Egy beépült újságíró információi a Londoni Olimpiáról és London evakuálásáról

2012.07.05 05:34

 

Az alábbi cikkben olvasható téma eléggé ellentmondásos. Sok hasonló anyag kering már hónapok óta az Interneten és különösen a YouTube-on. Ritkán fordul elő, hogy ilyen jellegű információkat publikáljunk, most mégis úgy gondoltuk magyarul is elérhetővé tesszük olvasóink számára. Nem szándékunk aggodalmat vagy félelmet kelteni, csupán szeretnénk érzékeltetni, hogy különleges időkben élünk és fel kell készülnünk a szokásostól eltérő események egyre gyakoribb előfordulására. „Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét.” (II. Tim. 1:7)

Ahogyan a cikk is írja, nem tudjuk, hogy ezek az események valóban bekövetkeznek-e, a leírt információkat ettől függetlenül hasznosnak tartjuk.

 

Forrás: Infowars.com

A Lee Hazledean álnevet használó újságíró meglepő információkat hozott napvilágra a Londoni Olimpiai Játékok biztonságáért felelős G4S céggel és az olimpia előkészületeivel kapcsolatban.

Lee Hazledean egy londoni televízió műsor titkos, beépített riportere, aki számos alkalommal tudósított már ellentmondásos, kemény témákról, ez alkalommal azonban egyetlen médium sem mutatott érdeklődést története iránt. Tony Gosling-gal, a Bilderberg.org szerkesztőjével készített interjúja rövid idő alatt bejárta az Internetet. (A tegnapi link ma már nem elérhető. Jelenleg, június 28-án, itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=ssKbXvst0Wk)

A Channel 4 megkeresését követően, akik néhány nappal később pont a G4S céget, mint felkészült, megbízható biztonsági csapatot mutatták be a nézőknek, Andy Davies, a csatorna belügyekért felelős tudósítója emailben közölte Hazledean-nel, hogy teljes hírzárlat van a témával kapcsolatban és senki nem fogja leadni az interjút.

Hazledean elmondja, hogy a G4S céghez való belépéséhez csupán egy jelentkezési lapot kellett kitöltenie, nem ellenőrizték sem a hátterét, sem referenciáit.

Az új alkalmazottak kétnapos kiképzést kapnak a repülőtéri biztonsági ellenőrzéshez hasonló vizsgálat lebonyolítására, ezt azonban, mondja Hazledean „teljesen kikapcsolják majd” a csúcsforgalom idejére, ami azt jelenti, hogy egy potenciális terrorista minden gond nélkül besétálhat akármilyen éles lőfegyverrel vagy robbanó szerkezettel anélkül, hogy bárki észrevenné.

„Tulajdonképpen pont arra kértek meg, hogy játsszam el a terrorista szerepét az utolsó képzésen. Kaptam egy kést, egy pisztolyt és egy robbanóeszközt. A nap különböző időpontjaiban végrehajtott mindhárom próbálkozás alkalmával simán átjutottam a fémdetektorokon és a röntgen szkenneren,” mondja Hazledean, hozzátéve, hogy figyelembe véve a gyenge biztonságot, egy terrorista igazi „vérontásra” lenne képes.

 

 

„Nem képzik ki az embereket rendesen… nagyon nyitott az egész egy terroristatámadásra és ezt nem könnyelműen mondom,” magyarázza, hozzátéve, hogy azt is látta, amint egyes G4S alkalmazottak kábítószerrel kereskednek a képzés alatt, mások pedig az elvileg lezárt, védett területeket fényképezték a telefonjukkal. Hazledean szerint a biztonsági személyzet nagy része nem kapott megfelelő képzést és sokan alig beszélnek angolul.

Az Olimpiai Játékokra rengeteg „ENSZ és egyéb katonát hoznak Londonba és London környékére,” köztük számos amerikai és német katonát is. Az újságíró elmondta, hogy sok illetéktelen személy jutott G4S egyenruhához, és többet el is loptak.

A legnyugtalanítóbb felfedezés mégis az volt, amikor megtudta, hogy az illetékesek London evakuálására is készülnek. „Az Olimpiai Játékok biztonsági őrei lesznek az evakuálás levezénylői. Úgy tűnik, nagyon komolyan gondolják és sok időt töltöttek a szervezéssel,” mondja Hazledean, megjegyezve, hogy a képzést vezető illetékesek két órát beszéltek az evakuálásról és csupán fél órát az olimpia alatt alkalmazandó biztonsági vizsgálat lebonyolításáról.

Azt is megtudta, hogy 200.000 darab, egyenként négy holttest tárolására alkalmas hullazsák leszállítását várják. Hazledean-t rendkívüli módon meglepte, hogy miért bocsátanak ilyen érzékeny információkat az egyszerű biztonsági őrök tudomására.

A képzésen elhangzott, hogy Predator drónok fognak cirkálni a város felett és a G4S alkalmazottaknak egy videó felvételt is lejátszottak, amelyen egy drón megöli egy csoport tagjait Afganisztánban.

Hazledean elmondta, hogy a G4S vezetők szemében a nagyközönség „a föld szemete” és tudtára adták alkalmazottaiknak, hogy a cég nem áll a rendőrség felügyelete alatt. Az egyik vezető elmondta az újságírónak, hogy egy, az olimpiát követő esemény „meghatározó pillanat” lesz London számára, de részleteket nem volt hajlandó közölni.

Hazledean nem az első, aki leleplező információkat hozott nyilvánosságra a G4S céggel kapcsolatban. A hónap elején Sarah Hubble, a cég egyik adatrögzítő alkalmazottja elmondta, hogy azért bocsátották el a cégtől, mert panaszt tett a cég ellen, mivel az rendszeresen megszegi az olimpiával kapcsolatos biztonsági követelményeket.

Amikor megkérdeztük Hazledean-t, vajon nem azért engedi a hatalom, hogy a Londoni Olimpiával kapcsolatos összeesküvés elméletek bejárják az Internetet, hogy az igazságkeresőket paranoid őrülteknek állíthassák be, miután semmi nem történik az olimpián, Hazledean kihangsúlyozta, hogy az igazság közzététele egymagában is elég lehet egyes támadások eltérítésére.

 

https://idokjelei.hu/2012/06/egy-beepult-ujsagiro-informacioi-a-londoni-olimpiarol-es-london-evakualasarol/

 

 

Téma: Egy beépült újságíró információi a Londoni Olimpiáról és London evakuálásáról

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása