A Magyar virtus - avagy Nagy zabálással cukkolnák az éhségsztrájkoló Gyurcsányt

2012.09.11 22:49

A tumor ellenszere a humor..:)

 

"Hatalmas pikniket hirdettek meg a Facebookon az éhségsztrájkba kezdő Gyurcsány Ferenc Kossuth téri sátra mellé. A szervezők a politikus szeme láttára szeretnének bőségesen bevacsorázni, hogy így cikizzék ki a választási törvény tervezett átalakítása miatt tiltakozó Gyurcsányt.

Szabadtéri pikniket szerveznek a Kossuth térre a Facebook közösségi oldalon, hogy ezzel cukkolják a parlament előtt éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferencet. A politikus pénteken jelentette be, hogy a téren felállított sátrában egyhetes éhségsztrájkot kezd, hogy így tiltakozzon a választási rendszer megváltoztatása ellen, amelyben a Fidesz előzetes választási regisztráció bevezetését tervezi.

A piknik szervezői nem rejtik véka alá, hogy nem értenek egyet Gyurcsány demonstrációjával: a meghirdetett eseményt illusztráló Gyurcsány Ferenc-portréra azt írták angolul, hogy "maradj éhes, maradj ostoba" (stay hungry, stay foolish). A pikniket, a "nagy zabálást" is közvetlenül Gyurcsány Ferenc sátra mellé hirdették meg pénteken este fél hétre, hozzátéve, hogy szeretnének a koplaló politikustól látótávolságban piknikezni.

A szervezők ironikusan megjegyezték, hogy reményeik szerint Gyurcsány behívja majd őket "az ebédlőnek berendezett sátrába". A piknikhez hétfőn kora délután már 130-an csatlakoztak. Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjáról itt olvashat bővebben."

 

 

https://www.origo.hu/itthon/20120910-nagy-zabalassal-cukkolnak-az-ehsegsztrajkolo-gyurcsanyt.html