9/11 nagy titka

2012.11.02 11:33

 

1999-ben kiadták a Mátrix trilógia első részét. A filmben 17.36-nál bemutatják Neo igazolványát, amiben 2001 szeptember 11 szerepel.
https://1.bp.blogspot.com/_WJOyqmg_gpc/SfujXI6X8JI/AAAAAAAABCQ/C-LVA1qfZnM/s1600-h/keneo.jpg

Hollywood több produkciójában is felvillan szeptember 11 még az esemény előtt.

"911 Hidden in Hollywood " cím alatt elérhető a Youtube-on.

Feltehetjük a kérdéseket. Ez csak egy hiba a rendszerben? Véletlenek sorozata? Valaki, vagy valami fel kívánja hívni a figyelmünket valamire? Miért, és kik tesznek még meg sem történt dolgokat filmekbe?

Az biztos, hogy nem véletlen kódolásokról, egybeesésekről van szó, és nem hiba a rendszerben. Egyszerűen kifejezve, ez egy titkos kódolás, üzenet, ami valakikhez, valakiknek szól. A Mátrix trilógiát a Village készítette, ami 6 db V-ből áll, ami a bukottak szimbóluma. A V számban kifejezve a 6-os.

https://whatisthepyramid.com/2010/02/23/movie-logos/

                                      village

Arthur C Clarke keze nyomán íródott egy klasszikus mű, a 2001 Űrodüsszeia. Ebben monolitot találnak a Holdon, a Szaturnusznál, olyat ami korábban a Földön volt látható. A művet Stanley Kubrick filmvászonra vitte, egy kis változtatással. A monolitot, a Jupiterhez helyezte át. A monolit maga egy technológiai eszköz, ami pedig portálként, csillagkapuként lett bemutatva.
2001

 Washington államban a Magnuson Parkban Seatle-ben, a 2000-ről 2001-re virradó újévi napon, egy 9 láb magas monoilit tűnt fel. Olyat, amelyet Stanley Kubrick által készített filmben, a 2001 Űrodüsszeiában láthattunk. Ez a monolit 2001 január 4-ig volt felállítva.
https://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/1098419.stm
A helyén, csak egy eltört szálú vörös rózsát találtak a parkőrök. (a rózsa a titok szimbóluma)
             https://www.hhrf.org/ujszo/2001/19/panorama.htm
                monolit

A helyi szóbeszéd szerint, egy ismeretlen művész állította fel a monolitot. A park ismert a művészeti kiállításokról.

A parkhivatalnokok szerint olyan rejtélyesen tűnt el a monolit, mint ahogy szilveszterkor megjelent. Ötletük sincs, hogy ki, és miért állította fel. John Cuyle 21 éves programozót, lenyűgözte a fémből készült mű finomra csiszolása, és, hogy pontosan napkelet-napnyugta irányába volt tájolva a jelzés nélküli monolit. Szerintük valaki csak úgy nem helyez el egy ilyen művet egy parkba, előzetes tervezés nélkül.
https://www.seattlepi.com/local/mono03.shtml
A monolit 254 nappal szeptember 11 előtt jelent meg (2+5+4=11). A monolit, 9 láb magas volt. A kettő együtt 9/11. Vagyis, megjelölték vele 2001 szeptember 11-ét. Logikus, hogy nem egy mindennapi kiállító helyezte el, ha tekintetbe vesszük a tájolást, az időzítést, és természetesen a méretet, a mű megmunkálásáról nem is beszélve.

A  Hilton Millennium Hotel NewYork-ban, a Ground Zero helyszíntől (WTC) nem messze helyezkedik el. 1992 szeptemberében nyitották meg. Az épületet speciálisan Kubrick monolitja után építették meg. A Hilton család honlapjáról:
"A szálloda egy olyan sokemeletes fekete üvegépület, ami tiszteletet fejez ki Kubrick Monolitja iránt, a 2001 Űrodüsszeiából."
        https://www.hiltonfamilynewyork.com/millenium-hilton.php
                         https://1.bp.blogspot.com/_-XSsE6BfJFo/TDrlQT5TJ-I/AAAAAAAAAxI/woWAYQAjJqY/s320/wtc2explosion+Hilton+Hotel+911.jpg

A Hilton logója egy örvénnyel, vagy éppen portállal megformázott H, ami összeköti a 2 tornyot:
                hilton logo

 Egyszóval, az események kiötlői a tornyok ledöntését egyfajta rituális csillagkapuként tervelték ki, ledöntve a szimbolikus Jákin és Boáz oszlopot.
Ha úgy gondolod, hogy egy kicsit erős az összehasonlítás, a 2001-es események és a film között, talán megfontolod, ha észreveszed a Szíriuszra való utalást.
Először is lépjünk vissza az elejére Keanu Reeveshez, aki az 1999-es Mátrix filmben eljátszotta Neo szerepét.
Keanu Reeves 90-es évek közepén alakult együttese, a Dogstar. Ami név szerint a kutyacsillag, az pedig a Szíriusz. A Nagy Kutya csillagkép mellett a ott a nyuszi. Nos Neo a film elején megkapja az üzenetet, hogy kövesse a fehér nyuszit.

                 https://en.wikipedia.org/wiki/Dogstar_(band))
                dogstar

                nyúl Nagy kutya

Az ikertornyok katasztrófájának mentésénél, egyetlen kutya, egy K9-es vesztette életét szolgálat közben. A kutyát Szíriusznak hívták. A kutya száma, 17-es volt.
                   szíriusz K-9

                       WTC Szíriusz

https://farm4.static.flickr.com/3407/3234117476_b116d52ecb.jpg

 K-9 = 9/11, ugyanis a K az angol ABC-ben a 11. betű. Alice Bailey Ezoterikus asztrológiája szerint, a Szíriusszal a 14, és 17-es számok rezonálnak.
Az egyiptomi mitológiában Oziriszt az Athyr 17. napján ölték meg, az ősi naptár 3. hónapjában.
https://secretsun.blogspot.com/2008/03/not-so-secret-history-of-saint-patricks.html

                    A 17-es Tarot-kártya pedig a csillag.

                                tarot 17

Akár a mértékletesség, a Csillag lapján ábrázolt alak is két korsót tart a kezében, ám ahelyett, hogy egyikből a másikba töltene vizet, az egyik tartalmát egy folyóba (a tudattalan), a másikét a földre (a tudat) önti. A tiszta égbolton, egyetlen csillag ragyog fényesen, s ezt több kisebb veszi körül. Itt minden az újjászületést jelképezi. Miután az Ördög és  a Torony megtisztított bennünket az ego maradványaitól, a lét magasabb szintjén újjászületünk.


Szíriuszt 2002. 02 02-án találták meg, és 2002. 04. 24-én búcsúztatták el egy ünnepélyes ceremónia keretei között, egy balrafordulós szalutálással.

https://cache2.asset-cache.net/xc/1537766.jpg?v=1&c=IWSAsset&k=2&d=77BFBA49EF878921F7C3FC3F69D929FDCFE99216FFF6CAF0FA0C9354FCEB708139CC287C0F101C61E30A760B0D811297

                       salute

           salute to sirius

Érdemes megnézni a képet alaposabban, mert a kutya feje felett a Canis Major, a Nagy kutya csillagkép helyezkedik el, aminek egyik tagja a Szíriusz.

            NAGY KUTYA szíriusz feje

 Ha ez mind hihetetlen, akkor nézd meg NewYork kezdőbetűinek az NY  mellett szereplő betűket. (l-m-N-O-p....w-x-Y-Z)
Nos a két betű mellett az O, és a Z foglel helyet az ABC-ben. Vagyis utalás az OZ-ra, vagyis az Óz a csodák csodája szimbolizmus. Szíriusz nevű K9-es kutyusnak a megemlékező oldalon, pedig csináltak egy aranyos szivárványos emlékképet, ami a filmben tekintélyes momentum.
https://our.homewithgod.com/mkcathy/sirius.html

                          K-9 MEMORY

Nos a megemlékező oldal háttérzenéje az "Over the Rainbow" (volt, amíg elérhető volt), az Óz a csodák csodájából, és egy "szivárvány híd"-as emlék Szíriusznak.
https://our.homewithgod.com/mkcathy/sirius2.html

szívárvány szíriusz

 TOTO a "Wizards of OZ"-ból

toto rainbow

Nos, az Óz a csodák csodájában egyik főszereplőjének neve bádogember. Ez angolul TIN MAN. Ezzel a címmel, 2007-ben készült egy TV-re készült film:
https://www.imdb.com/title/tt0910812/
Főszereplője az a Zooey Deschanel, aki számos filmben szerepelt: Galaxis útikalauz stopposoknak, Igenember Jim Careyval, (500) days of summer /500 a főnix száma/, stb.
https://www.imdb.com/name/nm0221046/
A Tin Man = Jupiter ember:
https://www.levity.com/alchemy/kollerstrom_tin.html
A Jupiternél pedig találtak egy monolitot.
A kutyát 24-én búcsúztatták, ami a 42 tükörképe. Ha a nap 42 foknál magasabban van, akkor a szivárvány a horizont alatt keletkezik, ezáltal nem látható.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Sziv%C3%A1rv%C3%A1ny

42 rainbow

A szem szívárványhártyája és a 42° (írisz/OZ-ÍRISZ)

szívárványhártya

írisz

A szivárvány lény vizuális ábrázolása az emberi létezésnek. A szívárvány felfedi, hogy valójában miből állunk - szín és fény frekvenciái.
https://www.niburu.nl/index.php?articleID=22475

A szívárvány fizikai keletkezési oka az, hogy a fehér fény alkotóelemei szétválnak, azaz a szívárvány minden színe a fehér fényből bomlik ki. Ha az égre egy félkörív mintázata jelenik meg, hol lehet a másik fele?
Az égre rajzolt szívárvány félkörívét az ember, az "élet" zárja teljes körré. A fehér fényt ugyanis nemcsak a prizma bontja színekre, hanem az "ember" is. Vörös, narancs, sárga, zöld kék... Ezek a csakrák színei, azzal a különbséggel, hogy az embernél pont fordítva van, mint a szívárványnál. Nála  föld felé van a vörös, és az ég felé a kék. Honnan jön ki tehát a fehér fény, ami bomlik? Az ég és föld találkozási pontjából, vagyis középről.Az "ég" felé ugyanúgy bontódik az isteni fehér fény, mint lefelé a "föld" felé. Fölfelé ugyanazt látom, mint lefelé.

TETRAHEDRON SZÍVÁRVÁNY EMBER

Mózes I. könyve 9. rész
13. Az én ívemet helyeztetem a felhőkbe, s ez lesz jele a szövetségnek közöttem és a föld között.
14. És lészen, hogy mikor felhővel borítom be a földet, meglátszik az ív a felhőben.
15. És megemlékezem az én szövetségemről, mely van én közöttem és ti közöttetek, és minden testből való élő állat között; és nem lesz többé a víz özönné minden testnek elvesztésére.
16. Azért legyen tehát az ív a felhőben, hogy lássam azt és megemlékezzem az örökkévaló szövetségről Isten között és minden testből való élő állat között, mely a földön van.
17. És monda Isten Noénak: Ez ama szövetségnek jele, melyet szerzettem én közöttem és minden test között, mely a földön van.

 Az egyiptomi hitvilágban Thot kinyilatkoztatásának tartott ősrégi és titkos szent műnek 42 könyve volt. Csak az összefüggés kedvéért, Thotnak zöld smaragdtáblái voltak. Az Óz a csodák csodájában pedig egy smaragdváros szerepelt. Még maga Óz is zöld színben pompázott.
A filmben a bádogember a végén rájön, hogy mindig is volt szíve, de mindig a szánalom és a szeretet egy vezető példája volt. Megtudjuk belőle, hogy ez nem az a testi szív, ami fontos, hanem a lelki szív, ami a megtapasztalt érzéseken, és a szereteten keresztül nyilvánul meg.

A WTC 2 épülete volt Jákin és Boáz, vagyis a Nap, és a Hold.
Érdemes megnézni a WTC épületek, vagyis a Ground Zero melletti WFC (Világ pénzügyi központja) épületek szimbolizmusát, ugyanis ezek a monolit alapján épült Hilton Millenium Hotel mellett foglalnak helyet. Mindegyik épület tetejére szimbolikusan helyeztek el egy-egy geometriai formát. Egy dómot, piramist.....
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Financial_Center
https://en.wikipedia.org/wiki/File:World_trade_center_new_york_city_from_hudson_august_26_2000.jpg

 

        WFC

A fenti képen a Hilton Hotel a sárga jelzés.
A Hilton Millenium Hotel előtt helyet foglaló téli kertnek ablaka pálmafákkal szám szerint 12-vel, és a félhold alakú Napfény ablakokkal. Chris Knowles szerint ők a Főnix géniuszai. Egyiptomban a pálmát egynek tekintik a Nappal, és fő győzelmi, és feltámadási szimbólum. A pálmára a következő levélben visszatérek, de ezúttal Dubairól lesz szó.
WFC 3
                  WFC 4
             WFC 5

A Szíriusz kapcsolat:
SZÍRIUSZ 1 wtc
Nagyobb kép

https://3.bp.blogspot.com/_YKPd1gUPBrw/SSiFQUkHYsI/AAAAAAAABxM/sVAHIyLLizw/s1600-h/restore01.jpg+

 A Hilton Millenium Hotel a Seatlei parktól, ahová a monolitot helyezték el az események előtt 254 nappal, 2086 tengeri mérföldre van.
https://farm4.static.flickr.com/3332/3429004525_f728f7f7e5_o.jpg
2086-2001 = 85  (8+5=13)
Nos az ikertornyok jelzőfényei és a háttérben a Millenium Hotel, a Monolit. És a 2001 Űrodüsszeiából egy jelenet. Persze a két jelenet nem teljesen tökéletes, de a háttér ismeretek tekintetében egy éredekes kapcsolatot mutat.
ground zero

monolit 2

monolit 3

Nos a furcsaságok nem állnak itt meg. 3 évtizeden keresztül, ez a gömb állt a Világkereskedelmi központ terének középpontjában. Fritz Koenig a világbéke szimbólumaként gondolta ki ezt a művet. A gömb a WTC tornyok támadásában megsérült. Jelenlegi helyére 2002 március 11-én helyezték, ahol 2002 szept. 11-én lángot gyújtottak az elhalálozottak emlékére.
Az összeesküvés kutatók szerint ez valójában a Kaba Követ szimbolizálja.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sphere
A másik gömb a Vatikánnál található.

gömb wtc

gömb vatikán

https://www.sacred-destinations.com/saudi-arabia/mecca-haram-pictures/slides/kaba-black-stone-faceless.htm

A WTC tornyok és a gízai piramisok, és a WTC tornyoknál levő piramis szobor:
wtc piramisok

wtc piramisok 2

1980-ban készült el a "The Wiz" címü filmvászonra vitt musical, amit a The Wizar of Oz-ból, vagyis az Óz a csodák csodájából készítettek. Ebben a műben az eseményeket NewYorkba helyezték át. Oz birodalma az ikertornyoknál található. Magán a gömbön az szerepel "OZ".
                 wtc oz

               THE WIZ - WTC

 

                                       Híd a filmben

                 the wiz

                 híd wiz

Hórusz szeme felállás a Ground Zero-nál: https://www.youtube.com/watch?v=wsJqJjpKKK8

 

Nos eme levél  befejezéséül nézzük meg, ki birtokolja részben azt a helyszínt, nevezetesen a Magusson Parkot Seattleben, ahol megjelent egy Monolit, megjelölve 2001 szept. 11-ét.
Nos a terület rész-tulajdonosa a NOAA
         noaa

A logójukban az óceánt szimbolizáló világoskék, és az eget szimbolizáló sötétkék. Közöttük egy fehér madár, egy galamb, ami Noé történetében szerepel. Noé volt az a pátriárka, aki átélt egy cunamit, vízözönt. Nos az összeesküvők 2001 szept. 11-én birtokolva a világ hírmédiáját, és azt felhasználva, egy energetikai cunamit küldtek szét a világba. Ezt a negatív energiát (haragot, dühöt, félelmet) használva fel az Újvilágrend egy lépcsőfokául.

 

https://hajnalhasadas.hupont.hu/5/911-nagy-titka