PI Klub - Kettő

2013.10.07 22:36

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-egy/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-utolso-elotti/

https://embers-eg.webnode.hu/news/a22-perc-posta-imivel-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-special-alapok-mar-4-eve-ujratoltve-/

https://embers-eg.webnode.hu/news/pi-klub-fidesz-nem-lehet-csalni-a-valasztasokon/

 

Posta Imre weboldala

 

A szódásüvegbe belekerült a patron és már engedik a gázt. Sziszeg is rendesen. Még pár csavarintás és csak jól fel kell rázni és kész a szikvíz. Pogány egy dolog az istentelenek világában pogánynak maradni, de ha már betelt a keserű pohár, mindenkinek a sajátját kell életre-halálra üríteni. Nincs ebben semmi pesszi-misztikus, ha issza, ha nem, nem kap mást, csak egy már majdnem őszinte vallomást. Az üveget meg senki ne használja cvikkernek, mert igen torzítja az amúgy is gnóm világképletet!

Mivel is kezdjem, ha már elkezdtem egyszer. Legyen kétszer. Amúgy is szeretjük a szereket. Nos-pa, ha már a görcsök oldódnak, kezd fröcsögni a csömör. Egyre lazábban lökik oda egymásnak a mocskos 30 ezüstöt azok, akik sejtik, hogy még szóda sem jöhet nálunk szóba. Marad a tömény méreg, addig szívózott a sok féreg.

Valami fordulatot érzek. Első jel – ami már sokadik első-, hogy felmentettek megint a rendőri vezetők rágalmazásos perében, BCS hiányára hivatkozva. Múlt évben már felmentettek egyszer, most már kétszer egy van. Persze nincs vége, de hát hogy lenne, ha igazából el se kezdődött. A kérédst – a bíró szerint – a társadalom immunrendszerének kell megoldani. Mé' van olyan? Majd a kéksapkás ENSZ-esek, Bank-i Mun-al megoldják, nem? DE!

Aztán tegnap kaptam meg az eredetileg NNI által indított kohn-zösség elleni közizgatás vádjával később Ráckevére áttolt semmisség lezáró határozatát arról, hogy semmis. Mondtam én, hogy jól el vagyok követne, nem? De!
 





Ezen indokolás szerint mindenki elmehet a búbánatba, bárhol, bármikor, amikor csak azt mondom, hogy „Hinnye az angyalát!” Meghallgatták kavicsost is? Nem tett panaszt „ellenem”? Mi van itt már kérem! Tessenek engem végre elkövetni, mert soha nem leszek csírából ü-rügy! Ne babráljatok ki velem, mert végül még a reptéri PC-elkobzós, éjjeli házkutakodós dolgot is félvállról veszi a sok féleszű és én meg jól meg leszek ijedve, hogy immár mindent szabad, ami egyébként tilos. Nem lesz jó, ha csak így lezárjátok az aktákat, mert még a sok radikális félidióta összemos a Torockai-Tutsek szindrómával és nem hiszi el, hogy én tényleg én vagyok. Egyébként ma már nekem is kétségeim vannak. Tényleg én vagyok-e én, vagy valaki más, aki azt képzeli magáról, hogy én vagyok, miközben jól át van verve, mert ő nem lehetek én. Gondolkozz el, lehet, hogy te vagy az. Ez veled is megtörténhet bármikor, de ne törjön meg semmikor.

Pénteken megyek a dunaújvárosi jobbikosok rágalmazási perére. Kár az időért, de ha már ennyi energiát bele-fetzer-tek a zazri-novákok, akkor ott is csinálunk egy gyors zárást. Ha nem figyelek oda kicsit, még megjöhet az önbizodalmam is. Halott ügy és remélem, hamarosan ezzel így lesznek a feljelentők is, de ne igyunk előre a maci bőrére. Még kellhet neki!

Na ha ezt megbeszéltük, akkor pár szó a szót sem érdemlő nemzetközi helyezettekről. Adolf Merkel megint kanca-cellár lett, immár harmadjára. Ugye figyeltetek, hogy azért a nagyhatalmaknál nem változhatott a felállás, mert az elmúlt években velük lett megtárgyalva a menetrend. Ezért marad Husszein Obama, Erdogán, Merkel és természetesen a „főnök”, Putyin is a harmadik fázisba lépett. Ebből láthatjátok, kik is számítanak igazán. Persze a perzsa helycsere is beszédes és stratégiai lépés volt, ahogy a már betervezett kínai új irányvonal, ami legalább olyan feladatokat kell megoldjon, mint Ferencnek az egyházában. Ez a bolygó-szintű kuplerájt úgy kell átszervezni, hogy azért a kuncsaftkör se sérüljön, miközben a szolgáltatás is fenn marad, ha átmeneti zavarokkal is. A francia és az angol parlament lényegében a saját mocskában fetreng és bemutatták nekik, milyen is a hosszúcici másik vége. Lassan beindul náluk is a szopóreflex, mint a csecsmőnél, szülés után. Ennek „világfilozófia” -szintű mutatója a „terrorizmus” fogalmának és érintettségi körének átértelmezése, átméretezése, miközben a lliberalizmus is a hátsó fertályba van szorítva...ezt ugye nem kell igazolnom. Kattintsatok rá a Startlapra és nincs nap, amikor ne lenne egy szexuális kiemelt hír, ph-állós és vág-ina hírek, p- ér-vér-ziókák és bepedofilosodott papokról és persze egyre több a fegyverrel, agresszióval kapcsolatos anyag is. De jönnek a „normalitást” serkentő, óhajtó írások is. Megy a tudati átállítás.
Kuznyecov admirális a Vörös-tengeren? Tán nem szétnyílt az oroszok előtt? Kína is ott van ám a víz fölött és alatt!


Afrika? Kenya? A zsidó üzletházban lövöldöznek bin Ladenék? Úgy tűnik a szír „válság” a megoldás felé halad és most súlypont SS figyelemáthelyezésre volt szükség, ezért a CIA bevetette a következő cinkelt lapját. De ebben már Izrael is „érdekelt” fél. És persze a nagy tömegpusztító fegyver leszerelési igyekezetben csak-csak felmerül, hogy mi is van a zsidók saját és az usa által odatelepített atomjaival. Nem csak rakéták, bombák, hanem piszkos-bombák és taktikai csapásmérő eszközök kerülnek szóba. A biológiai fegyverek témaköre se megkerülhető.

Az oroszok egyértelműen átvették a nemzetközi fennhatóságot a médiában is, de lassan az ENSZ is közvetlenül ül, vagy fexik, ahogy azt Moszkvában megaszongyák. Nem kicsit pörögtek fel az események.

Emlékeztek a hírekre, miszerint magyarok is harcolnak a szír „ellenállók” közt? Most meg Putyin arra figyelmeztet, hogy onnan is ezek a „menekülő” terroristák viszik tovább a tüzet. Nos, ha már a NATO és az ENSZ is együttműködik a kérdésben, akkor logikus, hogy az érintett térségekben, erre való hivatkozással „megelőző” tisztogatásba kezdjenek, mindenki üdvére. Én ma is ettem Medve sajtot, pedig olyan náthás vagyok, mint vízfolyás, de mézzel még a legyet is könnyebb a madzagra ültetni. Ilyen ez a „politika”, ne is vessetek rá követ. Kissé összetett. Nem elemzem a pénzügyi oldalát, de a Rubel, mint tartalék valuta már valóság. Mit gondoltok miért Verespatakoznak mostanában annyit? Köll az arany-tartalék? Egyébként nem csak az arany képezhet tartalékot, hanem a tisztesség és a becsület, mint humán erőforrás és nem mint „rejtett tartalék”, csak hát abból deficitebb van, mint valahahahahhaha! Ki nevet a végén? Az, aki utoljára nevet!



Néhány szót magamról. Tegnap este is küldtem két pályázatot, de eddig nem jött olyan jelzés, ami családilag is akceptálható lenne. A magánpraxis működhet, némi „államilag hitelesített” háttérrel. Ma írok az NBH-nak, KBH-nak, rendőrségnek, katasztrófásoknak...hogy egy stabil megbízással egy-egy testre szabott feladatot, tréninget (mackó felső,alsó és dorkó: tú in van) szívesen elviszek.

Persze eszemben sincs kilincselgetni. A külföldi munka is sanszos, ha akad olyasmi, amiben a család nem lesz száműzve. Láttátok, Gerry elkészítette az új honlapot. Lehet terjeszteni, ajánlani hivatalosan is. Úgy vélem nincs mit szégyenkezni vele és velem sem. Eddig még büntetlen az előéletem. Hogy az utóéletemmel mi lesz, azt majd eldönti az ásó, kapa és nagy harang.

Ezt az összeállítást fogadjátok szívből!

 

https://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5356

 

 

 

Téma: PI Klub - Kettő

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása