A SZÍV

2012.07.04 09:45

 

Holnap reggel, kezdte a sebész, Ki fogom nyitni a szívedet.

 

- Ott fogod találni JÉZUST - vágott közbe a fiú. 
A sebész bosszankodva felnézett - Fel fogom vágni a szívedet,- folytatta, hogy lássam, mennyi károsodás történt.- De amikor felnyitod a szívemet, JÉZUST fogod ott találni...mondta a fiú. A sebész a szülőkre tekintett, akik csendben ültek.
- Miután látom, hogy mennyi károsodás történt, vissza fogom varrni a szívedet és a mellkasodat, és eltervezem, mi a következő lépés.
- De ott fogod találni JÉZUST a szívemben. A Biblia azt mondja, hogy Ő ott él. Minden zsoltár azt zengi, hogy Ő ott él. Ott fogod találni ŐT az én szívemben. A sebésznek elege volt: - Majd megmondom neked, mit fogok találni a szívedben! Sérült izmokat, gyenge vérellátást, és elvékonyodott érfalakat fogok találni. Ezután el fogom tervezni, hogy tudlak meggyógyítani. - JÉZUST is ott fogod találni, Ő ott ÉL - mondta a fiú. A sebész elment. Leült az irodájában, és magnószalagra vette a műtéttel kapcsolatos megjegyzéseit, gondolatait, sérült főütőér, sérült tüdőbe vezető erek, elterjedt izomsorvadás, (visszafejlődés) Nincs remény a szívátültetésre, nincs remény a gyógyításra, kezelésre. Terápia: fájdalomcsillapítók, és ágyban feküdni. Prognózis: itt kis szünetet tartott, egy éven belüli halál.    Megállította a magnót, de még volt mit mondania.- Miért?? kérdezte hangosan. Miért tetted ezt??? TE juttattad őt ide! TE okoztad neki ezt a gyötrelmet és TE kárhoztattad őt korai halálra!!Miért ? Az ÚR így válaszolt: -A fiú AZ ÉN bárányom, nem terveztem, hogy sokáig a TE nyájadhoz tartozzon, mert ő AZ ÉN nyájamnak tagja, és az lesz örökké. Itt AZ ÉN nyájamban nem lesz fájdalom, olyan jólétben lesz része, amit te el sem tudsz képzelni. Szülei egy napon, találkozni fognak vele és ők is megismerik a békességet és AZ ÉN nyájam gyarapodni fog.
A sebész, forró könnyeket hullajtott, de ingerültsége meg ennél is hevesebb volt.TE TEREMTETTED ezt a fiút, TE TEREMTETTED ezt a szívet !!! Meg fog halni hónapokon belül. Miért ???  AZ ÚR VÁLASZOLT: -A fiú AZ ÉN bárányom, vissza fog térni AZ ÉN nyájamhoz, amint elvégezte küldetését. ÉN nem azért küldtem AZ ÉN bárányomat a nyájadba, hogy elveszítsem, hanem azért, hogy egy másik elveszett bárányt megmentsen.
Az orvos megértette, őróla van szó, már potyogtak a könnyei.A sebész odaült a fiú ágya szélére, a szülők vele szemben ültek. Akkor felébredt és suttogva kérdezte: -Kinyitottad a szívemet???- Igen,mondta a sebész. - Mit találtál ? - kérdezte a fiú.    -Megtaláltam JÉZUST- felelte az orvos. Elképzelhető, hogy ezt a gyönyörűséget , éppen saját magam miatt olvasom, hogy én is megtaláljam a szívemben JÉZUST, a mi DRÁGA JÉZUS ATYÁNKAT??? ! ???

 

 

https://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/tanulsagos-toertenetek/1568-a-sziv

 

 

Téma: A SZÍV

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása