A Hármas-Ág Titka

2013.06.03 13:32

 

Előzmény:

https://embers-eg.webnode.hu/news/gal-peter-jozsef-a-csiksomlyoi-korona/

https://embers-eg.webnode.hu/news/toth-gyula-szkitiatol-maghrebig-a-koszikla-/

HÁRMASSÁG TITKA

"A világ -nemcsak- a jó és rossz harcáról szól.
A hármasság elve működteti.
A megvilágosodott úgy tud a középpontban létezni, és kiáradni, hogy önmaga határozza meg melyik energiamintázatot engedi magán keresztül áramolva azt a világba bocsátani.

Ebben a felosztásban maga az Ember a Hármas-Ág harmadik, és "leglényegibb" része.

Három a magyar igazság, ezt mindenki ismeri, de hányan tudják, hogy ez nem a háromszori próbálkozást fedi? Sokkal többet. Ami nem áll három lábon az billeg. Ez a szent hármasság igazi titka."

 

"A régiek tudták hogy nem kell bántani senkit azért hogy ne tudjanak ártani nekünk. Ehhez elég újra a középpontban létezni, Ennek semmi köze a vallásokhoz. Aki felismeri, hogy ha középen áll akkor nem vet árnyékot. Innen elmozdulva/jó vagy rossz irányába/ árnyékot vonz magához. Ez a hármasság titka.

A régi tudás őrzői nem azért voltak harcosok és szerzetesek egy személyben mert bárkit bántani akartak volna, hanem tudták, hogy az igazi harcos csak a középponttól kiáradva tud harc nélkül győzni."

 

"Minden kőben benne van egy csodálatos szobor lehetősége, csak a FÖLÖSLEGET le kell faragni róla."

 

 

 

"Az igazi harcos az aki harc nélkül is győz."



"Mielőtt másokat akarsz legyőzni - győzd le saját magad."

"A küzdelem amikor legyőzöd saját félelmedet, kétségedet, lustaságodat, majd győzedelmeskedsz negatív energiák,

mint betegség felett is."

"Az elemzés, a miértek, a hogyan működik keresése. Ha valaki csak egy irányba halad az egyre jobban eltávolodik a középponttól,és a végén csak magára számíthat, ellenben azzal aki a körben marad és ellipszis útján halad az felemelkedhet hiszen birtokolja az egységet a középpont erejét. Ha valaki VÁLLALJA a teljességet / a rakottkrumli/ akkor egyszerűbben jut a lehetőségek tárházához.De ha közben úgy gondolja, neki elég a krumpli, vagy a kolbász, mert nagyon éhes, akkor sohase kóstolja meg a rakotzkrumpli átlényegült ízeit. Gyakorlatilag átverte a szellemvilágot az ígérgetésével, hogy jogtalan előnyökhöz jusson. Test szellem lélek egysége és ereje, ez a harmónia, az egység. A többirányú ismeretet, hogy elérhessék a középpont egységét."

 

"átlényegült ízek"

 

Téma: A Hármas-Ág Titka

Dátum: 2021.07.19

Feladó: Scyta P. Miklós

Tárgy: taiki

Amennyiben valaki idéz a könyveimből, illó a forrás , és a szerző megemlítése.
scyta

Új hozzászólás hozzáadása