PI Klub - Közbejelentés/Feljelentés ismeretlen tettesek ellen (Chemtrail, Haarp, ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva! - újra!

2013.07.11 23:21

 

Kapcsolódó linkek..

https://embers-eg.webnode.hu/news/igazmagyar-szigoruan-bizalmas-anyagok-terjeszd-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-mire-kepes-a-hatterhatalom-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/az-imf-igazi-arca/

https://embers-eg.webnode.hu/news/p/

 

Posta Imre weboldala

 

 

"Újra és újra! Kérem továbbítani a polgári védelemnek, tűzoltóságnak, ipari biztonságnak, katasztrófavédelemnek és a honvédségnek is (de minek?)!"

Nem találjátok érdekesnek, hogy a nagy korszakos árvíz idején és azt megelőzően is folymatosan "permetezik" az eget és mesterséges esőztetés folytatnak szerte Európában, de én itt látom az eget és küldhetnék nektek százasával fotókat, hogyan készül a "chemtrail" felhő. Nem kondenz, hanem Kóhn-denz csík...és ma már nem kell ugye magyaráznom, hogy a majd 3 éve megtett feljelentésemre csak az ORFK gazdasági igazgatósága nekergett valami semmitmondót. Az eltelt 3 év ezresével szülte a bizonyítékokat az időjárás-manipulációval kapcsolatosan, amely ma már értelmes és némileg tájékozott ember számára nem "összeesküés-elmélet". Manapság a Bilderberg csoportnak nevezett "világkormányról" is naponta cikkezik a kóser sajtó és persze a zsidó mocsok dől, borul minden csatornából.

Tegnap Budán rásegítettek a dunai árvízre, de a véletlenekben ugye nem hiszünk, amikor tudjuk, hogy azok nincsenek.

Jégeső és felhőszakadás: az időjárás az árvíz oldalán áll
WA
Forrás: MTI
2013. június 07., péntek 20:07
Szombatra az egész ország területére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A zivatarokat jégeső, viharos szél és felhőszakadás kísérheti.


https://mno.hu/belfold/jegeso-es-felhoszakadas-az-idojaras-az-arviz-oldalan-all-1165695

Mit ragozzam? Hívjátok dolgozni az embereket mega katasztrófavédelmis idióták, katonták és az adakozók mit sem tudnak arról, hogy mi és miért zajlik a fejük fölött éppen, a szó természeti, természet ellenes és kóhn-krét politikai céllal bíró céljairól. No ezt nem egy ORFKs hülye fogja lerendezni, az biztos, sem egy bírónak nevezett idióta...ezt már tudjuk. Nincs kedvem most összeszedni nektek az elmúlt 3 év teljes bizonyíték-tárlatát, de olvashattok utána, ha képesek vagytok bármit is felfogni abból, ami itt sokások éve a hátatok mögött és éppen a ti álcátokkal zajlik.

Itt van emlékeztető a korábbi feljelentésemmel. Ne a gazdaságis barmokra toljátok rá, hanem a titkosszolgálatokra, akik talán már nem teljesen debilek.

Orbánt, gyurcsányt meg az álPinyót nyugodtan tereljétek ki a gátra áderrel, aztán pukkantsatok egyet a tapluk alatt, mint az a kolontári gátszakadás esetében tettétek. Ideje lenne már a dohány-biznisz után a Dohány utcátból is együtt ezzel a már emlegetett szemáttel a vascipős holotúlélő bandát kimosná innen a Duna egy füst alatt. Legfeljebb a Dunát is leantiszemitázhatja ez a parazita banda.

Itt az emlékeztető!


2010, július 08. !!!!


https://serverdomain.info/pi/archiv/comment.php?comment.news.2161

Közbejelentés/Feljelentés ismeretlen tettesek ellen

https://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=3306&c_start=10


Környezet-károsítás, időjárás-befolyásolás, mérhetetlen gazdasági károkozás, szándékos egészség-károsítás és legfőképpen a nemzetbiztonsági szempontból értékelendő, spekulatív célú, a nemzetgazdaságot gyengítő, a költségvetést terhelő, az időjárási „anomáliák” özönvizek, vihar és jégkárok miatt, az elértéktelenedett földekről a kisemmizett emberek tudatos „elterelése”, közvetett módon való megölésük (egészségügyi vészhelyzet okozása) földterületek megszerzése és a kapcsolódó egyéb bűncselekmények miatt feljelentéssel élek.

Az első 150 hozzászólás:
Link


Az elmúlt pár hónap időjárási anomáliáit megfigyelve és észlelve azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy szándékosságot kell feltételezzek ezen jelenségek mögött, arra sarkalt, hogy utána nézzek a kiváltó okoknak. Ma már köztudott, hogy bizonyos államok rendelkeznek olyan technikával és technológiával, amely alkalmassá teszi őket arra, hogy durva beavatkozásokat eszközölhessenek a Föld ökológiai rendszerébe és a szokásos időjárási periódusokat is felborítsák ezáltal. Okom van feltételezni, hogy számos Magyarországon és külföldön induló repülőgép szórja felettünk a számomra ismeretlen összetételű, de vélhetően az egészségre is igen ártalmas vegyszereket (szerves és szervetlen egyaránt lehet közöttük), hogy felhőket „gyártva” időjárási frontokat alakítsanak ki, eddig még nem tapasztalt viharokat, villám-jelenségeket okozzanak. Az utóbbi három hónap bőséges adattal szolgál ennek következményeire is. Több állam elismerte már, hogy manipulálja a fizikai környezetünket, de nálunk ez most ilyen tömeges mennyiségben új jelenségnek minősül, aminek vélelmezett, de közvetlen következménye a sok, soha nem látott áradás és elöntött falvak, emberemlékezet óta meg nem élt viharok és jégesők, ciklonok, hurrikánok hirtelen megjelenése és tombolása.

Az ügy háttere és okai nagyon összetettek, de vitathatatlan, hogy a fölöttünk lévő égbolton zajló tevékenység emberi kéz munkája. A határainkon átnyúló bűnözői körökkel koordinált tevékenység valószínűleg a pénzpiaci háttérhatalmi elit által irányított (zsidó) kormányzat egyes megfizetett emberinek tudtával és közreműködésével zajlik, de Magyarország tekintetében a H1N1 kamu-járvány és manipulált (vélhetőleg az egészségre igen ártalmas) vakcina ügyében, a cigány-magyar polgárháború kirobbantásának előkészítésével megbízott titkosszolgálati tevékenység (Mossad-CIA), Magyarország zsidók általi fegyveres (de fegyvertelennek álcázott) nyílt megszállása mellett kiemelt prioritással bírt eddig is, csak mély elhallgatás övezi mindezt a kollaboráló hatóságok részéről.

Lehet, hogy megrökönyödéssel fogadják ezt a feljelentést, hiszen abszurd maga a helyzet is, és én magam is tanácstalan vagyok, hiszen tudom, hogy magyar tekintetben is (az eddigi tevékenységük alapján joggal feltételezett) hazaárulóknak kellene kivizsgálni egy olyan ügyet, amely államközi, sőt magasabb szinten van elrendelve és koordinálva, de nem csüggedek, mert a H1N1 vírussal kapcsolatosan megtett feljelentésem is hatással bírt, még ha ezt itt éppen az üzletileg érintett zsidó körök mélyen el is akarják hallgatni. A feljelentés mellé a honlapomon www.postaimre.com (az oldalt rendszeresen támadják és rövid időszakokra de elérhetetlenné teszik „valakik”, s már többször kellett elköltöltözetni, pedig a MAGYAR nemzet és a világ biztonsága érdekében pótolhatatlan munkát végzünk rajta és általa)összegyűjtött anyagokból, irodalomból, bizonyítékokból is mellékelek pár oldalt. A tárgyban szereplő téma sokakat megihletett és komoly kutatómunka vette kezdetét azzal kapcsolatban, hogy kiderítsük, milyen gazdasági, katonai, társadalmi, etnikai és politikai érdekek fűződhetnek ehhez a tevékenységhez egy olyan megyarellenes kormányzat részéről, amelyet tudvalevőleg is Tel-Avivból, New Yorkból és Brüsszelből instruálnak. A kérdés nemzetbiztonsági vonatkozású és felveti a hazaárulás súlyos kérdéseit a katonai hírszerzés, a meteorológiai szolgálatok, a repülés-technikai és kiszolgáló személyzet és minden más érintett csoport részéről. A feljelentést magát, nyílt anyagként kezelve küldöm meg minden számba jöhető szervezetnek, mert erről mindenkinek tudnia illik, ugyanis az alább elővezetett környezeti beavatkozásoknak mindenki szenvedő alanya, kárvallottja is lehet, s nem is biztos, hogy szemét az égre függesztve érzékeli, hogy nem a természet, hanem az emberi beavatkozás miatt veszett oda a termése, vagyona, egészsége. Kérem, kezeljék az alábbi kiegészítő információkat keretanyagként és NE zsidó szakértőkkel, hanem a témában jártas magyarokkal, székelyekkel (ott sok halálos áldozatot is követeltek az enorm áradások) és lengyelekkel, szlovákokkal, franciákkal, ukránokkal, oroszokkal…is kéretik megvizsgálni, mert az NNYI-nek erre van lehetősége az Interpol-on keresztül. Az anyagot megkapja az NBH is (AH), mivel ők direktbe vannak kapcsolva a Mossad hálózatba és a CIA „barátaik” kezén átfutó nemzetközi bűnözői bankárvilágon keresztül hátha több információhoz juthatnak a kérdésben.

Kérem, hogy lehetőleg még ebben az évtizedben jelezzenek vissza legalább a vételről, s elutasító válasz esetén úgy veszem, hogy lemondtak az önvédelem jogáról, amit úgy értelmezek, hogy mindazok, akik vélelmezetten bűnösek a felvázolt cselekményben, szabadon likvidálhatók, s tettenérés esetén bármely arra alkalmas eszközzel azon légi-járműveket, amik bizonytalan konzisztenciájú anyagot lövellnek az éterbe, megsemmisíthetőek. Ha nem védenek meg az elvileg ezért fizetett alkalmazottak, akkor egyet kell értenünk abban, hogy az önvédelem lesz kötelező, amelynek - némi felkészülési idő után - az ügyet elbagatellizáló, elkenő értesítettjei is társtetteseivé, cinkosaivá válhatnak. A Btk. remek felhatalmazást ad mindehhez, s elérkezett az ideje, hogy saját hatáskörbe vonjuk önmagunk és családjaink védelmét. Remélem, ebben egyetértünk!

A teljes ügy nagyon szövevényes és széleskörű áttekintést, összefüggések ismeretét feltételezi, amelynek politikai, etnikai szálai egy sokkal nagyobb és globálisabb terv részét képezik, amelynek megértése elengedhetetlenül szükséges a nemzetbiztonsági szempontok figyelembevételéhez és helyén való értékeléséhez. Ezért arra kérem az aktuális hatóságot (amelynek irányítóival és munkatársainak vezető rétegével kapcsolatban nincsenek illúzióim), hogy korábbi feljelentéseim, bejelentéseim tartalmával együttesen értékeljék a helyzetet (In-Kal zsidó hátterű térnyerése, cigány-magyar polgárháború kirobbantására tett Mossados előkészület, H1N1, zsidó katonaság és telepesek beszivárogtatása az országba, a média teljes elzsidósítása…a politikai és közigazgatási elit (akik származási szempontok szerint lettek kiválogatva) hazaárulása, MAZSIHISZ, egyházak, szekták szerepe, titkos földárverezések, a magyar köztulajdon átjátszása idegen (izraeli) kezekre, honvédség leépítése, rendőrség elzüllesztése, cigánybűnözés, szaporítás „bátorítása”, bankok hitelein keresztüli eladósításunk, …és még sorolhatnám, de olvassanak csak www.postaimre.com –ot és minden ott észlelt, bűncselekmény gyanúját felvető estben kérem, indítsák el a szükséges eljárást! Meggyőződésem, hogy jelenlegi helyzetünkben egy háború felé sodródunk, amiben minden magyarnak veszítenivalója van! Tegyünk érte, hogy ez ne így legyen!

Az alábbiakban itt van egy kis kigyűjtött anyag, link-gyűjtemény, de érdeklődés esetén bővebb információval is szolgálhat egy arra rátermett „önjelölt” kutató, aki egészen komolyan veszi ezeket a jelenségeket és azok hatását.
HAARP & Chemtrails?
A szolgálatok és a "kiszolgáltatott" kormányok figyelmébe!

Ez az anyag tegnap érkezett hozzám. Két saját fényképpel toldottam meg és a meteorológiai és a légügyi, katonai és titkosított szolgálatok figyelmébe ajánlom! Még az is kiderülhet, hogy a múlt év őszen valahol a Bakonyban észlelt antenna-hálózat-nak is van köze mind a lengyel, mind pedig a hazai, hatalmas károkat okozó árvizekhez? Az, hogy vegyi-felhőket "gyártanak", már bebizonyított tény. Az időjárás manipulálása sem lehet kétséges! Mindennek a célja az országok gazdaságának gyengítése, népirtás, figyelemelterelés és jelen állapotunkban a különleges rendszabályok keretében katonai alakulatok, eszközök mozgatása, az érintettek kondicionálása a rendkívüli állapotok bevezetéséhez. PI

Itt a kapott anyag is!

"Sokat volt mostanában emlegetve a HAARP a monszun-jellegű időjárás miatt. Ennek az eddigi alapja leginkább az lehetett, hogy ennyire meghülyült időjárás már pár száz éve nem volt.
Amiért írok, az az, hogy valószínűleg sikerült erre bizonyságot is szereznem. Én úgy jutottam hozzá, mint vak tyúk a tyúkszeméhez és ezáltal is szeretném megköszönni annak a barátomnak, aki hozzám eljuttatta az anyagot és az ő barátjának, aki pedig elkészítette. Mivel kifejezetten megkértek, hogy anonimitásban akarnak maradni, ezért minden árulkodó jelet eltüntettem a következő képekről. Nem akarok idegen tollakkal ékeskedni, de nem fedhetem fel, kitől jött az anyag - mindazonáltal hálás köszönetem nekik ha olvassák (és akkor is, ha nem). Remélhetőleg rövidesen valamilyen formában valahol a teljes videó is a Nagyérdemű elé lesz tárva, de ezt még fixálnom kell az alkotókkal.


Az anyaghoz.
A következő képek a mindenki számára nyilvános Blitzortung nevű német weboldalról lettek leszedve, ami a villámok eloszlását figyeli világszerte, de minket most csak Európa érdekel. Ezeket a barátom barátja rendszeresen loggolta, így folyamatosan dokumentálva lett minden kép percről percre, majd ezeket egy videóvá animálta - ebből vannak kiemelve a képek. Minden színes pötty egy villámot jelent, a színük nem az erősséget, hanem a becsapástól eltelt időt jelenti (fehér - legújabb, vörös - legrégebbi, 20-tól 120 perces időintervallumban). Ezáltal egymás mellett lehet látni olyan villámcsapásokat, amelyek ezen 2 órás időközön belül nem sokkal egymás után csaptak be és ez lehetővé teszi bizonyos trendek megfigyelését. És erről van szó...

Aki már látta HAARP-támadás radarképét, az tudja, hogy kör ill. vastag gyűrű, esetenként spirálisan megtekeredett alakban szoktak elrendeződni az impulzusok. Ennek nagyon szép példáit mutatja be Colin Andrews 2010 januárjából Ausztráliából - Link - . A HAARP lényegét gondolom az oldal olvasótábora nagyjából sejti, de csak nagyon röviden összefoglalnám azoknak, akik mégsem. HAARP-nak eredetileg egy Alaszkában felállított antennaerdőt neveztek (azóta már több is van a világon, minálunk nagy valószínűséggel egy közelebbi állomás "dolgozott"), amely alacsony frekvenciájú elektromágneses sugárzást bocsát az ionoszféráig, ezzel azt feltölti, felmelegíti és lencse-szerűen megemeli. Az igy kidudorodó ionoszféra aztán már "fókuszálható": a hullámokat bizonyos területekre és bizonyos frekvenciákkal veri vissza, ami iszonyatos eredményekhez vezet(het): hurrikánokhoz, tornádókhoz, de akár földrengésekhez is.

Mit lehet laikusként párszori megnézésre leszűrni a videóból?
1, Tekintve, hogy a villámok esetében szintén elektromagnetikus jelenségről van szó, a villámtérképeken megjelenő, időnként az én gusztusomnak már túlságosan szabályos alakzatokat vélek felfedezni, amiknek eszük ágában sincs a pl. a MODIS műhold felvételein elérhető időjárási tendenciákhoz igazodni. Ezek a többnyire vékony körcikk-alakú elrendeződések pedig szintén minden esetben ugyanabba a pontba: kb. valahova a Dánia és Svédország közötti szigetekre mutatnak.
2, Ha a teljes intervallumot nézem, mintha az egyes időszakokban mindig egy bizonyos terület lenne "célba véve".
a>

Május 15-18: Dánia, Svédország, Finnország, majd egyre inkább a Balti államok, Lengyelország, Belorusszia, Ukrajna.
Május 18-20: Olaszország, kisebb mértékben Ukrajna, Svédország...
Ukrajna, dél-Svédország, Görög- és részben Törökország, majd "villámcsönd", csak Lengyelországban van egy pár furcsa "csomó" - itt kis helyre koncentrálódva rengeteg a villám, mig egy arasszal arrébb semmi...
Május 21: újabb sugárirányú gócok keletkeznek Görög- és részben Törökországban valamint dél-Svédországban, egy kicsit később nyugat-Magyarországon.
Május 22: a Balti országoktól egész Görögországig tartó széles sáv egyszerre "felizzik", majd a sáv lassacskán csúszik nyugat felé (Ausztria, Németország)
Május 23: az előző napi forgatókönyv szinte pontos ismétlése.

Május 24: szintén sugárirányban Skóciából villámgócok indulnak el Németország-Csehország felé (fölé), mig a már emlitett kelet-európai sáv ismét "felizzik"

Május 25-29: a fő gócpont a Kárpát-medence és környéke. Európa több sarkából induló gócok vannak mintegy a Kárpát-medence fölé "terelve".
Bár nekem ez a sok véletlen szinte tökéletesen bizonyitja a HAARP-beavatkozás tényét, jó lenne mindenesetre, ha *igazi* szakértő is beszállna a kutatásba. "

(Ezt a két felvételt a saját kertembõl készítettem. Szerintetek ezek éppen eltűnő kondenzcsíkok? PI)

Kiegészítés: "Szeva Imre, azóta (a talicskázás szüneteiben) utánanéztem és kb. a sugárirányú "izéknek" a középpontjában van a HiScat/Teracom nevű svédországi 'haarp-jellegű' állomás. Ha ismered a Gugle Earth-ot, potyogd be ezeket a koordinátákat:
55°48'33.74" N
13°43'45.05" E
Nem olyan nagy "barom állomás", mint az alaszkai vagy a perui, de rendszerint a norvég EISCAT állomással együtt emlegetik. Az meg állítólag több mint 200x erősebb az alaszkai haarp-nál (bar területre az se nagy, hiába, úgy látszik közben "upgradelték" a technológiát)... De ez csak feltevés, egyelőre ne vedd készpénznek."
Interaktív Világtérkép

-------------------------------------------------------------------

Vádirat, contrails kontra chem-trails!

Az Egyesült Államok Légiereje korábban kijelentette, hogy a keresztbe-kasul húzódó kémiai csíkok az égen, egyszerű kondenzcsíkok, amelyeket a repülőgépek hajtóművei okoznak. Megjelenésük, és az ezekkel kapcsolatos, szerintük összeesküvés-elméletek, 1996-ban kezdődtek. A hivatalos vizsgálat elutasítása arra hivatkozott, hogy "nem tudományosan elismert jelenségről" van szó!
Valamelyest hozzásegít a megértéshez az Új világrend napirendje, amelyben Henry Kissinger kijelenti: Ön és Kedves Családja "haszontalan zabálók"!
A permetezési tendencia 1997-ben felerősödött, és 1998-ra javában tombolt már, de igazából 2004-2005-ben húzott bele a háttérhatalom. Hihetetlen fény -és radarképek tömege bizonyítja, hogy az időjárás megváltozását nem a globális felmelegedés, hanem bizonyos népirtási érdekek okozzák! Ezek az érdekek alkalmazzák gátlástalanul a HAARP technológiát, ugyanezek az érdekek szabadítanak a világra, hol a népességet, hol a népesség pénztárcáját pusztító, ill. az utóbbi esetében, kizsebelő járványokat. A csalások - élükön a WHO-val, az ENSZ-el, és természetesen a gazdasági pusztulást sürgető, bevezető, és következetesen végrehajtó Bilderberg Grouppal - sorra kerülnek nyilvánosságra, de a kegyetlen arcátlanságnak nincs határa!
Korábban az USA területén volt nagyobb arányú az időjárás befolyásolása, de 2010-re Európában is összpontosított támadást intéztek Európa lakossága és mezőgazdasága ellen!
2009. január 25-én közölte le a Daily Telgraph az EKB (Európai Központi Bank), nem nyilvánosság elé szánt tervezetét, amely néhány óra múlva cenzúrázásra került.
A tervezetben az EU tagországok gazdaságának leépítése, a nemzeti parlamentek jogkörének lekorlátozása, és a katonai irányítás bevezetése szerepelt! Amint tapasztalható, már nem csak eladósításokkal fosztogat Brüsszel, az IMF, a Világbank, Izrael és a FED, hanem a lakosság életterének, élelmezésének lehetőségeit is elveszi!
Ez utóbbi lehetőséget ad, a közeljövőben bevezetendő katonai irányításnak. Akik a háború kitörését várták korábban, megnyugodhatnak! Nem marad el, de az európai élelmiszerhiány, és az Irán-Izrael-USA háború miatti elrendelt katonai irányítás alatt, "lehet majd háborúzni" (akinek még lesz ereje hozzá, éhesen, betegen, savas esőtől áztatva)! Az USA augusztus végére már öt repülőgép-hordozót, és kísérő hajóit telepíti át az iráni blokádhoz, háborús indokként most "elveszett", feltehetőleg iráni kézben lévő atomfegyverekre hivatkozva.
Európa mezőgazdaságának időjárás-befolyásolással történő kivégzése látszólag nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez, de kidolgozták a világ népesség csökkentésének atomfegyverek bevetése nélküli tervét! Ebben a tervben az éhínség is szerepel, mint emberiség ellenes fegyver, de egyre szélesebb spektrumban támadnak! Banki csalásokkal, korrupt, megvesztegetett, megalkuvó politikusokkal, mondvacsinált adósságokra hivatkozva kifosztják a világ népeinek egy jelentős részét, a másik felét, pedig a gazdaságaik felszámolásával kényszerítik fizetésképtelenné vált piacaik felszámolására.
Minden eszközt bevetnek!
A tudósok már elismerik, ahogy a H1N1-es csalást is be kellett hogy ismerjék, hogy a légi járművek permetezései alkotnak mesterséges felhőket, hogy "blokkolják vele a napot". A Fehér Ház tudományos tanácsadóját, John P. Holdren-t kérdezték, hogy milyen hatás okozza a "természetes gőzt", amikor a valóságban is meg lehet állapítani, hogy a chemtrails, emberekre egészségkárosító anyagokat tartalmaz. A válasz, a sokat hallott 25000 láb feletti, -30 fokos levegőben vígőz "kikristályosodásáról", már unalomig ismert, csak nem igaz jelen esetben! Hasonló válaszokat kaptunk, a H1N1 kialakulásával, elterjesztésével, az etil-higany tartalmú "védőoltásokkal", és a WHO által elrendelt 6-os pandémiás fokozat elrendelésekor is, miközben Ukrajnában nem csak kisrepülőkkel, de AN-124-es, nagyteherbírású szállítógépekkel, szárny kilépő éleken elhelyezett nanocsöves szórófejekkel is fertőzték a lakosságot!
Természetesen, chemtrail nem természetes jelenség, mint ahogy állítják. Tíz évvel ezelőtt, még a repülőgépektől származó kondenzcsík perceken belül eltűnt, de most azt akarják elhitetni, hogy ugyanaz az anyag most felhőzetet hoz létre. Ez lehetetlen anélkül, hogy valamilyen anyagot ne használjanak fel felhő, vízcsepp vagy jég képzésére!
A mainstream tudomány és a tudományos élet elutasította a chemtrails permetezés tényét, a fantasztikum és a paranoia összeesküvés-elméletei közé sorolva, bár most már elismeri, hogy vannak ilyenek, de arra hivatkozva, hogy azok a természetes és nem mesterségesen előidézett képződmények. A valóságban a chamtrail-ek okozzák a föld éghajlatváltozását, rásegítve a HAARP technológiával, de a globális felmelegedés dogmája mindig alkalmat ad a John P. Holden féléknek, akik, mint ő is, 1997-ben kiadott könyvében, az Ecosciens-ben, a vízellátás mérgezését javasolta, hogy az emberek tudtukon kívül sterilizálhatók legyenek. Mindez a globális ellenőrzés, ellenőrizhetőség kialakítása érdekében!
1997-ben még felháborodtak ezen egyesek, ma már Bill Gates és neje, büszkén dicsekednek évi 2 milliárd fontnyi, erre a célra adott támogatásukkal, természetesen a New York-i Milliárdosok Klubjával együtt, akik szintén lelkesen támogatják a harmadik világ, és az eredményeken felbuzdulva, az egész emberiség szinte teljes kiirtását!
A légköri sugárzás mérését (ARM) Programot, az 1989-ben létrejött finanszírozás mellett az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma (DOE), szponzorálja. A DOE Hivatal Tudományos és Irányítási Hivatal Biológiai és Környezetvédelmi Kutatás egyik ARM programja, a Közvetett -és Semi-Direct Aerosol kampány (ISDAC), célja a "felhő szimuláció" és a "aeroszolos letöltések" mérése. Egy másik program keretében az Energiaügyi Minisztérium légköri Tudományos Programja, "a légköri folyamatok átfogó értelmezése és ellenőrzése, a szállításra irányul, átalakítási, és az energiával kapcsolatos nyomok a vegyi anyagok és a por vonatkozásában." A por, például az izlandi "szabályozott" vulkánkitöréssel, a légkörbe került, és remekül "hasznosítható" csapadék és jég képzésére, mivel évekbe telik, mire a mikroszkopikus szemcsék leülepednek. A DOE honlap azt állítja, hogy "A jelenlegi "kutatás" középpontjában álló program, az aeroszol permetezéssel kikényszerített éghajlatváltozást vizsgálja: mivel az aeroszol képződés, és fejlődése, valamint az aeroszol tulajdonságai befolyásolják, közvetlen és közvetett hatást gyakorolnak az éghajlatra és az éghajlatváltozásra".
Az Egyesült Államok kormánya (ennek megfelelően az EU vezetése is), és a tudósok már bombázzák az eget és a savas esőt okozó szennyezőanyagként kén-dioxidot juttatnak a magas-légkörbe, amelynek állítólagos célja, a globális felmelegedés
elleni küzdelem! A "geo-mérnöki" beavatkozás, annak ellenére, hogy az intravénás aeroszol a felső légkörben ismert és ismeretlen veszélyeket hordoz magában, a bolygót veszélyezteti. A javaslatot, hogy eloszlassák a kén-dioxidot, és megpróbálják visszatükrözni a napfényt, már korábban is vitatták, ahogy a londoni Guardian, 2008. szeptemberi cikkében is: A radikális eszmék elleni küzdelemben a globális felmelegedést is fegyverként lehet alkalmazni, amelyet Ken CALDEIRA, vezető tudós (az éghajlatkutatásai alapján a Carnegie Institution a Stanford, California), szorgalmaz, aeroszolok befecskendezésével a légkörbe.
Az egyik lehetőség az, CALDEIRA szerint, hogy "a sztratoszférába kell lepíteni", "jumbo sugarakkal" a felső légkörben, apró részecskéket, például kén-dioxidot". Szétterítve, mintegy 1 millió tonna kén-dioxidot évi szinten, ami 10 millió négyzetkilométerre lenne elégendő, hogy visszatükrözze a megfelelő mennyiségű napfényt". A jelenlegi kísérletek hasonlóak CALDEIRA javaslatához. Az Egyesült Államok kormánya, eddig is támogatott tudósokat, pl. az U.S. Energiaügyi Minisztérium (DOE), a Savannah Nemzeti Laboratóriumát is, akik tavaly hatalmas mennyiségű lyukacsos falú" üveggömböt lőttek a sztratoszférába.
"A projekt szorosan kapcsolódik egy ötlethez, a Nobel-díjas Paul Crutzenére, aki "747-es repülőgép küldését" javasolta, óriási mennyiségű kén részecske feljuttatásával a sztratoszférába, így lehűtve a légkört".
Az ilyen programok csak karcolások a felületen, ami szokás szerint egy hatalmas és átfogó, "fekete-költségvetéssel" finanszírozott geo-mérnöki projekt a bolygón! Alig vagy egyáltalán nem törődnek a környezeti következményekkel, valamint ismeretlen kihatásaival! Transzformálva, hasonló, mint a H1N1 járvány kirobbantása érdekében kiásott eszkimó asszony holtestéből nyert spanyolnátha vírussal való világméretű fertőzés, majd a "megelőzés és gyógyítás" álarca mögé bújva, pénzrablás, terrorizálás, kényszeroltások, és bebörtönzés lehetőségeinek megteremtése, az anyagilag
természetesen érintett WHO, ENSZ, EU és USA-kormány indítványra!
Nem lehet tudni, mi történik, amikor a környezetet feltöltik kén-dioxiddal, mivel a vegyület a fő összetevője a savas esők alapanyaga, de cseppképzésre ezüst-jodidot, bárium-oxidot, alumíniumot, higanyt és ólmot is alkalmaznak, amelyek az EPA szerint, is a tavak, patakok savasodását, szennyeződését okozzák, valamint hozzájárulnak növényzetet, főleg a fákat érő károkhoz (pl. vörös fenyő), és számos érzékeny erdőtalajéhoz is. A jelentés szerint: ”Ezen túlmenően, a savas esők felgyorsítják az építőanyagok és festékek bomlását, beleértve a pótolhatatlan épületeket, szobrokat, melyek részei a nemzetek kulturális örökségének".
Az "ilyen programok" önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy komoly egészségügyi kérdéseket is felvessenek, mivel nem csak a flórát teszik tönkre, az időjárás megváltoztatásával, éhezéssel fenyegetik a faunát is, de egészségkárosító hatásai
is megdöbbentőek. A kén-dioxid, és a savas esők, laboratóriumi kísérletekkel igazoltan, neurológiai hatásokat és viselkedésbeli változásokat, vérkeringési zavarokat okoznak, szívkárosodást, gyomor és bélrendszeri betegségeket, reprodukciós hibákat, látás problémákat, immunrendszer-károsodást, máj és vese problémákat, hallászavart, anyagcsere és hormonrendszer zavarokat, bőrgyógyászati problémákat, fulladást, tüdőembóliát idéznek elő!
Stephen Schneider a Stanford Egyetemen, űrhajók küldését javasolja a felső légkörbe, miközben tudományos körökben is elismert, hogy az ionoszféra és a sztratoszféra egymásra való kölcsönhatásait sem ismerik!
2008-ban, a KSLA vizsgálata megállapította, hogy a nagy magasságból chemtrailokból földre hulló anyagban, magas Bárium (6,8 ppm) és az ólom (8,2 ppm), valamint nyomokban egyéb vegyi anyagok, beleértve az arzén, króm, kadmium, szelén és ezüst is megtalálható. Egy kivételével ezek fémek, toxikus hatásúak.
A KLSA hírösszefoglalója a Báriumra összpontosított, amely a kutatások szerint azt mutatja, hogy ez "fémjelzi chemtrailokat". KSLA talált Báriumot szinte minden mintában 6,8 ppm vagy nagyobb arányban, ami "több mint hatszorosa az EPA által meghatározott mérgező szintnek." A Louisiana Department of Environmental Quality megerősítette hogy magas Báriumszintet mértek, bár véleményük szerint, ez "nagyon szokatlan".
Ismételten eljutottunk oda, hogy a háttérhatalom, a kabbalista bankárkaszt, a "fekete arisztokrácia", karöltve a politikus, nemzetüket elárulókkal, a rablás kedvéért, saját -és utódaik jövőjét sem tartja fontosnak, még kevesebbre tartva, a még kiszolgáltatottabb, csak áldozataiknak szánt embertársaikat (bár ezeknek a hóhér legyen az utolsó barátja)!

„Sziasztok!

Elkészült a video, ahol együtt láthatók a műholdfotókon áramló felhőzet és a bemért villámlási pontok.
A lejátszásához az ingyenes x264vfw kodekre van szükség, letölthető:
https://sourceforge.net/projects/x264vfw/files/x264vfw/22_1629bm_23430/x264vfw_22_1629bm_23430.exe/download
vagy pedig a korábban említett BSPlayer-re, ami letölti a szükséges kodeket is:
https://bsplayer.en.softonic.com/download

Érdemes többször is megnézni (hang nélkül) , egyes pontokon megállítani (BSPlayer-rel megállítás után jobbra-balra nyilakkal képkockánként lehet előre-hátra haladni).
Könnyebb az összefüggéseket felismerni, ha az ember sokáig egy-egy részterületre (pl. a képernyő egy negyedére) koncentrál csak, és ott próbálja megérteni a folyamatokat.
BSPlayer-rel lehet lassított (SHIFT+F6) és gyorsított (SHIFT+F5) lejátszásban is nézni a videókat.

Az én megfigyelésem, hogy a villámlásnak észlelt energiaimpulzusokkal el tudják mozdítani az áramló légtömegeket, ez pl. Oroszország felett többször is, és Görögország felett is megfigyelhető.
Ezek az elektromágneses impulzusok határozottan terelgetik, irányba állítják az áramló légtömegeket, felhőzetet.
A nagy mennyiségű vizet szállító felhőzetet főként Grönland(!) felől, az Észak-Atlanti Óceán és Afrika felől küldik.
Rengeteg túl szabályos mintát lehet megfigyelni a felhőzetben és a "villámlások" áramlásában is.
A "villámlások" (érzékelt elektromágneses impulzusok) hatására a szárazföld felett egy pontból feláramló, létrejövő felhőzet keletkezik.
Bármilyen bután hangzik, úgy vélem, hogy a blitzortung-os csapat által érzékelt kisülések nem kicsapják a vizet a felhőkből, hanem felhőzetet hoznak létre.
A kisülések helyét jelző pöttyök időben megelőzik a terület felett megnövekedő (és áramló) felhőzetet. (Az időpontok összehangoltak, már amennyiben helyesen tüntette fel mindkét forrás.)
A vastag felhőtakarótól mentes területek felett megfigyelhető egy halvány, szürke réteg.
Véleményem szerint ezeket a rétegeket hozzák létre a chemtrail-eket húzó gépekből kiszórt anyagokkal és oszlatják el szintén elektromágneses hullámokkal.
Megfordult a fejemben, hogy a chemtraileket esetleg azért húzzák, hogy megnöveljék a légkör elektromos vezetőképességét, hogy kisebb energiaimpulzussal is el tudják érni a felhőképzést.

A tézisem az, hogy az időjárást védelmi célokkal szabályozzák mesterségesen, hogy ellensúlyozzák az elgyengült mágneses pajzs és vékonyodó ózonréteg miatti többletnapsugárzást.
Az árvizek szerintem "mellékhatások", a cél inkább az, hogy elegendő mennyiségű nedvesség legyen a területek felett, amit védő felhőréteggé tudnak majd alakítani.
Ahhoz, hogy ezeket véghezvigyék, szükség van az összes ország kormányának a beleegyezésére, ha másként nem, hát úgy, hogy bábkormányokat hoznak létre.

A video (113 MB) letölthető a következő címről, a linket ne osszátok meg!

(Innen kivettem a kinket, mert másra nem tartozik. PI.)

Remélem, tudtam valamit segíteni, hozzátenni én is a csapat munkájához.

Üdv:…”„Kedves Imre!

Már egy kissé aggódtam, hogy a fórumod, (amit szívesen olvasgatok másokkal egyetemben) nagyobb zárlatot kap, de most már örömmel látom minden a régi.
A júni 22-ei témádhoz küldök nektek egy kis összefoglalót, hátha valakiknek még nem tiszta, hogy mi mindennel próbálkoznak, hogy eltegyenek láb alól minket is, s velünk együtt, még néhány millió lehajtott fejű süketnéma droidot.
Ide bemásolom a szétküldött levelem, jó olvasást hozzá mindenkinek.
Érdemes minden linket megnyitni, mert tele van csomó jó infókkal, /ami nem az én érdemem/, én csak egyrakásra összeszedtem egy linkparádé erejéig.
Tudom, hogy volt már erről szó nálatok, de ilyen összeszedetten csemegézhet benne az összes hitetlen Tóbiás.
Minden jót a csapatnak továbbra is: …

1. rész:

Mitől ilyen "bolond" az időjárás mostanában?

Miért vannak mostanában őrült árvizek?

Miért beteg oly' sok ember hIrtelen a környezetünkben?

Miért halnak meg ismerőseink közül oly' sokan mostanság?

Mitől vannak manapság, úgynevezett "megmagyázhatatlan" furcsa jelenségek ?

Ne legyenek illúzióid.

Minden mindennel összefügg, és talán vannak magyarázatok is rá.

Az alábbi sok-sok link magyrázatot is ad, a sok eddig megválaszolatlan kérdésre.

Jó olvasást hozzá!

Ja! - és utána,

NE FELEDD TOVÁBBKÜLDENI ISMERŐSEIDNEK SEM!!!!!

Ébresztő emberek!

Ébresztő emberiség, mert nemsokára valószínűleg már késő......!

Égi Áldás" azaz Halál az Égből

Link

HAARP: A VILÁGURALOM ESZKÖZE !

Link


HAARP összeesküvés-elmélet

Link


Az angliai védelmi minisztérium RV dokumentumai

Link

Összeesküvés elmélet tlap.hu

Link


HAARP összeesküvéselmélet újratöltve

Link

Esőzések, nyári ősz avagy összeesküvés elmélet ismét


https://lancelotbeka.ingyenblog.hu/haarp-esozeseknyari-osz-avagy-osszeeskuveselmelet-ismet.blog
Link

Titkok linkpark *****

Link

A meteorológiai hadviselésről1

Link

Természeti hadviselés kontra klímaváltozás

Link

Rejtélyes HAARP projekt

Link

2. RÉSZ:

Ébresztő emberek!

Ébresztő emberiség, mert nemsokára valószínűleg már késő.....!

Csíkok az égen


Link


Killer Chemtrails: The Shocking Truth Link


Konspirációs blog

Link

How To STOP Chemtrails: A DIY Solution Link
History Channel Documentary Validates Chemtrails and Weather Warfare - High Definitio

Link

Wie schwächt man Menschen ohne dass sie etwas merken ?

Link

A HAARP program amit titkolnak.

Link

Villámló vulkánok Izlandon? HAARP?

Link

1/4 Chemtrails and HAARP Weather Warfare CONFIRMED by History Channel

Link

Ostobaság völgye freeblog.hu

Link

Morgellons In Chemtrails PROVEN Link

Kondenzcsík és a Cheimtrails csíkok egymás mellett

Link
Weather warfare, chemtrails, on the History Channel 1 - 4

Link

Link

Link

LinkDanger In The Sky - The Chemtrail Phenomenon


Link

Chem-trails on the Discovery Channel part 1 of 3

Link

Chem-trails on the Discovery Channel part 2 of 3 Link

Chemtrails on the Discovery Channel part 3 of 3

Link

TO FIGHT BACK CHEMTRAILS!

Link

3. rész

Ébresztő emberek!

Ébresztő emberiség, mert nemsokára valószínűleg már késő......!

Rejtélyes HAARP projekt


Link

Dec.15. A LEVEGŐBŐL IS MÉRGEZNEK MINKET! - ''SOSEM VOLTUNK ENNYIRE BETEGEK!'' - INFLUENZA A MAGASBÓL...? - ''Égi Áldás'' azaz Halál az Égből...

Link

Információk a HAARP-ról

(az iráni, biokémikus, volt svéd képviselő Szász Ágnes)


Link

Chemtrail - Gyilkos fellegek (HUN SUB)

Magyar szöveggel


Link

H1N1: Mesterségesen terjesztették a járványt Ukrajnában?

Link

Szervetlen komponensek

Link

Szerves konponensek

Link

Polimerszálak – jellemzés

Link

Globális körkép

Link

Kivitelezés

Link

Közvetlen hadi alkalmazások

Link

Hivatalos álláspont

Link

Közvetlen hatások

Link


Szűkebb pátriánk

Link


Mit jósol a NASA 2012-re?

Link

„Tiszteletem kedves Posta úr!

Örömmel olvasom a weboldalán a „chemtrail” infókat! – Bátran tovább és a Jó Isten áldja (..az aki a magyarokat (is) teremtette)

”Az ember és népünk sorsát komolyan érintő”, aktuális történetek alkalmával
szeretnék önnek, ha még nem tudná, a következőket figyelmére hozni / megosztani / megvilágítani:

…”Mert
a pokolban vezető út csupa jó szándékkal van kikövezve, és a semmiből teremtet
pénz / „támogatás”, finanszírozza a furgont, amivel az embereket viszik a
kárhozatba”:


„Akik hisznek, abban hogy ember önmagát tarkón fogva ki tudja emelni a kútból”

…."Majd gyártunk pénzt és való-érték zálogjáért adunk mindenkinek,- mert annyira
segíteni akarunk az embereken"! – „És ha kormány-köntösében bújunk, akkor még
bennünket meg is tapsolnak” érte! És hogy elősegítsünk, „hogy hamarabb
segíthessünk”, ezért, mint kormány megengedjük a „jó-társainknak” hogy
manipulálják az időjárást.

- Ők ezt szívesen megteszik, hiszen látták hogy megbízhatóak vagyunk a
„kormány-szerepében”! Mint ahogyan példára tettük ezt a Szeptember 11. 2001, „3
torony felrobbantatásoknál”, amikor a „kormány-státuszunkban”, a fizikai
alaptörvények nyilvános megtagadásával, a bátorságot s „összetartást színlelvén”
a hazugság mellé álltunk!

Lásd:

Link

….És amikor az agrárgazdaság termései „elúsztak”,- akkor megengedjük, hogy
hozzánk jöjjenek az „áldozat –aink” („mi csak csupa szeretetből becézünk”) és „a
nagy kegyelmünkből készítünk kis pénzt” amiért, „a nyavalyájukban”, még meg is
versenyeztetjük a szolgákat (majd pályázatnak is hívhatjuk, így jobban álcázza a
lufi-pénzt és még többnek is ad átmenetileg munkát)!

De csak, azért is tesszük mind ezt, hogy megtudják, hogy a mi semmiből teremtet
lufi-pénzünkért, meg ha átverés, akkor is, meg kell nekik dolgozni érte! És így
bebizonyítsuk, Babiloni óta, hogy menyire is ragaszkodunk a tradíciónkhoz! De
hogyha a nép meg esetleg belehal, akkor sincs baj, - hiszen minden papíron lesz
és így a zálog-tulajdonjoga vagy így vagy úgy is központosítva lesz! .... – „És
gondoljuk, „ha Isten meg nem akadályozza”, hogy, majd amikor lezajlott a játék
„Hopp” – a bűnös kormány leváltatik, - teszünk egy új feudális kormányt a
helyére és „központosított” hatalommal uraljuk tovább a világot, "a fenevad
jegyében” - gondolván, hogy nem lepleződik le a hazugság, amin a hatalmunk
épül(t)?!

A témához fűződő Gondolatserkentő információ:

Chemtrails Morgellons Méhek (a linken megnézhatő):


Link

Link


Kamupénz és világterror átverés (itt magyar felirattal letölthető)
Link

Kép Információanyag:

Link


Tisztelettel üdvözlök mindenkit és kívánom az Isten gazdag áldását, úgy ahogyan ezt Ő az egyszülött fiában Jézus Krisztusban Ígérte!”


Itt egy friss jelenség is, ami a sarki fényt idézi kishazánkban, de vélhetően HAARP-al történő ráhatással idézték elő. A felvételeken jól látszik egy repülőből származó „vegyi csík is”, ami nem akar feloszlani úgy, mint egy kondenz-felhő.


Link

Azt, hogy az ügy sokak érdeklődését felkeltette, nem kérdéses és a fősodrású médiától és érdeklődést kaptam a kérdés kibontására, talán nem mellékes, miközben éppen most adta le a TV2 a Vihar című filmet, amely tartalmában megegyező módon világít rá arra, mi és miért történhet itt, noha a felvázolt technikai megoldás azon a módon badarságnak mondható. Amint a témát elkezdtem feszegetni, megérkeztek a cáfoló, bizonyítékoknak mondott írások is, ezzel támasztva alá, hogy jó helyen kopogtatunk
Chemtrail nincs is?


Link


De éppen ma hozott egy mélyebb személyi összefonódást és Mossad titkosszolgálati szálat boncolgat, a jelenlegi belügyérrel, Pintér Sándorral és a Fidesz –kormányzattal összefüggő, a légügyi és a szervezett bűnözés kapcsolatát is boncolgató írás. Egyébként itt kívánom megjegyezni, hogy több adat, gyanús körülmény is arra utal, hogy a jelenleg Pintér Sándornak mondott személy, nem azonos azzal, akit korábban, mint ORFK vezető és belügyminiszter, valamit kiváló és nemzetközileg is érdemes, közismert szervezett bűnözésben, olajozásban, gyilkosságok elkövetésének megszervezésében, bűnpártolásban, gyilkosság elkövetésére való felbujtásban is érintettnek vélt a nyomozóhatóság és a közvélemény egyaránt kiérdemelt megbecsülésétől övezve. A személycserére valamikor 2009 szeptember közepe tájékán került sor, aleterego és a szokásos legenda kialakítása formájában, szintén Mossad-os háttérmunka segítségével.

Magyarul mondva, az a személy, akire most Pintér Sándorként és belügyminiszterként tekintünk, nem azonos a korábbival!

Ezt az egyre többek számára nyilvánvaló személycserét nem csak a saját elemzéseim, hanem NBH-s források is megerősítették. Az alapfeljelentésnek egyik mellékágaként, de nemzetbiztonsági szempontból kiemelt fontossággal kérem kezelni ezt az ügyet is, bármennyire is „vad” elképzelésnek tűnik. A szóban forgó eredeti személy – rossznyelvek szerint – egy maffia tűzpárbaj egyik áldozata lett, s azóta a család is direktben áll a Mossad fennhatósága, ellenőrzése alatt, ugyanúgy, mint az alábbi írásból kitűnő módon, Magyarország aktuális kormányainak sok tagja.

Átmentette a hatalmát az MSZP idején is harácsoló, a Moszaddal összedolgozó politikai maffia

Óriási színjátékot játszott el a Fidesz idén márciusban, amikor a légterünkben lelepleződött izraeli kémrepülőgépek kapcsán hevesen támadta az MSZP-kormányt, magyarázatot követelve. Az izraeli légierő két, első ránézésre civil küllemű felderítőgépe – a látszatra sem adva – elektronikus porszívóként több száz kilométeres távolságból gyűjtött be minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. Alább folytatódik a Magyar Jelen cikke.

Az időközben letartóztatott eclipses maffiafőnökök még szabadlábon - ők csak kis csavarok a gépezetben

Izrael a választások miatti fordulat és a kéthetes rágalomhadjáratot megelőzően 31 százalékon is mért Jobbik megerősödése miatt esett kétségbe. A kémrepülőgépek berepülése következtében gyakorlatilag egész Magyarország (minden információs rendszerével együtt) az izraeli titkosszolgálat, a Moszad kezébe került. A félkegyelmű MSZP-s külügyminiszter és az alkoholista honvédelmi miniszter nem is értette, hogy mi történt. Végül kiderült, hogy a berepülési engedélyt a Nemzeti Közlekedési Hatóság adta meg az izraelieknek. Törökország és Bulgária – amelyeken ide jövet átrepültek az izraeli gépek – döbbenten konstatálták, hogy Magyarország és Izrael politikai vezetése már arra sem ügyel, hogy előbbi ország legalább külsőségeiben egy független állam, s ne egy zsidó gyarmat képét mutassa. Vizsgáljuk hát meg közelebbről a Nemzeti Közlekedési Hatóságot (NKH), amelynek titkosszolgálati és belügyi kapcsolatai is vannak, s amelynek stratégiai főigazgatója, Eiselt György a Fideszhez és az MSZP-hez is kötődik, egyben Pintér Sándor korábbi és jelenlegi belügyminiszter embere és évtizedes jó barátja.
Az izraeli kémrepülőgépeknek az engedélyt suttyomban kiadó NKH-s Eiselt György információink szerint az izraeli titkosszolgálat, a Moszad szolgálatában áll, s ennek köszönheti érinthetetlenségét is. Ezt a tényt ugyan a lapunknak nyilatkozó forrásunk értelemszerűen névvel nem tudja alátámasztani, de a cikkünkben most bemutatásra kerülő egyéb bizonyítékok és az a tény, hogy Eiselt György a kémrepülők és több büntetőügy ellenére az MSZP-kormány megdöntése után az új, immáron Fidesz-kormány Belügyminisztériumában helyettes államtitkár lett, bőven elegendőek.
A kulcsfigura Pintér Sándor embere
Kénytelenek vagyunk egy kicsit visszamenni az időben, történetünk ugyanis ismét jól bizonyítja, hogy az elmúlt 20 évben egy tökéletesen összefüggő politikai maffia irányította Magyarországot, s ebben a bűnszervezetben ugyanúgy benne volt valamennyi parlamenti párt (egyelőre a két újat, a Jobbikot és az LMP-t kivéve). A kulcsfigura tehát Eiselt György, aki már az 1998 és 2002 között regnáló Orbán-kormány idején is helyettes államtitkár volt a sajtóhírek által az alvilággal hírbe hozott Pintér Sándor vezette Belügyminisztériumban. Eiselt szeret a háttérben maradni és onnan irányítani. Mindenesetre a jelek szerint Pintér Sándor meg volt elégedve régi barátjával, mert Eiselt a fizetésén kívül 2002-ben (!) összesen közel 12 millió forintot kapott jutalom és egyéb pénzbeli juttatás címén az államkasszából. Lapunk informátorai elmondták, hogy Eiselt már ekkor nagy figyelemmel kísérte az egyik legnagyobb államivá tett biznisz, az eredetiségvizsgálat alakulását, s kezdettől fogva szeretett volna minél nagyobb szeletet kihasítani magának az évente milliárdos forgalmú üzleti tortából. Izraelita kapcsolatainak köszönhetően Eiselt a 2002-es kormányváltás után a szocialista érában még két évig a helyén maradhatott. A minisztérium után rögtön az Eclipse cégcsoporthoz csapódott, s hasznosítani kezdte a Belügyminisztériumból kilopott technológiai leírásokat, szerződéseket, módszereket. A kapcsolódási pont ismét Pintér Sándor, Eiselt mindenkori főnöke volt. Az Eclipse Zrt. mögött ugyanis nemcsak az MSZP legbelső köreihez tartozó személyek, hanem maga Pintér Sándor is ott áll. Eiselt ellen a kicsempészett információk miatt már 2004-ben büntetőügy indult szolgálati és üzleti titoksértés gyanújával, Eiselt azonban megúszta az ügyet, ahogy mostanáig minden mást is. Ekkortól kezdve Eiselt azért lobbizott, hogy az Eclipse Informatikai Zrt. – amely mögött fideszes és szocialista politikusok egyaránt állnak – helyzetbe kerüljön. Mivel ekkor már MSZP-SZDSZ-kormányzat volt, értelemszerűen a balliberális oldal sietett Eiselték segítségére, s az eredetiségvizsgálatot állami felügyelet alá vonták, magyarul államosították. Az Eclipse Zrt-t, mint a tényleges szakmai munkát végző eredetiségvizsgáló cégek és az állam közötti informatikai rendszer működtetőjét betolták az üzletbe, s ezért a teljes árbevétel 32%-a járt neki. Ez már így is milliárdos jövedelem volt, pedig e mögött szinte semmilyen teljesítmény nem állt, hiszen még, amit felmutattak, azt is az eredetiségvizsgáló cégektől lopták korábban a Belügyminisztériumon keresztül. Eiselt és a mögötte álló Eclipse Zrt. azonban túlságosan mohó volt.

A Gyurcsány-kormány Eiselt Györgyöt 2007-ben nevezte ki a Nemzeti Közlekedési Hatóság stratégiai főigazgatójává és az Eclipse Zrt. ezt követően nyert meg egy közel 7 milliárd forint értékű közbeszerzést, amelyet – mint az összes többi Eclipse-esetnél – nemzetbiztonsági érdekre hivatkozva titkosítottak. A cégcsoport pedig hálás volt Eiseltnek: nemcsak pénzelte, telefonokat biztosított neki, de luxusautót is bérelt a számára. Lapunk birtokába kerültek az erről szóló bizonyítékok. Az Eclipse Zrt. egy Mercedes Avantgarde típusú, német rendszámú gépkocsit bérelt Eiselt számára. Minderről az Eclipse Zrt. jogi képviselője, Fintha-Nagy Ádám a Figyelő című lapnak azt nyilatkozta, hogy az Eclipse nyilvántartásai között nem lelhető fel olyan, a cég által aláírt dokumentum, amely bármilyen általa bérelt személygépkocsi használatát Eiselt György részére átengedte volna. Fintha-Nagy hozzátette: "Ügyfelem álláspontja szerint ha létezik is ilyen dokumentum és az valóban a Figyelő hetilap birtokában van, akkor az tartalmilag manipulált, és nem azonos tartalmú az ügyfelem által kötött bérleti szerződéssel." A jogi képviselő az ügyben felvette a kapcsolatot a bérbe adó cég képviselőivel, és, mint írta, megkísérli a Figyelő hetilap által hivatkozott dokumentumokat is beszerezni, ezt követően pedig az ügyben büntetőfeljelentést kíván tenni. Nos, nem kell fáradnia, mert a Magyar Jelen birtokában vannak nemcsak a kölcsönadási szerződések, átvételi jegyzőkönyvek, de féltucatnyi magyarországi szerviz számlája is, amelyen világosan ott szerepel Eiselt György neve és a Mercedes adatai. Sőt, az egyik németországi autópálya kamerája által készített fénykép is lapunk birtokába jutott, amelyen Eiselt György látszik, miközben a Mercedes-t vezeti. Tucatnyi bizonyítékunk közül e kettőt – a Figyelővel ellentétben – mi közszemlére is tesszük, hogy lássák az olvasóink, hogy az Eclipse Zrt. képviselője hazudik, mint a vízfolyás. Sőt, lapunk birtokába került több nemzetbiztonsági okokra hivatkozva titkosított szerződés is, amelynek köszönhetően az Eclipse újabb és újabb állami megrendelésekhez jutott, s ami különös, hogy ezekkel egy időben a parlament a jogszabályokat úgy alakította, hogy azok mindig az Eclipse-nek kedveztek több száz kisvállalkozóval szemben.

Részlet a titoktartási nyilatkozatból, amely az Eclipse és Eiselt György között köttetett

Eiselt a Mercedesben a németországi autópályán

A cégcsoport mohósága idén vezetett bukáshoz. Öt cégcsoport, akik korábban a gépjármű-eredetiségvizsgálati piac meghatározó szereplői voltak, ez év januárjában ugyanis feljelentést tettek hivatali visszaélés, gazdasági titok megsértése és hűtlen kezelés miatt. A feljelentés lapunk információi szerint 2010. január 22-én érkezett meg a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatalhoz, s nemsokára meg is indították a nyomozást. Az Eclipse tavaly december 31-én, tehát szilveszterkor, rendkívül hirtelen kötött szerződést a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalával arra, hogy az átalakuló eredetiségvizsgálati rendszerhez szükséges szoftvert módosítja és öt éven át üzemelteti. A rendszert az állam részéről a már jól ismert, Eiselt-féle Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) működteti. Eközben szilveszter előtt pár nappal az eredetvizsgálattal foglalkozó piacvezető cégek felszólítást kaptak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától, amelyben felszólították őket, hogy 1 (azaz egy) napon belül írásban, nyilatkozatban közöljék, hogy elfogadják-e az új feltételeket, amelyek egyébként a cégeknek jelentős árbevétel-csökkentést is jelentettek. Az állam tehát gyakorlatilag monopolhelyzetet teremtett, s miközben az eredetvizsgáló cégeket elkezdte kiszorítani a piacról, az Eclipse Zrt-t 6.187.500.000 (azaz hatmilliárd-egyszáznyolcvanhétmillió-ötszázezer) forint bevételhez juttatta a titkosított „közbeszerzési” pályázaton. Tette ezt a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala úgy, hogy a megvásárolt technológiai módosítást az eredetiségvizsgáló társaságok ennél lényegesen alacsonyabb áron tudták volna leszállítani, de más pályázó hiányában árversenyre nem kerülhetett sor. A társaságok ezért hűtlen kezelés miatt tettek följelentést. Mielőtt tovább lépnénk, érdekes megvizsgálni az Eiselt-féle NKH-val együttműködve az Eclipse-t kiszolgáló Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának vezetőjét. Ő nem más, mint Ignácz István, korábbi Pest megyei rendőrfőkapitány. Ignácz István dandártábornok Gyurcsány Ferenc és Bene László országos főkapitány bizalmi embere volt, az ő megbízásukból vezette 2006 őszén a tévészékház ostroma miatt felállt vizsgálóbizottságot, de a vizsgálat eredményéről a sajtónak sohasem volt hajlandó beszélni.
Miután a feljelentésnek hála az ügyészség vizsgálódni kezdett, kiderült, hogy az Eclipse annyira mohó volt, hogy az államtól kapott sok milliárd forint után még az áfát sem akarta visszafizetni, ezért fiktív számlákkal operált. A cégcsoport nemcsak az MSZP-t és a Fideszt tudhatta maga mögött, de a titkosszolgálatokat is (akik a titkosított szerződéseket egyedüliként vizsgálhatták volna, de valamiért nem akarták), ezért túlságosan elbízták magukat. Idén márciusban Budapesten és Pest megyében egyszerre 20 helyen rontottak a kommandósok az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. irodáira, vezetőinek lakására és az ügyben fiktív számlákat kiadó cégek tulajdonosaira. Egymázsányi irat és nyolc előállítás, majd hét őrizetbe vétel lett a vége. Egyelőre. Az áfacsalás mellett többmilliárdos pénzmosás alapos gyanúja is felmerült. Így a „maffia"-törvény alapján azonnal zárolták is a gyanúsítottak vagyonát és bankszámláit mintegy egymilliárd forint értékben. Lefoglaltak többek között egy 100 milliós Ferrarit, illetve Porschét is, egy Lamborghinit pedig keresnek.
A gyanúsítás alapján az elkövetői kör 2007–2009-ben 15 milliárd forintnyi informatikai beszerzés ellenértéke után nem fizette meg az áfát – 3 milliárd forintot –, amit fiktív számlákkal eltüntettek.
Lapunk értesülései szerint az Eredetiség Ellenőrzés a Gépjárműbűnözés Ellen Egyesület nevében dr. Mándi Sándor időközben a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának vezetőjét, Ignácz István dandártábornokot is feljelentette hivatali visszaélés, bűnpártolás, hűtlen kezelés és okirathamisítás miatt. Ennek ellenére Ignácz májusban a sajtónak nyilatkozva tagadta, hogy eljárás folyna ellene. Ezzel szemben lapunk birtokában van a Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal dokumentációja, amely szerint 2010. április 14-én regisztrálták a feljelentést.
Eddig ez az ügy „csupán” az MSZP és a Fidesz legmagasabb köreihez vezető politikai és gazdasági maffia egy újabb piszkos üzletelése lenne. Ami azonban az Eclipse vezetőinek letartóztatása és a kormányváltás óta történik, már túlmegy minden határon. A (még az országgyűlési választások előtti) letartóztatás ellenére ugyanis az állam részéről senki sem mondta fel az Eclipse cégcsoporttal kötött szerződéseket, sőt a börtönből (vélhetően hamis aláírásokkal, az okirathamisítást is elkövetve) választottak új vezérigazgatót az előzetes letartóztatásban lévő Deák Endre helyett, ráadásul új bankszámlát nyitottak és zavartalanul működnek tovább. Ez még a Kongói Demokratikus Köztársaságban is bűncselekmény, például zártörés lenne. A letartóztatások óta, annak ellenére, hogy büntetőeljárás folyik a cégcsoport ellen - lapunk információi szerint - csak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala 600 millió forint közpénzt fizetett ki az Eclipse-nek. Eközben a kulcsfigura Eiselt György nem hogy belebukott volna az MSZP-kormány idején elkövetett zűrös ügyeibe, de néhány héttel ezelőtt újra helyettes államtitkárnak nevezte ki Orbán Viktor kormányában az új belügyminiszter, Pintér Sándor. Van tehát bőr a pofájukon rendesen.
Kik mozgatják a szálakat?
A titkosszolgálatok is érintettek ebben a botrányban, amelyet az előző és a jelenlegi kormány is el akar tussolni. Az NBH-nál vezetik ugyanis azt az „irányadó jegyzéket”, amelyről a nemzetbiztonságilag indokolt tenderek esetén az arra érdemes cégek meghívhatóak. A listára csak olyan vállalkozások kerülhetnek fel, amelyeket az NBH átvilágított. Az már korábban is meglepő volt, hogy a kilencvenes évek végén a LaSalle brókerbotrányba és büntetőügybe keveredett Deák Endre vezette céget választják ki ilyen feladatokra (főleg annak tükrében, hogy az átvilágítások során mit művelnek a jobbikos képviselőkkel).
Igaz, Deák egy másik cégben, az Eclipse Assets Managementben üzlettársa volt Hevesi-Tóth Ferencnek, aki korábban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot vezette. Az Eclipse körül a jól értesültek további, kilépett titkosszolgálati embereket is felfedeztek. Pintér Sándor volt belügyminiszter lánya, Pintér Hajnalka az Eclipse projektmenedzsereként szerepelt a 2009. decemberi 31-i keltezésű, 5 milliárd forintos szerződésen. Ráadásul Pintér Sándor cége, a Civil Biztonsági Szolgálat irodaházában bérelt helyiségeket az Eclipse. De az Eclipse felügyelőbizottságán keresztül az MSZP legbelső köreihez is el lehet jutni (lásd ábránkat).
Niro D. Róbert


(Nagyobb méretben itt.)Link

Kérem, erőltessék meg magukat, mert nagy a tét, és a tétlenség eldönti azok sorsát is, akik a jelenlegi hazug és álnok, nemzetellenes vonulatot képviseli, de azokét is, akik tudják, hogy itt semmi nincs rendben, mégis félnek tenni a békés megoldás érdekében a szuverén, agresszív zsidó-befolyás-mentes magyar megmaradás érdekében. Ha az ügyben eljárók először jól kiröhögték magukat, aztán elkezdhetnek gondolkodni, mit is lehet tenni a felvázoltak megszüntetése, elhárítása érdekében! Garantálom, hogy akkor már nem fognak sem kételkedni, sem kacarászni, de ezt sem tudhatom teljes bizonyossággal. A magam részéről úgy tekintek a feljelentésre, mint kordokumentumra, amellyel igazoltam sokak nevében azt, hogy önvédelmünk jogos és törvényszerű, még abban az esetben is, ha a fentebb említett zsidó-báb állami vezetésünk alá tagozódott hivatalok ezt elismerni –érhető okokból- ezt nem ismerheti el, mert ezzel együtt a butaságát, alkalmatlanságát és bűnösségét is el kellene ismerni!


Áldás!

Szigetszentmiklós, 2010-07-08

Posta Imre
(06/20/9359052)

feladó: bubó doki
címzett: Police in Hungary ;
Ügyelet BRFK ;
Nemzetbiztonsági Szakszolgálat ;
Nemzetbiztonsági Hivatal ;
knbsz@knbsz.gov.hu;
Központi Nyomozó Főügyészség ;
Press in USA Embassy ;
rusemb@euroweb.hu;
info@ih.gov.hu;
IGOR SZAVOLSZKI AND PUTIN!!! ;
packosznr@nni.police.hu
dátum: 2013. június 9. 10:47
tárgy: Közbejelentés/Feljelentés ismeretlen tettesek ellen (Chemtrail, Haarp, ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva! - újra!
küldő: gmail.com

Téma: PI Klub - Közbejelentés/Feljelentés ismeretlen tettesek ellen (Chemtrail, Haarp, ál-Pintér Sándor, Mossad) Nagykövetségeknek is továbbítva! - újra!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása