyedül. Részünkről politikai, erkölcsi támogatás, fegyver, lőszer eladás történhet. Meg lehet osztani velük a hírszerzési információkat.

Globális politikai környezetben- tartunk irányt egy igazságos világrend felépítésre. Ehhez meg a csatát meg kell vívni.
A globalizáció folyamata létező. Ha azt megállítani nem lehet, az élére kell állni! A harc elvetése ahhoz vezet, hogy Oroszország más tervezetek tárgyává válik, befolyása alá kerül. Ez kétségtelenül vesztes pozíció lenne. Oroszország az elért hazai sikereivel köteles a világnak másfajta utat mutatni, amely felfelé vezet. Őszintén be kell ismernünk, hogy nincs arany középút.
Az embereknek az istenek útján kell menniük ,bölcsebbé és erősebbé kell válniuk, kilépve a bölcsőből, vagy lesüllyednek vad emberré. A XX. és XXI. század határán az emberiség először állította meg saját felemelkedését, és elkezdődött a visszafejlődés, ellaposodás folyamata. Ez nagyon veszélyes pillanat. Feltétlenül meg kell állítani a hanyatlást és folytatni a felemelkedést!
Link
Itt az első része is, de nem fordítom le.
Link

Na, ehhez mérten tessék értelmezni a banki kavarásokat, hitelesek tortúráját és az értelmet, amit itt minden szinten láthattok meg nyilvánulni. A holokoszt is lassan bebukik, ahogy a többi hazugság is, de a köznép nem kicsit van elbutítva és ami még ettől is rosszabb, a felsőbbnek nevezett réteg is nagggggyon nemnormális és egyre zavarodottabb lesz. A tünetek ma már üvöltenek és már olyan sokan vinnyognak, hogy én már csak hátra dőlök és elkezdem „terapizálni” a sok paranoiás hirtelen-ébredőt.

Mozgolódik mindenki és mozgásban van minden. Putyin Nóbel békadíjáról esik szó, bár jobban passzolna nem ez a zsidó maszlagos elcsépelt Nóbel, amit Obama Husszein is megkaphatott, hanem a Konfúciusz Díj lenne esedékes, de arra meg én nem pályázok, nemhogy Kertész Imre a WC-ből előkapart "holokamu-bohóc". Nyilatkozik Geszti Péter is a már-már kötelező paranoiáról és sorra húzzák elő a sok vinnyogó és lassan már békülőbb hangnemben ajvékoló zsidót is. A jövő már eldőlt! A jelen már nincsen! A múlt most tárul elénk.

Pár napja ellátogattunk az Abai Gimnáziumba. Blankának néztünk iskolát és "véletlen" több forrás is oda mutatott. Éppen aznap érkeztünk, amikor a gimnázium hivatalosan is megkapta az Atilla nevet a Klébersberg intézmény-lenntartó kebelén. Bizony Atilla! Cey-Bert Robert történelmi regénye is pont így jelöli a nevet. Szerintem értitek, hogy a jégtörő megroppantotta a bordát és van is nagy rianás a placcon. A többit meg nem ragozom, mert a szaaim szükre szabtam.


https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5236

 

 

Téma: PI Klub - Egy

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása