Csillagszeme - KRISZTUS-OM

2014.06.04 15:48

 

Kiemelt..

Megáldom a házakat, hol Szívem képét tisztelik..

 

 

Előzmény..

Csillagszeme - OSCAR 2014-EGY SZELET MENNYORSZÁG

 

Kapcsolódó link..

Paksi Zoltán - Ősi magyar csillagbölcsesség, égi utak csillagüzenetei

Szántai Lajos - A Boldogasszony csillagkoronája 1-2

 Hatodik Napon - SÖTÉT LÓ ÉS HALÁSZAT 

Hatodik napon - KAPUN ÁT JC-VEL (1-6)

Napcsillag - Maradj a Fényben

Hajnalhasadás: Világok harca

Csillagszeme

 

 

 

https://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/fejlec/fejleckep.jpg

https://csillagszeme.hupont.hu/

 

 

Hollywoodban jelen van egy JC játék, melynek értelme a kundalíniban rejlik, ami természetesen nem azt jelenti, hogy Jézus Krisztus mögött is az állna, mint egy-két sátánka állítja.
Ahogyan a Krisztus mássalhangzói csak magyar nyelvben egyeznek betoldás nélkül a Keresztes szavunkkal, úgy ez a JC szimbolikás játék nálunk bizonyos okkult körökben nem fedezhető fel, mint az angol nyelvterületen. Angolban a Krisztus az Christ, a kereszt pedig Cross, amely a Christopher rövidítésével, a Chris-el mutat hasonlóságot, de ott betoldás és elvonás történik.
Nos John Carpenter (JC) rendezésében 1984-ben mutatták be Jeff Bridges főszereplésével a STARMAN/CSILLAGEMBER filmet, melynél ugyanúgy, ahogyan a James Cameron (JC) rendezésében készült 2009-es AVATAR-nál kék színt kapott a csillagember.
A csillagembert alakító Jeff Bridges pedig mint megvilágosodott volt bemutatva a KECSKEBŰVÖLŐK filmben Django névvel.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/csillagember_-_avatar_kepek.jpg?82829002
 
Django névvel pedig a DJANGO ELSZABADUL filmmel mutatott be ébredést és lánceltépést Jamie Foxx ( FELEDÉS VAGY ÉBREDÉS ), aki 2014-ben a CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-ben Electro karakterben mutatta be kék arcát, ahogyan a MINDEN HÉTEN HÁBORÚ filmnél is, melyben 13-as (J+C) számmal szerepelt. De 13-as mikrofont tartott a kezében a VALENTIN NAP filmben és Blue/Kék neve volt a THE PLAYERS CLUB filmben. Jamie Foxx december 13-án született, a Kígyótartó csillagkép idejénél.
A 13-as szám annyiban lényeges, hogy Jézus volt a 13. a 12 tanítvány mellett, az égen pedig a zodiákus körből kihagyott, de a Nap útjába eső Kígyótartó csillagkép a 13.
Az 1-es és 3-as egymásra helyezésével pedig fára tekeredik a kígyó.
Jézus Krisztus a pusztában, vagy sivatagban legyőzte a Sátánt, aki a kígyó és a sárkány.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/jaime_foxx_kundalini_kepek.jpg?29064758
 
Ahogyan a MINDEN HÉTEN HÁBORÚ filmben egy pénzre és sikerre éhes játékost játszott Jamie, úgy a PÓKEMBER filmben is gonosz, magát Istennek hívő karaktert játszott el, vagy játszattak el vele.
Ebben a játékban lehet választani a pénzt, csillogást, hatalmat, sikert, amit Jézusnak is felajánlott a kígyó a pusztában, ugyanakkor lehet választani a lemondást is ezekről az anyagi dolgokról, vágyakról, hiszen balga az, ki a földön, a pillanatnyi létben gyűjt magának kincseket és nem az örökkévalóságban.
Hogy Jamie Foxx, Samuel Jackson és a többi játékos milyen szinten gyakorolja a lemondást (valószínű semennyire), az úgy gondolom az ő dolguk, de eléggé érdekes, hogy Jamie Foxx az úrnak és megmentőnek nevezte Barack Obamát egy előadásán, melyről akkor több hírportál is írt. Ez a “hatalomnak” benyalósdi több hollywoodi játékosnál megfigyelhető.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/jaime_foxx_es_a_kigyotarto.jpg?58808308
 
Jeff Bridges a Csillagember december 04-én született, vagyis mikor a Nap a Kígyótartó Skorpiót taposó pontjánál járt.
A CSILLAGEMBER film első premierje pedig 1984 dec. 14., vagyis szintén a Kígyótartó idejénél történt, ahogyan a filmben 7 golyóval (7 csakra) érkezett a földre a csillagközi utazó.
A téli napforduló előtt 144 nappal születő CHRISTopher Nolan INTERSTELLAR/CSILLAGKÖZI filmjének eddig utolsónak írt Japán (felkelő Nap) premierje is dec. 13. vagyis a Nap Kígyótartós helyzete, ami 38 napra esik az első, november 05-ei premiertől. Érdekes egy játék, hiszen a filmben az előzetes hírek szerint dimenziókapun átlépés történik, a 38-as pedig ehhez hasonlóan csillagkapus szám.
Jeff Bridges volt a TRON film démiurgosza, akinek mesterkulcsával tudott a játékos kilépni a valódi világba.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/csillagkozi_ember.jpg?84361740
 
Hogy a kék arcról világosabb képet kapjon mindenki, behelyeztem egy a csakrák színeivel ábrázolt kozmikus embert a filmek posztereihez. A John Carpenter/JC által készített CHRISTine filmet is bevontam, ugyanis a tükörben szintén kék az emberi arc, a V-s kocsi pedig vörös, mint a kapszula, vagy a homlokra helyezett pötty, a harmadik szem jelöléseként.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/jc_es_a_kek_emberek.jpg?67115428
 
Matthew Broderick, aki meglógott egy vörös Ferrarival ( Ferris Bueller's Day Off) és vörös Ferrarit lopott a felhőkarcolóból (TOWER HEIST), a majmos PROJECT X filmnél mutatta be a kék színt a Jupiter ujjal és 216-al.
X = téridő portál, Krisztus (CHRISTmas/Xmas), X-kromoszóma (X-MEN)
 
https://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/project_x_-_jupiter_ujj_216.jpg?56468851
 
A 2014-ben bemutatásra kerülő DAWN OF THE PLANET OF THE APES filmnél pedig vörös csík került a főmajom szeme közé.
Úgy néz ki a filmben Jason Clarke/JC lesz a főszereplő, aki a James Cameron által írt, 2015-ben bemutatásra kerülő TERMINATOR: GENESIS-ben John Connort fogja alakítani és aki JC-vel harcolt a Jamie Foxx és Canning Tatum (JC volt) főszereplésével készült WHITE HOUSE DOWN filmben.
A Majmok bolygója film annyiban érdekes még, hogy az Andy Serkis által alakított Cézár nevű majom Julius Caesar, vagyis JC után kapta nevét, és a laborban a 9-es számú Bright Eyes (ragyogó szemek), magyar szinkronban Csillagszem nevű majom gyermeke volt. A laborban pedig 12 majmot kellett megölni, vagyis az anyja, vagy éppen ő (az anyját lelőtték) volt a 13. majom, aki később vezetője lesz az öntudatra ébredő majmoknak. Cézár a 2014-es rész előzetesében pedig egy 42 perc hosszú videofelvételt néz, amelyen James Franco az otthonról beszél.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/dawn_of_the_planet_of_the_apes_-_42-jc_kepek.jpg?35440164
 
Érdekes kapcsolat volt kimutatható a kék poszteres CSILLAGKÖZI INVÁZIÓ film és a kék emberes AVATAR közt is. Az egyikben a halál került a kézre, a másik pedig halállal kezdődik, mellyel egy új élet, egy új kaland indul. Had említsem, hogy a JC által készített pokolkapus AVATAR filmben a Jupiterről mintázott gázóriás, melynél a Pandora hold található szintén kék volt, a filmet pedig 2009. dec. 10-én mutatták be először, vagyis a Kígyótartós időpontnál.
Az AVATAR főszereplője Sam Worthington, aki a TERMINÁTOR: MEGVÁLTÁS filmben John Connor/JC-nek adja a szívét, akit CHRISTian Bale alakított (korábban Jézus Krisztust). 
A CSILLAGKÖZI INVÁZIÓ/STARSHIP TROOPERS főszereplője pedig Johnny, akit Casper alakított.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/csillagkozi_invazio_-_avatar_kepek.jpg?32741736
https://1.bp.blogspot.com/_yeiwBjhM8UU/S2kl_6R-rQI/AAAAAAAACyg/VWusYm8bvU0/s400/pandora-avatar.jpg
 
Ha az AVATAR filmet pedig a Pokol Kapujával indították, érdemes megfigyelni, hogy kire is esett a választás a Mia Farrow által eljátszott RoseMary szerepére, a 2014-es ROSEMARY GYERMEKE filmben.
Nos aki a kis démoni gyermeket világra hozta 2014. május 11-15-én, az nem más, mint a Pandorán lakó Neytiri, azaz Zoe Saldana, aki a THE BOOK OF LIFE filmben már Mária hangja lesz Chaning Tatum (JUPITER ÉBREDÉSE, JC, SAS, stb.) mellett.
 
https://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/rosemary_es_az_avatar.jpg?13404513
 
Mia Farrow pedig, kinek karakterét most Zoe kapta, 2006-ban a 666-os dadája volt az OMEN filmben, utolsó szerepe pedig a DARK HORSE filmben volt 2011-ben.
Mia Farrow eredeti neve Maria.

 

https://csillagszeme.hupont.hu/46/krisztusom

 

 

Téma: Csillagszeme - KRISZTUS-OM

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása