Világhelyzete - A globalista korporációk támadást indítottak a hagyományos étkek ellen (Kolbász,Szalonna,Sonka)

2015.11.06 20:22


Néhány gondolat a témához

Hazánkban reformkonyha néven az alsó tagozatos gyerekek étkeztetése ingyenessé vált!
Várható hatásai közül az egyik az, hogy erőtlen generációk fognak felnőni ezeken az energiaszegény ételeken.
..

Egy másik megfontolás alapján, pedig elveszik a gyerekektől az étkezés élményét is ezzel a rendelkezéssel.
Gondoljunk csak bele milyen lehet úgy asztalhoz ülni, hogy nem ízlik az étel és olyan sót kell használni aminek az eredetével nem is lehetünk tisztában.

Ördögi terv ez, a szülöknek komolyan ki kellene állniuk a gyermekeik érdekében.
 Vajon ez fikció vagy sem?
Nem muszály ezt eldöntenünk, kérdezzük meg a gyerekekeket ezzel kapcsolatba...

Érdemes ide kattintva a 47. perctől hallgatni az előadást, hogy tudatosítsuk valójában miről van szó.
(szerk.)


 

Extra..

A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)

Orientalista - Ha ezt hallod, olvasod és egyetértesz vele, akkor az ellenállás vagy!

Sokszínű vidék - Békebeli idők útmutatásai a ma emberének


 

Kiemelt..

Indián gyógymód

Konyhai turpisságok otthonról...

Hagyma, de holnap is..

A magyar gyomor étke

Ősi gyógymódok, csodálatos magyar szokások

 

Előzmény..

 Visz a víz sodor - Konyhai praktikák  

Nosalty - Fűszeres-mézes gyógylikőr recept

Nosalty - Krémes tejberizs

Receptneked - Töltött korongok recept

Rupánerkonyha - Finom vajas pogácsa, bögrésen

Talpignő - 10 tipp, hogy mire használd a kiáztatott teafiltert!

Hasznos holmik - Mustár házilag

Parasztorvos verse az 50-es évekből

 

Kapcsolódó link..

Hasznos holmik - Gyömbér

A sör nem csak innivaló

Őszi egészségmegőrzés

Szepesfalvy Gábor - Kenyérsütés, receptek

Hobbikert - 10 ravasz kerti praktika szódabikarbónával

Magyar Királyi Hírlap - Kemence építése

Hasznos Holmik - Túlélő ital

A szódabikarbóna 47 féle felhasználása

Káprázatos természet - Minden növény arra a szervre jó amelyikre hasonlít

Így készítsünk házi vajat

Csinálj mécsest - ki ne dobd a citrus héját!

Filantropikum - Ne dobd el, inkább hasznosítsd újra a tojáshéjat!

Készíts magadnak vegyszermentes fogkrémet!


 

Valószínűleg a WHO, mint a korporációk uralta világgazdaság egyik csápja most támadásba lendült a még hagyományos 'étkek' ellen (szándékosan nem élelmiszert írtam), mint a sonka, a kolbász és szalonna.... 

 

Mint írják hivatalosan:

""""A szalonna, a sonka és a kolbász is ugyanabba a kategóriába került, azaz rákkeltő, mint a cigaretta – írja friss jelentésében a World Health Organisation (WHO). 
A pácolt és feldolgozott húsok ugyanabba a kategóriába kerültek, mint az azbeszt, az arzén, az alkohol és a dohány.
A WHO rákkal foglalkozó részlege, az International Agency for Research on Cancer (IARC) szerint elég bizonyíték van arra, hogy a feldolgozott húsokat mostantól a rákkeltő anyagok első csoportjába sorolják, mivel egyértelmű a kapcsolat: bélrákot okoznak.""""""




"Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket; aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot."
(Henry Kissinger)

 
 

Egyből a dolgok közepébe vágok: mivel napok óta minden média, sajtó, cikkek, híradók - azaz az elmebefolyásoló gépezetek ezt ontják - nekem most teljesen olyan érzésem van  mintha szó szerint "valakik" a saját maguknak élelmet, természetes alapanyagokból készült táplálékot előállító termelők, termékek ellen támadást indították volna ... 


Hogy kik ezek ?

Szerintem azok az élelmiszer-ipari giga-vállalatok, melyek a Transzatlanti-Partnerség (TTIP) keretében saját mesterséges, adalékanyagokkal, GMO-származékokkal (lásd Monsanto), ízfokozókkal telezsúfolt kreálmányaikat akarják minél több országban egyeduralkodóvá tenni..... 
 
Az USA és az angolszász világ már jórészt csak ilyeneket tud fogyasztani, hiszen magán termelők alig vannak, illetve alig lehetnek a felállított szigorú globalista szabályozás és tiltások miatt..... 
De hogy igazat is adjunk nekik: burkoltan benne van a lényeg a közleményükben :


"a feldolgozott húsok fogyasztását egyértelműen rákkockázatnak tartja." 

Igen, ez lehet igaz, MERT azok az adalékanyagok, amiket élelmiszer-ipari feldolgozás során a húsokhoz színezékként, ízfokozóként, állagjavítóként, tartósítószerként, vörösebbé tevő vegyszerként hozzáadnak, na annak a fogyasztása a rákkeltő, nem pedig magának a kolbásznak, szalonnának, sonkának a fogyasztása ! 

Személyes véleményem még mindig a tapasztalaton alapul: 
 
Vidéken, az a magyar paraszt, aki világ életében a saját kukoricáján nevelt malackájának szalonnáját, kolbászát, sonkáját ette jó házi kenyérrel...., megitta minden reggel és este a kis kupica szatmári szilvapálinkáját csodák csodájára életében beteg alig volt (már csak esetleg öreg korára)..... Bírt dolgozni a földeken, a gyümölcsösben, szántott, vetett, aratott......
 

 

Nem ismerte azokat a betegség-fogalmakat, hogy laktózérzékenység, gluténmentes, pollen-virágpor-parlagfű-állati szőr-allergia ...sorolhatnánk, hiszen abban a közegben nőtt fel....

És még napjainkban sem ezekre allergiásak az emberek tízezrei, hanem az élelmiszer-ipari adalékanyagokra, amiket szervezetükbe visznek és a legyengült immunrendszerük reagál allergia formájában a természet különböző természetes elemeire!

Továbbra is fenntartom, hogy ha ismernék az emberek, mit esznek meg 'élelemnek látszó táplálék' formájában és milyen kárt okoz bennük a chipsekben lévő Natrium-glutamát, a szénsavas és nem szénsavas üdítőkben lévő aszpartam, neotam, vegyi adalékanyag... végtelen a lista.... semmit nem ennének meg ..
És akkor most a bolti sót nem is említettem meg ! (az sem véletlen, hogy a gyógyszertári sót már nem engedik forgalmazni, sőt a kóser só is teljesen más, mint amit a hétköznapi emberekkel megetetnek...)

Egy szó mint száz ! Örüljön az ember, aki még eheti a jó kis "rákkeltő" sonkát, kolbászt szalonnát saját hagymával, paprikával paradicsommal és házi tejjel ! 
Állítom, hogy sokkal egészségesebb lesz, mint az, aki már csak az élelmiszeripar "szuper-egészséges" WHO által is támogatott produktumait fogyasztja......

Véleményem egyedi és nem kell vele egyetérteni, hiszen nem tudományos vizsgálatokon, hanem józan paraszti észen és tudáson alapul !
A WHO meg elmehet a Transzatlanti Partnerséggel együtt......a ......na oda ! ... 
(SBG Buddha)  


Kapcsolódó cikk: FOOD Inc. Az vagy, amit eszel...De mit etetnek meg velünk?

Monsanto szerint a világ - Teljes megdöbbentő film

A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !

 

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/10/a-globalista-korporaciok-tamadast.html

 

Téma: Világhelyzete - A globalista korporációk támadást indítottak a hagyományos étkek ellen (Kolbász,Szalonna,Sonka)

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása