Ami a naplómból (eddig) kimaradt

2012.01.25 12:05

 

Kapcsolódó link..

https://embers-eg.webnode.hu/blog/pi-klub/

  

Miről is írjak, oly nehéz eldönteni, mert alig történik valami érdemleges a világban. A megszervezett, fizetett békatüntetés nem érdekel, a pártoknak nevezett zsidaj organizációk kavarása szintén nem igen csigáz fel, mert a tudatlanokra, ostobákra épít és ez a zöm. Írjak az angol lapokban még éppen idejében megszellőztetett Putyin-klán 130 milliárdosra becsült vagyonkájáról, ami éppen kétszerese a leggazdagabb mexikóiénak, vagy arról, hogy az orosz vezérkart az elmúlt évek alatt lényegében ötödére csökkentették és az ukrán haderő is 10-15 %-os leszervezést akar? Érdektelen, mert általában nem igaz, amit írnak, illetve nem úgy igaz, ahogy írják.

Tudom már, írok pár sort az eszmékről, eszementekről, ideológiákról, idegbolondériákról, vallás -sokról, melyek válásokhoz vezetnek és a többi és satöbbi.
Kemény a dió, de hát a mogyoró se mindig mókusálló és az is igaz, hogy egy álló mókus mindig nagyobbnak tűnik, mint egy ülő. Ezzel mi emberek is így vagyunk, csak köztünk gyakoribb a kivétel. Keresem a fogást a témán. Áh, meg is van. Csináljunk egy "lábsöprést" és mindjárt kisebbnek is tűnik, ha a porban hever. Ez már csak nézőponty kérdése és egy halásznak türelme kell legyen a szákoláshoz.


A napokban megfogalmazódott bennem egy nagyon nemszeretem történet, amely még előttünk áll, de velem jobban megértette, hogy miért is kel azt tennem, amit teszek és miért nem szabad kesztyűs kézzel bánnom a záptojásokkal. Durranjanak csak el most, ne aztán, amikor már az új fészekben a élők közé keveredik. Ha büdös van, hát ezért van, s hogy van -e bűnös, azt döntse el mindenki maga!

Nem sokan maradtunk és egyre kevesebben leszünk azok, akik vagyunk. A többiek úgy tesznek, hátha még azt hihetik róluk, hogy vannak, pedig nincsenek. Pár napja egy telefonbeszélgetésben az derült ki, hogy nem csak én gondol úgy, hogy az egység létrehozása nem lehet ideológiai alapú, mert a lőszer sem az.

Képzeljétek el, ott állunk a győzelem mámorában (már aki megérte) és különböző szinteken lévő, valójában a gyökereket nem ismerő, nem értő, nem tudó és azt megismerni sem akaró személyek hada sereglik oda jelszavakat kiabálva, éhesen és tiszteletlenül. Van aki a vezérében hisz és bármely nagy barom is, de csak annak szavára hajlik...ugye ne is soroljam, el tudjátok képzelni, mert MOST IS EZ VAN. Aztán végig ott lebeg a központi kérdés a háttérben, hogy ki is irányít valójában?

Azt mondjuk, hogy pártokat ne, mert ugye a finanszírozás, meg a kollektív döntés és a sok -sok éves tapasztalat azt hozta, hogy ezek mögé simán "beslisszan" a "finánctőke". De hát ugye valamilyen hierarchiának lennie kell, mert hogy lehet társadalmat építeni anélkül, hogy az új "vezetői elit" szava ne azt tudatosítaná, hogy "ti azért lehettek, mert mi vagyunk". Ám itt is bibi van, mert bármilyen "mozgalom" és "szerveződés" ideológiája ez esetben semmivel sem különb, mint akármelyik mostani párté, sőt a kommunikációját is a korábbi pártideológusoktól "buherálták" össze és a jelszavak is ismétlődnek.

Minőségi, önállóan gondolkodó, erkölcsös ember nélkül mindez mit sem ér és borítékolom, hogy ha ilyen odakerül a harc végén az asztalhoz, akkor a nemzet érdekét figyelemben tartva sajnos azonnali puccsot kell kieszközöljön és el kell takarítsa addigi fegyvertársai közül azokat, akik a fentebb leírtak miatt nem hozhatnak megnyugvást semmilyen helyzetben. A történelem erre számos példát hoz és ez az a káini történet, amelyet most látok kibontakozni, pedig még hol van a "győzelem"? A pártokba tudatlan pártkatonák, végrehajtók és minél ostobább elemek illeszkednek. Az értelmesebb nem passzol egy ilyen rendszerbe és soha nem is fog, ők maradnak és lesznek is mindig a "rendszerellenség". Az ideológiai és a párt-mozgalom...alapú társadalom-szervezés csak addig működhet, amíg a hatalomátvételhez szükséges feltételek megteremtődnek. Addig is nagyon necces a dolog, mert a szervezetek vezetősége nem az önálló kezdeményezés, a lelemény híve, hanem -és ez a gyakorlat- annak inkább előbb, mint utóbb az ellensége lesz. Az általunk megismert pártoknál ez gyakorlatilag faji alapú zsidó-kiválasztódást jelentett, közülünk pedig képesség és "irigység" alapú kontraszelekció érvényesülését tapasztalom. A konkrét ideológia minősége, elszármazása nem is fontos, inkább a ráépített szerveződés sérülékenysége, amelyet maga a konstrukció tartalmaz. Abban a pillanatban, amikor a cél el vagyon érve, meg kell szüntetni azt az eszközt, amivel a cél el van érve. Meg vagyok értve?

Új értelmet, célt és gyakran vezetést is kell adni mellé, hogy szolgálhassa a kivívott eredményt, amelyért síkra szállt. Ezt eddig az ilyen szervezetek vezetői gárdájának lassú, vagy gyors cseréjével, likvidálásával oldották meg, sokszor éppen a szervezeten belül. Hogy még érthetőbb legyek! Azzal a kézzel, amellyel öltünk, nem oszthatunk áldást is! Az őseink jól tudták ezt és nemzetségekben, családi kötelékekben az Isten tiszta ege alatt működött a törzsi közösség és a kettős vezetés. A jelenleg szóba jöhető társaságon végigtekintve, mint alkotmányozni éhes és irányítani kész vitézeken igen erős bennem a kétely, hogy ha még időben nem tisztázódik le "nemzeti" csapatot ilyen-olyan vezéreiben, hogy hol a helyük, akkor később ezt már csakis a már említett módon lehet megoldani.


Kérdezem, ugyan ki akarja ezt? Én sem, de már látom, hogy elkerülhetetlen lesz. Ha a megmaradt magyarság igényt tart rá, akkor kap hozzá ideológiát is, meg pántlikás flinc-francot, hogy azt higgye ért ebből bármit is. A tudatlanokat eztán is tanítani kell, de ahhoz értelmes, nyitott és szabadgondolkodók szükségesek. Alapvetően a gondolkodás mindig szabad. Ami nem szabad, az már nem gondolkodás. No itt bukik el tartalmától függetlenül bármilyen izmus és ideológia. Ezek a fogalmak gumiból vannak és hangoztatásuk az értelmes emberben, aki átélte a múltat és el is jutott oda, hogy ezt nagyjából megértse, nem biztos, hogy kellemes érzéseket vált ki, pedig az emberek zöme nem besorolható, nem kategorizálható és nem sematizálható, s ha értelmes és önálló döntést akarunk tőle elvárni, cselekvésre ösztökélni, akkor azt úgy kaphatjuk meg, ha nem elvárjuk, hanem hagyjuk kibontakozni, vezetni másokat, miután és miközben folyamatosan tanítjuk és tanulunk tőle. A társadalom alapja a család és a család alapja az ember. Ez régen így volt, de mára amorális vallási és ideológiai tébolydává vált a bolygó.

Van, amire lehet tanítani, van, amire születni kell és nem is tanítható. A vezetővé válás, kiválasztódás ilyesmi. Nincs előre leírható íve, ha csak nem az, ha más, a háttérhatalom emberei választanak ki arra, hogy érdekeik képviseletében járj el a többiek rovására. Ekkor sem nélkülözhetőek bizonyos képességek, készségek, de amiről most szó van, az a REND teremtése, amely a jelen állapotban az "összefogás" hamis, illuzórikus maszkja alatt munkálkodik a mesterségesen elszigeteltnek tűnő oldalakon. Azok, akik egy bizonyos szintet elértek, össze vannak fogva, még ha nem is tudnak egymásról. Ez a szint erőszakkal nem megvívható, viszont el nem érése kizáró tényező. Mire gondolok? Képzeljétek el a menzát úgy, hogy mindenkinek meg van a feladata és azt csinálja. Rend van. Ám, ha a kukta és a kisegítő munkás, aki a krumplipucolásban igencsak jártas, elkezdi megkomponálni az étket, akkor az mindenki hasát elcsapja. A feladatát és a szintjét mindenki magának kell, hogy bemérje. A szakács képes kolompért is pucolni és mosogatni, de nem ez a dolga. Ahogy látom, párszor még meg kell üssük a bokánkat, ha jót akarunk, mert ez elkerülhetetlen. Nem mondom, hogy kellemes érzés "nemzettestvéreimet" ráncba szedni és nem is hiszem, hogy a dolgom lenne, de a mostani ilyen-olyan fazonigazítások - ha van rá fogadóképes kereslet-, akkor sok későbbi fájdalmat spórolhatnak meg. Nincsenek illúzióim.

Tudom, hogy az ellenség után éppen a "belső ellenséggel" kell szembenézni és ugyanolyan könyörtelenül leszámolni velük, mint az ellenségekkel, mert sajnos ellenségei ők önmaguknak is azzal, hogy nem belátóak és hajlanak arra, hogy a vérrel, könnyel elért eredményt kockára tegyék, s mindezt jó szándékkal. Azért bízom benne, hogy addig sokan észhez térnek, ugyanis a dolgok logikája szerint soha nem győzhet le egyetlen tanítvány sem mestert. Ha legyőzte is vesztett, mert a következő körben a meg nem tanult technika, a meg nem hallott tanács és a végre nem hajtott utasítás fordul ellene és veszejti el. No ekkor elvész az ügy is. Mindenkinek meg kell találni a helyét, s ha nem sikerül, akkor mindenképpen harc lesz. Nem tudom, hogy az-e a jobb, ha még az ellenséggel való megvívás előtt (szerintem igen), de ez elkerülhetetlen már most is. Nem lesz ideológiai, sem vallási harc, mert egyikért sem érdemes ölni, sem halni. Az Igazságért, családunkért, nemzetünkért, s mindazért amiért elődeink vérüket ontották, az meg már nem is lehet kérdés. Az idő meg nem számít.
De, hogy kicsit lazítsunk, hoztam jó híreket is. Sokadik időintervallum, próbálkozás, a harmadik csapásmérő usa flotta öböl menti felsorakoztatása után:


"Az európai zsidóhorda utolsó lehetőségéhez nyúlt. Titokban eurót nyomtatnak. Fedezetlen pénzért megpróbálják államkötvényeiket visszavásárolni. Ezért a szemétért orosz-kínai-brazil...stb. valós értékű papírokat vásárolnak. Ezzel az államkötvény-befektetőket is kirabolják. Ez azt jelenti, hogy az Euró jelenlegi árfolyama mesterségesen fenntartott KAMU. Fedezet nincs mögötte. Bedöntése 1-2 év. Ipar stagnál, termelés, fogyasztás csökken. "Előre menekülnek" a pokolba."

Reklámozzák is az államkötényeket a tv-ben de hát most láttam először tetűirtó-szer reklámot is. Tán nem a zsidajok ellen hozták a Ciklon B-t megint rendszeresíteni, mert az köztudott, hogy a cigányoktól megszállt iskolákban, területeken ez igen gyakori "fertőzés".
Nahát, akkor most pillantsunk a művészet irányába. Feleségem Erdélyből rendelte és kapta az alábbi "kincseket" és kérte is, hogy tegyem fel a lapra, hátha más is kedvet kap hozzá és megrendelésével támogat egy bajba jutott székely családot.





Nézzetek rá a honlapra is:
Link
És használjátok, ha tudtok, segítsetek egymásnak. A faragás kapcsán derült ki, hogy van közös ismeretségünk is és igen kicsi a világ.

De a végére még néhány személyes gondolat. Tudom, hogy nem lesz szép a következő időszak. Ahogy látom, hamarosan tényleg el kell induljunk ahogy vagyunk, azzal, amink van és nem szabad hogy érdekeljen, hogy élünk-e, vagy halunk, hisz szinte könyörögnek, hogy legyenek agyonvágva. Csak remélni merem, hogy sokan és jól döntenek a végső megmérettetésnél. Gyerekség, de beüzemeltem az íjam. Igazi edzőszerszám. Nem használok karvédőt, sem ujjvédőt, de a tizedik húzás a 70 fontos szerszámon már erős összpontosítást igényel. Az ereje egyszerűen lenyűgöző. Persze semmi ez egy sorozatlövővel szemben, de nem is az ellen van, hanem a tudatom edzeni. Valamiért fontos kép ez a "nyilas" mostanában, de nem biztos, hogy sokan jól értelmezik. Gondolkodom rajta, hogyan segíthetnék ezen, azon túl, amit eddig is megtettem.

 

https://postaimre.net/

 

Téma: Ami a naplómból (eddig) kimaradt

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása